Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Protoze dneska je to Originalni Crisovka.

6FQ8-BETU-TSYD-PWLL-KVSE
    • Kravicka
      Typek. /kneel /thanks
    • MrSanta
      To kupuješ, jenom abys mohl rozdávat? Jestli jo, tak tleskám. A jestli ne, tak tleskám taky. Mnohem lepší, než ti vychcandírové, co prodávájí kódy her co dostanou zdarma.
      • Pilgrim66
        Kody z EA humble bundle. Vzhledem k tomu, ze byly i k Steamu tak nemam potrebuju je mit dvakrat :)
        • MrSanta
          Jo tyto. Tam jsem to udělal přesně naopak. Origin jsem si nechal (když už to byla akce od EA) a Steam jsem rozdal. Záslužná činnost *1*
          • ringmancz
            já pořád mám ty klíče na Origin nepoužitý, protože nevím co s něma. tady jen tak do diskuze to nechci dávat, aby to měl člověk co je rychlejší, než ten, kdo si to opravdu chce zahrát
            • Pilgrim66
              Ja si na ne nejak vzpomnel vcera, tim ze to tu davam nahodne v ruzny casy tak to aspon nevysysli jeden clovek
            • MrSanta
              Tak tu třeba jenom nahoď kdo má zájem ať se přihlásí, že si někoho vybereš a pošleš klíč na email z profilu. Trochu tím eliminuješ ty zběsilce, co sbírají všechno hlava nehlava.
              Já rozdal všechny Steam verze, poděkování jsem dostal jedno. Lidi jsou pakáž nevděčná *1*
      • nebo vykradana baleni s grafikama, aby moh zamachrovat na games *5*
  • Is this the start of the Paymium generation?

http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-11-29-is-this-the-start-of-the-paymium-generation
    • co jim nezeru, ze zavodni krouzeni je tak nerentabilni, ze by tam museli cpat mikrotransakce...

na existujicim engine namalujou trate, nahazou tam auta, okolo nahodi 2d divaky a hotovo, pokud takovou hru nezvladnou udelat za par milionu dolaru, tak by asi meli jit delat neco jinyho

jen u open world her chapu, ze vyvoj muze jit do desitek milionu, ale ty jsou komplexnosti uplne jinde
  • Vývoj Gran Turismo 6 je u konce, což dokazuje i fotka Blu-ray disku.

To je překvapení, když to jde za týden do prodeje ...
  • cr8gg

Polovina Australanů, kteří se chystají koupit PS4 během prvního dne prodeje, si bere den volna.

proc? .. to jako jsou takovy blazni, ze nevydrzej dalsich 24 hodin aby si to koupili v klidu ?
    • A nejlepší bude, až to doma rozbalí, zjistí, že to nejde a pofrčí zase zpátky do obchodu *1* Tím, nemyslím nic na PS4, ale že bude mít krásnou dovolenou...aspoň můžou hezky na procházku do přírody *4*
  • No ty vole, na co člověk při náhodným projíždění YT nenarazí... http://www.youtube.com/watch?v=9xrwVznEbWA :b
    • Paulie je tam mrtvý hned dvakrát :D
  • Pilgrim66
    Tak prvni ze serie klicu

Burnout Paradise na Origin

EWFX-AEFK-YWNC-V6EE-9L3Z

Kdo si to vezme, postnete tu
    • Erien
      Stihl jsem dík :)
    • Pilgrim66
      Jinak v pristich dnes prijdou jeste

Mirror's Edge
      Medal of Honor
      Crysis 2
      Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
      Dead Space
  • Nejsilnější auto v Angry Birds Go! vás vyjde na 100$.

do ***** snima, ještě že jsou money cracky
    • Jaké? Nikdy jsem to neviděl, tak jsem zvědav, prosím o post.
  • MidnighT91
    Hele lidi dostal se mi do rukou pc a já bych ho chtěl upgradovat na, no řekněme použitelnější level. Je to Acer Aspire t180. Procák: jednojádro AMD Sempron 3800+ 2,2 Ghz. Už mám objednané 4 gb kingstonek ale nevím co s procesorem. Chce to aspoň dvoujádro ale nevím jakej tam bude sedět, poradíte? Co tenhle prcek AMD Athlon 64 X2 5600+???
    • pokud půjde někde takovej CPU koupit tak samozřejmě tam narvat co nejvýkonější, cena se nebude pohybovat nějak vysoko 4-6 stovek ? druhá věc vyplatí se investovat do toho svůj čas a energii ?
      • MidnighT91
        Jo vyplatí se mi to, dělám to rád je to to pro známou. Nějaké AM2 procesory jsem našel na ebay a přímo ten co jsem napsal je tam i do pětikila, potřebuju jen vědět jestli to ten procák veme...
        • ASI TAKHLE http://www.ascendtech.us/ecs-mcp61sm-am-dual-core-am2-motherboard_i_mb64ecsmcp61sma.aspx
          • MidnighT91
            Díky. Sakra ale sehnat nějakej AM2 procák je umění...
  • Indie

Nějákou pěknou indie hru na dlouhé zimní večery? Co? Poradí mi někdo? *3*
    • nekromant33
      mount and blade warband
    • Erendiel
      Project zomboid
      • na to jsem už prákrát narazil a pořád nevím jestli do toho investovat
    • shefield2
      Hotline Miami.
    • Draken69CZ

Rozhodně

FTL - Vzhůru do nekonečna a ještě dál!
      • to at pocka uz rovnou na ten datac
        • Draken69CZ
          to je zbytečný měl by být zdarma, pokud se nemýlím
    • rancor1223
      Don't Starve
  • froztik
    Za 6 éček Dark Souls na Steamu ! :)
    • Slevy jsou teď snad všude, nejen na Steamu. Darksouls a XCOM jsou asi jediné hry, které bych chtěl ve slevách pořídit. XCOM mi uniknul minulý týden, ale zatím jsem si neplánovaně pořídil Bioshock Infinite za 8 $, Papa & Yo za 1 $ a Battlefield 2 za 1 €.
      • Pilgrim66
        Kdes sehnal ten battlefield? Ten jsem si zrovna chtel koupit!
        • Napsal jsem to blbě, za 1 € je Battlefield: Bad Company 2. Na Originu. Battlefield 2 Complete Collection je za 3,99 €.
    • Pilgrim66
      Na Amazonu za 7.49 dollaru (6e je 8,1 *1* )
      • ucho
        předevčírem byl celý den za 6 dolarů...
        • ucho
          my o vlku a teď to tam loupli zase:
          http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Online-Game/dp/B00917DBUE/ref=sr_1_193_bnp_0/191-1571871-7852325?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1385666530&sr=1-193&tag=isthcom0a-20
        • Na STEAMu začal podzimní výprodej, ve kterém ušetříte až 80%. Akce je naplánována až do 3. prosince.

nema nahodou steam u hodne her eur=usd?,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit