-
Kolega níže mě inspiroval, tak doufám, že nevadí, že bych taky do pléna rád hodil jednu otázku.
Pokračování které hry byste si přáli, aby vzniklo? Ale pozor, teď nemyslím sequel u her, kde je prakticky jasné, že se ho dočkáme (další CoD, Elder Scrolls atp.), ale spíš sequel, který se dlouho neobjevil a je pravděpodobné, že nejspíš nikdy nebude.
Za mě určitě No one lives forever 3, MDK 3, Jedi Knight 4 a z oddechovek bych se vůbec nezlobil za Bloodrayne 3. -
-
A nebo bych si strašně přál Titan Quest II. Za to bych si nechal vrtat koleno !
-
Já bych chtěl nového Turoka *3* ...
-
Star Wars: Republic Commando. Za druhý díl bych dal snad cokoli.
-
HL3
se divím že tu ještě nevidím HL3 -
System Shock a SpellCross. U toho SpellCrossu by mi stačil i remake.
-
Rozhodne nejake pokracovanie Vampires: The Masquerade Bloodlines.
To by bola herna nirvana. -
System Shock .
-
Prince of Persia (2008) = asi nejvíc ze všeho, naprosto mě učaroval a chtěl bych víc, vzhledem k tomu, že byl naprosto evidentně myšlenej na pokračování
Advent Rising = (měla bejt trilogie)
Freelancer = (teď už vzhledem k Star Citizen to moc neplatí)
Mirror's edge = donedávna, nejsem si jistej, co vyleze z rebootu, ale ten příběh měl možnost pokračovat
Z těch u kterých je to pravděpodobné(jší): Tomb Raider a Sleeping Dogs -
-
Naprostý soulas s Advent Rising, ta hra byla dost dobrá, pro mě to je takový předchůdce Mass Effectu. Škoda, že to nedotáhli do trilogie.
-
-
Taky mě přesně napadla ta souvislost s ME. Dokonce na to měli i nějakýho spisovatele, ale pak se to blbě prodávalo...
Přitom ta hra byla fakt super...
PS: Teďka koukám zpětně na trailer a najednou vidim tolik souvislostí s ME? Reapers, Turiani, mise v bugině, ty loďě...
Ta hra fakt potřebuje další díl.
-
-
-
ONI
Rozhodně bych si přál pokračování hry ONI od (nyní již zaniklé) Bungie pobočky "Bungie West".
Vylepšit interaktivitu s prostředím (nárazy o zdi, porazy přes zábradlí), zvětšit variabilitu úrovní (ať vše nevypadá fádně šedo-bíle), odstranit nelogičnosti z dějové linky, vyhladit AI (dokončit uspěchaný kód), prohloubit soubojový systém (parry, reversaly, úniky z přehozů), přidat lokální multiplayer (který byl v původní verzi odstraněn kvůli časové tísni). -
-
jo ONI byla dobrá hra :) doma mám ještě originálku
-
-
NOLF 3 aj u mna a potom trebars aj Freedom Fighters 2. Takych hier je ale kopec co by som chcel, lenze ruku na srdce, vacsina by stala najskor za prd :(
-
Za mě The Getaway 3, o kterém jsme od oznámení v roce 2006 už nic neslyšeli, potom jak psal níže oktavius - pokračování Syphon Filtera, a do třetice Black 2.
-
ja bych byl pro novej Master of Orion trojka byla blbost a kdyby udělali nové pokračování ve stylu MOO2 tak to by bylo super *14*
-
-
Tak je tu zas neděle, což znamená další otázka na hráče.
Jaká byla vaše úplně první hra, co jste kdy hráli, pokud si vzpomenete? Jen pište.
U mě to byl Dangerous Dave in the Haunted Mansion. Doteď si pamatuju, jak moc mě to bavilo a jak moc jsem se bál těch zombíků či co to bylo. -
-
Bylo to něco z těchto: Prince of Persia, Prehistorik, Dangerous DAve
-
Boulder Dash na PMD blahé paměti na základní škole. Už je to zhruba čtvrt století *1*
-
Bruce Lee na Didaktik M :) Dokonca v coop :)
-
Delší dobu? Duke Nukem 3D a Need for Speed Hot Pursuit 2.
Jinak asi úplně první, taková ta hra jak máš destičku a pinkáš o ní kuličku nahoře o cihly.
Zabte mne, ale nemůžu si vzpomenou na její jméno. Někdo poradí? -
-
Arkanoid?
-
-
Díky!
-
-
-
Harrier Attack na ZX Spectre. Na PC to bol bud F-29 retaliator, alebo Duck Tales, to uz presne neviem.
-
první Duke Nukem, na černobílé obrazovce
-
Skutečně na PC to byly buď miny, Prince of Persia, nebo Blockout. :-) Jestli jsem přišel do styku už dřív s něčím jiným, to už si nepamatuju. :-D
-
myslim že na 386 jsme jako první hru hrál DOOM nebo Prehistorika *15*
jinak na automatech už i neco dřív, ale nepamatuju si co to bylo už -
Má první hra ?
No tak pokud si dobře vzpomínám tak má první hra kterou jsem hrál byl Syphon Filter. Jestli znáte.... Ach to bylo propařených nocí *3* . Vážně na tu dobu super střílečka. Zde přidávám malou ochutnávku jak to kdysi vypadalo:
http://www.youtube.com/watch?v=ZzTWVZpFrd8
PS: Mimochodem bych si přál oživit opět tuto značku na PS4. A v té dnešní ¨Next Gen¨ grafice. No potěš ! *5*
No a pak později... určitě Medal of Honor, Tomb Raider, Dino Crysis, Resident Evil, Crash, Silent Hill... Toť jsou moje srdcovky na PS1 *4* -
Netuším, jak se to jmenovalo, bylo to, když mi bylo tak pět let (tzn. nějaký rok 1992), bylo to černobílé a běhalo se tam s nějakým psem (ale chodil jen po zadních) :-D Později nějaké ty automatovky (Mortal Kombat) a disketovky na čínských kopiích SNESU. Na PC byl první tuším NFS 2.
-
Pong. A jak jsme se tenkrát bavili. *3*
-
-
jak byla akce, že při registraci na moje ID dostanu jednu vybranou hru no ono nic pořád může mi někdo říct proč?
-
-
Obrazem: PS4 zachyceno termokamerou.
také stále čekám, už dva týdny :) -
Obrazem: PS4 zachyceno termokamerou.
Dočkej času *3* . Minulý rok jak nabízeli fleshku, tak také mi přišla až po měsíci a půl. Kdo si počká ten se dočká *3*
-
-
Tak mě napadá, po diskuzi u nového čísla Levelu (jenž je skvělý), jak berete mladší hráče, zda dotatečně dokáží pochopit obsah her a takového dospělejšího časopisu jako je Level? Mě je čerstvě 16 a Level čtu dlouho. Kdysi to byly jen recenze a dopisy + zajímavosti ale teď mě u nového LEVELU začali brát retro a více si vážím názorů redaktorů ( i když s Danem jsem někdy za dobro a někdy na nože, nu což, rozdílné názory....).
-
-
jak dlouho ho čteš? 5 let? *3* Sice sem level nezačal číst jak ho začali vydávat ale v roce 1999 jsem se kněmu dostal
-
-
A to je zas nějaké přeměřování piňďourů? Já myslím, že je dobře, že i mladí hráči čtou nový Level, byť u něj to dlouho může být jen pár roků.
-
-
Mnohem lepší, a také dospělejší názor =)
-
-
"Vážení čtenáři časopisu LEVEL, firma JRC Vám přeje veselé Vánoce a mnoho úspěchů v roce 1996. Věříme, že se v našich prodejnách budeme pravidelně potkávat i příští rok"
:)
-
-
"Mně je 16 a Level čtu už dlouho" :D proboha ...........
-
-
Ty jsi vážně trubka někdy... *7*
-
-
-
Batman Arkham Origins - 250kč
Tak minulý pryč, ale přistál mi v práci na stole další kupon na tuto hru, kdo chce, berte, pošlete email ... -
-
Minulý pryč... poslední šance na kupon... Predátor za 20kě , první pošle mejl, první bere... tak pospěšte zájem je velký. *5*
-
-
Já, vyměním za exkrement PS: spěchá>
-
-
-
Mno hele, já shodou okolností včera nainstaloval Bad Company 2 a bavím se mnohem víc, než u Ghosts + BF4 dohromady, ta atmosféra je někde jinde, grafika na úrovni Ghosts a hlavně žádné bugy, prostě normální hra, jak má být.
-
-
Grafika bych řekl, že je dál, než v CODG. Ale bugy tam nebudou, protože měli na jejich odstranění po vydání déle, než týden :) . A jo, taky mě BC2 baví víc, než jakýkoli COD, BF3 nebo 4...
-
+ Vietnam DLC pro ty, který přestávala už v tý době bavit moderní bojiště
-
-
Majitelé Xbox One se zlatým Xbox Live členstvím budou mít přístup ke službě Games for Gold, která nabízí...
MS musí kopírovat Sony ve všem -
-
Neboj, ono to funguje i obracene. Ale to zaslepeni fanboyove nikdy nepochopi. *1*
-
-
Majitelé Xbox One se zlatým Xbox Live členstvím budou mít přístup ke službě Games for Gold, která nabízí...
Pokud se za členství platí tak slovíčko Zdarma mi přijde poněkud nesmyslné. -
-
Platis za clenstvi, jeho funkce a online hrani. Ne za ty hry.
-
-
Neboj, platis i za ty hry, i kdyz se tvari, ze tomu tak neni. Nebo vazne veris, ze ti dneska nekdo da neco zadarmo?
-
-
-
Shuhei Yoshida zklamaly verdikty recenzí prvních PS4 her.
Ahoj bleskaři, jak se ti dneska skloňuje? -
-
Máš špatně napsaný nick. Jsi na českém serveru, tak bys tam měl mít "MikyMjůtant".
-
Pro ty co tohohle chlapíka nesnášej... Co se vám líbí víc? Alexander Yuvchenko nebo Alexandr Juvčenko?
-
-
Alexander Yuvchenko, jednodušejc se ty jména pak dohledávaj
-
Александр Ювченко
-
-