-
Total War: Rome II se prodalo více než 800 tisíc kusů.
Smutné. Tohle dává znamení ostatním vydavatelům, že si nemusí lámat hlavu, jestli je hra v den prodeje dokončená. Hráči budou stejně nakupovat, a ještě skočí po každém placeném DLC, co nabízí věci, které měly být už při vydání. Double profit. -
-
Presne a dokud to tak bude tak herni svet takovy bude, Konzolisti budou hrat vzdy dodelane hry, Pcckari i sve vlastni hry nedodelane, hlavne ze bude tuna DLC a at to pekne masti kapsu. Jakmile budou chtit hrat nic jineho, nez bud pockat jenze oni chteji hrat hned tak bohuzel s chybami a nedokoncenymi verzemi se tak nejak uz pocita. *4*
-
-
Na konzolích jsou taky DLC, stejně tak jako nedodělané hry. Tady rozdíl není.
-
-
Neni jich mozna ale tolik. *3*
-
-
-
-
Výborná diskuze! Viva la redakce! *14* Chodí sem ještě Posila nebo někdo kdo umí dělat pluginy do Opery? :)
-
-
Copak, potřebuješ plugin, co ti bude střílet plusz ke komentům ? *1*
-
-
Ne děkuji, nepotřebuji plusz, potřebuji plugin abych si mohl dát tebe a podobný hovn@ do ignoru a Posila mi už takový plugin v minulosti vyrobil. Je mi líto, že jsem tě zklamal. *14*
-
-
Nevím, proč já bych měl být "produktem trávení". Jen ukazuješ svou úroveň...
-
-
To sú perly *15*
-
-
-
Nejakej Autoplugin nejlepe...
-
-
-
Total War: Rome II se prodalo více než 800 tisíc kusů.
800k chudaku, je mi lito kazdeho jednoho z nich. -
Taky je vám "líto", když si některou z vašich oblíbených her už nikdy nezahrajete, protože víte, že na ně v budoucnu nebude s nejvyšší pravděpodobností čas?
Já to takhle mám třeba s Crysis 2. Podle mě nejlepší díl, ale není to zas-až-taková pecka, abych si na ní někdy v budoucnu udělal znovu čas, protože mezitím vyjde spoustu jiných, lepších her. Navíc se musejí dohnat ještě resty v podobě starších her a ještě k tomu i jiný věci mimo hraní... prostě málo času.
Zkrátka jsem to teď dohrál už asi po pátý, jenže mám pocit, že na šestý opáčko už nebude čas.
Máte nějakou takovou hru? ... (ještě mě napadl MoH 2010). Jen diskutujte, beztak nemáte v neděli nic jinýho na práci. (: -
-
Lituju každé minuty, kterou jsem u Crysis 2 strávil... Ani jsem ten hnůj nedohrál...
-
-
Ja nedoparil Crysis3... ale napravim to i prestoze na Xboxu se to nehraje nejlepe.
-
-
Na znovuhraní v podstatě čas nemám vůbec. Hrát na "vážno" jsem začal relativně pozdě, takže mám spoustu her, které čekají na vůbec první instalaci. Dále mám hry, které jsem hrál, ale z nějakého důvodu nedohrál. Většinou tím důvodem byla nějaká nová hra.
Kdybych tu měl vypisovat všechny hry, tak mi dojde místo. Takže jenom namátkou - strašně rád bych si znovu zahrál Fallout: New Vegas. Teď ho hraju, ale v záloze by se našly 3 další postavy, s kterýma bych si to rád zahrál. To máme odhadem nějaký dalších cca 300 hodin. Holá utopie, že na to budu mít čas.
Taky bych si rád zopáknul komplet trilogii Mass Effect či obě Dragon Age hry než vyjde trojka (takže bych se ani za odklad do roku 2015 moc nezlobil). Že k tomu dojde ale nevěřím. Všecky Mass Effecty by mi zabraly minimálně 150 hodin času. U obou Dragon Age her by to bylo něco kolem 200 hodin. To se nedá *1*.
Pak samozřejmě moje srdcovky Far Cry 2 a System Shock 2. Tyhle dvě "dvojky" asi nejlíp splňují tvou podmínku "her, u kterých mi je líto, že se k nim už asi nikdy nedostanu".
Zásadní problém je nedostatek času na hraní videoher a dostatek peněz na nákup nových. Ač se snažím hodně vybírat a celkem dost her si odpustím, tak mi to vychází tak, že bych si stejně vystačil pomalu jenom s novinkama. A jestli se neovládnu a koupím The Elder Scrolls Online, tak budu v pérdeli uplně *1*. Kdyby třeba 3 roky nevyšla žádná nová, tak se nudit nebudu. Bez problémů bych si vystačil s tím, co mám teď.
Teď jsem si prošel narychlo svůj seznam her tady na Games a napočítal jsem 26 kousků, do kterých bych se rád ihned pustil... -
-
no jsem na tom podobně, proto si v poslední době rád vybírám hry s kratší herní dobou :)
-
-
Když já rád RPGéčka *9*. Ono by to stejně asi nepomohlo, jelikož se s těma hrama děsně crcám. U Deus Ex: Human Revolution mi po prvním dohrání Steam ukazoval kolem 90hodin. Na Missing Link jsem se ani nedostal. A teď bych si to rád dal v Director's Cut... Jedinej úspěch v tomhle směru zatím bylo akorát to, že jsem dokázal přestat hrát SW:TOR a odolal jsem koupi DLC do Skyrimu a opětovnému hraní této hry. Víc po mě nikdo nemůže chtít *15*
-
-
-
U mně to je 3/4 steamu jenže zkombinuj singly s mmo a mp hrama. Já se snažím o víkendu nejvíc dohrávat singly a v týdnu po práci po večerech nějakej ten mulťák. Do toho věci na handheldy a exkluzivity na konzole a už není čas vůbec.
-
Rome Total War první... na ovládnutí celýho světa na nejtěžší obtížnost už asi čas nebudu mít nikdy...
-
Asi Zaklínač 1. Ta hra je perfektní, ale už to mám dohrané tolikrát, že mě to přestává bavit.
-
U mě to jsou asi datadisky k Company of Heroes; základní hru mám dojetou a pustila jsem se do prvního datadisku, ale jak jsem hru jela v kuse, bylo to "moc toho stejného" najednou. Tak už mi tu asi dva roky smutně leží, ale když ono je tolik jiných her, které hrát... *4*
Stejně tak bych si ráda znovu projela třeba Neverwinter Nights 2 za jinou postavu, Zaklínače 2 s jinými volbami, ... Crysis 2 mi tu ještě také leží z Humble Bundle, také na něj ještě nebyl čas. Kdyby měl den o pár hodin více... Pár hodně hodin více *2* -
Prave resty starsich her, hry nove a jejich celkem dost... I kdyby se clovek rozkrajel na milion kousku
takto proste nema sanci vsechno dohnat. Natoz pak hrat znova, je pravda ze ale najekou hru bych si dal znova (mozna i dam i kdyz me ted zrovna nic nenapada.)
Jo no, urcite si jednou zaparim a doparim, F.E.A.R (projel jsem datace i 2,3 dil) 1 dil jaksi uplne nedojel az do konce. Splinter cell 1,2,3 , Nejspise si dam i Hitmana 1,2 mozna i 3 pac ten me moc nebavil tak treba na podruhe ho sjedu. Cryostasis bych si mohl dat , hral jsem tehdy a mel jsem slabou grafarnu a komp tak se mi to celkem sekalo, navic me to nak omrzelo. Zaklinace2 si jednou dam, bud a nebo az 3. Na hry starsi vice let 5-10 to ani nema smysl premyslet, ty uz si s nejvetsi pravdepodobnosti ani nezaparim. *15* Na Xboxu jsem treba nedoparil Halo3, Jeste me napada Gears of war 1 , taky mi nak uniklo jeho dojeti. Kdyz na Xboxu jsem dojel ostatni 2,3 ty bych si dal jeste jednou klidne. Call of duty 1,OU , 2 i MW,2 (3uz nikdy fuj) Brother in Arms bych si dal klidne i Earned in blood... je toho moc dnu je malo, hodin v tech dnech a celkove je nato zivot kratky. *7* -
Mě napadá AvP "3" z roku 2010. Všemi zatracovaná hra a přitom mě bavila. Ale vrátit se k ní také nevrátím.
-
-
Kalužo?
-
-
-
Nejak sa nám to tu vyostruje mládenci *1*
-
Zdravím.Jsem Pálivá omáčka a v žádném případě nejsem Doktor,stejně jako Pálivá paprika není Veskoslav *15*
-
Podle nepotvrzených informací se 15. listopadu dočkáme oznámení duchovního nástupce Demon's Souls.
Úžasná správa !!! -
-
a navíc ps4 exkluzivita. Paráda. Jen je škoda, že Dark Souls II vydávají na pc. Genialní hry by měly zůstat jen pro normálně smýšlející jedince a ne pro pc-děti.
-
-
Tímhle komentem jsi převedl, že ty mezi ty normálně smýšlející jedince rozhodně nepatříš. *1*
Pac a pusu B. -
Poslední dvě věty jasně ukazují, že IQ asi bude někde hodně hluboko pod hranicí demence. S GGG by jste si mohli potřást rukou. Dva hlupáci, co dělají konzolové komunitě jenom ostudu.
-
-
Ano, ostudu a to posledni dobou dost velkou. *7*
-
-
Zkus navštívit nějakého Vietnamského trhovce ať tě naučí česky.
-
-
Tak bez chyby není, chybí mu čárka před "a to", pokud chceme být puntičkáři *2* - nicméně konečně je to srozumitelný post.
-
Ale jen pro tebe.
-
Docela divný reagovat takhle na koment, který má Jack - na rozdíl od jeho ostatních - snad poprvé bez chyby.
-
-
-
Veskoslave nadávej mi prosím pod tvým účtem. Mě to daleko více těší, když mi nadáváš jako Veskoslav. No a s GGG nás rozděluje jen politické vnímání, jinak máš pravdu, jsme jako bratři. Mám k němu neutichající úctu. Je to pravý Čech a hrdina. Více takových lidí a tento svět má ještě naději.
-
-
Proč bych ti měl nadávat pořád? Efekt nula, tvé "sympatie" k pc scéně všichni známe, tudíž by to naprosto postrádalo jakýkoliv smysl.
-
-
:D jak to rychle stíháš. Tipuji, že máš eyefinity a na každým monitoru otevřený games.cz.
-
-
-
-
-
-
Podle nepotvrzených informací se 15. listopadu dočkáme oznámení duchovního nástupce Demon's Souls.
Ja vyplnuju cekani na druhy Dark Souls parenim Demon's Souls (a je to fakt skvely, i kdyz zatim se nemuzu ubranit dojmu, ze pribeh sveta je v jeho spiritualnim nastupci o neco dal) nekdo vymejslenim teorii, ze se pracuje i na druhem dilu Demon's Souls :) -
"podzimní" Steam výprodej
Neklikat pokud se chcete nechat překvapit. http://i.imgur.com/BazPkxO.png
Řadím to pod "r" jako "drby". -
Battlefield 4 - problem pri instalaci
Ahoj, koupil jsem si diskovou verzi teto hry, pri spusteni autorunu z dvd se mi ukazala tabulka se 3 kroky: 1)naist.Origin, 2) prihlas se nebo registruj, 3) naistaluj bf4. Prvni dva kroky jsem udelal bez problemu. Ale pote, kdyz jsem znovu najel na dvd, ukazala se stejna tabulka a pri kliknuti na pokracuj, tabulka zmizi, asi na 3 sek. se ukaze, ze nacita cdromka a dal nic. Po zadani klice nakonec hru stahuju z originu, ale bohuzel, bydlim v prdelakove a tech 26gb se mi stahuje 10 hodin (jsem za pulkou). V originu jina moznost neni, pouze "stahuj". Myslite, ze je problem v dvdcku? Nebo je to neco jineho? Mam zkusit reklamaci? Diky za odpovedi :) -
-
A to ještě netušíš, že až to nainstaluješ, bude ti po 20-30 minutách zamrzat.
-
Ty starší mechaniky neumí číst novější DVD. Navíc pokud tvoje mechanika neumí vysokokapacitní DVD přehrát, tak je to problém. Zkusil bych si zjisit, co tvá mechanika umí přehrát a pak to řešil reklamací. Mě takto nešlo SW TOR, po výměně mechaniky (zapujčená) to už šlo. Ale může být i jiný, skrytá závada. Ale zkusil bych všechno no.
-
Někteří hráči se u PC verze Battlefield 4 potýkají s prblémy, které činí hru téměř nehratelnou. DICE...
Mně to taky nešlo nainstalovat z těch DVDček, tak jsem vytáhl DVD mechaniku a rozdupal jsem ji, ale až potom jsem zjistit, že to bylo nejspíš těma DVDčkama, který jsou prý od EA vždy v hrozný kvalitě, takže asi tak. 26GB jsem pak sosal něco málo přes 2 hodiny. -
Hmm, to bude zapeklity problem doporucuji zkusit technickou podporu... tady ti asi nikdo moc neporadi. *7*
-
26giga na dvd a odkud ze to ses? tam mate ty dvd asi nafukovaci *5*
-
-
Po instalaci neco kolem 30. *15*
-
ma to tri dvd, celkem 24,5 gb.
-
Tady se někomu zachvilku zhroutí svět *1*
-
-