-
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/601184_10152083348413394_26606094_n.jpg
Nadšení Petra Poláčka nezná mezí *1* -
-
Ten kdyby jednou nečuměl do mobilu nebo noťasu, tak ho snad ani nikdo nepozná *1*
-
Je to rebel!!
-
-
Moore’s Law and the Golden Age of PC Gaming
http://www.rockpapershotgun.com/2013/12/12/moores-law-and-the-golden-age-of-pc-gaming/
Zajímavá článek. Něco podobného je v novém Levelu co jsem koukal.
Zajímavé hlavně ohledně toho, že není potřeba mít takový výkon. Intel Broadwell bude mít "pouze" 4 jádra a opravdu 6 jádrové stroje nedělají odpovídající rozdíly ve hrách. V aplikacích ano ale ve hrách ne. Kdyby konzole měli 6 jádrové CPU tak by to pak více her umělo používat. Jako 3 jádrové CPU pro starou generaci...
- Je fakt, že snad nejsou hry které by využili možnosti moderních CPU co to de. Využívá nějaká hra Hyper Threading? U aplikací které to umí je rozdíl znatelný... -
-
jádra jsou v konzolích kvůli multitaskingu, stačí se podívat jak je vše plynulý
-
-
Jo ale i hry je tam využívají. PC má jedno CPU které je dost silné a dělá vše. K čemu pak řada specializovaných procesorů, když celkem nejsou tak rychlé jak jedno dobré CPU?
-
-
Když ono je jedno jestli máš 4, 6 nebo 12 jader v počítači když dojde na hraní. CPU je určené na naprosto odlišné úkony než GPU. Nemůže ho jen tak zastoupit a dělat půl jeho práce. A nezáleží na tom, kolik jader a threadů má.
-
-
Jo ale hry využívají zatím 4 a jedou většinou skoro na plno. Kdy lépe využívali technologie nebylo potřeba častěji kupovat lepší CPU. O to hlavně jde.
-
-
Počkej, kdo tě nutí častěji kupovat CPU? Já jsem před 2 roky koupil komplet nové PC s tím, že do 2-3 let jen vyměním grafiku, případně dokoupím RAMky. Ale proč bych proboha vyměňoval CPU? Zkus se podívat na nějaké testy procesorů. Uvidíš, že nárůst FPS je minimálně za posledních pár generací.
Přesně naopak, kdyby začali dělat hry, které by skutečně vytěžovaly CPU, byla by tam nutnost kupovat nová CPU, protože ta staré by nestačila, stejně jako s GPU.
Ale zase, výpočty, které spousta her potřebuje není CPU schopno počítat díky stylu, kterým jsou CPU stavěna. Takže nějaké zásadní využívání síly CPU při hraní se prostě nestane.
-
-
-
-
Zdravím.
Zeno Clash Steam key - https://www.humblebundle.com/gift?key=CZhybDqS7kazpsAu
Batman: Arkham Asylum GOTY - https://www.humblebundle.com/gift?key=Xr7DsHNE4mxqVvxM
F.E.A.R. 2: Project Origin - https://www.humblebundle.com/gift?key=Efvmn2vEucfPxAY4
Poděkování potěší. -
-
na rozdávání klíčů existuje i games.cz skupina: http://steamcommunity.com/groups/gamestiscali
-
-
Na to nemám, pokud tedy pravidla pořád platí, dostatečně dlouho založený účet na games.
-
-
"Kdyby se přece jen našel někdo, kdo pravidelně chodí na games.cz a stál by o účast ve skupině, tak jedině na základě games.cz účtu staršího 30 dní od data založení skupiny (08.06.2013) "
Jop. -
-
Pravidla doznaji mozna lehkeho updatu (nejpozdeji k 01.01.14), ale zatim nebyl duvod, vicemene mi psal jen jeden vycu*anek za druhym, ktery na steamgifts nikdy nic nedal, na games jsem o nem prakticky nikdy neslysel, ale hrozne moc touzil po tom byt ve skupine, aniz by splnoval pravidla...
-
-
Pokud pravidla upravíte, tak se rád připojím. Do té doby dám občas nějaký klíč, který nebude nikdo z mého okolí chtít, sem.
-
-
-
-
-
ĎAKUJEM
Díky za všetky tri :) -
-
Že se nestydíš...
-
*15*
-
-
-
První verze operačního systému SteamOS bude k dispozici ke stažení již zítra.
Já tam vidím SOON, kde to říká, že už zítra? -
-
Zpráva doplněna o přesný odkaz na oficiální oznámení *3*
-
-
"Již v pátek 13. prosince v ČR vychází nový LEVEL s plnou hrou, RPG strategií King's Bounty: Warriors of the North."
Ne, že bych si Level kupoval kvůli přiloženým hrám, ale trochu to s těma bundlovýma hrama přehánějí. Poslední King's Bounty je sice slušná hra, ale byla už v několika bundlech; kdo jí chtěl už jí dávno má.
To už bych spíš ocenil nějakou dobrou malou hru, která není moc známá. Což takhle Noitu Love 2? Skrytý klenot mezi indie hrama. *3* -
-
Jakmile to sem hodím tak to někdo určitě vezme :)
-
-
...a bez poděkování...
-
-
jo, souhlas. hry, co už proběhly bundly (některé už několika, viz třeba tato poslední), tak je to nic moc. je mi jasný, že hra netvoří obsah a je jako bonus. a je mi jasný, že se najdou lidé, kterým to v těch bundlech unikne (ale tito lidé počítám ubývají), když se to ale pomalu stává pravidlem, je taková příloha pro lidi zbytečnost. nečekám žádné AAA hry, ale chtělo by to něco s tím výběrem udělat.
-
-
Activision se brání vydávání her na Linux.
Já si třeba žádný bundle ještě nikdy nekoupil, protože stejně bych hry nestíhal hrát, takže pro mě hry u Levelu mají celkem hodnotu.. Ale časák si kupuju kvůli obsahu, který se zatím drží na slušné a čtivé úrovni. Snad jim to vydrží..
-
-
No, kdyz uz jsme tedy u plnych her... Tak u Score meli Kings bounty i s datadiskem ( jo ale predeslej dil, no spletl jsem se ( mozna i tenhle nevim)). a je to uz drahna doba. Ja jsem rad ze si zase neco zakjimaveho prectu, inu priority mame kazdy jine. *4*
-
-
Killing Floor
Sice bez DLC, ale zadarmo.
https://www.humblebundle.com/?key=yARaqu4kacX2eXYk -
-
Tak schvalne jakej prevít to zbastly prvni a nepodekuje ( snad to tak nebude). *7*
-
-
kazdej vi, ze sbirani klicu je ten duvod, proc tu zevlis 24/7, tak se nedelej *5*
-
-
Jasny, takze si me uplne precetl . Gratuluji...
*15*
-
-
-
-
Activision brání vydávání her na Linux.
Kurňa bleskaři nekal tolik, dal jsem si čtvrtýho čóda a stejně to praští do oka ;o)
Počítám Activision "SE" brábí vydávání her na Linux (i když nevím, jak by tomu v praxi bránili)
A Sony počítám taky patentovalo helmu pro viRtuální realitu ;o) Tam nemáte edit nebo co? :) -
-
Existence tlačítka edit názorně dokázána :)
-
-
měl's zatloukat, teď budeš mít život na games ještě těžší :P
-
-
-
Battlefield 4 Battlepack Gold
Pokud někdo využijete, berte. Je to klíč z minulého Levelu.
HH23-VT8R-D2MD-DHUS -
-
Diky, tentokrat jsem to zobnul ja
-
-
Playstation 4
Tak kterej šťastlivec si pro ní zítra jde? -
-
Jak by řekl Reggie: "My body is ready"
-
To se nedá objednat aby to poslali (když to mají)? Celkem hloupost nahnat fanatiky na jedno místo tam čekat frontu jak na banány.
-
-
To jsem zkoušel, ale bylo mi řečeno že to nejde ani zamluvit... Popravdě jsem ještě ani včera nevěděl jestli to chci kupovat letos k Vánocům, přemýšlel jsem že to nechám až na půli příštího roku, nebo později, pořád mám totiž PS3 a hraji NHL, GTA V a teprve sem si objednal The Last of Us... Ale když došel do schránky leták a tam byla PS4, tak mě to nějak nabudilo *1* .
-
-
Tak to je fakt záměr, udělat tuhle komedii :( To zas budou vtipy na ty záběry lidí jak se tam derou.
Blbci. To je takový problém toho dovézt více když v zahraničí mají a zde v menším množství taky. -
-
Tady nejsme ale v zahranici. *4*
-
Je to tak, já bych se tam netlačil, buď přijdu a nikdo tam nebude a jen si ji vemu a nebo ten druhý horší scénář, lidi budou čekat s rozkládacíma stoličkama a to bych asi ani nevystoupil z auta a jel domů ... Zatim to ale beru pozitivně, jsem z malého města a ne každý tam pro to může jít *4* .
-
-
-
Kdyz treba ani ty "banany" nedostanou, holt se chtej vyrovnat zemim za velkou louzi. *15*
-
-
Mě by zajímalo jak je se zásobením obchodů. Alza píše od ledna. Tedy to blbci dovezli pár kusů o to bude rvačka nebo jak to je? V sobotu to již nebude?
-
-
-
Já
Já si pro něj zítra jdu, mají ho poblíž v elektru, asi 2min cesta... dneska jsem tam byl pro info a řekli mi že mám dojít zítra, že tam bude k prodeji, takže na otvíračku tam jsem, bud se na mě dostane a nebo ne, to už neřeším, šak jednou ho mít budu *4* -
a jako dodatek k teto otazce nam pak jeste prijdte napsat, jak dlouho trvalo, nez se zacala ps4 prehrivat ci zamrzavat, diky. *5*
-
-
Tohle byla regulérní otázka, hate/flame si tu běžte dělat jinam, kšá kšá
-
-
az na to, ze muj prispevek nevzniknul za ucelem vyvolani hatu/flamu, Drakene69CZ *6* jsem jen zvedavej
-
-
tak si přečti zdejší článek Týden života s PS4. teplota se tam řeší, tedy to jistě tvou zvědavost ukojí...
-
-
-
-
Jen blazen! *15*
-
-
hi, lindsey *5*
-
-
-
Vážení přátelé, natáčení Fight Club #159 nebudeme z technických důvodů vysílat v přímém přenosu. Omlouváme...
kde nic tu nic :) fight club pořád nikde ... -
-
Video se momentálně renderuje, pak už ho čeká "jen" upload na YT. Online by mělo být v průběhu večera.
-
-
paráda, nějaký CGI efekty tomu vždy chyběly :)
-
-
Tj, co nějaký pořádný lens flare efekty? Vypadá to líp, akčněji a jak od Abrahmse...
-
Mě bude stačit dobrej zvuk, efekty aď si klidně nechaj *3*
-
-
-