-
Počítače
Kterému z těchto čtyř pc by jste dali přednost??? Jde o čistě herní výkon v rozlišení 1680 (Není to pro mě, ale pro občasného hráče her typu BF, CoD, AC,...)
Ps: Do teď hrál AC4 v +- 10 fps takže o 100% 60fps plynulost opravdu nejde jako některejm fps masturbátorům tady. Pro jeho občasné hraní bohatě stačí 15 až 20 fps (nehraje po netu)... Sám si ten obchod vybral a zeptal se mě kterému bych dal přednost, ale já fakt nevím protože každej má svoje + a - tak neváhejte dát svoje návrhy do 15k, když budou lepší.
...
http://www.bohemia-computers.cz/product/162414/BC-Herni-ASUS-AMD-6-x-3-3GHz-16GB-1TB-HD7850-1GG-DDR5
http://www.bohemia-computers.cz/product/139575/SUPER-Herni-osmijadro-16GB-1TB-HD-7770-500W
http://www.bohemia-computers.cz/product/137838/HERNI-PC-CORE-i5-1000GB-8GBDDR3-ATI-HD-6570-2GB
http://www.bohemia-computers.cz/product/136965/Herni-PC-ASUS-FX-4-x-3-6GHz-8GB-1TB-GTX-550Ti-1GB-DDR5-500W-ctecka-karet -
-
Má cenu se tady k tomu vyjadřovat? I takoví "hráči" jsou mezi námi. Doporučuju koupit si konzoli, myslím to vážně. Absolutně tomu nerozumíš ani ty, ani on. Pro takové lidi je PC škoda, bez urážky.
Apropo je ti jasné, že 10fps je slideshow a 15-20fps v tobě tak jedině vyvolá záchvaty epilepsie. FPS nejsou kvůli onanii, ale to člověku jako ty nemá smysl vysvětlovat.
Čistě pro info, ty sestavy jsou tragické z více důvodů a takový odpad si koupí vyloženě amatér jako jsi ty (pokud to myslíš opravdu vážně co tu píšeš). Klidně bych ti tu poradil sestavu, co a kde koupit, ale něco mi říká, že pro člověka, který dokáže "hrát" hru v 10fps je to zbytečné.
Ok víš co, pravděpodobně toho budu litovat, ale věnuju ti pár minut času.
Napíšu to do nového příspěvku nahoru, třeba to bude i pro někoho jiného užitečné a taky proto, že mi to hlásí moc odstavců (omg) ....
Pravidlo č.1 vyhni se hotovým sestavám, pokud nechceš mít pěkné kancelářské PC na pouštění hudby a surfování na netu za 20 litrů. A neposlouchej chytráky typu Veskoslav viz jeho kecy s 16gb ram apod. -
-
Nezapomen, ale ze hlavni podminka je financni limit : 15000!!!
Tzv. Sestavis pc o 2tisice vice a budes sam za blbce. *4*
( hotove sestavy ? To fakt hraci kupuji? *15* )
-
-
Jedinej dobrej posledni (pac ostatni ATI karty) ale i tak slabe do 15k se neda postavit herni komp byt treba na obcasne hrani. *4*
-
-
Sorry jacku ale to je žvást. Bratr má pc za zhruba 10k a bez problému na tom dohraje jakoukoli současnou hru. Teď hraje AC4, má to na plno se základním AA v rozlišení 1680 a nejhorší fps co měl bylo kolem patnácti, tzn. bez problému hratelné...
-
-
Delas si srandu ? Lol 15FPS a pry bez problemu hratelne... vzdyt jak chces kdyz mu to staci tomu dotycnemu at ma treba pc kde mu pojedou hry nejhure 15Fps, ja tu fakt jenom "placam obily". *4*
-
-
Na svém pc nemám s fps ve hrách problém ale ano 15fps je pohoda
Dokud se dá hra dohrát a není to slideshow tak jsou s tím singlplayer hry normálně hratelné...
-
-
-
Jacku, Jacku....To, že ty to neumíš, neznamená, že to nejde. Herní pc za 15 jde, ale nebude to žádné dělo. Navíc si musíš koupit AMD místo Intelu a to také hraje roli v ceně. Jo a Ati karty asi sotva, kdy Ati se oficiálně nepoužívá od roku 2009. Ale chápu, AMD=ATI. Proboha nepiš, pokaždé mě totiž dokážeš nassrat něčím novým.
-
-
AMD = ATI ano ja ATI nerad. Kdybych mohl tak taky radsi Intel ale to uz by jsme sli pres 15k vid ? *3*
-
-
Ty jsi fakt vemeno. On mluví o grafických kartách, ty mektáš nějaké kecy o procesorech....Když totiž napíšeš Ati karty, tak každý normální jedinec, co nemá IQ Jacka pochopí, že myslíš grafické karty, protože Ati vždy vyrábělo grafické karty a ne Ati=AMD, protože AMD pohltilo Ati. To je to samé jako by jsi napsal, že mobilní divize Nokia=Microsoft nebo Volswagen=Škoda... *7* Ale co na Tebe reaguji, stejně to nepochopíš, napíšeš nějaké naprosto pitomé moudro, které ukáže, co jsi za intelYgenta.
-
-
Aspon jsem hloupy , jsem sam za sebe ne za jine. *3*
-
-
-
-
-
všechny jsou total šunt...kčemu je v hernim PC 16GB ? :D
-
-
Pokud to má mít na dalších X let, tak není důvod tam nedat 16 GB RAM. Vždycky je lepší mít více než méně, ne?
-
-
To jo no, kdyz hry dneska nevyuziji poradne ani ty 4gb. *15*
-
-
A co třeba když si ke KSP pustíš hudbu, u toho zaplej uTorrent, vypalování a prohlížeč... Řekl bych že těch 4gb bude dost málo...
-
-
Ja to ale takhle nebral realne na hry by stacilo mene 4GB mi byli ale po jiste dobe malo pravda pac to nak tak podobne bejva no, takze za predpokladu ze by hral jenom hry a nic nemel na pozadi tak by to realne i slo.
-
-
-
-
-
Tohle je opravdu spatnej vtip. Rozhodne nedoporucuju kupovat. To jsou jen zbytky co nejdou poradne prodet tak z toho udelaji pc.
-
-
Diky za rady, proč nenahodíte lepší sestavu?..
-
-
Musíš říct finanční strop:) A jestli s OS nebo bez.
-
-
Strop 15 000. Čisté pc bez os. Nemusí bejt ani mechanika a nic jiného kolem, prostě jen herní základ pro rozlišení 1680x1050...
Btw. Ani skříň není třeba, mám jich doma několik a když to budou samostatné komponenty tak to složím sám...
-
-
-
-
Všechny mají zastaralé grafické karty, možná tak ten první, ale fakt z donucení. Zbytek bych ani neuvažoval. Rozhodně na tom nepojedou hry v maximální kvalitě jako poslední Metro, Crysis 3 atd.
-
To je doufám vtip. Jen ten první za něco stojí.
-
xy
Kdybych si musel s pistolí v ruce vybrat, tak ten první. Ale jinak ani jeden, ve všech jsou otřesný desky atd. je na tom strašně vidět, že chtěl někdo nacpat co nejvíc "čísel" do 15k. Najdi si netu nějaký fórum, nech si to sestavit podle toho, co ti poradí.
-
-
Battlefield 4 ve 4 minutách ....
http://www.youtube.com/watch?v=wh8voPESN70&noredirect=1
Dice se zřejmě neponaučilo z BF3 -
Potvrzeno: Druhá sezona The Walking Dead vyjde tento měsíc.
Bude to zase na epizody? -
-
Jako nezlobil bych se za celou serii na posezeni. To mi by ale neprislo od autoru moc chytre okrast se o vice penez.
-
-
Potom nezbývá než počkat až vyjdou všechny. Ale vydržet to, je věc druhá :)
-
-
To uz je ciste na hraci, zdali pocka ci bude hrat na epizody. Ja potrebuji mit vse sehrane hned, takze to budu hrat po epizodach. *3*
-
-
Únos
Chtěl bych nahlásit únos, někdo pravděpodobně unesl uživatele Jack1947 a vydává se za něj. Indicie? Věty najednou s podmětem, přísudkem, diakritikou i stínem čehosi, co by se dalo ve slabé chvíli označit za smysl. *3*
-
-
-
-
-
Dead State
Ačkoliv mezi kickstarterovskými old-school rpgéčky největší pozornost přitahuje Wasteland, Eternity či Torment, tohle byl od začátku můj favorit, a právě se řítí na Steam early access! http://www.youtube.com/watch?v=Q8eV3njMISE -
-
Trochu OT, ale jede vám to video v HD kvalitě? Od tý doby, co dali na youtube google+ (google nemám rád už delší dobu, ale tohle je fakt prasárna), tak mi na Opeře (v 16, čili Chrome) přestaly některý videa hrát v HD. Nemám to v nabídce. V klasický Opeře ( v. 12, čili fakt opera) mi to jede ok.
-
-
Já používám Firefox a s HD problémy na YT nemám. Akorát asi tak před měsícem jsem měl s HD probémy v práci (HD v nabídce bylo, ale obraz po přepnutí na HD zmizel a nešel ani zvuk). Protáhnul jsem to Ccleanerem a vše bylo OK. Kolegyně to asi trochu zaneřádily *1*
-
-
Aha, tak dík. Přijde mi divný, že google služba nefunguje s defakto google prohlížečem tak, jak má, ale s těma konkurenčním šlape bezchybně. Zvláštní
-
-
-
Nevypadá to zle, ale zombie hry mě celkově moc nelákají. Kdyby nebylo co hrát, tak bych o tom uvažoval. Ale her mám mraky a času málo, takže nee.
Počkám si na tu 'svatou' trojici.
-
-
Slušnej hon na čarodějnice.
-
No
Jack je asi nemocný, nikde nevidím jeho příspěvky *1* Což značí, že se musím naučit chovat slušně, psát věcně a ke článku a nebýt na blacklistu. -
-
To je pravda, jako kazdy rok zhruba v tomto case jsem. ( Jestli jen neprovokujes, tak mas nejakou intuici).
-
-
To co tu predvadis nema s obdobim nic spolecnyho. Pokud teda netrpis nejak Sezoni spamujici mampotrebunasebefurtupozornovat poruchou (protoze sezoni deprese se takhle fakt neprojevuje).
-
-
"Mé oči jihnou při pohledu na diskuzi ve které nevidím Jackovo jméno, Děkuji!" *7*
Invisible mod pro Jacka.... hmmmmmm...
-
-
-
-
Vidím, že se zde utvořila vzpoura proti Jackovi... a já se nedivím že jste přišli s pluginem proti trollům... já se divím že něco podobného neudělala REDAKCE. Vážně si my musíme utvářet diskuzní forum? Když to udělá čtenář ve volném čase, proč ne někdo z vás?
Jinak není to i pro Mozilu? Jelikož to nikdy nedá a jsem zvědav s jakou stupidností přišel tentokrát.... A nebo když uvidí že reaguje jen na anonymy, jimiž opovrhuje, tak to vzdá. -
-
pro mozillu stačí nainstalovat addon greasemonkey pro spouštění skriptů a pak vytvořit nový skript a pastnout tam toto:
http://pastebin.com/ySDd3CMa
měl by pak být aktivní v diskuzích na gamesech. modifikace jednoduchá, stačí přímo ve FF zeditovat ten seznam na konci, to zvládne snad každý. -
A vy znáte nějaký web, co tohle má? Proč by to dělali? Maximálně jsou systémy "karmy", ale to ti pak schová i příspěvky, který jsou normální, ale nějaký h*vada tam naklikaj mínuska. Podle mě by měla jen redakce dávat víc bacha na uživatele. Banovat mac adresy, upozorňovat a zasahovat normálním způsobem. Ale furt lepší tohle občasný promazávání než "silent" režim na Euroga(y)meru, kde tě neupozorní ani nedají vědět a prostě dostaneš invisible mód. Je ale pravda, že Jacka jsem dřív bránil, ale teď má buď dovolenou nebo díky zimě nějak víc píše a fakt to už přerostlo tu únosnou mez. Radši aby to mělo smysl s hrubkama než nesmysl.
-
-
Mód, co schová příspěvky s mínusem? Jsem v prdeli *1*
-
-
A my šťastní, protože tvoje výplody jsou taky něco..
-
-
Invisible mod pro Jacka.... hmmmmmm
-
-
Naopak kdyz anonymove nebudou reagovat na mne (nektery). *4*
-
-
Jackieboy o tom to už není. Mně připomínáš souseda, který musí do všeho kecat. Všechno zná, všude byl a kde ne, tak od toho má klíčky jeho nejlepší kámoš. Prostě furt breptá k něčemu o čem toho ví pramálo a furt jen rozhazuje nějaký svoje názory ikdyž nikoho nezajímají. Byl tím tak otravnej, že všichni teď počkají až zajde do baráku/výtahu .. totální ignorace a přerušení kontaktu, protože už to všechny lidově s*alo. Tohle začínají všichni pociťovat u tebe.
-
-
To přirovnání k baráku jsem nejdřív považoval za pitomost, ale máš pravdu - spousta místních uživatelů mi přijde, jako že diskuzí na games.cz žije, takže v tom případě to sedí. Ale pak si myslim, že řešení neni nějakej blokovací script na jejich neoblíbenýho diskutéra, ale normální regulérní léčení.... srsly, to je pro někoho vážně takovej problém jeden člověk v nějaký podělaný internetový diskuzi?
