-
Assassin's Creed IV Black Flag Aveline Figurehead DLC si mohou členové PS Plus programu vyzkoušet po...
na WiiU ve full HD tak naco nextgen
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4WkcX3V_5As -
Nezlobí vás náhodou blacklist ? Případně kde tu je odkaz na admina ?
-
-
Uz odvcera se to tady chova prapodivne,a ted tohle. ( Jeste par veci, potreba opravit a pak to zas bude stare dobre Games *4* ). EDIT: Prehledl, jsem servisni zpravu takze ted uz je vse jasne. *4*
-
ja byl taky bloklej, a to jsem si rikal, ze jsem jako beranek *5*
-
-
Nové obrázky z Metal Gear Solid V ukazují fotorealisticképrostředí. Kojima si ale láme hlavu s tím,...
Presne. Kdyz nedavno zverejnili stejne obrazky ale se Snakem na nich, vypadalo to cele strasne divne. Takhle to vypada ale paradne. Tak snad to doresi aby tam ten Snake zapadl. -
Taky ještě někomu z vás Jack1947 znechutil úvodní obrazovku v prvním Max Payneovi?
Dík, "dvaadvacetiletej" Martine. -
-
To mne nenapadlo, timto se ti hluboce omlouvam. Snad to odted bude lepsi. *7*
:Neda se zmenit ted, profilova fotka... nevim proc kua. Asi to chce strpeni. -
-
Že na tohle vubec reaguješ... *7*
-
-
Já to ale myslel vážně a opravdu mě zajímalo, jestli to takhle někdo má taky.
-
-
to zkusim nekdy na nakou sterbinu, ze me irituje jeji obleceni, jestli si ho nechce nahodou sundat *5*
-
-
Stylový. Hodně stylový. *5*
-
-
-
-
Myslím, že to z hlavy jen tak nevytěsním. Mohl bych si sice každý den po ránu dát vždy tak pět ran do hlavy kladivem a dvě večer před spaním, ale stačí jen nečíst tvoje příspěvky, což bude sice těžký, ale snad to dám.
EDIT: Tak fajn, změna profilovky. Chvíli to ale trvá, než se změní. -
-
Skoda, zes nenapsal driv tve trapeni by bylo kratsi... Navic sam nechapu, proc sem tam mel Max Payne kdyz jak jiz jsem psal , jsem vice konzolista a max vysel az par roku zpatky jako port z pc na PS2. (Ted maj nejake potize...snad se zmeni) fakt by mne nenapadlo ze jen profilovka muze udelat takovej humbuk.
-
Já třeba jeho příspěvky číst nechtěl po nějaké době, ale prostě mi to nedá a musím se podívat co ,,zplodil,, tentokrát.
-
-
-
Ne, proc?
-
-
Assassin's Creed IV Black Flag Aveline Figurehead DLC si mohou členové PS Plus programu vyzkoušet po...
To ale znamená že maj 2 týdny na to si to "koupit" zadarmo na obchodě a hrát kdy chtěj, ne že to musí do 2 týdnů dohrát -
PC port ani demoverze Ryse: Son of Rome se nechystá.
Jedine dobre, naprosto souhlasim a doufam ze se to stane zvykem. *3* -
-
Průkaz nesvéprávnosti máš u sebe?
-
-
Na to same bych se mohl zeptat i tebe... ano, Obcansky prukaz mam a skoro porad ho nosim. *3* Diky za optani.
-
-
Co jako doufas, ze se stane zvykem ?? Ze prestanou vydavat hry na PC ??
-
-
Coze? Nic takoveho jsem nenapsal, pokud to tak vyznelo. Tak se omlouvam, ja mel na mysli ciste exkluzivni hry.
-
-
Dava smysl, ze kdyz nekdo hodne pise, tak se propise az k urcity kvalitativni urovni formulovani vlastniho nazoru. Ty kupodivu cim vic pises, tim min jsi citelnej, at uz se bavime o forme, nebo o obsahu .) Jinak receno, tuhle flintu uz bys mozna mel hodit do zita a nasmerovat svoji energii plodnejsim smerem – treba jit s necim pomoct mame.
-
-
Jack by měl svou energii šetřit do příštích prezidentskejch voleb. Musíme uspořádat nějakej brainstorming a dát dohromady podobu kampaně. #freejack1947
Jack má unikátní styl psaného projevu, který se nepochybně v blízké době stane jeho trademarkem, už se na tom pracuje. Oproti Jackovým názorům jsou tu ostatní příspěvky, ač psané spisovně a dle gramatických pravidel, pouhé výškrabky chorých myslí a převzaté úvahy. Někdo se tu dokonce snažil krást Jackovy názory, přepisovat je do klasické nudné strojové formy dle pravidel pravopisu a vydávat je za své. Tento člověk si již odpykává čas ve vězení. #volím_Jacka1947 -
-
Nechci jeho zvolením riskovat den, kdy přijde pálení slabikářů, učebnic gramatiky a filosofických esejí. A proto říkám NIKDY! Tichá voda, i když křivá, břehy mele. Jeho prvotní střídmost byla zlomena v době, kdy se mu dostalo pochvaly za jeho vylepšený gramatický projev - následoval zuřivá bouře nepředvídatelnosti. Někteří z nás se bohužel do mísntích kronik zapíšou jako ti, kteří otevřeli Pandořinu skříňku.
-
Jack je naprosto seriózní člověk, který sehraje klíčovou roli v budoucnosti našeho národa. O tom jsem přesvědčen.
-
Jack je takova mistni komedialni vsuvka. Az se skoro nabizi moznost, ze je nastrcen primo redakci, aby obstastnoval mistni ctenare a diskutery. *1*
-
-
-
-
-
-
otazka
ma Grygar zrzavy kule? -
Multiplayer Battlefield 4 obsahuje tajemství. Že by v tom hráli svoji roli dinosauři?
Pro vsechny milovniky dinosauru doporucuji tuto literaturu:
http://www.amazon.com/Christie-Sims/e/B00CMBW1PC
Pro lepsi predstavu bych si dovolil pastnout co o ni napsali jini:
It is very uncommon to find accurate depictions of dinosaur on woman sex. If, like me, you have found it increasingly difficult to satisfy your need to recount old times, then this literary masterpiece is for you. No other author has truly been able to both arouse and entice my intense desire to mate with a T-Rex as accurately and successfully as Christie Sims. I would not be surprised if this book outsells the Bible and brings about a new age of literary enlightenment. -
-
Všechny verze Titanfall budou využívat možnosti sdíleného cloudu.
Skoro se bojím zeptat, ale jak jsi na to narazil? Ani ve snu by mě nenapadlo, že něco takového existuje! -
-
http://z0r.de/141
-
-
-
Multiplayer Battlefield 4 obsahuje tajemství. Že by v tom hráli svoji roli dinosauři?
Doufám že to je jenom nějaká pověra ,protože to bych se ale už opravdu musel smát. Nedávno jsem si dělal srandu ,že v příštím CoD budou dinosauři. U CoD bych se po pravdě ani moc nedivil ale v Battlefieldu ?? -
-
S tím nepřišli DICE, tak se vyjádřili samotní hráči, že chtějí Dino mód. V minulosti na to bylo několik easter eggů. V kampani BF3 se dala najít figurka Tyranosaura, stejně tak byla na jedný z map v Aftermath a jedna Tyranosauří lebka se válela v Alborz Mountains. Nebuďte tak úskoprsý, mohla by to bejt legrace. Samozřejmě jako doplňkovej mód na vyblbnutí k těm klasickej, čili Conquest, Rush atd.
-
-
Call of Duty Ghosts poběží v rozlišení 720p, což mnoho zákazníků odradilo a chtějí zrušit předobjednávku.
Velmi neprofesionální. Nejdříve přečíst originální tweet a už vůbec nefabulovat podle jedné odpovědi od očividného debila.