Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video: Deset minut gameplay záběrů z multiplayeru Call of Duty: Ghosts.

Vypadá to, že poprvé v historii COD mají zbraně alespoň nějakej recoil. Trvalo to jen deset let.
  • Sony si za nemalý peníz koupilo doménu TakeTheOath.com.

No já se v tom tak nepohybuju, ale přijde mi, že tu doménu spíš prodávají.
  • PS4 verze Blacklight Retribution poběží v rozlišení 1080p a bude vypadat jako na PC s nejvyšším nastavením.

No vida, dobrá zpráva. Mám v hledáčku, je to F2P,FPS a navíc by to mohlo vypadat pěkně (na PC to ujde).
    • be klávesnice a myši to je pořád poloviční hraní, vyloženě amatérské, nezáživné.
      • MrSanta
        Já bych zas tak radikální nebyl. Takový Descent jsem hrál vždy jenom na klávesnici a jakých vylomenin se mi tam dařilo dosáhnout. Názor že si FPS hru nedá pořádně užít bez K+M ti neberu, ale myslím, že je řádně mimo.
        • Tilwaen
          Jestli máš na mysli ten Descent někdy z devadesátých let (létáš lodí v jakýchsi tunelech a střílíš), tak ten nijak rozumně ani s myší hrát nešel, ne? Co si pamatuji, tak byla dost nešťastně nastavená její citlivost, tak bylo lepší to ovládat skrz klávesnici.

Pod Tvou poslední větu bych se mohla podepsat.
      • Vrook
        Tak alespoň neklesne v životě tak nízko jako ty, aby se cejtil u hraní videoher profesionálně. To je totiž vyloženě smutnej přístup k životu.
        • 1. o Pro gamingu nevíš dle mě nic.
          2. i obyčejný hráč, který má herní pc, hrám věnuje spoustu času, tak si rád zahraje kvalitně, nemusí to být vyloženě profesionálně, ale kvalitně a s tím velmi úzce souvisí i věci jako je ovládání, nejen výkon pc apod.
          3. Nechtěj si se mnou poměřovat pindíka, co se života týče, nemáš na to, věř mi.
          • Vrook
            1) Ano za to tvůj předsudek - klávesnice = profesionalita, gamepad = amatérství - je v podstatě zestručněná bible progamingu co? *15* *15*
            2) I obyčejný hráč si rád zahraje kvalitně na klávesnici nebo na gamepadu, s tim souhlasim.
            3) Nebudu to dělat, páč si myslim, že mám na víc, než srovnávat svůj život s člověkem, kterej zasvětil svůj život djihadu proti konzolím na herním webu. *3*
            • Vrook
              Jacku, konzoli jsem měl, momentálně ji nemám, ale hodlám si ji znovu pořídit. Každopádně jsem hráč, co si zahraje na čemkoliv, někdy dám přednost PC, jindy tesknu po vyvalování se s gamepadem na gauči, ale hlavně... jsem odpůrce jakejchkoliv fanboys a chudáků s posláním šířit fanatický kecy.
              A taky bych rád vedl tvou prezidentskou kampaň. *14*
            • Jack1947
              Nejsi nahodou konzolista, pac se mi jevis jako "perfektni typ hrace" pokud ne nevadi... *3*
          • Jack1947
            Se divim ze si zas "systematicky" nehajteoval, zda se ze se u tebe blyska na lepsi casy mozna nebo ses uz nejakym zpusobem usmernil. *3* "Hate 3ver".
            • Tak si z něj vezmi příklad. *3*
            • Wat´afak ár ju talking abaut, mééén ?
        • Tohle vždycky náramě "pobaví" když někdo začne komentovat jiný život, přitom nemá sebemenší šajnu, jak dotyčný člověk žije, co všechno dělá a má, kde byl, co zažil a viděl.
          • to dělají jen chudáci jako Vrook, kteří v těch kecech akorát reflektují sami sebe. Normální člověk, který má trochu rozumu, normální život, tak nikdy tohle neřekne. Navíc každý ať si žije jak chce, pokud žije slušně, neubližuje jiným, tak co je sakra nějakýmu Vrookovi do toho. Nejdřív se podívej sám na sebe a nekomentuj lidi o kterých nevíš zhola nic.
            • Vrook
              Tvoje reakce jenom dokazuje, jak osobně sis můj příspěvek vzal. Měla to bejt jenom taková štiplavě hořká reakce na tvrzení, že hrát na gamepadu je "amatérské", konkrétně teda na nesmyslnej výrok o amatérství.
              Za A, pokud je někdo "povoláním" profesionální hráč videoher, tak to opravdu necenim, stejně jako bych necenil žádnou jinou vyloženě zbytečnou profesi, která nepřináši společnosti nic ve smyslu produkce, služeb nebo reálným přínosem kultuře nebo sportu (mačkat tlačítka neni sport). Samozřejmě, že s tim nic dělat nemůžu a ani nechci, ale můžu si o tom psát co chci a jak chci, tak co je sakra nějaký karkulce do toho..
              Za B... vono se asi ani tak nejedná o ten případ za A, protože Predator označil amatérem někoho kdo hraje na konzoli "in general". Takže se sám považuje za profesionála jenom proto, že má před sebou klávesnici. Takovej přístup si imho sám o sobě zasluhuje maximální opovržení..
              A prosimtě.. buďto se ke mě vůbec nevyjadřuj, nebo nebo alespoň nepřipojuj "moudro" "nekomentuj lidi o kterých nevíš zhola nic"... páč ty vo mě víš taky jen kulový a timhle si docela protiřečíš..
      • Ona i ta myš a klávesnice stojí za ho*no, takový ovládání pro nostalgicky a nevyzrále založený paňáce. Proto střílečky jen s kombinací volantu a metlení před obrazovkou - to je potom hrací jízda. Co vy víte o ovládání, amatéři.
        • Už si docela trapnej *3* I troll musí vědět, kdy přestat...
          • Táhni do p*dele bu*no a neotravuj.
            • Víš proč se tu mnozí trollové ignorují? Protože ví, kdy přestat, kdy ironizování a sarkasmus už začne přerůstat v deb*litu. Tys ten práh už dost překročil, proto se nediv... A mel si tu co chceš, sem normální člověk, žádná tvoje smyšlená guma... ta je možná tak maximálně v tvojí hlavě.
            • Nelži tu ty trollí pomatenče, já nikomu neříkám, co má dělat, jen se zastávám svého názoru. Nepleť si pojmy s dojmy. Navíc se mi zdá, že si tu částečně popsal sebe - to já sem ti šlápl na trollí oko, protože doposavaď nikdo se ti nepostavil, protože málokdo má na tuhle špinavou práci sílu. Bojovat s trollama neni jen tak a já toho nenechám, dokud se z tohohle fóra neodklídíš a nebo dokud se nezačneš chovat normálně. S tim se smiř. S lidskou blbostí se musí bojovat tak jako s tou tvojí.
            • Jací lidi, ty splašený lejno? Zatím vidím, jak se na mě ve stovce místních přechytralých rumcajsů pověsil nějakej čtyřprocentní de*il, který si v tom svým narozumovaným zagumovaným mozečku umínil, že bude za každou cenu rýpat a hrát si na hrdinu, páč mu někdo šlápnul na kuří oko. Aby za ty léta mě začal poučovat o tom co dělat nějakej emotikonskej kašpárek, kterej se tu náhodou zabydlel, no tak na to ti s*re pes, mistře. Na svoje chrámový teorie, co kdo má a nemá a jak by se měl chovat a myslet a dělat správně podle tvýho, si najdi sobě rovný usmrkance, u kterých si pak můžeš naklikávat první plus a bít se v prsa za svoje dětinsky vydojený mudrlování.
            • Už nevíš kam tak uboze nadáváš co ty trotle ? To ty tu otravuješ se svejma fanatickejma kecama. Přestaň žvatlat nesmysly a lidi tě nechaj bejt...
      • Na tebe mi stačí i "páčkovač".
  • Hry Lost Planet 3 se prodalo pouze 300 tisíc kusů. Capcom přitom očekávalo čtyřikrát více.

vsak je to blbost,kdo by to chtel hrat.ja bych si koupil DR3 ale to by musel vyjit na PS4 takze dalsi nula z moji penezenky pro capcom.posledni nakup byl RE5 a pak uz me nic nezaujalo,za RE6 bych jim nafackoval,uz v petce to bylo tak tak s tou akci.kde nam soudruzi z jpn asi delaji chybu.me by stacilo aby se serie RE vratila k ponury atmosfere a pomalymu tepmu z prvnich dilu a budu to kupovat klidne kazdy rok.remake prvniho dilu prikladem.jo a na ty exkluzivity se taky muzou vyprdet.DR3 a deep down toho prikladem
    • 300 tisic kusu, to je trapne malo na bejvalou consolovou modlu capcom, tak dlouho se chodi s gamepadem pro nudu, az se packa utrhne... *6*
  • Jack1947

Microsoft nové pokračování Project Gotham Racing nemá v plánu.

To je skoda, jedna z mych oblibenych her a vubec prvnich co jsem hral na Xboxu360. *4*
  • nevermind, zbytečnej příspěvek.
    • To je frajer, snad jedinej za existenci místního h-chrámu, kterej to kdy přiznal. Palec hore.
      • jindra.veliky
        Veskoslav se priznal k homosexualite?
        • On to má být Veskoslav? Kolik těch variací na sebe sama má?
        • Pokud máš zájem, tak si to řešte přes privátní maily.
  • V PS3 verzi Call of Duty: Ghosts se objevili první hackeři.

... Žádný div. Hra se za poslední 4 roky nijak zásadně nezměnila, takže jistě stačilo jen lehce upravit hacky z předchozích dílů... Vypadá to, že Ghosts nebudou hratelné tak do patche 1.5... Ani mě už nepřekvapuje, že na YouTube lze najít kompletní průchod všemi misemi. Zase jednou to někdo někde zvoral.
    • Kdo by ji taky vůbec hrál. Jen magoři a společnost přátel UFO...
      • a ty a dalsia polovoica madarov
        • MickeyMutant
          Český buzík, co píše slovensky a přináší informace z Maďarska. Dneska už se ve střední Evropě člověk cítí celkem internacionálně.
          • A do toho pantáta, co se nechává slyšet o podmínkách překladů jmen z dálnýho východu přes západ zpět do Čech. Máš rozhodně recht, příteli.
        • Jack1947

Hry Lost Planet 3 se prodalo pouze 300 tisíc kusů. Capcom přitom očekávalo čtyřikrát více.

Ja myslel ze ty mas rad COD, Flialfield je jeden velky bug... Čobole. *15* *3*

No, kdyz uz jsem jaksi... mel nadpis tak nutno dodat ze to je i mozna logicke, proste znacka nepomohla a hra nestala zato. I kdyby bylo MP sebelepsi SP bylo ohrane az nudne. Zustala ve stinu paradni 1cky. *4*
  • Jack1947

Xbox One neumožní ripování CD na pevný disk.

Toto, je TRAGéédie opravdu velka. *13* *8*
    • Taky to neusmaží lívance, nevyluxuje koberec, nevypere záclony, nenakoupí, nenatře zábradlí, neodveze vás na letiště a spoustu dalších věcí to neumí. Ale o tom se samozřejmě zarytě mlčí.. *3*
      • Jack1947
        Ja od konzole nepotrebuji takovehle "Nadbytecne veci" me staci ze si zaparim, na vse ostatni je naopak PC. *3*
        • Takže na Xboxu si zahraješ a PC tě tedy doveze na letiště?
          • Jack1947
            Mohlo to tak vyznit, klidne by mi to v budoucnu nevadilo. *3*
  • Nějaký boží hovádka už druhej den za sebou DoDoSujou servery WarThunder, takže se nedá hrát. :(
    • Veskoslav
      WoP šlo do kytek, tak si najali lidi, co budou likvidovat konkurenci.
      • V PS3 verzi Call of Duty: Ghosts se objevili první hackeři.

Co je to WoP?
        • Veskoslav
          World of WarPlanes. Nepoužívám WoW zkratku, protože ta je zažitá jinde.
          • michelangelo
            Nepouzivej zkratky vubec a lidi budou mit tusaka o cem pises .)
            • tusak - tušák, tušení, ponětí... Doufám, že ti to obohatilo slovní zásobu. *3*
            • Tilwaen: bratr tupaka
            • Tilwaen
              Co je to tusak?

Když už tak moc doporučuješ nepoužívání zkratek...
  • jindra.veliky

Total War: Rome II se prodalo více než 800 tisíc kusů.

jenom? Je videt, ze PC je na tom fakt tragicky
    • Veskoslav
      Víš Jidro, chápu, že nebudeš nejbystřejší. Ale nízký prodej u posledního TW je dán tím, že ta hra byla šílený nedodělek. Proto tak nízké prodeje. Ale chápu, zase jsi chtěl provokovat, tak sis to neodpustil. Jinak na konzole vychází dost zmetků, co mají chyby a prodeje ani ne třetinové. Pozastavuj se i nad nimi.

P.S: Navíc okrajový žánr pc scény strategie a ještě k tomu specifická strategie, nikoliv RTS a 800 000 málo? To je asi tak 5 miliónů u FPS. Takže si dej hadr na hlavu a troluj si dál.
      • Jack1947
        Na konzole a zmetci ? Mozna tak podelane hry, jenze ty uz jsou v zakladu a vetsinou na konzole vychazi plnohodnotne hry ano muzou mit chyby ale chyby co by neovlivnovali treba nejak moc pocit z hrani, coz se u pc, rict uplne tak neda. VIz ARMA (stare chyby) , nad konzolemi zabugovanost her bohuzel prevysuje. A co naplat ze vydaji 50patchu, hra by mela byt uz v celku dobre hratelna bylo tomu i pred mnoha(nemnoha) lety .
        • Veskoslav
          Proč lžeš Jacku;)
          • Jack1947
            Na druhou stranu ja te chapu, kdybych byl hlavne Pcckar tak bych prskal coz pred lety jsem prskal.
            Ze nemame hry, co na konzolich a ze vychazi sr-cky, vim ze nehatejues konzole jen reflektujes situaci. Glitche jsou myslim vsude viz: Povedeny clanek v aktualnim Levelu. *3*
          • vlastik.plaminek
            Na konzoli se mi nikdy nestalo, že by byla hra nějak výrazně zabugovaná. Občas nějaký srandovní glitch nebo to velice výjimečně zamrzlo. Zkušenosti s PSX, PS2, PSP a X360.
            Na PC je to trošku jiná liga a ruku na srdce, je to daleko horší než na kozolích. Holt, výhoda jednotného HW.
            • vlastik.plaminek
              GTA je asi nejlepší příklad. Na druhou stranu na PC se dá modovat a třeba Fallout: NV si bez modů nedokážu představit. Taky se dá porýpat v configu atd. a tu hru si poštelovat, když víš jak.
            • Veskoslav
              neříkám, že ne. To na pc je fakt hrůza. Ale tak 75-80% těch zmetků jsou zhovadilé porty a lenost studií. Viz DS či GTA IV.
          • Jack1947
            Pokud nepocitas i XBLA/PSN hry, nepis ze lzu, kdyz je to pravda... Pak ano tam ale je to trochu o necem jinem, to jsou pomalu vetsina az na vyjimky (Scourge,State of decay,FlashbackShadow Complex ,Marlow briggs (i na pc je) ) jednohubky ktere bych ani v potaz nebral. *3*
    • MickeyMutant
      Proč PC? Nedodělky se bohužel prodávají na všech platformách.
      • jindra.veliky
        na xboxu a ps by se hra s takovou medialni kampani prodavala 3x lepe...a to rikam jako zarytej pcckar

800 000 kusu je tragicky malo *5*
        • Jack1947
          Sice si treba mensi a chapes to jinak... Ta hra pokud si cetl -tady recenzi nebo recenze byla jeden velkej nedodelek. Je s podivem ze se prodalo tolik kusu. Nikloiv naopak. *4*
        • MickeyMutant
          Skoro milion za dva měsíce? Nejsem žádnej obchodní expert, ale v tomhle případě se mi to zdá až "tragicky" hodně.
    • jestli to nebude tím že je to nejhorší TW ze všech ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit