-
Arma 3 soutěž o 500 000 eur
We're throwing half a million euro at modders. There has never been a better time to #MakeArma! - http://makearmanotwar.com/ -
Polyphony zveřejnilo cenu balíčků s virtuálními kredity do Gran Turismo 6.
opet si neodpustim poznamku, ze to je prasarna, nic vic
priplacet hotovymu produktu za to, aby byl min otravnej... *6* -
-
Můžou si za to sami hráči, co si vydupali konzole bez DRM ochrany a s bazarovými hrami. Nechcete always-on? Tak očekávejte raketový nárůst placených DLC, multiplayerových poplatků a všeobecných mikrotransakcí. Bleszinski měl pravdu a bude to horší...
-
-
já bych to tak černě neviděl. pokud mi ta hra dokáže poskytnout 50 hodin zábavy bez nutnosti cokoli platit, co víc chtít. že tak hlasitě tady lidi nevyřvávají kvůli project cars a jejich tahání peněz z lidí, co tam plánujou mít. to už je rovnou gambling...
-
-
Já to tak taky vidím. Celkově, jak si psal, pokud ti to nikdo nebude vnucovat, tak není co řešit. Když to vývojářům přinese zisky, tak to bude jedině dobře, i pro nás, protože se tak zajistí, aby studia nezačaly pomalu krachovat. Jen jsem podotýkal, že měli na výběr, řekněme, větší zlo, pokud bych se na to měl dívat jako oni a když nechtěli jedno, logicky se musí spokojit s druhou variantou.
-
-
-
n:Ty ses snim fakt o tom chces dohadovat ? Hodne stesti tedy. *4*
-
mají (většinou) konzolové hráče za hlupáky
-
-
Asi jo... Víc mikrotransakcí je teda na pc, asi tak pětinásobně, ale máš zajímavou úvahu...
-
-
pokud je hra ciste f2p, tak to celkem chapu, pokud si nekdo ale zaplati za hru, ve ktery vsechno ma, a jeste ma platit za to, aby se k tomu dostal driv... tady neco smrdi *6*
(u f2p je to jasny, tam te musi nejak donutit zaplatit) -
-
No jo s Uchem neni radno "souperit". *4*
-
Synu,
musím říct, že jsi toho v životě ještě spoustu nepochopil. -
-
neni to zbytecnej hejt, je to hejt prasarny, tudiz spravedlivej hejt *5*
proc bych to nesrovnaval s jinou hrou, ktera pouziva stejnej hajzlsystem...
to jsme u jinyho problemu, jakej je rozdil mezi vyzvou a grindem, ja hlasuju pro chytry vyzvy, tupej grind at si nechaj asijsky mmocka -
n: stačí se podívat na forzu? takže ty to najednou srovnáš s jinou hrou? a není to s forzou náhodou tak, že to ještě budou upravovat, aby ten grind nebyl tak dlouhý? z tvé strany opět zbytečný hejt, však o tom se dá diskutovat normálně.
obhajuju to, že člověk ví, do čeho jde. já neočekávám příliš dlouhý grind ani u hry, která je zdarma. pokud vydají hru, která byla nákladnější na výrobu než kdejaké nic moc f2p, tak nemám problém s tím, že chtějí peníze za základní verzi. jediné, s čím bych měl problém, by bylo, pokud by ty mikrotransakce ovlivnily gameplay (u f2p i placeného titulu), ani jeden z nás však neví, jak to ten gameplay ovlivňuje. a že někdo brečí, že se mu neodemkne auto po hodině hraní? to raději bez komentáře.
jinak tady ukazuješ klasické české hamounění. hra má x aut a ty je chceš za každou cenu všechny. není lepší si vyjezdit ty, co tě zajímají? nebaví pak člověka ta hra takhle víc? když mu dáš všechno, tak tím tu hru zabiješ. zjevně myslí i na to, aby se ta hra hrála. a zřejmě počítají s tím, že hraní té hry je zábava. ty k té hře ale přistupuješ jako k něčemu, co ti musí vše poskytnout prakticky hned. kvůli lidem jako ty se zjednodušují hry. rychle pustit, za ručičku dohrát bez častýho umírání a rychle od toho... -
ještě by mě zajímalo, kdy se lidé budou ozývat proti early accessu, kdy plná verze hry ne a ne vyjít. to už začíná být taky slušné ždímání. a u některých her to pak skoro vypadá, že plná verze jen tak nevyjde, takže lidé zaplatí za nedodělek a postupem času to vyšumí. to tady nikomu nevadí? neříkám, že je to u všech her špatné, ale rozhodně se najde několik her, kde to s dokončením vývoje vypadá všelijak...
-
to tvoje nevime tu omylas porad dokola, staci se podivat na forzu, na jedno z nejlepsich aut, stovky hodin grindu... je jasny, ze to muzou u gt6 ted zmenit, kdyz vidi, ze je to moc, ale i desitky hodin zbytecne je ojeb, a vzhledem k tomu, ze tam ma bejt pres tisic aut, tak i hodina za jedno je moc...
tenhle kombinovanej platebni model je prasarna, koupis si hru, vsechno v ni mas, ale mas tam jen opruzovaci featurky, aby te nutkily platit, nevim, co na tom porad obhajujes
tohle je situace, kdybych pouzil crack s uplne cistym i klidnym svedomim -
Inquisitor: samozřejmě že můžeš napsat, že se ti to nelíbí. problém je, že tady nevíme nic o tom, jak náročný bude to grindování... nadává se jen na mikrotransakce. a ty z principu špatné být nemusí, pokud půjde ten herní obsah získat v rozumném čase jako adekvátní odměna...
opět dám příklad s Plants vs Zombies 2.
pro postup do dalšího světa je potřeba 8 hvězdiček. buď si to za 120,- nebo kolik odemknu nebo prostě ty hvězdičky nasbírám hraním. je tohle důvod k nadávání na to, že si někdo může urychlit postup hrou, když nemá nouzi o peníze, jako většina lidí zde?
až bude jasný, že to grindování bude příliš časově náročný, až bude jasný, že se to změnilo od GT5 k horšímu, tak prosím, stěžuj si, nemám s tím problém. ale tyhle hurá nenávistný příspěvky na něco, o čem ještě nikdo ani nemá přesný informace, to je jak brekot tupýho stáda, co nepřemýšlí. někteří lidé mi tady svými myšlenkovými pochody začínají připomínat Jacka, i když o lidech, kteří nejsou již mezi námi, by se mělo mluvit v dobrém :) -
cpt.mfcker: trh ovládají platící lidé, a pokud tady v diskuzi budou brečet lidi, jak je to s herním průmyslem špatný, a přitom ti lidi nedokážou finančně ani podpořit hry, které je baví, tak je to spíš k smíchu...
-
Omlouvám se ti synu, vím, že jsi si vždycky přál lepšího otce a já si přál, aby z tebe nebyla hloupá ovce. Nepovedlo se. Odpusť.
-
Hele, fotr, zase jsi v hospodě na internetu? Kdo za tebe má pořád platit ty účty?
-
-
když s tím nesouhlasíš, tak si tu hru nekupuj. nikdo ti ji nenutí.
-
-
kricim u toho platebniho modelu, je svinarna nechat si platit za neco, co uz jsem jednou prodal jeste podruhy
oni to muzou pochopitelne ruzne menit (zkracovat grindovani), coz mozna ulevi tlaku, ale porad to bude svinarna, u forzy to prepiskli, tak u gt6 asi nebudou tak blby, aby to nastavili stejne -
n: ty víš, jak dlouho se musí kvůli autům kroužit v GT6? a nebylo čirou náhodou něco podobnýho u GT5? tedy zpřístupnění aut taky není sranda? a není náhodou GT5 bez mikrotransakcí? já že tak nekřičíš u GT5, že je to tupý grindování...
-
cpt.mfcker: súhlas, ono sa ľahko povie, ak sa nepáči nekupuj, lenže ak to vďaka mainstreamu bude obsahovať každá hra tak akosi už nebude na výber. Mainstream bude musieť nejak precitnúť sám, my s tým nič neurobíme.
ucho: pečivo s broukami si kupuješ aj ty ... a nemyslím, si že si hlupák. -
Uchopie. Bylo by to hezké kdybychom my jako menšina mohli opravdu změnit něco na trhu ale bohužel trh ovládá codstream jak říkám hernímu mainstreamu - lidé, kterým je jedno nějaké naše plkání na herních diskuzích. Takže asi tak - nech nám alespoň možnost si na to v klidu postěžovat, protože to je tak jediné co můžem. *3*
"a přitom ti lidi nedokážou finančně ani podpořit hry, které je baví, tak je to spíš k smíchu..."
Co to sakra meleš? .. pardon moje blbost, že na tebe reaguji i když už nějakou dobu vím že "jsme všichni piráti a bulítka" a ty jsi buďto placen nebo né úplně v pořádku. Měj se hezky. *3* -
s tim gt6 se proste neshodneme, ty lidi maj hru komplet zaplecenou, jen je schvalne zdlouhava, aby je nutkala si ji zkratit platbou... to proste neni ferovej pristup ani omylem
(krouzit stovky hodin stejny zavody, tomu uz nerikam hra, ale tupej grind)
neda se k tomu najit ani rozumna paralela odjinud, protoze tohle je proste vrchol ojebavani -
s tim gt6 se proste neshodneme, ty lidi maj hru komplet zaplecenou, jen je schvalne zdlouhava, aby je nutkala si to zkratit platbou... to proste neni ferovej pristup ani omylem
neda se k tomu najit ani rozumna paralela odjinud, protoze tohle je proste vrchol ojebavani -
mas pravdu, tim, ze to tu napisu temer nic nevyresim, ale treba bude diky tomu aspon nekdo vic ve strehu...
(ze to ja nebudu kupovat je samozrejmy, o tom bych tu nepsal)
ale uplna apatie a mlceni je jeste horsi, nez breceni na nepravym hrobe -
jenze pak tu mas jeste sirokou skupinu nehlupaku, ktera neco kupuje/pouziva ze zvyku a najednou tohle... stejne jako u forzy, chudaci konzolisti si temer nezasazeni hypem koupi konzoli, neni na ni co hrat, ale je tam zachrance, zavodni serie, kterou zna uz od plenek, tak ji koupi temer automaticky
a potom prijde vystrizliveni, aby se dostal k veskerymu obsahu, kterej si zaplatil, musi u toho stravit jeste stovky hodin grindovani...
a na to ty loupeznici sazej (podobne jako u toho automatickyho prodluzovani), ze nepozornost nebo lenost jim prihraje $$ za nic (nebo v tvoji interpretaci za hloupost)
podle me je horsi bejt amoralni nez hloupej, a proto mi vadi vic tyhle praktiky, nez ze na to nekdo doplati vlastni neopatrnosti -
Jasně kupovat nemusim, ale napsat že se mi to nelíbí můžu ne?
-
pokud si někdo půjčuje od lichváře, je to hlupák. pokud si někdo kupuje pečivo, ve kterém jsou brouci, je to hlupák. pokud si někdo kupuje hru s tím, že neakceptuje model té hry, je to hlupák... prostě když se mi něco nelíbí, tak to nepodpořím. a podpořím to, co se mi líbí, abych zajistil, že budu mít k dispozici víc věcí, co se mi líbí. nadáváním v diskuzích vyřešíte kulový. cpěte peníze do věcí, které mají podle vás smysl, a všechno bude časem lepší.
to máš samý u některých her a DLC. když se mi nelíbí, jak jsou ty DLC nevýhodný, počkám na kompletní edici a koupím tu. v naději, že si někdo všimne, že to má větší význam. hlas lidu rozhodne, ale člověk musí začít u sebe...
jinak mám rozehráno Plants vs Zombies 2, je to F2P a peníze tam chtějí za kde co, ale zatím mám nahrány 2 hodiny a je to v pohodě bez placení. tak uvidím, jak to bude dál, ale momentálně nemám problém s tím, že tam chtějí peníze za něco, co si spřístupním hraním. a pokud vím, i u GT6 není placení povinnost, je to jen alternativní cesta postupu ve hře. pro lidi, kteří nechtějí čas trávit hraním (proč potom hrají?). netuším, za jak dlouho jde vyjezdit ty nejlepší auta, ale rozhodující je, že to jde a že se má člověk za čím hnát. -
x/n
kdyby jste nebyly Gumama s cestnýma příkladama, tak by vám mohlo dojít, že Ucho vlastně jen poznamenal to, co si myslíte taky, a to konkrétně, že když vím, jaká politika se kolem jistýho produktu nebo kolem jeho financování nějakých bonusových serepetiček točí, a osobně pohoršuje, tak na danou věc hodím bobek, čímž budu mít nejen čistý svědomí z nevybrakované peněženky, ale dám touto možností najevo, že se mi to prostě nelíbí a nebudu kupovat pro mě chujovinu neodpovídající svými machinacemi pro všechny mým zákaznickým představám. Jiných možností tady není. Nebo jste jedni z těch nažhavených nervozních exemplářů, co by rádi proti ekonomickým molochům s transparentem a puškou do ulic? Tak snad z jinýho soudku sednout na vlak a stihnout Ukrajinu. -
prave na tebe jsem cekal, to mas jako lichva, taky si u lichvare nikdo nemusi pucovat a deje se to
stejne jako sluzby zdarma a automaticky prodlouzeni atd. atp.
ze se lidi nechaj obirat neospravedlnuje, ze je nekdo obira -
*do pečiva brouky
-
Tvé názory jsou opravdu k popukání. Budeme dávat do pečiva, když s tím nesouhlasíš, nežer.
-
-
-
-
-
-
V Japonsku jde nyní Nintendo WiiU na dračku.
To navýšenie o 7 tisíc kusov (z 21k na 28k ) je teda naozaj "dračka" *7* -
-
u WiiU se každej kus počítá :)
-
-
Dnes se spouští pozemní tanková část War Thunderu! Pozvánky do bety dostanou ti, co splnili dostatek Ground Forces achievementů. Dá se tam taky dostat přes zakoupení prémiových balíků s tanky. Já jsem bohužel kvůli škole, šibeničním termínům těch achievů a kolikrát značné náročnosti splnil jen část, takže asi dostanu leda kulový s přehazovačkou.
Trailer zde: http://vimeo.com/80399893 -
-
No konecne, World of Tanks bude mit konkurenci Wartanks!!!
-
-
DICE záleželo více na tom, aby Battlefield 4 běželo na 60FPS, než v rozlišení 1080p.
aha tak ze 640x480 a clovek bude mit 60 fps...wow Dice -
Příští hra studia Yager (Spec Ops: The Line) bude free-to-play akčním titulem pro PC a dostupné konzole.
Štve mě neúspech The Line. Pod generickou střílečkou se schovává naprosto dokonale temný příběh, který si nebral servítky. The Line patří do mého žebříčku top her a ukázal, že právě generická TPS může mít dobrý příběh. -
Vzpominka Paul Walker
http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw
Pro vsechny kdo maji radi vuni benzinu a rychle auta!
Fast & Furious for life. -
-
Skvělý video! Dík za odkaz.
-
-
DICE záleželo více na tom, aby Battlefield 4 běželo na 60FPS, než v rozlišení 1080p.
60fps je při hraní FPS na gamepadu rozhodně potřeba *1* -
-
Je...
-
-
Příští hra studia Yager (Spec Ops: The Line) bude free-to-play akčním titulem pro PC a dostupné konzole.
ÁÁÁÁÁaachjo, takze dalsi studio se tak snadno vzdalo veskerych invenci... F2P Be ever. Skoda nejsem urcite smutny jen ja. *9* -
Activision: Nízké prodeje Call of Duty: Ghosts nejsou příznakem unavené série, ale jsou zapřičiněny...
Prodeje nejsou příznakem ničeho.