-
Přihlaste se do betaverze MMO hry Lego Minifigures Online.
Když maminka mi na to nedá penízky,fňuk. *13* -
recenze Pesa 2014 v levelu
zdarec, nemel nahodou recenzovat v levelu pes 2014 Martin Bach ? Ja jsem se tesil ze si prectu nazor na tu hru jeste od nekoho jinyho a misto toho jsem dostal jednostrankovy recyklat z recenze na games od Petra Poláčka... Prijde mně to dost divny.. -
Video: Infinity Ward vzalo závěrečný filmeček z konce CoD: Modern Warfare 2 a téměř beze změny ho použilo...
lol ... lesk a bída herní aristokracie -
-
recyklujou se hry, proc by se nemohly recyklovat i cutsceny? stejne to konzolisti budou kupovat jak housky na krame *5*
-
-
A proč jen konzolisti? *7*
-
-
protoze ti miluji vyhypovane recyklovane 4hodinovky
-
-
Hatera v sobe, totiz nikdy nezapres. *5*
-
-
-
-
Jsi to nepochopil. To je parafráze herní klasiky, jako když někdo v literatuře cituje Hamleta s Yorikovou lebkou nebo ve filmu Ejzenštejnův kočárek na oděských schodech.
-
-
PS4 je podle Ready at Dawn výkonnější než většina počítačů.
Svatá pravda. Třeba u nás na poště mají desktop, to možná nebude ani quadcore! -
-
no ja mam doma taky jen dvoujadro co uz presluhuje :-) ted setrim na PS4,s pc cekam jaky bude steambox
-
-
CoD Ghost
Tak to mám za sebou v rámci psaní recenze. No řeknu jediné. Zábavný průměr. Nejhorší je prostě to, že ve hře uvidíte naprosto promrhaný potenciál, šetření na enginu a "ojebávání" stejných scén jako z minulých CoD. Kdyby hra byla koncipována jako podvodní mise+mise ve vesmíru a délka by byla jako třeba u MW1 či CoD 2, tak by hodnocení bylo lepší. Graficky jde vidět posun, ale neočekávejte žádný zázrak a oproti Bf4 prohraje na celé čáře. Hrál jsem se vším zapnutým na maximální detaily, včetně vyhlazování i vertikální synchronizace (mimochodem zatím jsem nepřišel za ty léta k čemu je to dobré) a při rozlišení 1680*1050 a hra brala maximálně 3,22 GB RAM a to ještě v těch scénách, kdy bylo 15 miliónů nepřátel a miliarda výbuchů. Hra běžela naprosto normálně, bez jakýchkoliv záseků při standartních 45-85 FPS, většinou tedy těch 60-60 fps. Pes nakonec není taková hrůza, je to nakonec i osvěžení jinak nudné a pořád stejné koridorové srandy. IQ nepřátel je stále stejné, doteď se naneučili vzájemně krýt, prostředí sice došlo ke změnám a působí živějším dojmem, ale zastaralý engine sice ukazuje své maximální možnosti, ale obzvlášť při světelných efektech, detonacích se ukáže jeho slabina a zastaralost. Hra jako taková na obtížnost NORMAL zabere cca 4,5 hodiny, což je pro mě bída. Cenově kdyby stála 500 Kč, tak bych ji doporučil, protože MP zabaví na pár desítek hodin a E.T mód není zase tak hrozný i když mě bavil více Zombii mód. Hra je rozhodně lepší než MW3, bohužel mnohem horší než BO2. Ortodoxní fanoušek si to nejspíš koupí, ostatním bych to moc nedoporučoval, pokud to není Vaše srdcovka. Hra zabaví, ale cena tomu naprosto neodpovídá. Hodnocení jsem nakonec dal 5/10 a časem sem dám i čtenářskou recenzi, která bude přepisem psané recenze jinde. -
-
ve sberu minusek si uz lepsi nez ja
-
-
Veskoslav tady ma nejakeho tajneho ctitele, protoze k tem standardnim minuskum od beznych ctenaru do tech 10 cca, mu vzdy nekdo nasazi alespon 30.
Dokonce si myslim, ze se jedna o tu samou osobu, ktera zase mistnimu doktorovi naklikava tech cca 30 plusek. *1*
Nekdo se zrejme hodne nudi *1* -
-
To uz se vi dáávno... *7*
-
-
-
Já myslím, že Vert. Sync. je proti takovému tomu vodorovnému sekání obrazu (kurnik, to se blbě popisuje), když se ve hře otáčíš dokola. Mě to dělalo v jedné hře, tak jsem zapnul vert. sync. a přestalo to. Od té doby to zapínám všude a dál to nezkoumám *1*
K samotné hře - "hrál" jsem to chviklu na YT - a můj dojem je takový, že (když to bude hrát šikovný hráč) jako film to docela jde. Některé scény se fakt povedly. Hned ten prolog strčí do kapsy klasická béčka. Hrát bych to ale nemohl.
Nechápu co furt máte s tou recyklací. Však v jednom jdou k autu a v druhém k vrtulníku. To je přecej něco ouplně jiného *15* -
-
Jo, tearing. To je jediné, k čemu to je dobré, na druhou stranu to ovšem způsobuje (prakticky neznatelný) input lag. Pak je tu glorifikovaný vsync od nVidie - G-Sync, který údajně řeší naprosto všechno, včetně světového míru.
-
-
A prakticky vyřeší úplně stejné prd *2*
-
-
-
-
Zase něčím jiným zajímavá plošinovka
http://www.youtube.com/watch?v=mwZtt4Q9CxY -
COD:GHOSTS DX10 ...Reseni.
1.) Spustit c:\windows\system32\dxcpl.exe (pokud tam tento soubor nemáte musíte si nejdříve stáhnout a nainstalovat toto sdksetup.exe
Je to sice pro win8 ale ja to nainstaloval na win7 a vse bez problemu..
2.) Kliknou na "Edit list"
3.) Zadat cestu k příslušnému souboru.. (C:\Hry\Call Of Duty Ghosts\iw6sp64_ship.exe)
4.) Kliknout na Add, pak OK
5.) Nastavit Feature level limit na hodnotu 11_0 nebo 11_1 a zaskrtnout Force Warp
6.) Kliknout na OK..
7.) Spustit hru..
Otestovano hra jede velice sekane na kartach Dx 10!
Pro ty co jako ja maji , jen DX10 grafarnu... zkusim. http://cdn.cztorrent.net/image/original/otiptiUnEfbf_Dhh Me to beztak nejede, pisou tam na foru ze jede... dam to beztak na Xboxu at mam klid. *4* -
-
Takže už je fix na ramky, teď i na directx. Nějak jim ten nextgen nevyšel. Plus teď ta zrecyklovaná scéna. Fakt trapas.
-
-
Moc lidi jim to zatim nezere / moc lidi to naopak zere a moc. *3*
-
-
Tak žerou nebo nežerou? *15*
-
-
Jack neříká tak ani tak, ale na jeho slova dojde,
když někomu ujede vlak, tak se zaručeně projde. -
-
Vlak uz jim odfrcel davno... *7* *15*
-
A jestli procházka nepomůže, tak pak už nic nezmůže,
pokud Jack může, tak nůž na krku určitě neklouže.
Yo czech this out!
-
-
-
-
-
Cztorrent?... To se to "nakupuje"
-
-
Nebejt screenu tak by to ani nikoho nenapadlo *7* ... jinak vypovedni hodnota je zrejma...
-
Koupíš za plnou pálku, dohraješ singl, zkusíš mulťák a pak prodáš se ztrátou dvou tří stovek?
-
-
-
PS4 je podle Ready at Dawn výkonnější než většina počítačů.
no jiste kdyz to pouziva hardware kterej jeste pro PC ani nebyl uvolnenej ..... uz jsem zvedavej jak budou probihat reklamace *1* -
-
Co to je za blabol? *1*
-
-
Oni mají na mysli všechny počítače, i firemní, školní a domácí *3* Nicméně na průměrné a lepší herní PC to nemá *3* Docela zavádějící statistika...
-
-
na průměrné PC to nemá jo? aha..
-
-
Na průměrné a lepší HERNÍ PC, to je rozdíl oproti běžnému průměrnému PC. Nehledě na to, že jakékoliv PC se dá modifikovat, takže to, co je dneska průměrné může být za rok nadprůměrné po vylepšení. PS jaksi ne...
-
-
-
-
-
Next-gen verze Metal Gear Solid V: Phantom Pain do obchodů nedorazí.
Ground zeroes nedorazí !!! -
Odlehčeně na téma zombie
http://www.youtube.com/watch?v=ebWdicDxhfg -
-
Hra se zombikama? Wow tak to tu uz dlouho nebylo...
-