-
EA Sports pracuje na next-gen titulu FIFA World Cup.
EA je celý next-gen -
EA Sports pracuje na next-gen titulu FIFA World Cup.
EA je celý next-gen -
az opustis svuj bezduvodny fanboyismus, a pripustis, ze konzole prechodem na hw amd opustilo posledni rozdil mezi konzoli a pc, a tim padem pozbyly duvod existence (myslim z pohledu nas, hracu), zacnes tenhle loupezivej artikl hejtovat taky *5*
-
-
Není nic lepšího, než když fanboy obviní fanboye z fanboysmu.
-
Myslim ze ani tolik, pozornosti si nezaslouzim kazdopadne pravdu nemas, mozna jsem Fanboy a budu jim porad , nejsem Patriot PC a rad si na nem neco obcas zaparim. Neopustim to se neboj.
( Ugh, to je neco hrozneho "snizit" se na uroven Anonymu, doufam ze se jedna jen o mensi fauxpaus.Vse bude opraveno brzy) -
tady je krásně vidět, jak jsi naivní. právě díky vzájemné konkurenci dvou konzolí se obě firmy snaží přijít se zajímavými exkluzivitami a lijou do toho slušné sumy peněz. právě díky tomu vznikají hry, které by patrně jinak vůbec nevznikly, protože by pro to nebyla taková motivace. tedy jen ať se Sony i Microsoft snaží nadále uspokojovat hráčské potřeby... ty máš jako hráč vždy právo volby, co chceš hrát a co ne, tedy jakýkoli hejt je zde zbytečný...
-
-
ty se pokousis casto naivne protiargumentovat, ale nevadi, stejne te mam rad *5*
kdyby se vyvojari mohli soustredit na jednu verzi, a nemuseli sulit tri zaroven, tak by hry byly pri vydani o neco vychytanejsi, konkurence je v tomhle uplnej nesmysl, exkluzivit je par a pokud do toho sony a ms neco lejou, tak leda $$, ktery naloupili u ostatnich vyvojaru, takze nula od nuly pojde
schizofreni ms je vubec kapitola sama o sobe, ale chapu je, kdyz neco proslo sony, tak si chtej naloupit taky -
-
nepochopil jsi, ale nevadí.
-
-
ze by neco nevzniklo, kdyby nebyly konzole je nesmysl, na tom neni, co chapat
exkluzivity jsou ciry negativum, ja si chci vybirat mezi hrami, nikoliv mezi pseudoalternativnimi platformami -
-
Aspon ze s temi plusy, to neprehanis kdyz uz nic jineho. *3*
-
-
-
-
-
oops, to byla reakce na mistni kulturni vlozku, pana Jack1947@tiscali.cz
*6* -
-
já bych toho komika zrušil.. naprosto zbytečný zobat do klávesnice kvůli němu
-
-
-
Gameplay ukázka z Deep Down se dle Capcomu odehrávala v Čechách (Bohemii) léta páně 1494.
Erhm ... poněkud zajímavý pohled na naši minulost, i když, ta prasátka jsou povědomá, to je pravda ^_^ -
-
Skoda, ze to je F2P to by bylo zajimavejsi kdyby ne. *9*
-
-
Zisky EA za druhé čtvrtletí fiskálního roku 2014: PC 274 mil., X360 167 mil., PS3 131 mil., mobil: 75...
to je videt, jak konzolisti upirati, co muzou, jinak by se s tema jejich prepalenyma cenama nemohl zisk z pc ani blizit *5* -
-
Zisky EA za poslední 4 kvartály:
konzole: 2186 milionů
PC: 1010 milionů
mobil: 383 milionů
Q4 Non-GAAP:
PS3: 363 milionů
X360: 324 milionů
PC: 198 milionů
Mobil: 103 milionů -
-
tak urcite, dve konzole maj dohromady dvojnasobnej zisk nez pc (pro mene zdatne v matematice, na vsem zisk zhruba stejnej), to je padnej duvod, proc existujou celkem tri platformy a dve z toho exkluzivne omezeny *6*
proc by nekdo delal jednu verzi, kdyz muze delat rovnou tri *5* -
-
Neprestavej hateovat tak pak Pcckari budou vzdy nenavidenejsi nez konzolisty za jejich vylevy. *4*
-
-
Nevim za co ho mínuskujete, má pravdu, máte to v tom dokumentu jasně napsaný ať se vám to líbí nebo ne (2. tabulka od konce myslím).
Co já nechápu je význam tý bleskovky. Mluví se o ziscích z Q2 2014. To je za půl roku, ne? Jsou to tedy předpokládané výsledky? Nebo už mají půl roku dopředu takovýhle zisk z prodeje (prodeje čeho)? Nebo snad má EA k dispozici stroj času?
EDIT: Hodilo by se vědět, kdy v EA začíná fiskální rok. A jsou to předpokládaný výsledky (je to napsaný hned na začátku toho dokumentu). -
-
fy
Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) today announced preliminary financial results for its second fiscal quarter ended September 30, 2013.
je to obdobi cervenec - zari 2013 -
od kdy je kvartál půlrok?
-
-
Teď je Q4 2013, ne? No tak Q2 2014 je za půl roku.
-
-
Jo takhle si to myslel..to potom jo..dva kvartály jsou půlrok :)
-
-
-
-
-
-
Uncharted 3 oslavuje druhé narozeniny novým patchem a zpřístupněním všech dosavadních DLC map (+ jedné...
13 map zdarma? Už vim co budu večer dělat *2*
Mínusaři, kolik map zdarma vám dalo CoD, Battlefield nebo něco podobnýho? *15* -
-
Mínusáři sou hrozný chudáci, s tim nic neuděláš. Jen tiše závidí.
-
-
Zrovna v tvem pripade to ma spis, podle meho nazoru, co docineni s tvym fanatismem. *3*
-
-
Ne, všichni mu akorát zavidí. *2*
-
-
Že má dvě hlavy ale žádnej mozek? Záviděníhodné! *2*
-
-
-
-
Já je zdarma nemám. Kruci, kde je chyba tentokrát. Nechce zase Sony moje údaje z kreditky, abych si mohl stáhnout něco, co je zadara, ne?
EDIT: Aha, tak nic. Stačilo jen hru vypnout a zas zapnout. WTF. -
Wow to je paráda, že si se s námi podělil! Všichni toužíme vědět co dělá mizerauz po večerech když nás zrovna neobšťastňuje svýma nepřehnaně častýma a vůbec né od věci komentama! Prostě wow!
-
-
to je ten zivot konzolisty, obcas vyhodis 60 babek za nakou tu exkluzivne predrazenou overhyped znacku, a mezitim cekas, jestli uvolni aspon naky to dlc zdarma *5*
-
-
AA Hater, tak ja zase Hatuju mizerny zivot pcckare, zadne poradne exkluzivity a bez indii her by si ani neskrtl. *15* Burn, Burn burn baby. Pro n.
-
Na PC to je jinak?
-
-
Samozrejme... na pc jen brečíš v diskuzích protože nemáš co hrát *3*
-
-
Na Steamu mam tak 120 her co jsme ani nezapnul... Ten muj argument byl stejne pravdivej jako toho jelimánka nademnou *3*
-
Mám na PC přes 250 her, drtivá většina velké hry a tak polovinu z nich jsem nehrál (ale postupně se prokousávám) a do toho nepočítám asi 10 MMO, které bych všechny hrál, kdyby to bylo fyzicky možné. A co ty?
-
-
-
-
-
to je jen pro multiplayer, že? je ten multiplayer něčím zajímavej? zrovna hraju dvojku a nějak si ten multiplayer nedovedu představit, ani bych ho asi vyloženě nevyhledával.
-
-
Jojo jen na multiplayer, v základu je fakt málo map, 13 je obrovský čislo oproti základu... Dvojka má multak hodne podobnej trojce jen par ptakovin navic ve trojce... Jsou to klasicky Third person strilecky/hopsacky v multaku... nic vic nic min... par zajimavych modu (jeden hrac nese truhlu a zbytek teamu ho chrání pred druhym teamem, kdo to donese do zakladny vyhral... nezdá se ale je to zábavný)... Celkově to ale neni nic zazracnyho, zahraju si to kdyz mam dlouhou chvilku, ale ze bych se na to tesil domu to ne *1*
-
-
-
Prodám kupon AMD Bronze a Splinter Cell
Opakování matka moudrosti. Kdo chce, napište email, jeden za kilo.
Zvláštní, jak se tu spousta lidí dušuje, jak kupuje origo a jak čeká na slevy když tu můžou mít zánovní hry za kilo, tak nikdo nic :)) -
-
treba to jednoduse nechteji kvuli toho, ze to nabizis prave ty ;)
-
-
Hele já to můžu klidně hodit do koše, mně je to k ničemu, píšu to sem jen z dobré vůle, spíš jde o to, že si to každý stáhne nebo už má dohrané dávno. Pár jedinců se tu snaží vytvořit pocit, jak si každý hry kupuje, ale realita je uplně jiná i zde na games.cz, kdo myslí že ne, je naivní.
-
-
Ja muzu mluvit jen za sebe a ja si hry kupuju, i kdyz prevazne jen v akcich a bundlech. Potreba si koupit superzhave novinky za 999 Kc me nejak nelaka, uz jen z duvodu, ze ke hre bych se stejne dostal tak za pul roku nebo rok a to jeji prodejni cena bude nekde na 1/5 ne-li jeste niz (samozrejme existuji vyjimky jako treba skyrim, ktery je porad relativne draha zalezitost).
-
:DDD Ty jsi fakt tragéd.
>nikdo ode mě nechce koupit hru, tak jsou všichni piráti
Gratuluju, získáváš cenu ubrečenosti za rok 2013... -
-
Je ti jasný, že normální člověk výlevy puberťáků jako jsi ty ignoruje.
-
-
A to má bejt jako přiznání, že nejsi normální člověk nebo co? Tak to gratuluju i tobě no.. *15*
-
-
-
Já bych to bral jen teď nemám charglej paypal kredit.
-
-
Však vpohodě, dej email, pošlu kódy a až budeš moct poslat 2 kila, tak pošleš .. o nic nejde.
-
-
Okej, tak to pošli na ... .. Dík
-
-
-
Hoď to do koše a už se nevracej!
-
-
-
Je zvláštní kolik kecálistů má potřebu se vyjádřit i k jasně dané věci. Chceš hru napiš email. Nechceš? Tak tu nesviň diskuzi.
-
-
Vis, kdybys ses krotil ve svych vyjadrenich na konzole atp, mozna by od tebe i nekdo neco koupil a bez zbytecnych reci. Muj pohled. Nevim treba se mylim a mas pravdu, uvidime dle minusu. *3*
-
-
od tebe bych ten kupon nechtěl ani zadarmo :)
-
-
A kdo říká, že bych ti ho dal. Většinou lidi nehodnotím podle diskuzí někde v zapadákově, ale když si vzpomenu na tvoje řeči o televizích apod., kdybych nevěděl, jak jsi mimo, asi bych ti to jako řadový člověk žral, ale takhle vážně ne.
-
-
moje řeči o televizích? ale prosimtě. vždyť jsem se do té diskuze pořádně neponořil, jen tě upozornil na pár věcí, kterým nerozumíš :D btw ty jsi tam shazoval jednu značku, tedy jsi předváděl klasický hejt... a tím, co jsem tam prohlásil, jsem mimochodem neřekl, že jsou jiné značky špatné... tenhle rozdíl ale zřejmě nepochopíš ;)
-
-
Hejt? Jen realita. Za poslední 2 roky jsem měl doma koupených (!) 8 televizí a další desítky jsem viděl (myslím opravdu viděl, ne, že jdu kolem obchodu a řeknu si hm tam je nová ST60tka), to jen na okraj k tomu tvému internetovému diskuzérovy, absolutně nemáš ponětí o čem mluvíš, jen máš našprtané testy z netu a marketingová data. A nemyslím jen to včera, ale i předtím jiné diskuze, na 80 procent jsem si jistý, že jsi to byl ty, pokud ne, tak se omlouvám, nepamatuju si ty lidi moc, jedním okem doleva, druhým doprava tady, protože jinak by se tu člověk občas z těch keců zbláznil.
-
-
Kažopdáně ty mínuska a pluska jen ukazují, kolik blbů tu je, diskuze games tím začíná být vyhlášená i mimo tento server, proto sem nechodí moc normálích lidí, kteří si šetří nervy :)
-
Tím to jen zmírníš. A hlavně ukaž mi běžného uživatele, který si bude kalibrovat barvy, to by jsi musel mít sondu.
-
když si nejsi jistý, proč cosi neurčitého vytahuješ? jako argument toho, že jsi mimo ty? :) a jak ty můžeš vědět, co vím a co nevím o televizích a jaké s tím mám zkušenosti? ani o tomhle nevíš nic. ty jsi vyčítal televizi kontrastní barvy, tedy jsi zcela ignoroval nastavení barev televize, což je jednoduše neznalost na tvé straně, na které mohu svá tvrzení proti tobě opřít. ty se můžeš opřít maximálně o svá prázdná slova...
-
-
-
-
-
Možná jenom nikdo nechce toho příšernýho Splinter Cella.
-
Nebul, bábovko!
-
Co výměna? Mám u sebe kód na GOG verzi Zaklínač 2 a z Levelu mám klíče na Race Injection a Red Orchestra 2. Vybral bys si z toho něco?
-
-
Bohužel, Z2 dávno dohraný a ty další dvě mě nezajímají.
-
-
-
Project Eternity
Project Eterniy - hráčův Stronghold
http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0066/pe-stronghold-2444x1172.jpg
To je taková krása, že jsem málem slzu uronil *1* -
-
*8*
-
-
Jo, takhle nějak jsem se musel tvářit, když jsem to uviděl poprvé.
Pěknou chvíli jsem jenom koukal v němém úžasu na tu krásu. Kam se hrabe CryEngine 3 nebo Frostbite 3, to se nedá srovnat.
Jenom abych nemusel upgradovat, aby mi to počítač v takovém oddálení zvládnul *15*
-
-
-
PS4 update (v1.50) je již očividně připraven na update serverech.
to není žádná novinka
http://blog.eu.playstation.com/2013/10/25/ps4-system-software-update-1-50-detailed/ -
Halo: Spartan Assault se po Windows Phone, Surface a Win8 objeví také na Xbox One a X360.
Ono to nakonec vyjde a jak ze jen na Win8? To si ze mne nekdo dela srandu ne. *10*