-
Obrazem: Ovladač Dualshock 4 v barvách Killzone.
Nemalo luxusni. -
COD: Ghosts
Tak už vyšlo asi z warezový verze první max settings video http://youtu.be/u8LU5sQXcT4 .. já nevím, ale to v IW neumí správně zabalit soubory, že to je tak obří oproti BF4 a přitom to nedosahuje takových produkčních hodnot? -
-
Grafický posun tam je, ale když to srovnám s Bf4, tak je to hrozné.
-
Mě by zajímalo kolik to sežere RAM když to chce 6 GB jako minimum.
-
-
Jsou to kecy. Prý něco pod 2 GB. Někde jsem to zrovna četl.
-
Je to nesmysl, dnesni hry tak tak vyuzijou 50% z 8gb... ani ne. Ja jsem spise zvedavej kam to naladuju kdyz s BF jsem to mel na "hrane".
-
To bude taky podle mě nějaká chyba buď programátorská lenost nebo nějaká rádoby ochrana jako svýho času ochrany, který zabíraly tunu místa na hře, aby to lidi nebavilo stahovat.
-
-
Skube se to tedy hezky... uz se tesim az to budu hrat na me "plecce". *15* Zda se mi nebo grafika ma takove hezci textury... pripomina mi trochu vykradani bf ale jenom trochu.
-
-
K tomu se nevyjadřuju, protože nevím na čem hraje a jakým softem nahrává. Některý žerou moc výkonu. No jsem na to zvědavej až se sjednotí recenze po zítřku, protože ikdyž nemám MW2 sérii rád, tak bych si na druhou stránku přál nějakou zábavnou AAA střílečku.
-
-
-
Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.
BF4 mě zatím překvapivě baví, uvidíme co Ghost, tyhle hry jsou vyloženě jednohubky, sosnout, zapařit, odinstalovat. Ale dokáží dobře zabavit, bohužel lepší tu zatím nejsou. -
-
Vyjimecne s tebou souhlasim... Zabavi, na chvily a bez Mp ano.
-
Jsem zvědav na technickou stránku hry. BF 4 vypadá dobře + Fyzika.
Zde je vylepšený starý engine tak, jak to bude vypadat v porovná i v testech benchmarku se uvidí.
-
-
Obrazem: Ovladač Dualshock 4 v barvách Killzone.
Někdo ten nástřik dost nedotáhl. Dvě barvy, páska a takovej šmejd mám za dvě vteřiny.Taková amatérská prasečina. -
odkaz v bleskovce je na článek o BF4
edit: chyba ale asi jen v odkazu, zpráva jako taková asi chyba není:
http://n4g.com/news/1386180/call-of-duty-ghosts-campaign-is-only-4-hours-long
(btw nejsem v tom nějak zběhlej, jak oddělám to podtržení za tagem url odkazu?) -
-
Ted jsem si taky vsiml, nejedna se o chybu... *7*
-
-
Další taková? No doufám že se to nestane běžnou věcí... -
-
Kvalita za tu velikost... Na co dělají SP když na to stejně každý nadává. Kdyby to vydali jako MP bylo by to možná lepší.
-
-
Usetrilo, cas penize a nervy... *3*
-
-
mě pobavil hned ten začátek v Battlefieldu - "Rozstřel okno" schválně jsem nic nedělal, co se stane. vystřelilo to za mě...
-
-
*1*
-
to kdyby nahodou nakej fagan neumel cist a tim padem nevedel, kterou packou pohnout *5*
-
Singl Battlu 4 je asi první singl military AAA hry kterej mě FAKT nebaví *1*
-
-
-
Jen ? Takze je to "vyrovnane". *3* -
no, kto mal niekedy ucet v Warhammer online, ma teraz moznost, do 18.12. hrat zadarmo, takpovediac rozluckovo - naposledy
-
-
Ve své době to byla slušná zábava.
-
-
Info o COD Ghosts
Hra ke spuštění vyžaduje 6 GB RAM a zabírá cca 30GB na disku. Komentoval bych ale potřebuje to komentář? -
-
Jo a BF 4 co vypada o 10 let lepe potrebuje 25 GB i s MP, go figure...
-
-
Podle neověřených informací nás na STEAMu čekají podzimní slevy 27.11-3.12 a vánoční slevy 19.12-2.1.2014.
V BF4 ale přece nejsou rybičky!! -
Presne to bylo neco kolem, 28,6gb. Jinak pravda no. *4*
-
-
U mna 23,8 GB, to od vcera vysiel nejaky monster patch?
-
-
-
to je komedie 6GB ram požadavek i když ve skutečnosti bere maximálně 1-3GB :-D dvojnásobná velikost oproti BF3/4 prestože hra vypadá hůř. Modely postav jak z MW1 :-D a FoV jenom 65 :-D
-
-
Optimalizace hadr *4*
Ale kdoví, jak to bude. -
-
a piráti už prolomili ten 6GB check a s crackem to jde hrát i s 4GB ramkou
-
-
Co kde ? Mas nakej Irc kde jsou Releasy nebo to je tajne... *7*
-
-
ona by nová verze měla jít i na originálnce ,je to někde na redditu
-
-
-
-
-
SP i MP kolem 60GB na HDD, to je gól.
-
-
To je tim padem cestny Kandidat na Nejobjemnejsi hru roku, hlavne ten SP bude stat zato konecne budou videa ve FHD a s vysokym bitratem... ty pozadavky se jakz takz zkousnou, nejlepsi je ze na Xboxu ma dohromady 16gb... *15* Pc musi bejt holt exkluzivni, v necem. *4*
-
-
-
GTA 4
Zdravím, na steamu je teď Episodes from liberty city v akci, vyplatí se to kupovat? Jde mě hlavně o multiplayer, hraje se vůbec ještě? A co GfWL, je tam ještě, nebo už se zrušil? Děkuji předem za odpověď :) -
-
GfWL tam zatím je.
-