-
Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.
Au. -
-
Co kdo cekal ? Ona uz ta hra nevypadala nic moc oproti puvodnim Forzam/forze. Teda slevily hodne minimalne co se tyce textur a celkove detailu... aspon ze to auto je stale celkem hezke.
-
-
Jak může next-gen hra vypadat hůře než předchůce... Tady jde o ten podvod, o to jak Microsoft vyj.ebává bez jakékoliv hanby... Mě je teď fuk jak to vypadá ale já čekal že gameplay z prezentace bude vypadat STEJNĚ jako gameplay normálních smrtelníků. Mluvíš mimo mísu, typické.
-
-
A ty nechapes text, muze vypadat stejne coz je ve skutecnosti nic moc... jak pises na tom nesejde Mrkvaci udelali botu. Ten Next gen se nejak nevyvedl.
-
-
-
Hra vypadá hůř než v traileru, NEVÍDANÉ!!!!!
-
-
Realtime gameplay prezentaci se teď říká trailer? To teda NEVÍDANÉ je, to je fakt *2*
-
-
jj na E3 to bezelo na win7! *1*
-
-
S Nvidia GTX 780 kartou :)
-
-
No na tom porovnání to ve finální verzi vypadá opravdu o dost hnusnějc (teda pokud nejsou obrázky nějak zmanipulovaný). -
-
To vypadá. A to tak, že museli podvádět už ze začátku. I s tou nechutnou youtube kompresí je vidět, že stíny maj zlomek rozlišení toho, co ukazovali, je osekaný celkový nasvícení, chybí některý menší objekty, diváci nejsou 3D ale 2D... To není pár detailů, to jsou pořádný žrouti výkonu. Tohle museli prostě vědět, že nezoptimalizujou. Holt při dvojnásobným rozlišení a frameratu tam o tolik výkonu navíc oproti současný generaci není.
-
-
-
NfS Sale Steam
By je jeden vážně zase kopnul. Na Steamu jsou ve slevě NfS tituly -75%. Tak jsem se mrknul a Shift 2 Unleashed v americe za $5, kdežto chudák evropan by měl vypláznout 12,5€?! Co je tohle sakra za logiku?! Ten, kdo o těch cenách rozhodoval musel být pěkný tele. -
-
Daně... -
v takovém případě přijde vhod znát nějakého američana, který ti hru koupí a ty mu pošleš peníze přes paypal...
-
-
v takovém případě je nejlepší znát nějakého rusa, protože ti to májí většinou ze všech nejlevnější. (zrovna u NFS shift 2 to bohužel o moc levnější než v americe není)
-
-
rusové jsou trochu jiná sorta lidí a obvykle mají ty hry na steamu v jiné verzi... je to kvůli jiné cenové politice na ruském trhu.
-
-
-
-
Next car game sneak peak
Uz jste to nekdo zkouseli? -
-
Tak to jsem prehledl...
-
Už to zkoušel elwiscomeback, ale to je 4 hodiny staré vlákno, tak nevím, jestli je to pro tebe dost aktuální.
-
-
Sony na evropském PSN, z důvodu preventivního opatření, vyresetovalo hesla do některých účtů.
Heh,a já už plašil proč se nedá přihlásit :D
Nakonec reset taky ok. -
Xbox one prodeje
Microsoft prý prodal za první den víc než milion Xbox one, ale pokud startoval na svém silném trhu (USA) a v dalších 12 zemích, tak to oproti milionu PS4 v Severní Americe zas takový úspěch není? Byť je dražší a začal se prodávat o týden později. -
-
Taky něco prodaj. Stejně je na launch omezený počet konzolí. Třeba Gamestop má prý ještě k vykrytí 2,3M ks PS4 v předobjednávkách. Podobně tomu bude i u XBO. Prodeje teď hodnotit nemá význam. Počkal bych minimálně do konce roku a první přibližné odhady, jak se to bude vyvíjet.
-
-
DEX
DEX je zafinancován + přidali stretch goals
http://www.kickstarter.com/projects/dreadlocks/dex-cyberpunk-2d-rpg/posts/671385 -
-
přeju jim, ať vyberou co nejvíc. akorát nerozumím, proč je na obrázku u major consoles i PS3 a Vita
-
-
No, tak na E3 nebylo XO, ale PC...je to vidět *1* -
No, pěknej podvod od MS. Před týdnem už museli dávno vědět, že to co prezentujou, zákazníci nedostanou. Pokud ovšem nehráli nějakou opatchovanou hru, k níž se zákazníci co nevidět dostanou *1* -
-
V tom vlákně z odkazu to někdo vysvětluje tak, že údajně to pražské demo natočili s jedním autem a bez AI, zatímco ve hře je těch aut 16 plus AI. Obojí mělo údajně běžet na Xbox One.
Ovšem sám to také nechápu, a Microsoft si podle mne zbytečně zase udělal ostudu. Ti papundekloví diváci vypadají zoufale. -
dosť robí aj vyšší kontrast (u E3) ktorý príjemne zvýrazňuje farby. Ale rozdiely v osvetlení, tieňoch i textúrach sú tam a pre mňa je to docela záhada, niečo také by malo xone utiahnuť bez väčších problémov.
-
who cares, konzolista vlozi disk a hraje, o detaily se nestara *6*
-
-
Jaký detaily?
-
-
no jestli dostal, co mu bylo slibovano nebo ne, proste vlozi disk a zbytek ho nezajima *5*
-
-
Tak, tak. Konzolista si chrochta u 720p na metrovy plazme. *15*
-
-
-
TAkže jsem otestoval hratelný sneak peak Next Car Game, a je to na velice dobré cestě. Destrukce výborná, možná lehce přehnaná. Auta se chovají jako auta, neplavou jako např. v BeamNG. Zatím je teda k dispozici jen hřiště na vyblbnutí, takže ohledně tratí vám nic nemůžu říct, ale AI se mezi sebou bourá dost slušně *3* Optimalizaci je dobrá, na ntb s i3 2.2GHz a GT 620M běží plynule na max nastavení. Myslím, že je NGC víceméně hotové, jenom se ladí detaily.
Na Kickstarteru to včera ukončili, takže uvidíme co se stane dál -
-
Od dob prvních dvou FlatOutů pravidelně u svého soukromého oltáře zapaluji omamné tyčinky s příchutí výfukových plynů, rituálně obětovávám airbagy a v rytmech Roba Zombieho tančím kolem karburátoru, jen aby vydali další díl, který za to sakra bude stát. Takže, sakra, stojí to za to?!
-
-
Dokud tam nebudou tratě, těžko říct. Dokud tam nebude finální model poškození, těžko říct. Například auta se moc mačkají, nemají pevný rám a vypadá to trochu komicky.
Nadruhou stranu, je to jenom 300MB demo, takže věřím dál a myslím si, že to pravý lisovaný plech rozhodně bude.
gameplay zde (ne ode mě ;) )
http://www.youtube.com/watch?v=CS1lVEXUnTI -
-
Pěkný *1* Hodně dobrá fyzika a model poškození luxusní. Pevnej rám auta je pověra, zkus si to co ve hře v reálu. *3*
-
-
problém je, že tady su muchlá i ve velmi malých rychlostech. Si vem že v tom pojedeš třeba 5ti kolový závod, a když po jedné bouračce pojedeš v podivně zkroucené placce co nebude zatáčet, tak to nebude zábava, ale otrava.
-
-
To uz je jak nejaky simulator a ne avizovany navrat k Flatoutum (zdali to vubec mozne je).
Bude to jeste horsi kdyz "takova placka co prolitne lisem uz asi ani nepojede" tady bych byt tvurci malinko pribrzdil , ono je hezke ze destrukce budou promakane ale je treba zvazit zdali to hraci oceni az takhle moc.
-
-
-
-
-
-
Sony na evropském PSN, z důvodu preventivního opatření, vyresetovalo hesla do některých účtů.
som jeden z tych "stastlivcov" ktorym Sony resetla heslo. Nemal by som s tym ziadny problem nebyt jedneho maleho hacika. S heslom mi resetli aj datum narodenia a bez neho nemozem poziadat ich system o nove heslo! Musel som telefonovat az na PSN podporu a posielat fotokopie mojich dokladov. Teraz mi ostava len cakat - ucet mi resetnu a nove heslo poslu po overeni mojej totoznosti niekedy v polovici buduceho tyzdna. Dovtedy som odrezany od mojich playstation plus funkcii! :/ Toto je skusenost s talianskou PSN podporou. Dufam ze doma to funguje lepsie a hlavne rychlejsie. -
-
hm, a já si říkal, proč mi najednou nešlo přihlásit. ale resetování hesla u mě proběhlo v poho.
-
Este by som chcel doplnit ze PSN Network mi po vyresetovani neposlalo !!!ZIADNY!!! e-mail ktory by vysvetloval co sa vlastne stalo a preco mi resetli heslo. V prvom momente som sa zlakol ze mi niekto ucet nahackoval, pre istotu zmenil hesla v mojej e-mailovej schranke a kazdu chvilu kontroloval ci sa nieco nedeje s mojou VISA kartou ktoru som pouzival. Ani na spominanej PSN podpore mi nic neobjasnili. Ked uz nieco taketo spravia mohli by aspon informovat postihnutych a nie nechat ich v nevedomosti!
-