Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA očekává další novou generaci konzolí za 5-6 let.

a ja očekávám, že za 5-6 let už EA nebude !
    • se snad kvuli tebe joudo budu muset jeste prihlasovat *16*
    • Tomuhle modnimu EA hate se muzu opravdu jen smat. Plno lidi pise, jak je EA ta nejhorsi spolecnost, aby pak nasledne s radosti spustila nejakou jejich hru.
      Docela pokrytecke chovani od mnohych.
      EA se nechova k zakaznikum zrovna nejlepe a mnohe herni serie zpackala, ale uprit se jim neda, ze obcas z nich vylezou opravdu nadprumerne herni pociny. Napriklad Mirrors Edge byla povedena zalezitost a ani se nejednalo o zavadenou znacku.
      A povedenych her ma EA v portfolliu nemalo a to nejen z dob davno minulych.
      • No a pak jsou u lidé, kteří si myslí, že po DAO nebo BFBC2 začali vydávat brak. A taky si od nich nic nekoupili (ani jinak nezískali).
      • Jack1947
        Presne a to ze zkazila jen par her, (?) neznamena ze se misi s odpadem herni sceny. I kdyby nekoupily EA jeste jedna ze znacek co se snazi nak rozumne udrzet. *4*
        • cr8gg

lol

rekl bych ze ne par her.. ale vsechny co ktery se ji dostali pod ruku ;)
    • Jack1947
      Ocekavat muzes, jenze EA tady bude i dele. *3*
  • MickeyMutant

EA očekává další novou generaci konzolí za 5-6 let.

Pokrok nezastavíš.
  • ucho

Papo & Yo (Steam)

https://indiegamestand.com/

od 1 dolaru.
  • ucho

Na STEAMu začal podzimní výprodej, ve kterém ušetříte až 80%. Akce je naplánována až do 3. prosince.

bleskaři, některé hry mají i 90% slevu... ach jo. a když budu hnidopich, je tam i hra s 91% slevou.
    • Nemáš link na těch 90% ?
      • ucho
        namátkou:
        http://store.steampowered.com/app/38700/
    • Ty ho nemas moc rad, ze? :D
      • ucho
        no po tom, co předvádí, už moc ne. je to děsnej amatérismus. není dne, kdy by do bleskovky nenapsal něco špatně. přitom někdy by stačilo, aby si to po sobě před zveřejněním přečetl.
        • Pilgrim66

VGX (7.12) nabídne první gameplay pohled na exkluzivní Xbox One titul Quantum Break.

Ano, dnes opět - (7.12)

V prní třídě se učí, že za tečkou se píše mezera a za daty tečka. Jednou to beru, ale už to tu píše podruhé...

Fakt mám pocit, že místní bleskař je úplnej hotentot nebe fakt úplně mimo.
          • ucho
            tak on by tam měl mít i mezeru před procentem, ale v tom krátkém textu mezeru zřejme z estetických důvodů vynechává. místem šetří i u datumu. to bych mu tolik nevyčítal, to spíš tu chybějící tečku, kterou stejně nedokáže ani opravit...
            • ucho
              Kaktus: tak vzhledem ke kvalitě příspěvků nečekám, že je placen, maximálně symbolicky...
            • No ale ono žádné "estetické důvody". Mezi 80 % a 80% je docela rozdíl.

Ale jinak vážně. Když už něco někdo publikuje (online, neonline) a dostává za to zaplaceno (asi), tak... eh... wtf?
            • Pilgrim66
              Mezeru bych taky nerešil, ale já jsem fakt přemýšlel, když to napsal poprvé, co to je za program nebo co, než mi po pár vteřinách došlo, že to má být datum starého VGA. Tak jednou se snad stane, ale zas to zkopírovat ctrl c + v nebo ja nevim jak to dělá...
          • kovar.jakub
            Dle pravidel českého pravopisu je u dat možné mezeru vynechat
            • Pilgrim66
              >viz Warriorsparky

Vedle tohoto základního způsobu zápisu 1. 2. 2007, 8. 10. 2008, 21. 6. 2009 či 31. 12. 2012 (tj. s mezerou po tečce bez ohledu na počet cifer v kalendářním dni či měsíci, jak uvádějí PČP) lze podle ČSN 01 6910 v obchodní a úřední korespondenci také zvolit tzv. dvoumístný způsob zápisu např. 01.02.2007, 08.10.2008, 21.06.2009 či 31.12.2012 (v tom případě doplňujeme před jednociferné kalendářní dny a měsíce nulu, aby byly dvoumístné, a vypouštíme mezery mezi dny, měsíci a roky; nikoli tedy např. *1.2.2007, *8.10.2008, *21.6.2009, ani *01. 02. 2007, *08. 10. 2008, *21. 06. 2009).
            • Warriosparky
              Jen když je datum napsáno dvoumístným způsobem zápisu (01.02.2013). *2*
  • MickeyMutant

Sony si patentovalo (a testuje) chytrou paruku SmartWig, která dokáže monitorovat zdravotní stav, navigovat...

Ptáte se, proč zrovna paruku? Protože Japonci!
    • protoze japoncum roste na hlavach vsem stejnej drn, tak chtej aspon na chvili zmenu *5*
  • Veskoslav

Díky Steame

Fakt moje peněženka netrpí! *10*
    • Kvuli tady tomu chytrackovi jsem mel ban! (2dny) *16* Protoze jsem rekl pravdu a on to nahlasil! *12*
    • Když už neušetříš na steamu nechceš ušetřit aspoň nás od těch tvých keců?
    • Chce to sebekontrolu :)
    • ucho
      zatím v poho, dnes jsem koupil jen toto: http://store.steampowered.com/app/216090?snr=1_8_4__501
  • Steam slevy

Tak se může začít vesele utrácet *1*
    • Jojo, už delší čas sem chtěl Legendary edition skyrim :3 Tak sem k tomu koupil ještě z k4y.cz krabičku a je to :3
      • jedna z mala veci, o ktere taky uvazuju :) jen od k4y.cz bych si nekoupil ani tu krabicku :D vydridusi, co jen preprodavaji klice a parazituji na tuposti nactiletych zakazniku
        • Já u nich kupuju jenom krabičky a hry mimo bundle a bez vpn nebo podobných nečeských věcí :) Třeba AC IV special edice za 670, ale uplay mi jí sám neaktivoval, tak mi poslali omluvnej email a dali mi místo toho uplay eluxe edici :) takže za 670 hru v hodnotě cca 1900 :)
        • Pilgrim66
          Proc tuposti? Ja od nich taky sehnal daleko levnejc hru nez jinde.
          • ucho
            to je většinou způsobeno tím, že jsi to jinde neuměl najít. je to obdoba přeprodávání her na aukru. je to holt byznys na lidský neznalosti.
            • Pilgrim66
              Myslim, ze zrovna na hledani nejlevnejsi her jsem pomerne expert (nemam tedka prijem), takze kdyz reknu, ze je to nejlevnejsi, tak to znamena, ze ani na GMG, Amazonu, Nueveem a projeti cdkeyprices a steamsales ad, to neni nikde levnejsi. Jinak se asi kazdej bavime o jiny strance nebo nevim.

Na blbosi typu nahodny klic jim neskacu.
          • Tak jejich akce typu "nahodny steam key nebo origin key" kde u origin keye nejsou nic jineho nez rozprodavani EA bundlu, ktery stal v zakladu dolar a oni prodavaji jeden klic za 50 kc a jeste je nejake dite rado, ze dostalo crysis 2 za 50 kc, protoze nevi vubec o co go :D ostatne to stejne byl i halloweensky balicek, ktery byl poskladany z jinych bundlu a jeste maji tu drzost psat, ze clovek usetri treba 2000 kc (to mozna ano, ale jen pokud je blb a kupuje vsechno v plne palbe na steamu), kazdy kdo umi pouzit alespon google, vi ze ta hodnota je uplne jina. U mnoho dalsich her tam ma bud region lock (CoD BO v polstine za 100 kc je prece lakadlo jako hrom) nebo nutnost aktivovani pres VPN a podobne ojebavky....a nejvic se mi libi jejich pristup na fb, kde pokud si dovolis napsat cokoliv jineho nez chvalu, tak dostanes automaticky ban na komentare :P
            • Pilgrim66
              Ja si od nich kupoval Defiance a v ty dobe ji meli opravdu nejlevnejc co byla na netu. Zbytek neresim, kupuju to co potrebuju/chci a mam na to.
    • ajajaj *1*
    • Eve online za 5 eček :)
    • Pilgrim66
      Odpocivej v pokoji moje draha penezenko
  • Na STEAMu vyšel nový patch do Batman: Arkham Origins o velikosti 3,1GB.

To je asi rekord ne? *1*
    • Ani ne, Call of Duty má i 30GB patche :D
  • GameStop: Na konzoli nové generace u nás čeká celkem 2,3 milionu lidí.

Jsou tyhle nudné nicneříkající zprávy dokola pořád nutné ? Co z toho máš ?

nVidia prodá každý rok cca 400 milionů grafických karet, z toho cca 150 milionů herních. Tzn. každý rok má 150 milionů lidí lepší herní dělo než rok předtím. Zhruba. + AMD víceméně to samé. Zhruba. A nikdo tu nepíše kolik a čeho se kdy prodalo, jak je to možný? Že by někdo neměl potřebu? Nebo naopak ty máš pořád, respektive games má pořád potřebu se přiživovat na trapným hype nových konzolí a otravovat neustále hloupýma zprávama? Je to jednodušší, než najít nějakou opravdu zajímavou zprávu, že ?
    • klasická úroveň games, pořád parta průměrných kluků, kteří to zdá se nikam dál nedotáhnou
  • Cal of Duty: Ghosts je nejhranějším multiplayer titulem na Xbox One a nejhranějším na PS4.

To je vážně takový problém, si to po sobě aspoň jednou přečíst?! (zabere to sotva 10 sekund) Bleskaři, odpověz! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit