-
Game Music Bundle od $1
http://www.loudr.fm/gamemusicbundle
je těch slev a balíků málo, že, tak tady máte soundtracky výhodně. je tam Braid, Dust, Rogue Legace, Guacamelee, Kentucky Route a další nezávislosti -
-
výborný, díky...
-
-
Video: Zlatan Ibrahimović si zahrál v reklamě na Xbox One.
Ještěže tu všichni mluvíme plynule žabožroutsky a ta bleskovka má tedy ooobří smysl. A kdyby náhodou někdo nefrantil, tak kdo by nechtěl vidět toho idiota jinde než v kleci nebo na hřišti. -
Skrytí příspěvků
Nechtěla by redakce dát registrovaným uživatelům možnost skrýt příspěvky od nežádaných uživatelů, něco ve stylu "ignore listu"? Přežil jsem trolla.diskuzního, přežil jsem doktora, ale Jack je na mě už několik měsíců silná káva. Já sem chodím rád, sem tam se tu rozjedou zajímavé příspěvky, ale jakmile se v nich objeví jeden z místní elity, zvrhne se to v diskuzi na úrovni základní školy. Vím, že by to asi stálo nějaké peníze, ale myslím, že kdybyste vybírali peníze zrovna na tohle, měli byste vybráno jedna báseň. Pro rejpaly - ano, píši jako "anonym", ale nemám důvod si zakládat profil, když z toho neplynou žádné výhody. -
-
Ignore funkce spis nehrozi, protoze diskuze jsou, pokud se nepletu, tiscalacky, takze volat po zmene na games, odkud se s tim asi neda mnoho udelat je marny (koneckoncu "ignore tema" se tu v diskuzi objevuje s zeleznou pravidelnosti).
Kazdopadne Jack je docela zajimavej ukaz, paklize si vsimnes, tak jeho komenty zustavaji osamoceny na konci vlaken (jde o takovy slepy ulicky mistnich diskuzi), protoze na nej skoro nikdo nereaguje. Vlastne si komentuje jen tak pro sebe – tudiz predpokladam ze jediny, co mu dodava elan pokracovat v psani tech necitelnejch blabolu jsou minusy – prestante mu venovat pozornost i ve forme hodnoceni prispevku a treba fakt nakonec diskuzne vymre .) -
-
Diky ze si zminil ty minusy, bez urazky a k nikomu jen si potvrdil fakt ze ani tak nejde o obsah (dobre o ten jde predevsim) verejne mineni je ale ovlivnovano minusy i kdyby dotycny napsal sebelepsi/blbejsi komentar - smula ze se zapsal do pameti verejnosti tim ze vubec neco psal (kazdy jsme nejaky) na tom nesejde ale ze jsem to dopracoval az takhle zle. Tomu se tedy sam divim. ( Ja na diskuzi byt porad nepotrebuji jak by se mohli mylne domnivat nektery a posledni dobou ani nejsem) jeste jednou diky ze vim , jak to zde chodi a jakto vlastne chodi vubec. Za osvetleni zil jsem asi nekde jinde. *3*
-
-
možná by stalo za to vyhledat nějakou lékařskou pomoc. tohle už nemusí být sranda...
-
-
Ted tu predvadim mas pravdu, hele kdyz nebudeme rypat jeden so druheho bude to ok ? Myslim ze ano, pak by tyto nesmysli zde probirane byly zbytecne a nemuseli zde mit takovou vahu. Proti tobe nemam vubec nic, jen kdyz napises neco prirozene instinktivne se branit budu. Srozumeno ? myslim ze ano. *4*
-
-
Zmenit se, proc bych se menil... ja jsem spokojeny opet piu tak jak sem ne rypanim se naopak clovek zhorsi, kdyz uz treba zacnu psat rozumne jedno slovo to muze opet zhatit. Moje chyba ze se snazim branit ja vim no. Vetsiho debila (zda se ze sebe uz neudelam holt je to udel).
-
Když do tebe nebudeme rýpat, nezměníš se. Když se nezměníš, budeš nás neustále otravovat svýmí tupými, zbytečnými, a HLAVNĚ nepochopitelnými příspěvky.... Tolik lidí ti tu psalo že se máš zpamatovat. Když ti došli slova tak si dal na 2 hodiny pokoj a k danému támatu ses nevrátil. Bože zamysli se nad sebou konečně, ty tro(t)le. Srozumeno? Myslím, že ne...
-
-
Jestli si reagoval na mne... budiz jinak o te lekraske pomoci bych trosku pomlcel v tvem pripade (viz averze vuci bleskari a ted jiz clankum nebo predtim jistych osob) Sranda to moc ani neni no. Spis to je obcas k placi. *4* Ted tady budeme navzajem na sebe tahat nedostatky ne a mastit se ega kdo ma vetsi a jak nejlepe se strefit do debila? Aniz bych se jim stal sam. *7*
-
-
já to s tou lékařskou pomocí nemyslel nijak špatně. bylo to myšleno pro tvoje dobro... to, co předvádíš, totiž není normální a musíš k tomu mít nějaký důvod. buď je to z tvé strany nějaká sranda a nebo máš nějaký problém. tak jako tak by si to tu pomoc zasluhovalo...
-
-
-
-
-
Tohle jsem několik týdnů zpátky psal do kategorie Připomínky / náměty / bugy, kterou zdejší redakce zřejmě ignoruje, protože se snad ještě nestalo, aby tamní příspěvky něco změnily, či se alespoň dočkaly odpovědi...
-
-
jo, tam se to ignoruje. každopádně nešel by na to skrývání uživatelů napsat nějaký skript a využívat pak ten?
-
-
To nám musí poradit Miserius. Ten to prej skrze nějakej plugin udělal a má v ignore listu jednoho nejmenovanýho uživatele, kterýho bych si tam dal taky, kdybych to uměl.
-
-
-
Nechtěla .. páč by to narušilo grygarovo pole růžové energie! Taky už jsem o to párkrát žebral ale buďto to mají zakázané přímo od tiscali nebo mají základní vzdělání. *3*
-
-
Kdybysto cist nechtel nectes to. *3* To mas blbe no.
-
-
Upřímně, já nechápu, jak někdo nemůže ignorovat jisté uživatele. Vždyť to je tak jednoduché. Vidím příspěvek od Jacka, nepřečtu ho. Vidím příspěvek od TheGGG, rozhodně přečtu, protože je to zde asi můj nejoblíbenější troll.
Proč by pak dávali prachy na něco, co může být zadarmo? -
-
Zadarmo ti nikdo web upravovat nebude. To s tou ignorací si říkám pořád, jenže člověku to nedá a stejně se na to nakonec podívá.
-
-
S těma penězma jsem to myslel tak, že můžeš Ty ignorovat a nikoho to nic nestojí. Ale jinak pokud Ti to nedá, tak to asi nebude problém na games.cz. Prostě si řekni, "je to od Jacka, zas nějaká s*ačka, nebudu to číst" a problém vyřešen. Kdyby Jackovy příspěvky byly aspoň vtipný...
-
-
Jasně není nad to si říct je to od blba tak du dál a hele překlinul jsem na další stránku a co na mě nekouká ..to stejné vlákno od blba a od hovádek co na něj dokola reagují. To se to pak přeskakuje, výborné! To je asi tak všechno protože každou chvílí očekávám ban. *3*
-
Tak nekdy vtipny jsou si myslim, ne vetsinou a hlavne jsou narozdil od ostatnich v 99% k dane veci.
-
-
-
-
-
Protože v sobotu ráno je dost na Hraně, když se člověk kouká do Zrcadla
8UV5-FGFG-BQZH-7E2A-568Z -
Když jsme u těch slev
Tesco má do 1.12 pro členu Clubcard slevu 20% na veškeré hry (PS3, pc, PS4, Xbox 360, WiiU) a to už jednou zlevněné. -
CALL OF JUAREZ na PlayStation Store za 120 korun
Vcera jsem projizdel PS Store a svete div se, je plnej slev. Tak na svoji konzoli ve stinu steamovyho silenstvi nezapominejte :) -
Dishonored za 100,- na Amazon, kthxbai.
-
Přemýšlím o Dark Souls, ale nevím, jestli by to utáhnul můj počítač. Jak je to náročné, nehrál jste to někdo s grafikou Radeon 4770 512MB?
-
-
Rozhodně ti to pojede ale nezapomeň si tam dát DSfix a DSMfix !!! To je důležité...
-
-
Co řeší ty opravy a fungují se hrou ze Steamu (nikdy jsem na steamové hry patche neaplikoval, kromě automatických aktualizací, tak nevím, jak to funguje)?
-
-
Prostě to stáhni a vlož do složky DATA kde je nainstalovaná hra, pak otevřeš soubor DSfix.ini a tam si najdi "dinput8dllWrapper none" tak místo none napiš dsmfix.dll a ulož.
Pokud si tam chceš dát lepší textury jako třeba http://darksouls.nexusmods.com/mods/56//? tak si v tom samém souboru najdi ještě řádek enableTextureOverride 0 a dej tam 1 Stažené textury pak vložíš do složky dsfix/tex_override.
DSfix dělá to že upravuje optimalizaci hry a grafiku, bez toho je to pro mě nehratelné protože mám asi 15fps, s ním stabilních 30. DSMfix dáš taky do složky data a ten zase upravuje chování myši a zaměřování. Nastavíš ho přes dsmfixgui.exe.
V tom ini souboru si můžeš kompletně změnit grafiku - rozlišení, AA, DoF, atd... Tady máš porovnávací screeny bez fixu a s ním http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=488240... I u steam verze to pojede určitě ale když tam náhodou nebude složka data tak to prostě dej tam kde je darksouls.exe...
Btw: Nikdy se neboj instalovat do her neoficiální fixy, patche a módy. Smazat je je snadné a můžou ti jedině pomoct...
Ps. než tam dáš ten fix a začneš si pohrávat s nastavením tak hru nejdřív zapni bez něj, jdi do nastavení a vypni AA a Motion Blur (DSfix tam dává vlastní)... -
resi to, co neudelali tvurci hry pri portovani na pc
aby se to dalo ovladat klavesnici a mysi (DSMfix)
aby se clovek nemusel koukal na ten konzolovej vyblitej prokaladanej grafickej mod, ci co to ma bejt (DSfix) -
-
Pořád nechápu, v čem mnozí spatřují výhodu ovládání klávesnicí a myší (až na některé typy her) proti gamepadu a pak kvůli takovému nesmyslu kritizují hry. Ale to je každého věc, já si myslím, že kdo chce hrát hry jiné než FPS nebo některé strategie, měl by si gamepad (s analogovými páčkami, nejlépe ten pro XBOX) pořídit. V tomhle problém nevidím, ani mě nenapadlo, že bych to nehrál na gamepadu. A jestli to neždíme grafické možnosti PC na maximum, mě také netrápí, v tomhle zmlsaný nejsem. Jde mi o to, aby to hratelně šlapalo, myslel jsem jestli ty patche nejsou na zlepšení výkonu. Ale na tu grafiku to vyzkouším, pokud to nebude mít vliv na výkon, tak proč ne...
-
-
Díky za rady. Koupil jsem to, než se hra stáhne, to bude chvíli trvat, pak to hned zkusím, ale nevím a nevím, jestli se k ní víc nedostanu až mezi svátkama.
-
Každopádně, Nezanevři na to po prvních pár úmrtích protože tě ujišťuju, že něco tak "jiného" jsi ještě nehrál... Vím naprosto jistě že ze začátku budeš mít velké problémy a já vždicky rád pokecám o svojí oblíbené hře, takže pak sem napiš. Akorát dej do nadpisu DARK SOULS ať tě nepřehlídnu, mám spoustu rad které ti ze začátku hodně usnadní život...
-
Doposud nevídanej temnej svět, způsob vyprávění, geniální soubojovej systém, ještě mocnější vývoj postavy. Mám 5x dohráno a ještě se nedostavil stereotyp ačkoli už jsem tak 1000000000000000 umřel, online funkce jsou pak třešnička na dortu...
Vyber si, je toho spoustu. Jinak hra sama o sobě není obtížná, jde o to že ta hra je férová nejen k tobě ale i k tvým nepřátelům a ty neumíráš proto že by byla ultra těžká, ale proto že ty sám neustále děláš jednu školáckou chybu za druhou. U tohohle prostě musíš myslet a taktizovat dopředu, každej chybnej krok je tvůj "poslední"...
Jakmile se ale jednou naučíš pravidla boje a naučíš se vnímat co stojí proti tobě tak si uvědomíš že je hra vlastně docela "jednoduchá" (ano je to v uvozovkách) :) -
Že se tam hodně umírá, to jsem četl všude. Stále mi ale není jasné, proč je ta hra tolik vychvalovaná, ani snad ze žádné recenze jsem se nedozvěděl, co je na tom tak skvělého. A vůbec, recenze bývají často dost zcestné. Co jsem se totiž zatím o hře dočetl, z toho mám spíš dojem, že to je zbytečně přeceňované a ta vysoká hodnocení se mi nezdají. Ale tím se moc neřídím. Proto jsem čekal na nějakou větší slevu, abych si to mohl vyzkoušet a pak se uvidí.
-
Na výkon má dsfix vliv velkej, mnohonásobně ho ZLEPŠUJE!!! úprava grafiky je pak bonus. Další věc je že na ovládání si stěžuje jen totálně neschopnej člověk protože hra je s myší hratelná naprosto bez problému a jinak bych ji ani nehrál.
A pak, zrovna jsem začal hrát znova takže když budeš mít jakýkoliv problém a někde se zasekneš tak se stačí zeptat, v Lordranu už jsem jako doma... Každopádně se připrav na to že budeš pořád umírat, tahle hra vyžaduje trpělivost...
-
-
-
-
-
Podle minimálních požadavků (a ty většinou bejvaj minimální) je zapotřebí alespoň HD 4870, takže bych si moc nadějí nedělal.
EDIT: Tak jestli se tu lidi zaručujou, že to jede na GT 9600, tak pak bys byl v pohodě. -
-
mám noťas od msi, nevím už to označení přesně a jede to "slušně" 1280*720 i s tím fixem.
-
-
mam gf 9600gt 512 a jede to v pohodě
-
Je to capnuty na 30FPS takze pohoda
-
to by ty melo jit v poho, ja to hral na notasu s 9600m gt (na cca tech konzolovych 30fps), a jak tak koukam na testy, ta tvoje dava i klasickou 9600gt
-
-
Jenže otázka je, jak je to optimalizované.
-
-
-
Někdo si zaregistroval doménu TheLasTofus-Movie.com.
No vzhledem k těm velkým/malým písmenům to nevypadá jako nic oficiálního. Nebo že by se na nás chystal španělský film o vegeteriánské stravě s názvem Las Tofus? :) -
-
jop naprosto nic neříkající. má to hodnotu drbu z pavlače ..
ale napadlo mě to samé co tebe :) třeba to bude nějakej animák s Los Tofem v hlavní roli .)) -
-
Taky si rikam ze to bude nejaky sprym. *15* V tomto pripade tedy ne moc povedeny. *7*
-
-
28. a 29. prosince bude možnost si zdarma vyzkoušet multiplayer Killzone: Shadow Fall.
Přijde mi, že tady se už stává národním sportem Tě kamenovat, i když napíšeš normální příspěvek *1*
-
-
-
-
něco pro fanoušky 16-bitů
těch od Segy
http://www.kickstarter.com/projects/darrenwall/sega-mega-drive-genesis-collected-works