-
-
Předtím to byl jeden příspěvěk pod flashkou/článkem takže to bylo proředěný, ale teď je to pod skoro každou flashkou velký vlákno o ničem a protože tu není funkce autoscroll, tak pak proklikáváš tři stránky než se dostaneš zase k nějaký smysluplný diskuzi kam bys mohl přispět. Navíc to není jen Jack, ale on si myslím je tou pomyslnou špičkou ledovce. Do toho přijdou haters Veskoslava, Doktor, GGG no a už je to v tu chvíli celý zasvin*ný.
EDIT: Jen abych nepsal samá negativa, tak právě tohle mě štve, když tu jsou zajímavý témata viz například ty nedělní otázky. To je pak radost číst různý tipy a normální "nehejtovací" příspěvky. -
Jak vidíš, evidentně je. A zrovna internetový pogrom vůči Jackovi. Zcela vážně, v tomhle jednu dobu lítal i kolega Veskoslav, co se svou aktivitou nechával slyšet snad i Grygarovi při stolici. Vzpomíním-li si dobře, tak všichni měli rovněž plnou hubu keců, ale takhle veřejně se na něho pluginy nepořádaly. Dneska je to vypracovaný egoista občas zcela mylně přesvědčený o své pravdě, ale přesto člen téhle komnunity. Tak trochu tolerance i s Jackovým obdobím, no ne?
-
-
Zadna tolerance nebude, je moznost "blokace" tak blokujeme ve velkym. Navic tim jaksi napsal si i otevrel minulost a neco co jsem ja urcite nektery jiny ctenari nevedeli. Dulezite je ze na to nejsem uplne sam, kdybych byl to by bylo zle, takhle to je jeste dobre.
-
No tos napsal skvěle. Smutný je, že právě peckoslav se nahoře chvástá, že si zneviditelnil Jacka. Ten by měl mít právě spíš pochopení.
-
-
-
Ja ti povim o cem to je ( jestli tedy jde o delsi vlakna zpusobene mou osobou) to ze nejprve neco napisu a kdyz nedava smysl veta (at uz je k veci ci neni) tak pribudou dalsi reakce, pak ja reaguji opet na ne, dokud to nevyusti uplne v neco jineho. Samozrejme zpusobene mnou, a pote to povzbyva prvotni smysl) ale co no uz jsem si zvykl i kdybych psal buhvi jak chytre minuskare - uz predem rozhodly ne. Ted kdo chce me (jine) muze ignorovat). *4* Budiz jim prano.
-
-
No a proč si to po sobě před odesláním nepřečteš, když sám potom uznáš, žes to původně nenapsal zrovna nejlépe?
-
-
Občas to vypadá, že Bleskovky jsou tvoje práce. *1* *1*
-
Asi to zvazim pac... to neni uplne ono ale jen o to nejde, co z toho kdyz se tu budu rozepisovat.
Opet dojde k nesmyslne diskuzi a hlavni bude ze jsem to prve zpackal ja. Zkusim zvolnit , jenze to je ted tezsi nez drive. ( Uz to nechci dale rozvadet, at zbytecne tu neni dalsi nesmyslne vlakno).
-
-
-
-
Ty se zlobíš, že někdo někde na něco reaguje? *4*
-
-
-
Magicka + DLC na Steam
https://www.humblebundle.com/downloads?key=WxAumFVqH3Kd3TX4
teď už to snad zobrazí i účet který to redeemne, takže radši slušně poděkujte, vyhnete se shitstormu -
-
Já ti děkuji :)
-
-
deleted
-
-
-
Blokovač trolů
Dovoluji si vám představit upravenou verzi "odtrollovače," nyní funguje i na Jacka. Na žádost postupně přidám další. Děkuji původnímu autorovi za vytvoření pluginu!
http://uloz.to/x9fHtBPv/detroller-zip
Postup instalace
1. Musíte mít Chrome
2. Jděte do nastavení, rozšíření
3. Nahoře zaškrtněte režim pro vývojáře
4. Dejte Načíst rozbalené rozšíření
5. Naveďte Chrome do složky, kam jste rozbalily stažený archiv
6. Užijte si gramotnější diskuze! -
-
Funguje to výborně. A Chrome mít nemusíte, zprovoznil jsem to na opeře přes rozšíření, režim vývojáře, načíst rozbalené rozšíření, čili úplně stejně. Parádička *4*
-
-
Tak ta "nová Opera" je víceméně Chrome .. V Opeře nějak nevidím způsob jak bych to tam nacpal. :)
-
-
To je no. Zkus tohle, mohlo by fungovat
https://addons.opera.com/en/extensions/details/scripter-script-includer/
-
-
-
Tohle je velká paráda, děkuju moc. :)
-
Jsem nevěděl, že něco takového jde udělat? Autor je hodně šikovný! A to myslím zcela vážně.
-
Nádhera, po tomto som už dlho túžil... *4*
Ešte tak pridať Fargoberga a som v nirváne... *14*
Update:
Tak som si ho tam doplnil sám a hneď je svet krajší... *3* -
škoda, že to není i na Foxa, ale zase já na trolly nereaguju, tudíž jakoby tu nebyli ( (:
-
Mé oči jihnou při pohledu na diskuzi ve které nevidím Jackovo jméno, Děkuji!
-
jste rozbalily -> Gramotnější diskuse A tak asi jo, jak říkáš.
Ale už to začalo. Genocida ze strany géček na jednoho chudáka. Žumpa žumpou zůstane! -
-
Toho jsem si všiml až když jsem to odeslal, zpětně se za to stydím *15*
-
-
A co ti na pluginu vadí? Nikdo ban nedostane, může si psát svobodně jak chce. Když nemám zájem číst jejich výlevy, tak si prostě jejich komentáře skryji. Možná přijdu o nějaké zajímavé informace, ale nic není bezchybné *3*
-
-
Jsem ze starý přirozený školy - dávám přednost selskýmu rolování a čtení dle vlastní rozumový potřeby, to je a zůstává bezchybným systémem. Kdybych se měl náhodou uchylovat k apetitu skrývat další, asi bych viděl jen sebe a redakci. Selektování, který upírá sesbírat data i z jiných náhledů než je ten vlastní výtečností obdařený nebo skupiny výběrově zobrazených jakože "normálních" výtečností stejně obdařených, je jen umělou neschopností se vypořádat s něčím a někým jiným, a naivní snahou to tady trochu, ale bez jistoty oprávněnosti, narůžově ovonět "pravým intelektuálstvím". Osobně nevidím důvod, proč by se mělo začít dávat právě Jackovi najevo, že jeho smysly/nesmysly zde musí být odsunovány do skrytých kytiček - tak trochu nůž do zad v případě člověka, který zde není nováčkem. Nepochybně má taky co říct a říká, jako každej.
Vezmu-li v potaz, že se zde pluginem ohánějí lidi, kteří sami mají takový nejedno lejno na hlavě, aby se potenciálně mohli sami stát adepty "trollího" listu, smrdí mi to vším, ne jen nějakou úlevou a vizí lepších zítřků. Říkám na rovinu a upřímně, tahle komunita je a vlastně vždycky byla plná Gum a zůstává nefalšovanou uživatelskou žumpou, za kterou se stydí i despoticky vedená konkurence, ale už to tady tak je. Ovšem jestli sem ještě přineseme vzájemnou fragmentaci na pohodlné a nepohodlné, a kterým bude vzájemně odepřen feedback kvůli zobrazovací ignoraci, potom se tohle povýší na něco, co bych si nedovolil nazývat kuprospěchem, páč tady zavládne jen elitářství a vyštípán, i když jen subjektivně u každého zvlášť, může být kdokoliv, kdo se náhle znelíbí a bude špatně označen jako "troll", i když řadalidí vlastně nechce jen trochu popřemýšlet. -
-
he/he: to co píšeš je pravda, jenže o to tu podle mě nejde. Ten plugin to nevypne nikomu dalšímu, jen mě. A já ho můžu spravovat tak, jak uznám za vhodný sám a kdykoliv ho vypnout. Nikomu to nikdo nepřikazuje ani nenutí. Že se k sobě lidi chovaj jak ovádi je široce známý, a čím víc anonymní, tím hůř. Dělaj to tak dospělí deno denně, jak se pak maj chovat asi děti. To co tu píšeš ty je na překopání myšlení ve společnosti, o to se tu nikdo normální snažit nemůže. Jen si pár lidí chce zapnout filtr na zbytečnej text. Toť vše. Že budou diskuze eticky a smyslově nakrásněný, tomu snad nevěří ani ten největší naivka. Je to prostě spam filtr, a spam je přesně to, co trollové a bohužel i Jack produkujou. Stav "špatně označit" by neměl u myslících jedinců nastat. Prostě mi jako troll nepřijde, tak to nezapnu. Jako troll mi přijde, tak to zapnu. Je to dobrovolný, pro osobní účely (nikoliv plošný) a nastavíš si to jak chceš ty, ne jak ti někdo druhej diktuje. Jak říkám, je to jen osobní spam filtr, jako když mám na oficiálním mailu nastavený zakázaný domény, ze kterejch mi chodily akorát reklamy, a mám klid. A nechci řešit, jestli je v nich výhodná nabídka, nebo ne. Dobrovolně jsem to odmítnul a můžu to kdykoliv změnit. Podle mě je to tak naprosto v pořádku, nevidím důvod k etický hysterii.
-
Surikata
Když už jsme u toho, jak chcete zajistit eticky a smyslově nakrásněný diskuse, byť prozatím uživatelsky individuálně pomocí filtrovací srandy, když stejně nejste schopni se probrat pár řádkami textu dalších lidí i mezi sebou? A to nejen u mě, ale jak jsem si všimnul, tak i dlouhodobě u jiných uživatelů. Tady je to skutečně na posrání a není to jen ze strany údajných trollů a Jacků. Piš o tom, nepiš o tom, nedělej si blbou srandu, nepiš souvětí - musím číst, nečtu musím v tom analyzovat hlubší myšlenku, piš normálně, je to divný, nepochopil jsem, pochopil jsem, ale nereaguju a pořád dokola nějaký usměrňování a lajnování prostoru. Upřímně parta lidí a někteří fotříci tu budou v jednu chvíli kázat o chování a nechápavosti jednání druhých, a přitom tohle místo čím dál tím víc stejně dokazuje, že pokusy o zazdění nepřicházejí jen ze strany "sviničů" diskusí. Ne ne ne, ať už s čenými listinami nebo ne, tady to nikdy nebude tak, jak si to celá řada z vás chce malovat, na to je tady moc subjektivních nálad a kydů, s kterými nelze pohnout. Pominu-li fakt, že to přesto nějak pořád funguje, není tady prostě prostoru pro něco velkýho, co by tuhle komunitu nakoplo do zítřků porozumění, tolerance, chápání a od toho se odvíjejícího jednání - široce NEMOŽNÉ. Pro elitu, která si bude vyhovovat, však dostupná možnost. -
he/he: Každej svýho štěstí strůjce. Co Jack dělá je regulérní spam. Běžně mi na tenhle super zabezpečenej tiscali mail chodí "obchodní nabídka od Darian Abbot" a podobný perly. Asi bych se tomu "pánovi" měl omluvit, že ho už přes rok okázale ignoruju, třeba to přeci jen není bot *1* Ale teď vážně. Je to rozhodnutí každýho z nás a jestli dojdu k závěru, že je pro mě přínosnější ušetřit čas při scrollování a odfiltrovat si některý individua (a nemám teď na mysli jen Jacka), než čekat na zázrak, tak to udělám. A žádná veřejná poprava to není. Chodí sem tucty neregistrovanejch uživatelů, těch je většina. Ty uviděj všechny. A jestli si někdo bude chtít odfiltrovat mě? Ať to udělá, nemám s tím problém. A třeba všichni, aspoň by mě to naučilo nemrhat čas. Kdo ví, třeba se tu někteří začnou chovat slušnějc.
PS: Ten tvůj elaborát se dal napsat i normálně. Žádná až tak složitá myšlenka v tom není, abys to musel napsat touhle formou. Občas se podobně psanou literaturou musím prokousávat a upřímně to nesnáším, přijde mi to zbytečný. Nic ve zlym. -
To he/he
Já sem na diskuze chodím už poměrně dlouho, občas přispěju, občas si jen chci pročíst, co si lidí myslí. Nemůžu popřít, že tak by oko v jednom z padesáti případů lidi na tom listu nevyjádří nějakou konstruktivní kritiku, se kterou může polemizovat, ale když nadávání do konzolovejch idi*tů nebo PC master race ko*otů, případně slovo Gayrim tvoří 95% příspěvků k nebo mimo tématu diskuze, tak je prostě odfiltruju, než abych se prodíral 2ma stránkami vlkáken plných lidí, kteří se chytli, nebo jsou nařčeni z toho, že to jsou Veskoslavovi kloni.
A co se Jacka týče... K tomu se nevztahuje ani jeden argument, kterej si zde uvedl. A opravdu mě nejde jen o to JAK to píše, to třeba neovlivní, ale CO píše je to, za co si zaslouží zmizet z mýho prohlížeče. -
he/he: Jen a pouze jejich chování je na block list dostalo. Nevidím důvod proč bych se s nimi vůbec měl bavit. Nezajímá mě jejich "názor". Nechci jim na nic odpovídat i kdyby si o mou odpověď výslovně žádali. A tudíž je nemusím ani vidět.
-
he/he: ještě nikdy jsem neviděl takovou Jackovu poznámku na mě, ze které by se cokoli dobrého mohlo vyklubat. a ne, nevěřím, že se to někdy stane. reakce na něj jsou ztráta času. ten člověk mi nic nedával, jen bral, a už to stačilo. a i kdybych akceptoval, že člověk nemá říkat nikdy, tak si stejně myslím, že o nic nepřijdu... není to člověk, se kterým bych si měl co říct. obdobně můžu uvažovat o trolu.diskuzním. většina jeho příspěvků byla čistá provokace. a i když se našlo pár výjimek, kdy projevil jistou dávku rozumu a měl rozumné připomínky, nestojí mi za to. ani jeho další alter ega v diskuzi. opět se dobrovolně vzdám toho, že bych na něj kdy reagoval a budu se zde cítit příjemněji, když dotyčný "odejde".
nemám nic proti lidem s jiným názorem, nemám nic proti lidem, kteří nesouhlasí se mnou a kteří se do mě naváží. je tady ale jistá mez, kterou považuji za základy slušného chování a ti rádoby trolové do té skupiny opravdu nepatří. a nevidím žádné potenciální nebezpečí v tom, když někoho budu ignorovat. ty lidi, co tam jsou, ignoruju už dávno a reagovat na ně je chyba. jejich skrytím se vše jen zpřehlední a mně to ušetří čas. pro mě je to výhra. -
Nastane-li situace, že bude mít zrovna k tobě Jack poznámku, ze které by se mohla vyklubat přínosná diskuse? (A serme přitom na to, jeslti to s Jackem jde nebo ne kvůli jeho gramatice atd). A vzhledem k jeho zjevné místní oblibě podobně u většiny? Co když se zrovna vás bude chtít na něco zeptat? Nebo pokecat o hře, ke které bude mít co říct? Samozřejmě to už řekl Ananas - případný podstatný informace od lidí v listu patří k oné chybnosti celýho konceptu. Ale kde bereš tu jistotu, že by si někdo konrétní to zasluhoval a před kým zrovna zavírat oči? Kde je jistota, že by do budoucna neměl na tvou osobu, na tvou poznámku co říct, co se zeptat? V případě tohoto člověka a jeho známosti je to až alarmující, jakou by mohl ztratit možnost podiskutovat, když ho většina neuvidí a bude ignorovat. Opravdu je tahle komunita plná takových hovad, která si bude podávat ruku jen s těmi, kdo ji bude po nějakých stránkách vyhovovat? A že se k tomu směřuje, nejen díky tomuto, už dávno potvrzuje obecný místní náhled na ostatní doprovázený krásně využívaným hodnotícím systémem příspěvků.
Celá tahle věc ohledně "pluginu" je samozřejmě dobrovolná věc, to je pravda, obecně a osobně to však považuju za prasárnu, která sice eliminuje dotyčný podle svých potřeb, ale tyhle potřeby nemohou zajistit "oprávněnost" takovýho kroku a můžou končit nejrůznějšími důvody, než jen u potenciálních "trollů" a "příspěvků o ničem". Například údajně kolega Miserius ho použil na jinýho kolegu jen proto, protože měl kecy vůči jiné platformě, a přestože dotyčný je pravda na skopání do klubíčka, je přece jen člověk, který má mozek a jen častý svůj názor. Jestli tohle stačí, potom se obávám, že ne z vaší strany, ale ze strany jiných to může při rozšíření zajít tam, kde veškerý poznámky přispívajícíh se tady mohou stát bezpředmětnými, což, ať je to jak chce, stále může zůstávat ke škodě. -
Hezky napsáno. A však uvidíš, časem se začnou "ignorovat" mezi sebou a pak se na diskuzi buď totálně vykašlou a nebo zruší ignor, protože jim nezbyde nikdo s kým by diskutovali.
-
Promiň, ale ti lidé mě za ta "léta" nepřesvědčili. Někteří se snaží být zajímaví za každou cenu, někteří jsou "ňoumové" a píšou sem desítky příspěvku o ničem denně. Zeptám se ještě jednou - co ti vadí na dobrovolném open source pluginu? Každý si ho může upravit ke svým potřebám, nemusí blokovat nikoho z těch, kteří jsou v něm. Kdokoli tam může přidat Ananas a já se z toho duševně nezhroutím. Samozřejmě se dá i lehce obejít. Jde jen o základní filtr pro ty, kteří neradi projíždí zbytečně dlouhá vlákna o ničem. Ta se tu samozřejmě budou objevovat i s pluginem, ale když je možnost to omezit, tak proč ne? Nepřipadám si jako guma, jen mě prostě vadí někteří lidé v diskuzi, a tak jakékoliv omezení mumlání a zbytečného remcání od známých firem uvítám.
-
mícháš dohromad jabka a hrušky. to by platilo, kdyby se dotyčným jedincům dal například permanent ban nebo se jim rušily účty a prostě by se jim omezil do diskuze přístup. potom ano, to je nebezpečné. nevidím však nic špatného na tom, když si odfiltruješ pár lidí. navíc když jde například o lidi, kteří nejdou ničím obohacovat diskuzi, ale řeší si zde nejěké osobní komplexy a své příspěvky píšou jen s cílem provokovat. takové příspěvky ve slušné diskuzi nemají nic dělat a pouze to odrazuje ty slušné, aby sem cokoli psali. tímto způsobem neodepřeš těm lidem, aby na tebe reagovali... ať si píšou, co chtějí. pokud mě však nezajímá, co píšou, klidně si ty lidi schovám, protože mě pouze okrádají o drahocenný čas. co se týče Jacka, ten sice není klasický troll, ale v jeho příspěvcích žádný smysl a kolikrát ani myšlenku nevidím. ten člověk nemá vlastní stálý názor, nechápe psaný text, reaguje nesmyslně na cokoli, aniž by pochopil, na co reaguje. takové příspěvky opravdu číst nemíním a ať klidně zmizí celá jeho vlákna. takže konečně budou zdejší diskuze vypadat trochu normálně a jejich čtení nebude ztráta času.
a klidně ať si tam Jack nastaví do filtru mě, aby neviděl ani on, co píšu já. je to na něm... tohle je skvělá fičura a jsem konečně rád, že se zase dostala na světlo a že mohla být oprášena...
-
-
-
-
-
http://www.quickmeme.com/img/cc/ccc54582d0aa4b269c2e45a712affde86a7cc2d7a872e1342b3112c497b49b45.jpg
a všechny, kdo se podíleli
Tohle by si zasloužilo vlastní pinned diskuzi.
-
-
to tady fakt nikdo nedokáže napsat ten skript na vymizení komentářů podle nicku? to nemůže být těžký.
-
-
Vždyť je tu na to program, už dávno ignoruju pár nicků...
-
-
Nenech se prosit a nahod link :) Mimochodem, u me diskuze vypadaji takhle, jak vypadaji ty tvoje odblokovany? Nevidis jen komentare blokovanych, nebo cely vlakna jichz se blokovani ucastni?
-
-
Takhle to vypadá u mě http://i42.tinypic.com/23m4thh.jpg tzn. blokuje to celý vlákna.
-
-
To je naprosto idealni stav. Bohuzel nevim, jak do nabidky blokovanych pridat dalsi uzivatele. A tak se zeptam – jak na to?
-
-
Jo to jsem si taky myslel, ale mám pocit, že to nefungovalo.
-
Podle toho co rikas, tak asi zabalit upravene .js soubory zpet do raru a zmenit priponu zase na .crx. Zkusim to a v pripade upsechu se o vysledek podelim .)
-
S trochou základní znalosti programování. Mám pocit, že jsem si tam taky někoho přidával, ale teď nemůžu najít koho (možná proto, že se mi to nakonec nepovedlo, ale to je mi divný). Každopádně mělo by stačit přejmenovat ten soubor na .rar, rozbalit a ve dvou .js souborech (ne ten s jquery ve jméně) co tam najdeš doplnit seznam trollů dle potřeby. A pak pogooglit jak to zpět zkompilovat do .crx (protože to už jsem zapomněl jak se dělá). Podotýkám, že nejsem autorem pluginu.
-
-
-
-
a kde? chci si ty diskuze odjackovat :)
-
-
Odjackovat? To pak tady uvidíš jenom černý místa :)
-
Tak takhle jo ? v tom pripade bych nevidel nic jineho nez odusneni... ( krom toho nektery chytry anonymy by taky nemuseli prudit).
-
-
A s kým budeš mluvit, pokud si dáš do ignore všechny ty, kteří si tam dají Tebe?
-
-
To jsem právě hledal a nenašel, tak jsem alespon napsal že to existuje *1* Vzniklo to v diskuzi u Skyrimu
-
-
a to je ve formě javaskriptu? jestli ho používáš, tak ten skript přeci můžeš někam vykopírovat.
-
-
Bůh ti žehnej za ten skript a Greasemonkey.
-
Alternativou firefoxovskeho Greasemonkey pro CHROME je Tampermonkey.
Postup je stejny – staci do nej pridat vyse linkovany skript od Ucha .) -
díky moc, pokud někdo používá firefox, tak stačí nahodit addon Greasemonkey a přidat tento skript:
http://pastebin.com/ySDd3CMa
Jack už je tam přidán (tím se s tebou loučím, už jsi vymizel) a celkově to přidávání a ubírání nicků už je jednoduché a rychlé. -
Mám někde zazálohovanou verzi pro Chrome. Za chvíli jí někam nahraju.
EDIT: Tady to je http://files.uloziste.com/f3823a67211115eb/
-
-
-
-
-