Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://thesurvivor2299.com/ sledoval to někdo? jak dlouho už tam je tohle datum?
    • rancor1223
      Stránka zřejmě spadla, ale předpokládám, že to bude datum vydání slíbeného fake traileru.
      • 27.12. tam bylo... snad se budeme ještě divit
  • Ronox

Wasteland 2 Beta

Tak a já přidám video z dneska uvolněné bety pro Wasteland 2 - http://www.youtube.com/watch?v=H-Ur7qKE9Ho
  • Elite:Dangerous

http://www.youtube.com/watch?v=a-ykj3-q40A&feature=youtu.be
    • Ronox
      Ty kráááávo. To vypadá fakt dobře!
      • no, ale lítat s trojúhelníkem šlo už ve starých Asteroidech *1* Vážně, ten design malých lodí mě vyloženě odpuzuje
  • Winter Sale na GOG

Fallout 1+2+ tactics zdarma. Na výběr ze tří dárků každý den atd. atd. hlavně slevy..
    • ucho
      pěkný. i když kdo ještě na GOGu tyhle hry nemá... :D no jdu teda hodit GOGu nějaký chechtáky na ty Vánoce, ať se mají dobře.

edit: teda když kliknu na to BIG Ones (from $4.99) tam tam nic za $4.99 není :)

edit2: wtf :) otevřel jsem si dárek Brave New Worlds a tam 50% sleva na Shadow Warrior ($19.99) a přitom dnes je v akci za $9.99, no to se moc nepovedlo :) a na hlavní stránce je za $26.66, takže dnes si ho můžu koupit za tři různý ceny? :D
    • x_ander
      A mají z toho náporu tak zasekané servery, že tam nejde nic vzít :-D..tak doufám, že to brzy naskočí...
      • No ani zadarmo to není zadarmo :) mě to šlo hned bez potíží...teď už se ale nemůžu prokousat na svůj účet abych mrknul na bonusy.
  • Platinum Games má prý po krk neustálého žebrání hráčů o port Bayonetta 2 na jiné platformy.

No nevim ale rekl bych ze se nejedna o Platinum Games jako spis o jednoho jejich zamestnance...
  • Wasteland 2 Beta spuštěna

Beta Wasteland 2 pro backery byla spuštěna.. Více zde http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/691853
  • Platinum Games má prý po krk neustálého žebrání hráčů o port Bayonetta 2 na jiné platformy.

za takovou aroganci jim preju nizky prodeje, respektive zadne prodeje *5*
    • Activision brání vydávání her na Linux.

vsak na twitru je par prispevku at to neportujou, ze takove kraviny stejne nechceme :D
    • jindra.veliky
      To je arogance, jo?
  • x_ander

Platinum Games má prý po krk neustálého žebrání hráčů o port Bayonetta 2 na jiné platformy.

Jsou to pitomci a ten arogantní tweet je fakt mimo. Místo aby byli rádi, že je o jejich hru zájem, tak prudí. A co se diví, když sequel dělají exkluzivně pro jinou platformu než původní hru.
  • Veskoslav

No

Kdyby někdo nevěděl či ho to zajímalo, tak v novém Levelu bude: King's Bounty: Warriors of the North a podle mě to číslo má jednu z nejlepších obálek, jaké zatím byly vytvořeny:)
    • ringmancz
      obálka hezká, hra není můj šálek čaje, tak snad ať se obsah vydaří
    • Nežer to tolik, jsou to vyhozené peníze. Kup si radši maxim, pobavíš se, koukneš na hezké holky, plus se dozvíš něco chytrého..
      • Veskoslav
        Maxim? Je tam hovno, je to drahé, většina článků je recyklace z netu. Ale pokud je to 12-15, tak chápu tvé nadšené Maximem, také jsem byl.
        • Je tam hoovno a reckylace z netu ? ty jseš mimo jeden z nejzábavnějších plátků na trhu a jak říká dozvíš se tam i fakta. 12-15 ? Takovou věkovou kategorii to rozhodně nemá na rozdíl od herních časáků.. Jseš nějakej divnej chlape asi si zastydl *7*
          • Veskoslav
            Fakt ti ke štěstí stačí málo. Maxim je mužská obdoba Cosmopolitanu a podobných pseudosračiček. *7* A asi zastydl? Řekni mi, co je tak super, abych vyhazoval skoro 100 Kč za Maxim? Ženské? Net je jich plný? Zajimavé informace? Net je jich plný a jsou lépe zpracované. "Humorná" nabídka dárků? Ne, Maxim je zajímavý, když ti je 15, protože si myslíš, že je to božský časopis. Pokud si odmyslíš akty ženských, tak co ti zbyde? 20 stránek reklam a pár zajímavostí.
            • Veskoslav
              Neříkám, že si to nepřečtu, mnohdy jsou tam skvělé články, ale psát Level=pro děcka a Maxim= pro "dospělé, to mi přijde na palici. Maxim je takové odpočinkové čtení, kdy některé články jsou naprosto o hovnu a jiné naopak skvělé. Ale už mě to tolik nebaví jak když jsem byl mladší. A jeho "kopie" jsem snad ani nekupoval.
            • Haha, koupil jsem si maxim kvůli lechtivým obrázkům..a kromě pár fotek je to vesměs plný různorodých článků (od kouření péra až po pavouky, kteří žerou ptáky), byl jsem zklamanej..a zároveň potěšenej. Na hajzlu a na přednáškách se to dobře četlo. Jestli přežiju zkouškový, půjdu do předplatnýho. Jestli ne, půjdu do předplatnýho.
            • Ronox
              Já mám Maxim stále rád. Nešlo o to, že vyzobává věci z netu jako všichni ostatní plus pár vlastních témat, ale hlavně o tu formu, jak to bylo napsaný. Oproti FHM a Esquiru měl suprové hlášky a ta forma mi připadá furt nejzábavnější na poli těhle magů.
          • Jack1947
            No cetl, jako neco tam je tedy jestli to bylo ono ale ze bys se v tom vyzival to se rict uplne tak neda, uz vubec necchapu co to dela tady u her a vecmi s hranim spojenim. Chapu kdybys nadhodil Score na to ti nazor reknu hned, radsi Level nez kupovaani hracu si plnymi hrami radsi vice clanku a mene stran nez hodne stran a nic moc zajimaveho, co se navic cte mic moc.
            Score si prikoupim kdyz me zajimaji hry a Level si predplatim. Asi tak. PS: Znam i lepsi a hodnotnejsi casopisy ktere jsou i naucne nez treba Maxim co stavi na kontroverznostech.

Zase tu nemuzes nikomu nic podsouvat. Jen sdelit nazor. Ten sis sdelil. Dobrou.
          • Miserius
            Kupování lechtivých časopisů je pro drsný a vyzrálý chlapy co? *1*
            • ucho
              no ono dost udělá makeup a fotograf :)
            • Vrook
              Ucho: Hmmm.. Žanet s Linduškou? Ujdou sestřenky, ujdou.. *15* *15*
            • ucho
              hm, sranda, mrkl jsem na facebook maximu a co tam nevidím, fotku sestřenic s vánočním přáním :)
            • Jde vidět, že si nikdy nečetl..
            • Jack1947
              " Level naopak pro deti". Chlapak to vystihl perfektne. *15*
        • Tak mi ostatní narozdíl od tebe stárnem a s levlem jsme skončila zhruba tak v těch 12..
  • frag.ment

Vážení přátelé, natáčení Fight Club #159 nebudeme z technických důvodů vysílat v přímém přenosu. Omlouváme...

Se přiznejte, že jste v redakci slavili Ježíška a nechce se ukázat v podroušeném stavu v přímém přenosu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit