-
EA nepředpokládá, že by v brzké budoucnosti vycházely hry pouze digitálně. Počet digitálně zakoupených...
A cuduju sa, ked to maju predrazene? Vsak aj so 40% zlavou tam stal obycajny BF4 tolko, co predobjednavka DeLuxe verzie v normalnom obchode. -
Final Fantasy VIII - Steam za 11.99$
Tak pánové vánoce přišly dřív a tak si můžem na moderních PC konečně bez problémů zahrát tuhle pecku! Pamatuju si, když jsme se bavili jak to bude krutý až hry budou vypadat jako intro té hry a že to není možné :D
intro: http://www.youtube.com/watch?v=MoyEBlNafnQ
steam: http://store.steampowered.com/app/39150/ -
-
je někde vypsaný, jakou to prošlo změnou? co si to tak porovnávám s PS3 verzí, ta PC verze vypadá v tom 3D lépe. asi bych si to zahrál, tak přemýšlím, kde koupit.
-
-
Zase to samé co sedmička. Vyhlazenější, nějakej render na pozadí aby to nebylo rozpixelovaný, ale podle mě zase bude na prd midi hudba, ale to zas někdo udělá fix. Ale zatím jsem to nezkoumal.
-
-
ja som si to hovoril u FF7 ktorej intro sa mi páčilo viac.
-
-
Určitě, ale moje první FF na PSX byla právě osmička a až pak sedmička.
-
-
u FF je to už tak, že ten diel ktorý hráš prvý sa stane tvojou srdcovkou ... ale FF7 je aj tak lepšia *15*
-
-
Souhlasím s tebou :) Sedmička je parádní a kdyby to tak bylo, tak by moje nej byla pětka, ale sedmička je top prostě.
-
-
-
-
-
O PS4 je skoro vražedný zájem
http://i.imgur.com/EhUlwqF.gif
*15* -
-
Haha, ti prodavači,jak radši utekli bokem :)
-
chudáci, pro takový šrot takhle zatemněný mozek
-
Klasika. Tři konzole k volnému prodeji a 150 lidí, co si myslelo, že na ně vyjde.
-
-
PS4 dojmy
Kdyby si někdo chtěl přečíst neformální první dojmy z konzole, tak si je můžete přečíst tady (http://grumpyhrac.tumblr.com/post/69101085489/ps4-prvni-dojmy) třeba tam najdete něco, na co ostatní zapomněli. -
-
Jj zapomněli. To šikovné využití Remote play ještě tutově nikdo nezmínil *1*
-
-
Trůní funkce je nejlepší! Každopádně konečně začne být Vita užitečná a přestane se na ní prášit. Tearaway ji trochu oprášil teda, ale tohle je prostě super věc.
-
-
-
Pokusil jsem se udělat rychlé vánoční přáníčko jak si tu představuji zdejší uživatele. Docela to v některých případech asi sedí.
http://i44.tinypic.com/2hr1yxk.png -
-
Vtipne...
-
Troll (Trisska) vede *1*
-
-
Vedeš Ty, jsi tam stylově i s helmou *1*
-
-
-
Jacku, teď se zeptám vážně, takže nejde o žádný trolling či pokus o flame. Ty nemáš žádnou práci, školu, kámoše, přítelkyni? Něco se ti v životě stalo, že veškerý svůj čas věnuješ diskuzím na games? Copak se ti stalo, Martine? Neboj se svěřit.
(než odpovíš, dej si na svém komentu záležet, neboj se si to po sobě klidně i desetkrát přečíst, podívej se na internet, zda-li si to slovo napsal správně, zda-li máš správně pořádek slov ve větě atd. a pak teprve odešli) -
-
Moc vám nerozumim... Každej má právo psát si co chce... Píše zbytečně moc? Ano... Píše občas takovou šifru že ani nemam energii to luštit? Ano... Ale uráží někoho, nadává, úmyslně lže? Ne... Taky mě štvou lidi co píšou ho*na (predator,joe) tak si tam s nima někdy vyměnuju názor (nadávky), ale zas takle jako ty bych to nehrotil... Ať si každej tráví volnej čas jak chce, když teda nebude někde porcovat prostitutky...
-
-
tak nejak, lepsi aby tu spamoval, nez nekde porcoval *5*
-
-
Co máte proti porcování prostitutek? Je to moje oblíbená činnost a doporučuju každému ji aspoň jednou zkusit *3*
-
-
-
Tak tohle je teda ubohost nad ubohost...
-
-
Vidis, proto to je zbytecne psat... pro mne zbytecne. *7*
-
-
Hele Jacku, kašli na ně, klidně piš dál, když máš to nutkání, nikomu tím neubližuješ a hlavně nikomu do toho opravdu nic není. Já si tvoje komentáře vždy přectu i když jsou takové jaké jsou. Myslím, že to někteří moc prožívají a berou diskuzi jako svoje útočiště nebo dokonce kult a ve finále mi tak přijde přinejmenším úsměvné, když tobě vyčítají, že tu trávíš tolik času, protože to o nich vypovídá, že sem chodí taky často.
-
-
Jsem rad ze si skoro vsichni rozumime. Dalsim potencialnim-zajemcum o reseni me osoby radim at ji neresi. Dekuji moc. *4* ( vam by se taky nelibilo rozebirat vasi osobu zde na diskuzich) *4*
-
-
-
-
Neboj v klidu, ja to neberu jako nic z toho cosi napsal... tady jde spise o to ze nevim tak nejak co bych napsal , zaroven nevim jak jit do sebe. Skolu mam a chodim do ni, kamaradi... rekneme ze dneska neni kazdy kamarad, i ten co se tvari jako kamarad takze to bych preskocil, zatim jsem o nicem takovem
nepremyslel ... Pokud ted je moje aktivita vyssi tak ano asi to bude zapricineno nudou, odbyvam si kazdorocni nemoc... jeste tady budu (nachvily) vim ze jsem nenapsal nic co by to nak osvetlilo tento stav
neocekavam pochopeni jen to je tak jak je. Doufam ze timhle rozebirani "nekoho" konkretne mne zde skonci, myslim ze uz jsem zvolnil v psani "blbosti"... na cteni me moc neuzije takze doufam ze to nekde prelouska. ( Je mi jasne ze je muj nazor... nemusi se libit kazdemu)
Prosil bych ale o nereseni, mne... Jsem zde podle nalady nekdy si dam oraz a treba par denni
absenci , snazim se neco najit abych sem tolik nepsal ale ta touha vzdy psat je silnejsi.
Rozebiral se nekdy nekdo tady v diskuzich jako ja ? Pokud ne, tak kdo mne nechce videt uz ma moznost.
Opravdu uz nevim jakto mam vice vysvetlit, pokud de o neco nic se mi nestalo. Tot asi vse. -
-
Ok, beru. Máš mé slovo, že už tě nebudu rozebírat. Byl jsem jen zvědavej, nic víc. :)
-
-
Diky *4* .
-
-
-
jestli omylem odpovi neco zajimavyho tak to prosim preposli- skript funguje bezvadne a i kdyz vim ze o nic neprichazim, tak po teto otazce by mohl tentokrat jit do sebe ;)
-
Doprdele. Právě sem zjistil, že z toho tvýho výčtu mám jenom školu. Musím s tím něco dělat.
-
-
Vysrat se na školu a začít 24/7 sračkovat na games? *15*
-
-
-
EA nepředpokládá, že by v brzké budoucnosti vycházely hry pouze digitálně. Počet digitálně zakoupených...
Bodejť když sou ceny v jejich obchodě kolikrat i o polovinu vyšší než v klasickym obchodě -
-
Ale to není problém jen EA, stačí se podívat i jinde. Teď jsem zapl Steam a vyjela reklama, na AC Black Flag za 50 euro. Nebo PSN obchod kde stojí novinka 1700 Kč. Digitálně pak jde nakupovat jedině ve slevách, jinak je to pro mě zlodějina, co za to chtějí.
-
-
A nehledě na to, že nákupem třeba na PSN (ale i jinde) si hru navážu na svůj účet. Tudíž už ji nemohu dále prodat či darovat/půjčit.
-
-
To je i Steam, takze natom vlastne vydelas az te omrzi vezmes cele ucty a prodas je ... Ted me napadlo jsou tam i ty informace z uctu ? To by byl pech. *3*
-
-
Nevyděláš PSN účet neprodáš, ale krabičku v pohodě ano. Například jsem nové AC na psko koupil za 1000Kč a na aukru po měsíci prodal za 999Kč.
-
-
-
Ne, pac jsem sel obhlednout "konkurenci" a tady se mi to zda nejlepsi, nejlepsi pro mne. ( Neskryvam ze hlavni duvod registrace byl ze jsem si predplatil Level... jenze se mi zde zalibilo pote).
-
Tajnej: Já ne :D
-
Jack: Taky nechápu, že se obtěžuješ. Beztak tě mají všichni vyblokovaného. *3*
-
Nojo, tak proc vubec neco pisi. *7*
-
-
-
-
dokaze mi to nekdo vysvetlit, jak muze vyjit ta digitalni kopie draz? mi to pripada stejne "logicky" asi jako by e-shop byl drazsi nez kamennej obchod...
-
-
Pro EA, UBI i např. Square Enix to na jejich shopech zajišťuje úplně jiná firma, která si bere minimálně 25% z ceny, takže to zas takové terno pro ty vydavatele není. Proč si to ovšem nezajistí sami, je mi záhadou. Steam si bere taky 25-35%.
-
Napadají mě náklady na udržování serverů. Když hra není na Steamu musí si firma řešit všechny servery a aktualizační služby sama. Tady to za všechny řeší Steam, ale ten za ty servery taky platí. A ono jich nebude úplně málo.
Lepší teorii nemám. -
Já určitě ne, sám ty ceny nechápu. Náklady mizivé a ceny o stovky korun vyšší, než za krabičku.
-
-
Pak ze se krabicky nevyplati ze ? *15*
-
-
ja nejsem z tech, kdo by neco kupoval po launchi, uz zdaleka nemam cas hrat vsechno, natoz hned... takze mi nedela problem pockat si na radikalni slevy *5*
-
-
-
-
-
-
Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.
to teda není moc kvalitní fotografie. proč za ni platil tolik? :) -
-
Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.
Vy ste to nepochopili.. to uz vychazi.. ohebna Supersupersuper Slim verze Xbox one.. :-D -
-
to ja si pockam uz rovnou na holobox *5*
-
-
Ne že bych chtěl někoho soudit, ale člověk co má v 19-ti čtyřletýho syna... Nedivim se.
-
ze vubec toho filantropa resis, je snad jedno, za co plati
je preci naprosto v poradku, pokud je nekdo blb a jinej ho napali... -
-
já teď prodával odpálenou grafickou kartu. někdo mi za ni nabídl 1800,-. jsem blb já nebo ten druhej?
ten týpek si jasně kupoval fotografii... přijde ti normální, že si kupující ani nepřečte, co kupuje? -
-
nebo to byl technickej mag, co ji zprovozni...
to aby tenhle shulin predved cirou magii *5* -
-
Prvně si ale ten článek přečti než něco vypustíš. Důležité je to spojení limited edition. Takže - 450 liber vs 500$ vs £7,200 (viz bod 1 a 2) - to by byl naopak nejlepší kauf v historii. Ale teda v 19 mít 4 letého syna a kupovat údajně pro něj tu konzoli? Navíc mu ty peníze vrátí .. spíš by je měli poslat na léčbu debility .. dál bych to nerozmazával.
1.The 19-year-old student, of Bilborough, had saved up in order to buy a limited edition Day One version of the console as a surprise Christmas present for his four-year-old son, McKenzie.
2.There was, however, one lot of 'XBox One Day One edition retail packaging' which received 80 bids and sold for £7,200. -
-
Vrati, tady by mohl leda splakat nad vydelkem. *3*
-
-
no není to etický, ale tady se krásně projevuje lidská hloupost. už jen si myslet, že na eBayi najdu nějakou super cenu pro úplně novou konzoli... vždyť za ty prachy by měl prakticky novou normálně z obchodu. nevím, jestli bych se pak tímhle ještě chlubil na internetu :)
-
-
tak to pozor, on to je obertrotl, 450 liber je vic nez ta konzole stoji *5*
450 liber vs 500$, docela rozdil
-
-
-
Pokus si napsal že je odpálená tak je blb. A ty budeš hajzl pokud mu ji prodáš...
-
-
Presne, co se nedozvim jeste o Usounovy. *8*
-
no a tady ten prodejce uváděl, že prodává fotografii :)
-
-
Je mi fuk jestli to nevidis, onehda si psal ve tve jedne "inteligentni praci" ze proti warezu nic nemas... ne to je fuk. Ted poukazovat na warez obcas to uplne zde tady nechapu.
-
dobře tedy, tak beru zpět
-
schvaluju jen crack, kterej by mi (do hypoteticky koupeny zavodni hry forza4 nebo gt6) pridal auta, ktery jsem si koupil spolu s hrou *5*
-
a kde se přehlíží jaký sviňárny? přeci to s eBay týpek řešil... nějak moc si upravuješ realitu :) a nevím co taky kážeš o morálce ty, když s klidným svědomím schvaluješ warez :D
-
vim, ze pro nekoho je moralnost prazdnej pojem...
stejne tak jako, ze pravo a spravedlnost nejdou zdaleka ruku v ruce
dokud se budou svinarny tolerovat a prehlizet, budou se svinarny delat
asijsky kultury maj spoustu podivnosti, ale v ty japonsky v urcitych vrstvach spolecnosti byla cest nade vse, v nasich zemepisnych sirkach je cest neco, co se prodava a kupuje
no nebudu se tu vic rozepisovat, tohle je vsechno slozity a nepojme to ani rozsahla diskuze, natoz jeden vykrik do tmy *5*
-
-
-
-
-
-
Chudak mala *9* , stat se to v Cr tak to nikoho nepozvedne ani neprekvapi... jenze eBay je jina stace. "Vtipna" mi vubec prijde ta diskuze pod clankem a priojemne je i to vysvetleni od nich " Kupovat jen od serioznich nabidek a taky toho koho znate hmm po netu ( i z jineho konce sveta bry) uchovani informaci jak osobnich tak financnich... pak aby svet nestal za "gulky" kdyz je takovy jak je. *3* -
Arma 3 soutěž o 500 000 eur
We're throwing half a million euro at modders. There has never been a better time to #MakeArma! - http://makearmanotwar.com/