Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Gran Turismo 7 dojede do obchodů v příštím roce.

možná tak nějakej Prologue, jinak to bude odfláklá konverze šestky
    • mikrotransakce nepockaj...
  • Warriosparky

WARHORSE WORLDWIDE PITCHING TOUR 2013

Nový Warhorse blog
  • stratego

prosim vyplnte :)

predem se omlouvam za "spam", ale pokud se zde najde par ochotnych jedincu, obetovat max. 5 min zivota, aby pomohlo me pritelkyni s vyzkumem do skoly, tak prosim vyplnte

http://www.kvalita-cena.vyplnto.cz

dekuji :)
    • Tilwaen
      Pochopím, když chceš do dotazníku pohlaví a věk, tady by se dala sežrat i ta výše příjmu, ale co tam má co dělat velikost obce, ve které žiji, a počet osob v domácnosti? Jakási divná agregace dat.
    • Jack1947
      Z nudy jsem to vyplnil. *3*
      • Ty se obecne hodne nudis co? *1*
        • Jack1947
          Jen kdyz nemam moc co hrat, proc ? *7*
          • V neděli si vypsal pět her, který momentálně hraješ s dodatkem "a dalsi ... rozehraju jeste nejakou starsi at mam co hrat" a teď po čtyřech dnech už nemáš moc co hrát? *7*
            • Veskoslav
              Ale přesně to děláš.....Máš to tady jako nějaký Jackův bláznivý deník.
            • Jack1947
              Ale jo, nehraju porad... vubec to je fuk ne vzpovidat se zde nemusim.
            • Veskoslav
              Jsem si chtěl upirátit AC IV, abych si to vyzkoušel, ale po instalaci mi ten parchant našel Uplay a psal, že tam něco nemůže najít. Tak jsem se na to vykašlal a zítra si to jdu vyzvednout. Podle recenzí to je dobrá hra, tak uvidím.
            • Osud hardcore warezáků...
            • Veskoslav
              Jack, ten dohraje hru ještě než ji stihne nainstalovat:)
    • Má to tam frajerka *3*
  • Miserius

Na PSN se objevily trofeje z doposud neoznámeného DLC Assassins Creed IV: Blackbeard’s Wrath.

Hm... Aspon ze Blackbeard, na to jak ho všude ukazovali tam byl žalostně málo
    • Bohužel, nejde o singleplayerové DLC, ale přídavek do Assassin's Creed 4 přidá tři nové hratelné postavy do multiplayeru
    • Jack1947
      Jo, presne nejslavnejsi pirat ( ono asi si ho schovavali pro to DLC.) Hlavne pro Next gen , pak by se dalo pochopit.
      • Miserius
        Bylo to ještě horší jak Vaas, cela reklamni kampan zalozena na něm a najednou prd a temer tam nebyl
        • God-of-War
          S tim Vaasem, to bylo hodne trapny, to mas pravdu..
          • Tilwaen
            Vždyť Vaas byl nejzajímavější postavou z FC3, po jeho smrti se už tak nějak hráč neměl na co těšit. Ale máš pravdu, jeho zabití bylo opravdu takové trapné. To byl dle mého celý problém FC3 - příliš velký důraz na jakési metafyzično, které způsobovalo možná tak jen WTF momenty, než že by hru nějak zásadně obohacovalo.
            • Jack1947
              Ona ta hra celkove upadla a ke konci se ritila z celkem uchazejici sandboxove akce, do vod mysticna a byl na to az moc velky duraz. Rozhodne ale zabavnejsi nez Far cry 2 kde se clovek mohl k uzoufani undit prejezdy z bodu a do b a respawnem protivniku do nekonecna na zachytnych bodech a vrchol byl kdyz uprostred nebo pred misi mu dosli zivotne dulezite leky na malarii. Zaparim si Far cry 1 urcite, opet to jsem hral jen chvily a mel bych si to zahrat cele. A to je hra z roku prosim 2004. Stale ma co nabidnout.
        • Jack1947
          Vaas kdyz jsme u nej tam byl, celkem dost ve FC3 tady Blackbeard kdybych nevedel o koho se jedna mozna bych ani nevedel ze tam nekdo takovy byl... skoro by si zaslouzil vlastni hru.
  • EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.

Dekujeme ze nehodla vydavat kazdy rok!!!!
  • Hanzales

Fandící davy ve Forza Motorport 5 budou nakonec zřejmě ve 2D.

Mně hlavně vždycky praští do oka, když se postavy v davech opakují, což ještě není nic tak strašného, pokud nějaká typoska v brýlích a modrém tričku nestojí hned 2x těsně vedle sebe :)
    • dvojcata, ganz logisch *5*
      • Jack1947
        3D je moc nakladne na vyvoj, navic kdo sleduje publikum u zavodni hry. *4*
        • Hanzales
          http://www.youtube.com/watch?v=wRUMvlejmaM&hd=1
          • Tilwaen
            Ta je aspoň správný troll *1*
          • ringmancz
            se teď budu v závodních hrách dívat, jestli tam není tenhle easter egg
  • Fandící davy ve Forza Motorport 5 budou nakonec zřejmě ve 2D.

2D nebo 3D, 20 nebo 30 fps, je mi to jedno, vlozim disk a hraju *5*
  • EA neplánuje vydávat nový Battlefield každý rok.

Orly. Vzdyt BF4 vyslo dva roky po BF3. Takze jejich oznameni trochu ztraci smysl, protože pokud bude další BF5, tak by bylo stejne zase za dva roky...
    • Vsak oni to stridaj s MoH, takze prakticky vydavaj obdobne hry kazdy rok.
      • MoH se teď uložil na chvíli k ledu, jak psali. Odteď to budou střídat následovně BF - Titanfall - Battlefront (toť moje předpověď).
        • Jack1947
          MOH zdevastovaly uz docela dost. Titanfall by stale jeste mohlo mit sanci byt hrou ktera by nemusela uplne tak zapadnout, Battlefront tezko rict... na kolik je to dobre pro hrace si kazdy zodpovi sam.
  • Malleth

Microsoft utratil za výzkum a vývoj gamepagu k Xbox One přes 100 milionů dolarů.

Docela tragický vzhledem k tomu že není zrovna v každým ohledu lepší než ten předchozí. Zajímalo by měl kolik je potřeba inženýrů aby jim došlo, že ty shoulder buttony jsou ergonomicky úplně špatně řešený. Dark Souls bych na tom hrát fakt nechtěl.
    • No ja nevim, ovladac k x360 me vyhovuje a ten novy vypada jen na mirnejsi facelift puvodniho, takze by mohl byt fajn. Ale v ruce jsem ho samozrejme nemel.
    • Maarta
      Tys ho už snad zkoušel?
      • Malleth
        jj, a recenzenti se na tom docela shodujou
  • Microsoft utratil za výzkum a vývoj gamepagu k Xbox One přes 100 milionů dolarů.

100 mega zelených za krám, se kterým všechno trvá věčnost, to je vtip dne :)))))
    • Jack1947
      Trosku drazsi no, moc se mi ten novy nabobtnalejsi design nelibi ale to ani tolik u PS4... no funkcne to snad nebude mit problem a zase padne do ruky. jde o urcity zvyk ostatne tomu bylo i u x360 gamepadu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit