Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Sony změnilo udávanou míru poruchovosti konzole PS4, nyní se nachází pod hodnotou 0,1% (předtím uvádělo...

bleskaři, doprčic, předtím to bylo 0,4 % sakra běž už konečně do sebe...
  • Sony změnilo udávanou míru poruchovosti konzole PS4, nyní se nachází pod hodnotou 0,1% (předtím uvádělo...

Rofl :D
    To je ako vestenie ? Ved az ked bude tak pol roka v predaji a podla servisovanych kusov, to mozu dako odcitat a potom povedat aka je poruchovost.
    A nie dopredu :D
    Ale aj to bude zjavne zle cislo, lebo oni to budu moc ratat z toho co vyrobili, ale nikto nebude vediet kolko ich je skutocne predanych...
  • Assassin's Creed IV : Black Flag - PC

Zdar tak nějak čtu že PC verze má velké problémy s optimalizací , množí se stížnosti dokonce snad byli i mazány nějaké příspěvky na youtubu ze strany Ubisoftu (ale taky to může být jedna paní povídala)....mě někdo další infa víc?
    • Hraju to na starsim pc a nemam problemy ani v tech vetsch mestech. Rozhodne to maj mnohem lepe optimalizovany nez AC 3.
    • MidnighT91
      O žádnejch nevím, jede mi to líp než trojka...
      • nekromant33
        mě to teda jede podstatně hůř jak trojka, asi dělám něco špatně
  • Datum vydání

Neví někdo, kdy vyjde plná?
  • Tornádo vs PS4

Nevím jak vás, ale mě už to vyloženě obtěžuje ty neustálé zprávy o těch zastaralých šmejdech. Už tu chybí jen články, jak se s PS4 někdo fotí na záchodě nebo jak ho do té krabice strká.
  • Vyšel nový patch (v1.03) do PS4 verze Assassin's Creed 4: Black Flag, který přidává podporu rozlišení...

Teď některým vypadnou bulvy z očí. Mimochodem hra celkem o ničem, začátek mě docela nadchnul, ale pak čím dál víc ... nevím, AC mi nikdy nesedělo. Witcher 3 to jistí.
  • Zdarec, neexistuje na PC nějaká tahovka ve stylu Fire Emblem? Díky.
  • League of Legends

Zdarec,byl by někdo ochotnej a doporučil mi co nejlevnější notebok k hraní LoL ? Zní to hloupě,já vím *15* Požadoval bych aby mi hra běžela na stálých 35-45 Fps. *4* Díky.
    • Veskoslav
      Prakticky všechny do 10 000.
      • jenze do 10 000 jsou taky predevsim doprodeje a prerostly netbooky...

ja bych se orientoval podle toho, at to ma aspon dedikovanou grafickou kartu

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

at se tam da hrat i neco jinyho nez lol, okolo 12000 se da neco takovyho poridit, a ten rozdil za 2000 je dosti zasadni, to neni 20% vykonu navic proti integrovany grafice, ale podstatne vic)
  • Braid

Ahoj, před chvílí jsem dohrál takovou puzzle hříčku - Braid. Příběh jsem bedlivě sledoval ale naprosto nerozumím konci / závěru. Podklad hry je podle mě silně filozofický, což mi nevadí ale tomu zakončení opravdu nerozumím. Je tu někdo ochoten mi to po lopatě vysvětlit ? Díky. *15* *3*
    • Khanemis
      Vysvětlovat Braid by znamenalo dávat sem oooooborovské spoilery. Jestli umíš trochu anglicky, doporučuju podívat se na diskuze ohledně vysvětlení Braidu, je jich na netu více než dost a někdy jsou opravdu do hloubky.

Například zde - http://www.giantbomb.com/forums/general-discussion-30/braid-explained-469584/
      Kdysi jsem četl i jeden mnohem lepší, ale teď to nemůžu najít.

Velmi zjednodušeně řečeno, bez velkých spoilerů. Ta hra není o tom, co vidíš, je to alegorie.

A gratuluju k dohrání naprosto famózního kousku, jak z hlediska hratelnosti, tak onoho příběhu, který patří opravdu mezi ty nejlepší vypravěčské výkony, co znám:) Ačkoliv je opravdu velmi složitý k pochopení.
      • Pro mě naprosto famózní kousek,her hraju neskutečně málo, a obvykle vyhledávám takovéto puzzle hříčky, tady mě ovšem naprosto odrovnala dávka filozofie a vyprávění onoho příběhu, který byl pro mě dosti zajimávý, vidět v textu i jiný smysly/ jinou pravdu jenž daný text opravdu předhazuje..Dosti k zamyšlení, ovšem jak říkáš, k pochopení je to síla. Každopádně díky za odpověď a článek. Btw : Hru mám v naštěstí v českém jazyce *15*
  • Malleth

Skvělej Let's (not) play Need for Speed: Rivals

http://www.youtube.com/watch?v=eDA37BmvNwM

Zdá se že PC konverze se moc nepovedla
    • Jack1947
      Konverze se opet nepovedla. Hra se nepovedla vubec. *4*
      • Veskoslav
        Naopak ta hra je milé překvapení. Oproti předešlému dílu je to posun dopředu. Sice mě to tolik nebaví jako staré NFS, ale přiblížilo se to zábavností ke kořenům. Tudíž jako obvykle, prvně zahrej a pak začni něco kecat.
        • Jack1947
          Ne, ja to asi nehral ale to je jedno vzdyt o muj nazor nejde. Proc bych se snazil ho prosazovat.
          Me se nelibi technicke zpracovani, alespon textury kdyz jsem to prvne zapl bylo to takove nemastne, neslane ale budiz... Co jsem ovsem necekal ze tak moc budou hazene klacky pod nohy hraci ktery si to ani nezaslouzi, tak napr policie ta povysila a ted vas "Bustne" uz pri narazu, aby toho nebylo malo pokud se tak stane jste opet na mizine. AI podvadi stale, kdyz clovek nema potrebne prostredky na nova auta tak ma smulu tudiz jsem vypl CAR a dal COP to mne ve novem NFS HP bavilo nejvice. Jenze to by musel mit clovek krom novych aut postupne odemykanych a "donucovacich prostredku" , i jinou motivaci a krom Levelovani a pote nic nerikajicich cut scene nema. Takze asi beru zpatky to co jsem rekl o Most wanted (na ktere jsem tehdy pozapomel ) Za tim se mi to jevi na 6/10. (X360)
      • Malleth
        Většina recenzentů by s tebou nesouhlasila. Sbírá to devítky a já si to na PS4 asi časem pořídim
        • Jack1947
          Recenze me moc nezajimaji, mam na mysli "OLD Gen" jenze pochybuji ze by se na nextgenu z toho co lze videt zlepsilo.
    • a pak at po mne nekdo chce, at toleruju konzole, kdyz tohle je jejich "zasluha"...
      • Malleth
        lol, tohle je zásluha EA a nikoho jinýho.
        Krom toho nemůžu uvěřit že pořád vycházej hry s neskipovatelným intrem. Jednou bych rád pochopil proč to ty vývojáři dělaj
        • ne, to je zasluha retardovanyho fps locku, kterej vyzadujou konzole

30fps je zalostne malo, ale konzolistum to nevadi, tak se tomu prizpusobi klidne cela hra, proc ne
          • God-of-War
            Co to tu zase meleš.
          • Malleth
            Kdyby to co píšeš byla pravda, měli by fps lock na PC všechny konverze.
            • tvuj smysl pro korelaci bych chtel mit...

samotnej lock je konzolovina, to ano, tady je to ale jeste mnohem horsi, rychlost hry je vazana na fps, takze vypnuti locku je k nicemu

a kde prisli zrovna na to, ze to navazou na 30fps? to snad uhadne kazdej, i jack *5*
            • Jack1947
              Obcas maji a je to celkem neprijemne , musi nato pak vychazet patch nebo jine neoficialni upravy. *3*
    • Já myslel, že to na začátku závodu schválně zrychlil, abychom se někam po všech těch tutorialech a cutscénách dostali a ono to takhle opravdu jede na 60 FPS. *15* Zvláštní vývojářský vtípky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit