Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray

Call of Duty: Ghosts se velké problémy s hackery.

"Call of Duty: Ghosts se velké problémy s hackery." já nerozumět řeči vašeho kmene ..
  • ucho

Call of Duty: Ghosts se velké problémy s hackery.

bleskaři... ale raději nic. tohle začíná být psycho. nebo se ty bleskovky opravdu generují strojově?
    • Pilgrim66
      Hlavně bleskovky typu:

Video: Vyšla nová reklama na FIFA 14, ve které se hráč po stisku tlačítka na ovladači přemění v Lionela Messiho.

či 08:00 Tenký proužek světla PlayStation 4 změní při přehřání konzole barvu z modré na červenou.

Jsou fakt těžce informativní.
      • Pilgrim66
        před 36 min. Sony vydalo článek, který přináši možné řešení problémů PS4, při kterých problikává modrý proužek konzole.

Tak děcka, modrý proužek po druhé!
  • LOTRO - funguje?

Zdravím, můžete se během dnešního dne připojit na některý server?
    • To je tak těžký si vyhledat server status?

http://status.warriorsofnargathrond.com/
  • Jack1947

Epic Games dalo do aukce 3 repliky útočné pušky Lancer z Gears of War. Výtěžek půjde na zaplacení léčby...

Puska to je krasna, i kdyz mam radsi tu retro s bodakem. Ta cena je taky hezka, kdybych mel tak bych nevahal... kdyz bych jeste pomohl hernimu prumyslu. *4*
    • Miserius
      Pomužes tim holce kterou srazil nějakej zmetek a už ji museli amputovat nohu...
      • Veskoslav
        Však on nečte, vidí jedno slovo a práskne svůj komentář.
        • Pilgrim66
          Já už ho podezřívám, že snad má nějakej script mixující dohromady ty jeho výblitky automaticky.
  • No konečně! Dost bylo lží.

http://www.ign.com/articles/2013/11/18/games-definitely-dont-harm-kids-says-huge-study
    • Veskoslav
      No docela dost zajímavé srovnání i staré generace. Jako PS3 hry bych po přečtení a shlednutí srovnávacích her už nekupoval, pořídil si PS4 (Xbox) a starou generaci si nechal na staré hry.
    • Jack1947
      Ze jim to tedy trvalo, njn veda ta dneska je pekne zamrzla. *3*
    • nekromant33
      Fox News si vždycky najdou skulinku.
    • oktavius66
      Na PS4 to vypadá pěkně *3* . Ale štve mě, že tam opět není vyhlazování hran. Nechápu proč ! To je to tak těžké ? Ale detaily na PS4 jsou udělané hezky. Jenomže AC IV není exkluzivní titul pro PS4. Exkluzivní tituly jsou udělané vždycky úžasně. Viz UNCHARTED a The Last of Us.
      • Jde o článek, ne o nějaký random videa, co tam prskli, aby to nebylo prázdný. *7*
      • to by musely krabicky mit nakej vykon, ale jaguar neni zrovna drava selma, pokud mluvime o compech *5*
  • ringmancz

Video: Vyšla nová reklama na FIFA 14, ve které se hráč po stisku tlačítka na ovladači přemění v Lionela...

http://www.youtube.com/watch?v=NfAJp2yc7gE
    na brankáře v traileru zapomněli
  • Jack1947

Multiplayer Battlefield 4 se stal obětí DDoS útoku.

Tolik hateu na vyrobce teto hry (opravnene) se hned tak nevidi. *7*
    • Veskoslav
      A co jsi do prrdele čekal? Hra stojí 1000+1000 Premium a není to v pořádku? *7*
      • Jack1947
        Ale ja vlastne necekal vubec nic. *4*
    • Nemyslím si že DICE jakožto výrobce si zaslouží hate
    • Trt DDoS utoky, to su len ludia ktorym to padlo a snazia sa reconnectovat :)
    • ... (oprávněně) píše člověk, co to nikdy nehrál *2*
  • Blue light/pulse of death

Tak to vypada, ze nekteri z cerstvych vlastniku PS4 hlasi nefunkcni kusy. Tak jsem zvedav, jestli se jedna o mizive procento lidi, nebo z toho bude neco vaznejsiho.
    Sony se k tomu jeste nevyjadrila, pokud vim.
    PS.: jako vzdy, na YT lze najit par maniku, kteri pred jinyma manikama (co stoji v rade na novou konzoli) vytahnou nove zakoupenou PS4 a rozmlati ji baseballkou. *3* Osobne nepochapu ani jednoho z nich, ale to uz je asi muj problem. *1*
    • Jack1947
      http://www.ign.com/articles/2013/11/18/sony-posts-troubleshooting-guide-for-the-ps4-blue-light-issue No a tady mame reseni. *4*
    • Ale jo vyjádřila. Když už něco píšeš, aspoň si k tomu něco zjisti, místo čumění na hovadiny na YT. Může za to špatný hdmi konektor, je to prý mizivé procento výrobků, do Evropy by se to dostat nemělo a blabla, co jinýho taky můžou říkat.
      • Ano, mělo by to být 0,4%, což prý očekávali při uvedení nového produktu. Co se týče toho HDMI, kus který dostali do ruky měl prý jen nějak pozvednutý plíšek uvnitř konektoru a po jeho zatlačení na místo vše fungovalo jak má. Takže se jedná spíš o mechanickou než funkční závadu.
    • A ja zas jo, co jinyho s krabici co pousti hry v 30 fps. *15*
  • Sony plánovalo vydat PS4 na Vánoce 2013 po mnoho let.

to asi tech mnoho let planovali, jak dlouho po launchi pridaj moznost prehravat mp3 *5*
    • nekromant33
      mp3 budou moct přehrávat jen ti, co si koupí brack friday bunduru
  • ten GOG mě asi zrujnuje :D takový super hry za takovej peníz!!! *1*
    • kdyby se tam tak objevila Septera Core :)
      • ucho
        však tam byla. lidi, však seznam těch her, co tam je, byl a bude je známej. já tam Septera Core sebral zadarmo.
        • a podělíš se snáma o ten seznam? *3*
          • ucho
            a napadlo vás se podívat do diskuze k té akci? vždyť se to tam řeší už několik dní. v akci je 101 her, točí se 3x, teď už jede třetí kolo. postupně v těch kolech zvyšovali počet kusů. tedy například v prvním se dávalo hry x 200 kusů, ve druhém kole 400 kusů a teď ve třetím 600 kusů. první kolo bylo logicky nejrychlejší a tak se všechny hry prostřídaly za pár hodin. každých zhruba 4-5 her se dává hra zdarma (tedy vždy je možnost ty hry ze 101 her získat i zdarma, ale to se tam objeví ani ne na sekundu a je to hned pryč, takže je skoro nemožné nějakou hru zdarma získat. já získal 3 a ostatní bez šance). odkaz na ten seznam her jsem dával i do článku tady na games, každopádně přímo na fórech GOGu budou mít teď aktuálnější informace. pořadí her je náhodné, ale občas jde vysledovat shluky po pár kusech, které se v prvním a druhém kole opakovaly, takže se může podařit odhadnout, co bude dál. já už to nemusím sledovat (výhoda toho rychlýho prvního kola).

pro lidi líný hledat, zde je výpis prvního kola (pořadí v dalších kolech je jiné):
            http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1qjevg/gog_fall_insomnia_megathread_limited_quantity

jestli chcete zjistit, co za hry ještě ve 3. kole nebyly, najdete to jistě na fóru GOGu. už jich počítám moc nebude...

to mi připomíná: mám na GOG gifty, 2x Torchlight a 1x Miasmata... je tu nějaký zájemce, který má o nějakou z těch her opravdový zájem? (tedy že ji chce hrát, ne si ji jen předat do knihovničky, protože to někdo dává zdarma...)
    • Mně to povídej. 3 kila v háji a ještě čekám, co budou mít za hry. Taky budou slevy na STEAMU... Už jsem jak ty důchodci v supermarketu. *1*
      • Tak co, myslite si, ze nam Valve da pod stromecek HL3? *1*
    • Asharak
      Díky!... Jen tak se tu mrknu, zjistím že jsem se vyplnul z gogu, tak tam zajdu a musím zase něco kupovat ;D :|

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit