Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trolovia

To je sranda ze ked zabanuju jedneho trolla tak sa tu neukaze ani ziaden iny... takze urcite to nebude jedna a ta ista osoba...
    • A koho zabanovali? Ban jsem dostal já a to na jeden den a za trola mě tu snad nikdo nepovažuje. Doufám *1*
    • A kdo to vůbec banuje? Poláček,nebo Bach ? *1*
      • Kozy
        Bacha na Bacha.
        • Pilgrim66
          Bachovský absolutismus
        • by mel radsi zabanovat to svoje "jakoze" *5*
          • Kozy
            ..
  • Je fajn že tu máte trailery z VGX, ale asi bych tu uvítal i soupis vítězů
    • ringmancz
      https://en.wikipedia.org/wiki/VGX_%28award_show%29#2013_Awards
    • Ronox
      Hra roku - GTAV, Indie roku - Gone Home, Studio roku - Naughty Dog, Postava roku - dvojčata Lutecovi (Bioshock: Infinite).
    • Nejaky drzy ne ?! *12*
  • Zdravím, mám dotaz. Má cenu si kupovat Battlefield 3? Hraje to ještě někdo, nebo všichni přešli na čtyřku? Čtvrtý díl nejspíš nijak rozumně nerozjedu a trojka mě po vyzkoušení dost chytla. Nerad bych to koupil a zjistil, že to hraje minimum lidí. Děkuju za rady:-)
    • Mě jede 4ka na 3,5 roku starém PC lépe než 3ka *3*
      • Tak já mám dvoujadrovy amd procesor 2.8Ghz, Nvidii 8800GT a 4GB RAM, starý asi 6 let.. Když koupim BF3 za pár korun, je to v pohodě. Ale koupit za litra BF4 a zjistit ze mi to sotva jede, nevím no. Každopádně díky za rady, vyzkouším trojku a až někdy bude nový železo tak snad i čtyřku :-)
        • Tak jestli máš 512 MB VideoRAM a víc, tak by to mohlo jet celkem v poho. Na mém druhém PC s 320MB VRAM to pravda nejede.
          • O to víc tě ale může překvapit, že karty se sběrnicí o šírce 192bit mají 2GB VRAM *1* Ale tehdá to překvapilo hodně lidí i recenzenty *3*
            http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007K0BXAPH
            • Ha, špatné vlákno. Každopádně moje nynější karta má 768MB VRAM a 192bit sběrnici.
          • 320? zajimave to cislo ve svete mocnin 2... 64 na karte+256 sdilenych?
            • to bude tou sirkou sbernice, 320bit, ale to uz me po tom pouceni nemohlo prekvapit *5*
            • nu dobra, naposled, kdyz jsem kupoval kartu tak to bylo jeste v tech mocninach (a dost mozna je to presne tech 7 let), i v notasu mam 512 u dedikovany, je 4 roky starej *5*
            • Cože? Kde jsi žil psoledních 7 let? *8*
              http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=8800+gts+320&SearchType=2&SearchSubmit=1

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000IB4&Search=8800%20gts%20320&SearchType=2
    • ucho
      nemá, na PC to rozdávali prakticky zdarma, na PS3 to rozdávali zdarma. rozhodně tedy není rozumné kupovat za nějakou vyšší sumu...
    • DICE zřejmě nebude mít na svědomí příští díl herní série Battlefield.

Hraje to pořád dost lidí včetně mě. Nebudeš mít problém se kdykoliv připojit.
  • DICE zřejmě nebude mít na svědomí příští díl herní série Battlefield.

Možná si to první chce přečíst článek než psát takovou hovadinu, jako že další díl BF nebude mít na starost DICE *16*
    • Radioaktivni_surikata
      On bleskař zapomněl zmínit jednu "maličkost", a sice, že to tvrdí Patcher. Dál to asi netřeba komentovat...
    • Jack1947
      Trochu pravdy na tom je, nebude mit na svedomi jen v pripade ze by vysel ve 2014. Neni to lepsi aspon jak tam pisou by se soustredily vice na dodelani toho 4teho. *4* Sprymy znam i lepsi.
    • ucho
      to si zase jen bleskař dělá určitě srandu, je to šprýmař.
  • Ronox

Hearthstone

Tak tady máte jeden klíč na Hearthstone:

EDIT: Ať tý nule, co nepoděkovala hacknou účet.
    • jindra.veliky
      cry me a riva *13*
    • Taky se na mne dnes usmálo štěstí, ale svůj klíč rozdávat nemíním. *2*
    • Vrook
      Je to pryč, kdybyste to někdo zkoušel. *9*
  • Spekulace: Nová Batman hra dostane název Batman: Arkham Knight.

možná je důležitější než název kdo to bude dělat?
    • Spekulace: Katamari Damacy míří na PS4.

Rocksteady :)
      • to doufám
      • Jack1947
        Takze muzeme mit klid. (i kdyz spekulace). *7*
  • Vzpomeňte si sami, kolik „zbytečných“ dárků jste již pod stromečkem v minulosti našli. Takze muzete darovat i herní brýle Gunnars. *5*
  • Počkat, před chvilkou sem psal nějakej ten týpek bez nicku, že se něco zajímavýho dozvěděl a že je zvědavej, jestli o tom redakce napíše nějakou novinku a vzápětí mu redakce ten koment smázla/schovala?! Hmmm... něco se definitivně děje...
    • Nevím, co myslíš, ale zajímavé, že to, co smazat mají, tu stále zůstává. Už jsou jak Doskočil zamlada *1*

Ban na jeden den za rozhořčený příspěvek, který splnil účel, jelikož si ho všimla redakce. Ovšem trolly tu nechali. Proč? Permanent ban by to chtělo.

Asi opravdu chtějí tento web degradovat na žumpu tak, jako se to pokoušel JD před koncem svého zdejšího úřadování.
      • Vrook
        Na žumpu? Jako jenom kvůli diskuzi pod bleskovkama? 90% návštěvníků tady imho žádná diskuze nezajímá a ty co jo, tak stejně lezou hlavně do diskuzí pod článkama, kde to je prostě odjkaživa stejný a stejný jako na jinejch webech. Do diskuze pod bleskovkama chodí pravidelně třeba jen 25 stejnejch lidí a to, že tu se tu někteří jeidnci začnou vztekat, protože dostanou mínuska, a začnou vyřvávat, jak přejdou na jinej web (rozuměj přenesou svůj život zasvěcený budováním si "respektu" v nějaký POJ*BANÝ internetový diskuzi), to lze jen těžko brát vážně..
        A vůbec sakra.. vaše problémy bych chtěl mít. Teď to myslim spíš obecně, ale zajímalo by mě, co jako vedete za životy, když se dokážete ohledně (ještě jednou) POJ*BANÝ internetový diskuze chovat, jako kdyby to byl největší problém vašeho života. To mně přijde vážně smutný..
        • Jack1947
          Z toho si nic nedelej, krom kultu a vlastni svatosti. To jeste nektery berou vetsi merou nez je snad jejich dosavadni zivot. Tudiz diskuze je odrazem jejich vlastniho zivota, pokud neni trochu podobna
          je hned zle. Pote s brekem odkraci nekam jinam (nejlepe se schovat za kamna) kde je takove pekne teplo... pod perinku a tam se vyplakaji. Pote nuti ostatni, prispivajici reagovat na jejich vylevy ktere se jim zdaji opravnene vuci diskusi. ( Podotykam ze jsou to veci pro mne zcela nove, neprobadane ktere se tu dozvidam). *4*
          • Jestli je diskuze opravdu takovym odrazem zivota tak ti teda nezavidim :D
            • Jack1947
              Ja psal vlastniho ? Nepsal takze nemas co zavidet. *3*
    • nekromant33
      já jen vím, že smázli ten thread, kde někdo brečel nad tím, že se tu neřeší bleskovky
    • Tilwaen
      Sherlock *1* Nevíš, o čem ta novinka měla být?
      • Právě, že nevím. On to jenom nakousl. Ale teď, po tom co to redakce smázla a tím pádem z toho udělala mysteriózní záležitost, jsem docela zvědavej, co za novinku to mělo být.
        • michelangelocz
          "Vim o zajimavy novince, ale nenapisu nic konkretniho, abych na ni redakci nahodou neupozornil. Radsi o tom napisu nic nerikajici prispevek a budu kolem toho cehosi delat hrozny tajemno a na zaver napisu, ze jestli se tu dana informace neobjevi, tak je tenhle web o nicem." – Presne v tohmle smyslu byt ten koment o hovne napsanej a takovej koment vubec nema cenu resit ;)
  • MidnighT91
    Vidíte to PR. Borec s brejlema je z toho cs úplně vygumovanej. *3*
    • A ty hrubky v oficiální inzerci...
      • jaké?

?
        • kostejnesmrtelny
          To zdravÝ v poslední větě *1*
          • A ještě ten nesmyslný otazník ve větě: "V České republice a na Slovensku jsou brýle dostupné od konce minulého roku a za tu dobu si našly tisíce příznivců, kteří si hraní na počítači bez těchto brýlí už nedovedou představit?"

Prostě to někdo ušil horkou jehlou.
            • Tilwaen
              Asi neměl nasazené ty brýle.
  • x_ander

Broken Sword 5

Tyhle debaty se sice budou řešit pod recenzí, která se tu určitě brzy objeví, ale stejně mi to nedá se nezeptat už teď - co říkáte na nový Broken Sword?

Já zatím měl čas ho jen hodinku rozehrát, takže na nějaké hodnocení je brzo, ale první dojem je naprosto skvělý - vizuál je dokonalost sama, atmosférou je to návrat do prvního BS a pokud takhle bude vypadat celá hra (resp. obě epizody), tak z toho bude nejlepší adventura za hodně dlouhou dobu.
    • nekromant33
      Taky se na to chystám. Jen doufám, že nebude potřeba znalost třetího a čtvrtého dílu, které se mi daří celou dobu úspěšně ignorovat.
      • x_ander
        Řekl bych, že to potřebovat nebudeš. Já si před nástupem pětky zahrál všechny předchozí díly, ale i Cecil říkal, že tohle má být návrat ke kořenům. Děj to určitě bude samostatný, z trojky a čtverky rozhodně vycházet nebude. Maximálně se tam z nich možná objeví nějaká postava, ale za tu hodinku jsem potkal staré známé zatím dva (kromě George a Nico samozřejmě:) ), a oba se objevili jen v prvních dvou dílech.

Jinak minimálně trojky bych se nebál, určitě stojí za zahrání. Pokud dokážeš překousnout absenci point&click, tak je to povedená a dobře napsaná hra, která dokáže naštvat akorát nekonečným skládáním beden. Čtyřka je pak sice docela slušná adventura, ale na poměry Broken Swordu je to málo. U ní mě hlavně štvalo totální odstavení Nico na vedlejší kolej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit