Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Právě jsem dohrála Mass Effect a na YT narazila na sérii scének "Gamer Poop", jestli se někdo chcete pobavit; ten třetí díl je obzvlášť povedený *1*

Pro ty, kterým ME nic moc neříká, tam mají ještě alternativu pro Skyrim, L.A. Noir, GTA a bůhví, co vše ještě.
    • Pilgrim66
      Znam už dlouho a i když už jsem to viděl doslova asi 20 krát furt mě to rozesměje...

Skyrim a Oblivion jsou taky epesní.
  • MickeyMutant

Koncem listopadu konečně dorazí konzole WiiU i do Brazílie. Na místním trhu ovšem vyjde na 829$.

Co všechno je v Brazílii levnější:
    Drogy
    Děěvky
    Šálek dobré brazilské kávy
    • Jack1968

Bethesda Game Studios nabírá nové záměstnance na osm různých pozic.

Nevadí ti, že nenapsali Nyntendo ví jů?
      • MickeyMutant
        Pozor, pozor! Oznámení pro všechny Jacky s číslem: Transkripce se nepoužívá u zavedených a celosvětově známých firem. Konec hlášení.
        • Jack1968
          A není to rasistické?
        • takze spravne je nintendo vi ju
      • Jack1947
        Eee, on nerad pouze tu Japonskou "hatmatilku". *3*
    • Kokain tam levnejsi je ale s travou uz to tak slavny neni. Resp. dostanes tam bud strasny seno za levno a nebo je to predrazeny. Alespon tak mi to vysvetloval kolega co je z Brazilie :D
  • Vývojářské studio Nicalis pracuje na bojovce Legend of Raven pro PS4/PSV a Xbox One.

Ubohá retro kopie.
  • British Gas Rampage

Pokud jste ještě neviděli atomickou babičku s GTA5, pravost neověřitelná

http://youtu.be/Knab9oQIMOQ
    • Jack1947
      Jen doklada "Parit se da v kazdem veku, cokolov at uz karty, miny nebo GTA". *3* Babicka nema chybu. *15*
  • Jack1947

Bioware naznačuje čtyřmi novými obrázky, že se co nevidět dočkáme ohlášení nového dílu Mass Effect.

Hlavne at z toho neudelaji, moc velkej "Next, next gen". *7* *3*
    Tim mam na mysli ze chci, zase starej dobrej Mass Effect a v to verim. Protoze pak uz nevim v co bych mohl vice verit...
    • Jack1968
      Od nextgenu k víře, tady už jde o hodně.
      • Jack1947
        Coze ? Ja nemuzu verit ? *8*
        • Jack1968
          Věříš v to, že chceš starej dobrej Mass Effect. Však sebevědomí je dobrá věc, já ti to nevyčítám. Už stačí jen vojenský sestřih, naleštěné holínky a zvládneš všechno na světě. Doufám v brzkou prezidentskou kampaň, budeš mít moji podporu.
          • Jack1947
            To vim, verim ... tzv ze to tak nejak vim, divil bych se kdyby ne to se samotnou virou nema moc spolecneho... Do armady nechci, s tim prezidentovanim ti nechci kazit iluze. Samozrejmne, za tvou a podporu jinych dekuji "predem". *9* *3*
  • GRID 2 - omluva

Když hra vyšla, napsal jsem tu, že to je o ničem. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem to tenkrát zkoušel na noťasu nebo mi to nesedlo v té době, dal jsem tomu málo prostoru.. ale před několika dny jsem to nainstaloval znovu tentorkát už na normální pc a je to pecka. Vážně, grafika hodně pěkná a hodně dobře optimalizovaná, zvuky fajn, reálné licence, bezva tratě, různorodé závody a hlavně příjemná pohodová hratelnost... tratě se mění, auta přibývají, závody odsýpají, moc mě to chytlo, načínám zrovna 4tou seznonu a pořád mě to baví :) Tož tak, děkuji za pozornost kdo to dočetl až sem :)
    • Ronox
      Škoda toho kokpitu no, ale jinak to není vůbec špatná hra.
      • Hanzales
        http://www.youtube.com/watch?v=NdNtZROVcDE&hd=1 Hele :) To jsem aní já nevěděl, teď už možná do toho půjdu taky :)
        • To vypadá otřesně :) Samozřejmě taky preferuju pohled z kokpitu, ale ta hra se dá uplně v pohodě jezdit i z nadhledu a ovládání je slušné, arkáda s nádechem simulace (brát s rezervou).
      • Co je s kokpitem?
        Jinak pro zájemce je Dirt 2 každou chvíli v nějaké výrazné slevě za dvě tři eura a aktuálně i v bundlu na www.indiegala.com
        • kokpit tam není, my se bavíme o GRID 2, ne DIRT 2
          • Aha, tak pardon. Já v minulých dnech zrovna zkoumal Grid i Dirt a překouknul jsem se. Ale ono se z toho kokpitu stejně nedá moc hrát, i když to zase vypadá dobře, takže jeho absenci bych jako velký mínus nebral.
            • Tilwaen
              Jojo, bylo to tak moc náročné na vývoj, že to nějaký moder vydal pár dní po release hry... *2*
            • Jack1947
              Vzdyt oni to uz predtim velmi proklamovaly, ze nechtej zadnej pohled z kokpitu, moc narocne na vyvoj. *3* Hra je prece jen , "devadesatiprocentni arkada". *15*
    • Jack1947
      Jeste se omluv, hatum na konzole a meli by jsme byt Ok. *3*
      • Hanzales
        Můj ty jelene.
      • Ty prostě nepřestaneš psát blbosti, že ne :))
        • Jack1947
          Ne, kdykoliv si prectu "Hate" vim ze tu vzdy budes nablizku, ty se nezmenis *3* , kdyz vydrzis nepsat hate treba par mesicu, i ty blbosti ubydou... jinak tu omluvu , samozrejmne necekam. *15*
  • Na Until Dawn se stále pracuje, sérii Doctor Who však Supermassive Games odložilo k ledu.

Doktora uložili k ledu? Jupí
  • Obrazem: Ve skladu Amazon již čekají stovky konzolí PS4 na své majitele.

Pár palet by se hodilo *1* Udělal bych vám slevu.
  • Warriosparky

Bleskař FTW

"Oficiální Xbox stránka na YouTube obsahovala záběry z PS4 verze Watch Dogs. Podle slov Majora Nelsona prošlo k prohození v Ubisoft."

Tak hlavně, že to prošlo... A skloňovat by se taky mohlo... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit