Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do Need for Speed: Rivals se po dlouhé pauze navrátí vozy od Ferrari. Konkrétně: FF 2012, 458 Italia,...

You don't say!! *1*
  • Nestačím se divit, co za dementy duplikuje můj nick občas. Ale tady je úroveň retardace vysoká, takže vlastně ani moc překvapený nejsem.
    • Jack1947
      Tak se regni, co ti brani... pak bys nemusel fnukat, jak mimino ze ti nekdo sahl na tvuj nick. *4*
      • michelangelo
        To ale nikomu nezabrani pouzivat ten stejnej nick jako anonym. Uz jsem tu zahlid par michelangelovskych prispevku, co urcite nebyly moje. Paklize teda netrpim nejakou sofistikovane skrytou schizofrenii .)
        • Ale potom je anonym jasný indikátor, že něco smrdí..
      • A ještě fotku s tetováním ne? :D ne díky, mezi místní patřit opravdu nechci, ale konečně jsi řekl něco smysluplného
        • Tilwaen
          Na to, že "mezi místní patřit nechceš", jsi tu celkem často.
  • Ronox

WoW - datadisk

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1450325_553690938043823_1113424506_n.jpg
    • Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.

Kafe jako prase...
    • Až příští Vánoce? Co budu do té doby dělat? Asi nadále ignorovat tuto MMO.
  • Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.

Ostuda, že tam místo XBO verze má PS4 verzi screenshotu Bf4 mapy.
    • Jack1947

Video: Procházka v Dashboardu konzole Xbox One.

Vzdyt to az na vyjimky je totozne s current gen... Kdyz pominu, ze je to takove vetsi a je tam vice moznosti na jedne obrazovce, dokonce i barevne schema je stejne. To vem cert a zajimavejsi budou schopnosti te konzole a ty nejake budou verim ze ano. *4*
  • MickeyMutant

Shigeru Miyamoto se na nových Mario hrách již zřejmě nebude podílet, chce se zaměřit na menší projekty.

Ahoj bleskaři, jak se dneska máš?
    • To má jako napsat Šigeru Mijamoto ? Být dotyčným tak mi velmi vadí že se takhle koní mé jméno jen kvůli zabedněného Mutanta...
      • Tilwaen
        Je zvláštní, že mluví-li se o takto lokalizované transkripci japonského písma do latinky, tak tu všem hned naskakuje husí kůže a křižují se, jaký by to byl humus, kdyby se to takto psalo, ale je-li někde (i v seriózních médiích) lokalizovaná transkripce arabského písma do latinky, pak vás, bojovníky za "nekonění jmen", nikde nevidno.

Al-Kajda, Hárún ar-Rašíd, ... Nevadí?
        • Není to třebas tím, že už to máme zažité? Ano ten princip je stejný, ale prostě více se mi líbí klasické asijské jména.

A nejspíš bych nic nenapsal, ale tenhle Mutant mě štve.
        • U těch špiňáků to nikoho nezajímá.
        • MickeyMutant
          Bohužel se to z bleskovek začíná šířit i do regulérních článků. Dneska se blýsknul třeba Aleš v textu o War Thunder. Vetřel se mu do něj jistý "Anton Yudintsev", výkonný ředitel Gaijin Entertainment. Je to tam v diskuzi samej pilot, tak jsem jim s tím nechtěl narušovat brífink.
          • Tilwaen
            Tak mně osobně se třeba víc líbí ona anglická transkripce japonských jmen, abych byla upřímná, ale zrovna tato rusofonní jména je zvláštní vidět přepsaná anglicky.

Ještě trochu k diskuzi mimo hlavní téma - co říkáte třeba na koncovky -ová u původně nepřechýlených cizích jmen, přidávat/nepřidávat? Hillary Clintonová, Britney Spearsová, Megan Foxová... ?
            Případně potom excesy jako Petra Svoboda, Emma Smetana... *2*
            • Jack1947
              Sak to je hruza, kdyz nejsou z cech a to muze tak je nazyvat maximalne tak nejaky "bulvarni denik "Plesk" , nebo snad info v televiznim programu... nebo v tv , jinak fuj. *12* *11*
            • MickeyMutant
              Neotvírej Pandořinu skříňku!
  • Ucho: můžeš mi ty jednoduchý jedinče vysvětlit, v čem se vychloubám? To že napíšu reakci na místní pitomce, abych jim tím dal jasně něco najevo, to je vychloubání? Každý normální trochu starší člověk co sem chodí snad ví, že není problém si koupit škatuli za pár tisíc, na tom není snad nic vychloubačného. Nic, končím s debatou, tady je to samý blb.
    • Mazej na nějakej HW web a tam se můžeš chlubit svou krásnou novou grafikou za 12000 a porovnávat si tam výkony. Tady to nikoho nezajímá. A vůbec, ty máš nějaký problém, protože jsem od tebe neviděl nikdy nějaký pozitivní příspěvek, pokud si dobře vzpomínám. Jen útočíš, nadáváš na všechno (chlavně na konzolisty) a vychloubáš se (připomnělo mi to citát "A teď si vás kúpím všecky.."). Měl by si možná navštívit odborníka přes hlavu..
    • ucho
      pokud někdo založí diskuzi s tím, že chce poradit, kde koupit výhodně PS3 a končí to tím, že se oháníš, jak sis koupil novou grafiku a že hraješ BF4, nepřijde ti na tom naprosto nic divného? ;) jsi ostudou všech hráčů...
      • *ostudou všech biologických organizmů
    • Jack1947
      Jdi si hrat BF4 a neotravuj, spravne. (mimochodem ja uz ho doparil) *3*
  • Erendiel

Resident Evil 5 se stalo nejprodávanější hrou firmy Capcom.

To jim zase dá nějáký špatný impuls :( oni pořád strašně dávají na to, co zrovna frčí nebo se prodává a bez studu to cpou do svých her... měli by si zachovat svou tvář. plané kecy stejně už je pozdě.
  • Keyz

Nový obal pro COD Ghost

http://static.giantbomb.com/uploads/scale_medium/16/168537/2564584-call+of+duty+dog.jpg
  • x_ander

Tip kde koupit PS3?

Po letech jsem se konečně rozhoupal jít do PS3. Prosil bych tedy o radu zkušenějších, kde ji koupit? Zálusk mám na super slim verzi s 500 GB diskem a chci si koupit konzoli novou, takže nechci žádné bazary nebo aukro. Taky bych se rád vyhnul různým bundlům s hrama, které mi přijdou dost předražené. Co jsem tak našel, tak se ceny pohybují kolem 5.500,- Kč.

Má někdo doporučení, v jakém shopu PS3 koupit za dobrý peníz a se zárukou, že to nejsou žádní hajzlíci? Dobře se mi zatím jeví shop originalky.cz, ale nikdy jsem od nich nic nekupoval. Má někdo nějaký tip?
    • x_ander
      Každopádně všem dík za tipy. A až se zapšklé děťátko Predator vykřičí, tak dá třeba pokoj. Mě fakt nerozhodíš :)
      • ringmancz
        podle mě je zbytečný kupovat novou, já bych raději koupil Slim, ty už se stejně nekazí. najdeš inzeráty s částečnou zárukou (třeba ještě rok, nebo někoho kdo si to koupil na GTA) s několika hrama za míň, než novej bundle
        • Přesně tak - Slim vypadá důstojně , super slim je taková , no .... prostě mám doma taky Slim a vyklající sešoupátkový dvířka bych nechtěl ;)
      • Miserius
        Oh... život je hned snažší když jeho příspěvky nevidim *2* Ale dovedu si to představit, konzole fuj, mam nejlepší komp na světě, rozlišení 8k a porazim kohokoliv s gamepadem v Quake 3! *1*
        • Prosim te, ten bude rad, kdyz zvladne porazit Crash na "I can win" se zapnutym wh a aimbotem
          • ucho
            předevčírem jsem dohrál Uncharted 2 a jsou tam zajímavé statistiky. na gamepadu jsem trochu levej (což mi nevadí, dodává to na atmosféře a přijde mi to lepší, jak vše projít s prstem v nose jak na střelnici), ale přesnost střelby jsem měl tuším 48 % procent (nemám pocit, že je ve hře auto aim, člověk prostě musí zamířit na pajdůláka) a z toho head shotů jsem dal tuším 18 % (ale to nechci kecat, to už si nepamatuju tak přesně). 11 hodin herní doba.
    • Miserius
      5.5k za 500 giga je dobrá cena, pochybuju že seženeš drasticky levnější... Tady náhodou má dost lidi tipy na nějaký akce, já včera pořídil díky Veskoslavovi v Electroworldu hry (BF4 i AC4 na konzole za 999 ani ne tyden od vydani jsou supr ceny)
    • ucho
      já kupoval přímo u Sony, slim 160gb za 4k + hra dle výběru zdarma. ale to se asi zbavovali slim verzí.
      toho bundlu bych se nebál, klidně bych šel do nějakého s Last of Us
      http://www.mall.cz/herni-konzole-ps3/sony-playstation-3-500gb-superslim-last-of-us?v=557866

7k je v poho :)
      • 7k je vpoho, za starou škatuli :D Tady je to samý ucho.
        • ucho
          zrovna mám rozehrané toto:
          http://youtu.be/zN3rj6YemkI

na starou škatuli se u toho bavím dobře a grafika mi přijde pro hraní dostatečná... kdo by to byl řekl, co to po těch letech zvládne...
          • Ronox
            Jo jo zrovna exkluzivní tituly na PS3 hodně topujou grafiku. Možná nemaj AA a jiný pytloviny, ale za to maj královskej gameplay, perfektní znovuhratelnost a celkově produkční hodnoty úplně jinde než většina PC her. Nemohl bych být PC only hráč, protože nechat se připravit o takový pecky jako je Uncharted, Last of Us, God of War, Gears of War, Super Mario Bros., Red Dead Redemption, Journey atd. Na jednu stránku mě ta roztříštěnost štve, ale na druhou díky ní hráči, kteří chtěj hrát a nebrblat si užívaj neskutečný hody :)
            • Jack1947
              Presne, snad to i pochopi Predator ze tady proste nema sanci, uspet. *3*
            • x_ander
              A to jsou přesně ty důvody, proč do PS3 jdu, ikdyž už její čas pomalu končí. Ty kvanta skvělých her (navíc dnes už za pár šupů) si už dál nechci nechat ucházet.
          • A? Já mám rozehraný BF4 na ultra vsync on 60FPS a co jako ? Uncharted si kdykoliv můžu jít zahrát taky, pár minu cesty, a co jako ?
            • ucho
              to byla reakce na tu tvou starou škatuli. jestli si chceš někde přeměřovat pindíky, tak to dělej prosím jinde. nikoho nezajímá, co hraješ...
        • Jack1947
          Beztak podle mne, si hodil prachy za pc "do A*alu" a na konzoly nezbylo, tak ted furt jen prudis neverim ze nekdo kdo nikdy konzoli nevidel, z vylohy z 50kilometru bude tak urputne prosazovat tyhle kecy.
          • Čistě pro tebe, minulý týden jsem si kupoval grafickou kartu 2x dražší, než je celá PS3, tak si nehrej na někoho, kdo ví co mám a nemám, stačí ?
            • Zrovna u grafiky za 10 litrů se musím usmívat .... jistě máš super radiátor do PC ... ale cenově - jdi někam! Tady si za 5K solidně zahraji a ty si klidně vyhoď dalších deset , aby jsi mohl spustit Windows 8 a Blendra , nebo chceš řít že ji máš jen na hraní ?! Tak tomu říkám Kauf zase Já ;)
            • ucho
              všimni si, jak jsi ubohej. někdo tady vznesl normální dotaz a ty máš potřebu se zapojit do diskuze s tím, co dotyčného vůbec nezajímá. navíc to ještě končí tím, že máš potřebu se něčím chlubit. krásný příklad toho, že nejsi zralý na to žít mezi lidmi...
            • Jack1947
              Nezapomen bejt aspon 10x-20x v plusu at vime jakej si "machr". *3*
            • x_ander
              Kupoval sis to ty nebo si to koupil tvůj tatík do počítače? :)
          • Sice nevím proč na tebe reaguju, ale už jsem měl spoustu PC, PC, který ty nikdy mít nebudeš (myslím výkonem), konzoli jsem měl, jinak bych nemluvil o něčem, co znám jen od pohledu a na x dalších jsem hrál a kdybych chtěl, tak teď půjdu a koupím si všechny konzole na trhu, ale proč bych to dělal?
            Předpokládám, že tobě na to musela dát maminka ty psychologu. Nebo jsi si na ten krám vydělal sám ?
            • Bože co ty jsi za dementa. Psal jsi, že jsem konzoli nikdy neměl a neviděl nebo co, v těch tvých sračkách se nedá vyznat, tak jsem ti demonstrativně napsal, že jsem konzoli měl a jsou mi u p*dele, protože kdybych chtěl, tak si můžu jít co chci, narozdíl od blba jako jsi ty, co nic neměl, nic neví a jen tu blbě kecá.
            • Jack1947
              To je ti podobne, jedine co umis jen odchazet od tematu... nevyhovovala ti a ze se kasas "kdybych chtěl, tak teď půjdu a koupím si všechny konzole na trhu" Delas ostudu jen sobe, pak se div ze Pcckari za takovy jako ty to slizavaji tezce. Nepis blbosti, uz to neni zabavne je to otravne.
    • Lurok
      Na originalky.cz nakupuju jiz delsi dobu a nikdy sem zadnej problem nemel. *3*
    • Ronox
      Kamarád kupoval výhodně v datartu superslim, ale nevím jestli na to teď mají nějakou akci. Originalky.cz znám a jsou v pohodě. Projeď to prostě přes zbozi.cz a uvidíš ;)
      • Jack1947
        Neni levnejsi bohuzel, pod 5499,. se neprodava 500gb verze... ja si naopak myslim ze v Bundle s hrou to je vyhodnejsi, konzole + hry/hra na zbozi.cz nejsou vsechny kramy jen ty zname a nektere se tam nezobrazi. Z originalek bych asi nekupoval pac tam je to docela drahe s porovnanim s ostatnich shopu, ja nevim jeste mozna pockat... zalezi na tom kolik clovek hodla investovat z druhe ruky to je risk ale co jsem koukal na Aukru tam pokud nelzou a samozrejmne by sis proto radsi asi mel zajet. Za mne myslim mozna pockat, treba jeste zlevni. *3*

Jinak diky za tip, originalky se jevi solidne, dokonce maj i pouzite hry za celkem prijemne penize. *4*
    • To jsi negramotný nebo tak něco, že si sám nedokážeš koupit takovou pitomost jako je PS3 ? V páčkolandu ti k tomu dají poukázku na 100kč na koupi nového televizoru, barevného.
      • x_ander
        Ok, beru na vědomí. Ale byl bych rád za odpověď od někoho, kdo není debil, že.
        • Debila tu ze sebe děláš pouze ty. Nechápu jako co čekáš že ti tu kdo tak objevného řekne.
          • Jack1947
            Zapomen na to co jsem napsal predtim, to bys nebyl ty. *15*
          • Ronox
            Možná poradí někdo, kdo právě četl nějakej leták z elektra jako tomu bylo asi před rokem, když tu někdo psal o PS3 v superslimu za čtyři tisíce.
            • ucho
              Predator: mě tady nebaví číst zase tvoje blbosti a taky s nimi nedáš nikdy pokoj, tak se hoď do klidu a šoupej nohama...
            • Tak jasně, ale kdyby tu psal každý kdo něco shání.. Nevím jak ty, ale mě tu nebaví číst tyhle blbosti. To že si borec nedokáže sám nic zjistit a sviní tu diskuzi mě celkem irituje, proto ta reakce. Pak tu přijdou paka typu Jack a je vymalováno.
  • Do Need for Speed: Rivals se po dlouhé pauze navrátí vozy od Ferrari. Konkrétně: FF 2012, 458 Italia,...

tak na GTO se těším a ještě ta italka neni špatná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit