-
Dohrát Battlefield 4 kampaň zvládnete prý za 4 hodiny (na normální obtížnost).
Byl bych radši, kdyby už za půl. Prej je to pěknej sr*nec a bohužel se v ní odemykaj některý zbraně do MP, čili kdo chce mít přístup ke všem zbraním, musí dohrát SP stejným způsobem, jako jsme museli hrát Coop v BF3. Tohle se jim fakt nepovedlo.
EDIT: Pro pobavení. Totální lama hrála conquest... A s KH2002. Mít svoje favority (G3A3, M416, L85), mohlo to bejt ještě o fous lepší. Jen tak, kdyby si zas někdo na mně chtěl zvedat ego :)
http://www.imagehosting.cz/?v=obrazegeg.jpg
http://www.imagehosting.cz/?v=obrazegwg.jpg
http://www.imagehosting.cz/?v=bf32013102.jpg -
-
M416 neexistuje,ta zbraň je HK416,EA sou tak známý s.ině ,že ani licenci nedostanou.
-
-
Nefunguje přihlášení...
Že to je od H&K samozřejmě vím, ale proč je to ve hře značený jako M416 nemám páru. Verze M27 IAR se zase znační oficiálně s M, přitom je ze stejný "rodiny", jako H&K 416. Tak nevím, proč to dvojí značení a kdo to zpackal. A je mi to i celkem jedno, bavím se o BF3, tak to beru tak, jak je to ve hře značený :)
-
-
To se mi zase libi, prinasi to zase neco noveho ze by to byla ta "priprava" na MP? *15*
Vysledky, nejsou spatne ale tady se proste tim moc nezavdecis tem imbecilkum. *3* -
Si fagt borec! *14*
-
Ukradnute obrazky ti nikdo nezere! *1* Nulicka ma pokazene ego! *1* Dite jak se patri! Musis si neco dokazovat! Kid go home! *12*
-
-
Keby tam kampaň nedajú nikto by ani necekol... takto si to len poka*ili -
tak toje pěkná bída *2* kdyby aspoň 60 hodin tak je to ok *15* -
-
Tve zbozne prani, ne ne jde to ve slepejich COD = Kratsi, zabavnejsi, lepsi. *5*
-
60 hodin scriptov by ich engine nezvládol
-
-
neomezená aktivace BF3
G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW -
-
Snaha se ceni, bohuzel to ale nefrci... *9*
-
-
EA zrušilo C&C F2P
Prý to nebyla hra, kterou by jsme hráli -
-
EA zrušilo C&C F2P
http://www.pcgamer.com/2013/10/29/command-conquer-cancelled-devs-admit-they-were-not-making-the-game-you-want-to-play/ -
Diky diky moc, alespon jedna serie bude zachovana. *3*
-
-
Taky jsem celkem rád *1*
-
-
-
Parada, Adept na nejkratsi hru roku. Jsem zvedavej na COD, Muj osobni tip ... 2,5-3hodiny a vas ? *3* -
-
Tak obe hry jsou primarne MP, ale je pravda, ze kdyz uz tam ten SP cpou, tak ma alespon za neco stat.
-
-
Steam Halloween sale
http://store.steampowered.com/sale/halloween2013 -
-
Sáhnul jsem po Serious Samovi 3 a bundlu Cthulhu Saves the World a Breath of Death VII. Jinak Shadow Man za necely 2e je proste bomba, ale koupim az zase chytnu nostalgickou. :)
-
Já si teda moc nevybral :-) ale I have no mouth and i must scream za 1,84e byla povinnost :-)
-
-
Battlefield 4
Tak SP dohranej, nebylo to špatný, jenom trochu kratší (klasika) + mi tam chyběla nějaká větší variabilita prostředí/činností - např. třeba ponorka by byla dobrá, nebo obrana letadlovky. Grafika oproti 3 trošku lepší, stejně tak lehce náročnější.Chtěl jsem na Youtube najít "alternativní" konec - vybral jsem Irishe, bohužel jsem nic nenašel a hrát znova se mi to nechce, stejně si nemyslim že mezi těma koncema bude nějakej rozdíl. -
-
Litas v SP v letadle nebo vrtulniku (jako pilot)?
-
-
ani jedno, jenom párkrát tank a loď (malá), toť vše
-
-
Achjo to zase bylo kecu jak na singl pripravi na mp a to co clovek potrebuje naucit nejvic tam zase neni... jsou to hlupaci.
-
-
OOH yea Baby! Takze 30gb MP a SP jen tresinka. To si dam libit teda. *5*
-
-
-
Rad bych se zase projel v tanku, ten vrtulnik a letadlo by taky nebylo moc odveci. Tak co nechas si to pro sebe nebo se s nami podelis? *7*
-
-
Jacku, až z tebe uděláme prezidenta, slibuju, že budeš moct lítat vrtulníkem i letadlem každej den. A tanky si pořešíme hned na začátku voleb, kdyby byly nějaký problémy s demokratickym postupem. My to dokážem, Jacku.. #JACKFORPRESIDENT #freejack1947
-
-
#onelovejack1947
-
-
-
-
Paani, ty si teda rychlik *8* . Ja jeste nedoparil ani Batmana *15* . Je tam neco zasadniho, odlisujici se od BF3 SP , treba nevim neco napis. Nejake info.
-
-
přišlo mi to kratší než BF3, stejně tak víc stereotypní, příběh nic extra, s 3 srovnatelnej, možná trochu slabší
-
Zavidim vam moznost kupovat vsechny novy hry v den vydani ... *12*
-
-
vzhledem k tomu, že mám BF3 i s prémiem, tak se mi za BF4 dávat 2000 nechce, až to bude levnější, tak to kvůli MP koupim, i s vědomím, že v EA nebudou mít ani na jídlo *9*
-
-
-
-
Čerstvě vydaná novinka skupiny Arcade Fire je vhodnou chvílí připomenout si netradiční interaktivní...
Tuhle skupinu mam moc rad. Pisnicky jako My body is a cage nebo Intervention nesmi chybet na zadnym z mych prehravacu. -
Matadoři z Digital Foundry přivezli ze Švédska srovnání next-gen a PC verzí Battlefieldu 4.
Kromě rozlišení, který mluví jednoznačně pro PS4, to je vizuelně dost podobný. Xbox verze je kontrastnější, což je naprosto jedno, tam je to o osobních preferencích. PS4 verze vypadá, že má navíc nějakej lacinej post-proces AA, nejspíš založenej na FXAA, kterej je do FrostBitu implementovanej. Xbox vypadá že běží bez AA. Ve výsledku je to docela jedno. Důležitá bude samotná hra, a ta je podle toho co jsem zatím viděl a zkoušel ve všem lepší než BF3. Největší radost mám z designu map. Je vidět, že se DICE hodne naučili. Taková Teheránská dálnice, Bazaar nebo Metro byly vysloveně nepovedený. Moc úzkejch hrdel, kde se všichni potkali v jedný nebo dvou uličkách a tam se spamovalo vším, co bylo po ruce. S BF4 to zatím vypadá slibně. Fakt se těším. -
-
V Metru se holt ukázalo, kdo má koule na to prorazit campery. A šlo to.
-
-
Jo no, ale to jsi musel mít tým, kterej se dal strhnout k tomu, aby přestal taky campit, k čemuž se hodně lidí ze zoufalství uchylovalo, a jít tam s tebou. A pak to byla taky slušná loterie. A to nemám rád. Ten tým, co začínal nahoře měl prostě obrovskou výhodu, protože hlídal tři úzký chodby, kdežto ty co šli zezdola se museli najednou zorientovat v mnohem širší hale plný schovávaček a míst na campení. Ono to jde, ale jen za určitejch podmínek a jeden tým to má prostě lehčí, protože pokud neudělá vysloveně chybu, tak si většinu vlajek pohlídá po celý kolo. A to je u mě špatnej level design.
-
-
Teheranska dalnice mela nejaky uzky hrdla?
Bazaar mi prisel jako dobra pechotni mapa. Jenom metro me stvalo. Jedno uzky hrdlo je prece jenom trochu malo. -
-
Bazaar byl supr... Člověk nechal psychopaty bojovat v tý nejfrekventovanější uličce a zbytek mapy byl výbornej...
-
-
Nevím, co se vám na Bazaaru tak líbilo. Celá mapa měla prakticky 3 cesty. To je tak akorát při při nějakejch 24 hráčích. Už 32 bylo pískoviště camperů a loterie náhodnejch kulek. Metro to samý. Troje schody a to je všechno, jinudy cesta nevede. A Teheránská dálnice se nikdy skoro nehrála, teď už tuplem ne. Z těch třech byla podle mě nejlepší, ale bůh ví jaká sláva to taky nebyla. Půl mapy na šířku bylo prakticky otevřený prostranství. A Damavand Peak Conquest byl už vysloveně špatnej vtip. S Shanghaií se to nedá vůbec srovnávat. Ta mapa má mnohem víc možností postupu, navíc tu nejotevřenější část můžeš proplavat pod vodou, a snipeři taky truchlit nemusej, protože maj střech na hraní víc než dost. Za jedinou opravdu podařenou mapu vanila trojky považuju Kaspickou hranici v Conquestu. Ještě Firestorm ušel a Noshar Canals měly dobrej TDM. A když do toho zapojím fakt, že mapy se ve čtyřce měněj podle potřeb jednotlivejch módů, takže v Conquest Domination vypadá část Shanghaie jinak, než v Conquestu, tak se trojka nechytá už vůbec. Třeba na Kaspickou se vůbec nemuseli namáhat dávat TDM nebo Rush. Prakticky to nikdo nehrál a myslím, že je docela jasný proč. Jestli jste s těma mapama byly spokojený, tak vám to přeju, ale já je velmi rychle přestal hrát a po tom co jsem viděl a zkoušel do čtyřky v tomhle směru vkládám velký naděje.
-
-
Má snad něco na Heavy Metal, Oasis, Nelson Bay, Panama Canal nebo Cold War? Z BFBC2 samozřejmě.
-
-
Nevim, hrál jsem Play4free než z toho udělali Pay2win, alá headshoty z klasický sniperky tě nezabijou, když si zaplatíš armor, pak celou trojku a čtyřku betu. Po Shanghai jsem běhal a viděl jsem podrobnej záznam z Paracel Storm a Flood Zone a z herního hlediska se mi ty mapy zamlouvaj víc, než co nabízela trojka.
-
-
Ach jo ty tvoje slohovky nas nepresvedci! Si proste totalni lama! Doufam ze te nepotkam v bf4. *1* (Musel bych se smat tvemu gameplayi *1*)
-
-
Ty jses fakt traged *1* Ten rozmazany nick mam verit jako ze jsi to ty ? To je bida! Prohral jsi na plne care! *2*
-
Škoda, že nepřišel, mohla bejt sranda. Ale bavil jsem se i bez něj :)
http://www.imagehosting.cz/?v=obrazehoh.jpg -
Ty jses velkej kluk ja vim ze? V bf3 te zajima TDM ? Vubec nevis o cem bf3 je prosim nekupuj si bf4! *1* A na netu je kazdej nabouchanej typek ze ? Pod do hospody dame rec? *14*
-
Tak tímhle jsi se pohřbil chlapče a nehodlám na tebe dál reagovat. Hubu plnou řečí, ale když dojde na věc, tak stáhne ocas a zaleze pod židli. Mohli jsme jít na férovku, klidně bych šel i na servr pro míň hráčů, abysme se potkávali častějc. Co čekat od člověka, co tě osloví idi*te v první větě, že...
-
Ty jses fakt hloupej jit na nemeckej server? *1* A jeste 24 hracu? To neni ps3 ja chci poradnou bitvu 64 hracu a ne TDM ,ale large conquest ty nulo! *2*
-
Tak se pojď zasmát, Noshar Canals TDM?
EDIT: -=[Die Urgesteine]=- Fun Clan Germany -=[NO RULES]=-
Germany Team DM • Noshahr Canals
Pro 24 hráčů, na tu mapu až až, aby to nebyla řezničina ale slušná hra. Budu tam, můžeš přijít.
-
-
-
-
-
Bla bla bla Metro nejhranejsi mapa idi*te! A bazar a teheran jsou nejlepsi pechotni mapy!
Vis uplne howno
-