Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SuperTajnej

Blacklight: Retribution PS4 launch trailer

http://www.youtube.com/watch?v=W5wvLky7MZE
  • Limit maxima PSN přátel byl rozšířen na 2000.

Halelůja, chvalme pána. Teď jen najít dalších 1995 přátel, co mě nebudou jen spamovat *1*
    • God-of-War
      Tenhle pocet se bude hodit do Planeside 2. *5*
      • Když to dopadne jak na PC tak ti ještě 1800 míst zbyde.
        • to jako, az si tam da vsechny hrace ty hry? *5*
          • Tak špatný to není *1*
  • Slotermeyer

Kdo chce F.3.A.R.?

fuč
    • ringmancz
      teď už tam je, na kterej steam účet se to spojilo
      • Jack1947
        To je nauci, chatru brat si bez podekovani. *3*
    • vzal jsem ho diky :)
  • tomocz

Obchod Target omylem doručil konzoli Xbox...

...Šťastný majitel si žádnou nabitou informaci nic nenechal pro sebe

Opravdu smysluplná věta. Chápu, že každý udělá chybu (i v mých komentech se dají najít), ale je vážně tak těžké si to po sobě přečíst, aby alespoň ten slovosled byl trošku pochopitelný? Nemluvě o nabIté informaci...
    • Prý to tu píše člověk, co má sotva základku nebo co, tak možná proto.
      • tomocz
        I kdyby měl sotva základku, tak by se měl umět srozumitelně vyjadřovat :D Tady jde spíš prostě o to, že něco nabouchá do klávesnice, pak změní nějakou část, co se mu nelíbí, ale už si to po sobě ani nepřečte a hodí to sem a pak to takhle dopadá... Já to znám, taky třeba něco píšu, pak mi docvakne, že by to šlo napsat líp a změním to, ale to původní třeba nesmažu celý a pak vznikne takovýhle mišmaš. Ale stačí si to po sobě JEDNOU přečíst. JEDNOU :D
        • Já mám kamaráda, co má základku a umí perfektně česky (narozdíl od spousty blbů co neumí ani dávat ve škole pozor a něco se naučit). Ale tady, kde člověk píše veřejně, čte to spousta lidí, tak by si to po sobě opravdu měl aspoň přečíst a pokud není schopný psát jak má, tak radši ať nepíše vůbec, protože tyhle problémy jsou tu dost často.
          • tomocz
            jo, jenom to kazí image mému oblíbenému hernímu webu...
  • Obchod Target omylem doručil konzoli Xbox One o dva týdny dříve než směl. Šťastný majitel si žádnou...

Pokud jde o BAN do data vydani, pak je to samozrejme pochopitelne. Mazat prispevky maji nejspis take pravo, byt on zadne embargo neporusil, protoze na zakazniky se zadne takove embargo nevztahuje, protoze by tu konzoli do konce embarga nemeli v prvni rade vubec dostat. Jinak receno, nepodepisoval zadny papir o tom, ze nesmi zverejnovat obsah baleni do data vydani tak, jako to maji za povinnost treba vybrani recenzenti, kteri produkt dostaji s predstihem.
    • No to by som si nebol isty, pretoze podla mna tam je pri spusteni, alebo v lajstrach megadlha EULA, cize ta vec ktoru nikto necita. A nezabudat ze tam kludne staci alibisticky napisane ze Mrkvosoft si vyhradzuje pravo banovat. Ano, bolo by to z ludskeho pohladu svinstvo ak by ho zabanovali na trvalo, ale v prave by potom boli.
  • jindra.veliky

Microsoft v Paříži otevřel Xbox One hotel. Otevřen bude po celý listopad.

takovy veci si muzou dovolit jen, protoze celou ztratovou divizi Xbox dotujou ziskem z Androidu... *4*

RIP xbox
  • Obchod Target omylem doručil konzoli Xbox One o dva týdny dříve než směl. Šťastný majitel si žádnou...

nabitou? zrejme nebezpecne informace, proto ten ban *5*
  • Handheld

Čau chlapi. Silně zvažuji koupi nějakého handheldu. Je zde prosím někdo, kdo by mi uměl poradit co se týká ceny, množství her, kvality apod. Děkuji
    • Množství her kvalita a cena ... tak to snad jen nějaký herní tablet z číny s hromadou emulátorů .Před pár lety bych ještě řekl PandoraBox. Dneska bych hlavně hleděl na fyzická tlačítka a možnosti toho kterého OS. Nicméně pokud tě tlačí plná peněženka , za pasem nosíš jablko a podléháš sběratelské mánii je řešení i originál Nintendo . *5*
    • Ronox
      Já bych šel do Nintenda. Na DSku jsem si užil víc zábavy než na PSP/PS Vitě. Na vitu se mi víceméně práší a PSP staré jsem prodal. Teď plánuju jít do 3DSka, ale taky záleží jaký hry rád hraješ. Na vitě jsem hodně hrál staré PSX hry a pak jen Uncharted a Killzone..ostatní jako AC, SlyCooper, Assasin Creed mě nebraly za to na DSku jsem si užil hromadu starých her a nově Fire Emblem, Pokémony, Super Maria, Contru, Castlevanii atd. Podle mě je na tom Nintendo líp co se týče zábavnosti a množství titulů. Vita je slušnej stroj a furt doufám, že se jí budou vývojáři víc věnovat, ale v tenhle moment se mi osobně zdá výhodnější DS/2DS/3DS.
  • Tak u Doctorova příspěvku je přesně 39+ a mě někdo naklikal 9 - ať mám přesnou nulu. Nevíte náhodou někdo v kolik hodin ráno to ten ,,fantom,, naklikal?

MILÁ REDAKCE, nechcete něco udělat s trolly? Vaše totální ignorace mě začíná štvát, jediný případ kdy se ozvete, je pod články když uděláte chybu a to čtu jen - Každý se milý, nebo v lepším případě - díky, opraveno. To že bleskař ,,sem tam,, udělá chybu nebo špatně vyskloňuje slovo mi je fuk ale aspoŇ ty negramotné, spamující, tupé a agresivní troly můžete zabanovat. *7*
    • Mluvit o negramotných a napsat milý místo mýlí... radši drž mlč. Pokud ti vadí body, nekoukej na ně.
      • Jack1947
        Ma pravdu, na naky anonymy by byl Ignore list celkem uzitecny. *3* *15*
        • Jacku, prosímtě. Když tě slušně požádám, abys na mě nereagoval, myslíš, že bys to mohl alespoň nějaký čas zvládnout? Děkuji, uctivost.
    • janchor
      Totální ignorace? Čeho si stíháme všimnout a co nás tu fakt neba, to mažeme jak fretky. Nelze pokrýt všechny diskuze a všechny diskuzní úlety, na to máme bohužel trochu moc jinejch starostí, ale trolling a různý maratony v urážení průběžně čistíme.
      • Přitom by stačil ten blbej ignore list a zabalení vlákna s reakcemi na ignorovaného aby nezůstavaly nenavazující příspěvky stejně na ty jejich žblechty reagují pouze degeni, stále ti stejní, tolik asi k tomu přístupu nereagujte na trolly.. *3* Kdyby se tu dřív nedalo dobře bavit a nacházet slušné info od některých diskutérů tak mě to neštve ale takhle to člověk otevře a hned vidí 20 dochtorů, 1948 jacků, 8 bibrů a jde *11*
      • Počítejte si fragy a na konci měsíce můžete zveřejňovat skóre s vypíchnutými perličkami ;) . Pak si nebude nikdo moc stěžovat, že málo mažete.

Nebo si vyberte nějaké vážené uživatele, kteří budou pomáhat, jako to má spousta online for.
        • MickeyMutant
          "...a na konci měsíce můžete zveřejňovat skóre s vypíchnutými perličkami"

Z toho by se pak tady stala soutěž o nejstupidnější příspěvek.
          • Ronox
            Jo a budou ještě víc svinit a předhánět se v tom, kdo vyhraje *1*
            • Jack1947
              Ignorace, nebo aspon ne tolik krmit pak mozna i ubydou... Chce to si zachovat urcity nadhled. *3*
      • MickeyMutant
        Přemýšlím, jestli fretky občas taky upadají do zimního spánku. Mnohé by to vysvětlovalo.
        • janchor
          0bčas upadají do uzávěrek časopisů.
          • Pak jsi ovšem jen potvrdil, že level má aktuálně vyšší prioritu a kvality games.cz se to oproti slibům dotýká zcela zásadně ...:(
            • MickeyMutant
              Prokrastinaci by člověk neměl odkládat pod žádnou záminkou!
            • janchor
              Zásadně? Diskuze čteme nárazově, nikdo z redakce v nich nedrží hlídku. A během uzávěrek je logicky míň času na prokrastinování.
          • MickeyMutant
            Chápu, že se někde diskuze moderují a jinde ne. Třeba Franta Fuka zásadně a z tradice nezasahuje. Může si to dovolit - chodí k němu psát relativně malá skupina a nadávají si tam lidé i chytří a občas vtipní.

Games je naopak útočiště pro masy. Jako takové přitahuje armádu blbců, kteří neznají míru a sledovat to je zábavné jenom velmi krátce. Rozumím tomu, že se asi snažíte mazat jenom výslovné off-topic a sprosté urážky, ale mám dojem, že by s trochou vaší námahy celému ekosystému Games velmi prospělo preventivní banování proslavených grafomanických blbů, kteří notoricky sviní všechny diskuze a na které se pak nabalují kilometrové reakce.
    • Aktuální situace je důvod, proč jsem zkrouhnul "předplatné" (mimochodem, pořád mi dlužíte hru :P ). Sice se v pravidlech napsáno, že jsou diskuze moderované, ale nic takového tu nevidím, a když se náhodou něco stane, tak už tu ani není ta zpětná vazba typu "příspěvek pana/paní X byl smazán a má ban". Chápu, že redakce nechce mít pověst jako JD, který údajně banuje za každou blbost, ale bez tvrdšího moderování nebo exkluzivního přístupu nelze mít zdravou komunitu.
      A co se týká těch pravidel, jsou dost na nic. Ani nezakazují takové nepřípustné chování, jako čistě urážení. Ale stejně tu nejsou žádní moderátoři, kteří by sledovali fora a uklidňovali / banovali troly a chronické urážeče dlaždiče. Nehledě na to, že tady pořád chybí off-topic / helpdesk / atd diskuze.

Ale zatím mi to přijde, že redakce nemá naprosto žádnou kontrolu nad diskuzemi a musí všechno řešit přes TM. Hrůza ta byrokracie, jak v Číně *15*
    • Rhulad
      Ohlásil jsem tě. Takhle to dál prostě nejde. Takový offtopic tu přece nestrpíme. Musíme začít něco dělat s těmito moralisty. Já navrhuji ban každému všeználkovi a moralistovi. Nikdo přece není zvědav na takový žvásty o ničem.
      • vlastik.plaminek
        A bonzovals to pančelce nebo rovnou paní ředitelce?
        • Rhulad
          Samozřejmě vrchnímu představiteli národní strany soudruhu Plamínku.
          • vlastik.plaminek
            Uniká mi, proč mi říkáš soudruhu, ale co už.
            • vlastik.plaminek
              Dohledej mi kde a vykouřím ti péro.
            • Rhulad
              Dyť ses tady hrdě hlásil k ČSSD A KSČ. Takže tě nazývám tak, jak to to cítíš.
      • Ok díky, ale když si tu pořád ty, tak tu budu i já i přes ty mé strašné offtopicy.
    • jindra.veliky
      nase prispevky jsou vzdycky k tematu a to, ze s nama nesouhlasi PC scena neni duvod k banu

s takovym postojem by si nemel pravo napsat ani ten svuj prispevek

navic, jak si psal v jindy diskuzi 3x a dost, tak by si uz taky nemel pravo diskutovat *15*
      • Ach sorry ale vyblil si větší blbost než někdy Jack. Opakované narážení PC scéna proti konzolové je OTRAVNÉ, a když už si chceš pokecat o tomhle trapném tématu, pokecej si s Predatorem.

Důvod k banu jsou nadávky, totální off-topicy atd.
    • Nebylo by lepsi proste na nej nereagovat?
      • To víš že jo ty grygare .. slepé přehlížení problém neřeší! To je celý problém téhle země.
        • Tvoje baba je problem tyhle zeme...
          Jaky prostredi si udelas takovy to mas. Jestli tu opravdu nechces trolly tak zacni u sebe. Kdyz tu pravidelne nejvic odpovedi byva prave na prispevky mistnich trollu tak sem proste budou chodit dal protoze jedine jsou to dusevni kriplove co nestoji o nic vic nez o pozornost ostatnich a jim je jedno jakym zpusobem ji dostanou.
          Navic nevhodne prispevky trollu jsou pravidelne mazany a prispevatele banovani.
          To mam nejradsi tyhlety hospodsky kecy o problemech nasi zeme.
          • Tvůj děda je problém této země...
            To mám nejradší tyhlety hospodský (podle sebe soudím tebe?) greenpeace kecálisty o tom jak jde všechno nenásilně vyřešit a udělá se ho*no!

"Navic nevhodne prispevky trollu jsou pravidelne mazany a prispevatele banovani." .. Hah! Tady se ani nebudu dovolovat abych se ti vysmál. *11*
      • Dřív tady na Games fórum bylo v porovnání s většinou ostatních herních serverů moc fajn. Ale teď? Ani registrovat se už nechci, protože to celý šlo do kytek. Ještě chvíli, a bude to tu na úrovni všelijakejch blogísků.
  • ringmancz
    http://www.kickstarter.com/projects/1307515311/night-in-the-woods

Co tenhle kickstarter? Přispěli jste? Já ještě ne, ale líbí se mi to zpracování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit