Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Matadoři z Digital Foundry přivezli ze Švédska srovnání next-gen a PC verzí Battlefieldu 4.

1.PC
    2.XB O
    3.PS4
  • CNN vybírá 10 nejmocnějších žen herního průmyslu.

Znám z nich ze všech jenom Jade....
  • Kupony Splinter Cell a AMD Bronze

Mám tu další 2 kupony, kdyby někdo chtěl. Kilo za jeden, stačí reagovat emailem.
  • BookerDeWitt

Detailní rozbor obou next gen verzí Battlefieldu 4 versus PC

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-battlefield-4-next-gen-vs-pc-face-off-preview

PC jasně vede, tady není o čem debatovat. Teď k oboum konzolím a jejich kampani pro jednoho hráče. PS4 verze jede v rozlišení 1600x900, zatím co Xbox One jen v 1280x720. PS4 tlačí o 44% víc pexielů do grafického nastavení, ale obě konzole zvládájí 60 fps s podporou v-sync, až na pár vyjímek, kde hodnota spadne na 50 fps a při velkém zatížení, kde na bojišti se spustí exploze, spadne hodnota na 30 fps. Na videu singleplayer Xbox One verze vypadá baravněji díky pře-vysokému kontrastu, který schovává ostré hrany. Multiplayer u PS4 zvládne 64 hráčů při více méně 60 fps, ale frekvence dropů je neuspokojující. Uvidíme, jak to bude vypadat u finálního produktu a jak se vytáhne Xbox One s multiplayerem, i když je nejspíš jasné, že lepší určitě nebude.
    • Ronox
      Mě na tom nejvíc pobavilo jak upustí ten nůž a rovnou do tý uříznutý nožky. Jinak konzole ještě srovnávat nebudu a počkám si na nextgen only hry.
    • Maarta
      No nevím, ale i přesto se mi zdá XO vezre vizuálně lepší...
      • nekromant33
        Jen přepálený barvy a kontrast, navíc pokud se podíváš ve srovnání s PC (je to teda maličkost ale když už to takhle je vidět vedle sebe) kolem 4:00 když jedou v tom autě tak ty sloupy vedení v dálce jsou roztěkaný až hanba, takže je to zase trochu okleštěný minimálně o AA (aspoň myslím, že je to zrovna tohle).

edit: ještě teda mě zaujalo že v tom videu jsem náhodně tak 20x klikl na různý časy a ani v jednom úseku neměl hráč kontrolu nad ovládáním.. pěkný tech demo

edit2: a taky mě přijde absurdní, že nextgen konzole nejde nativně v 1080p v dnenšní době... co budou dělat jestli se rozšíří 4k?
        • Jo to jsem si taky říkal, samá zpomalovačka a čumscéna.
          • Jack1947
            Nechces napsat dojmy jak o moc se treba zlepsila optimalizace, oproti Bete? Jsem hrozne zedavy. *3* Na tve dojmy z hrani.
          • a ty z toho máš cumscénu viď ?
      • Jen je hnusně přebarvená jako televize lcdčka od Samsungu, na té omalovánkovosti není nic lepšího si myslím. Stejně nechápu, mají x krát výkonnější uzavřený hw a nedokážou ani udržet fps. Kdyby to aspoň jelo v tom fullhd, vážně bída.
        • ucho
          1) Samsung v současnosti dělá jedny z nejlepších LCD televizí. jestli ti přijde obraz moc kontrastní, existuje nastavení barev (něco takovýho existuje na televizích už x let)
          2) to že se ty verze od sebe liší v kontrastu není normální, není pro to žádný rozumný důvod a není to něco, podle čeho bych v současnosti porovnával rozdíl v kvalitě
          3) spíš mě zarazilo, že na PS4 chyběly nějaké světelné efekty a nenapadá mě, proč by tomu tak mělo být. teda jeden důvod mě napadá. někdo chtěl, aby se ty verze v něčem odlišovaly. nikde jsem se ale nedočetl proč. obě ty konzole jsou na vcelku podobný výkonostní úrovni. nečekal bych u her větší vizuální rozdíly.
          • Proč myslíš, že Shitsung dělá top tv, protože ji máš doma? Ne, nedělá. Sem tam povedený model má, ale obecně je to lamařina jako LG.
            • 1988

Poruchovost

Osobně můžu říct že jsem pracoval v elektru od prodavače, skladnika až nakonec u reklamačního technika a jak mi řekli, tak to taky tak bylo že Samsung byla ze všech značek nejporuchovější značkou ať už na TV, přehrávače až po jiné věci.. Nevim jak je to s kvalitou teď, ale tehdy to tak bylo známé že Samsung byl příliš poruchový, v elektru už nejsem víc jak 2 roky.
            • Ucho: Ok chytráku :)
            • ucho
              Predator: jo, televizí jsi pár měl, ale nastavení barev jsi ještě v životě neviděl. takoví internetoví odborníci jsou nejlepší :D
            • ucho
              Sony Bravia má celkem dost reklamací a třeba v USA nemá dobrou pověst.
            • Ucho: jj testy, asi jako hrát benchmarky. Televizí už jsem pár měl a o pár víc viděl. Samsung má celkem dobré až ty top modely, ale to prakticky každá značka, v běžné třídě je to bída většinou. Tak či tak lcd je bída celkově, plazma je plazma :)

stop OT
            • Ronox
              Každý rok se točí Sony, Panasonic a Samsung. Samsung má lepší až ty high-end modely jinak většinou best buy je Bravia od Sony.
            • ucho
              mrkni na nějaké testy, je toho plný internet...
    • Docela bída teda, a už to někdo hrajete?

Já teprv začínám sosat, 20gb to má mrcha.
      • Jack1947
        Si nak pozadu , predatoriku. *15*
  • Video (1 / 2): Grafické porovnání PS3 a PS4 verze Assassin's Creed IV.

v prvním videu to vypadá že PS4 neumí pracovat s nasvícením a celkově se mi PS3 verze líbí víc. To je teda fiasko :D
  • V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.

Myslíte si, že když ta chyba zajede mimo okno, přestane být trapná?
    • Jack1947
      Myslim , ze tu zde jiz neni nebo kvuli tobe to opravovat nebude. Jenze ja uz te beztak davno neberu vazne. (nemusel by on a nebere)
  • Veskoslav

Spíše pro Wowkaře

Já mám základní balík hry+1. datadisk, tak možná se tam podívám. A pro ostatní, co mají tento balíček je to podle mě zajímavá informace. Mimochodem od 6.11 do 18.11 bude zase WoW pro majitele hry zdarma:)

"Players that have the original game now automatically get all of the content, races and features of World of Warcraft: Cataclysm. Battle your way to level 85, conquer the Elemental Planes and face Deathwing the world breaker.

See you in Azeroth!"
  • Psychotic

Video (1 / 2): Grafické porovnání PS3 a PS4 verze Assassin's Creed IV.

Nemůžu říct, že bych viděl větší rozdíl. Možná kdybych byl trénovaný v hledání rozdílů v grafice, abych si mohl každý rok zdůvodnit koupi nové grafické karty, tak by se něco našlo.
    • frag.ment

Video (1 / 2): Grafické porovnání PS3 a PS4 verze Assassin's Creed IV.

Tak na první pohled jde vidět daleko lepší voda na PS4, jsou tam stíny, které u PS3 chybí a na druhém videu jsem si i všiml daleko lepších textur, když se kamera přiblížila...
    • rancor1223
      Rozdíl je hlavně v počtu snímků za sekundu. Ten bude na PS4 dvojnásobný.
    • Keyz
      Rozdíl je
      http://www.dualshockers.com/2013/10/17/assassins-creed-iv-differences-between-ps4xbox-onepc-and-old-generation-further-detailed/

Konečně nové konzole dostanou nějaké efekty a vylepšení které neměli. Škoda, že všechny efekty již byli na PC a někdy se na to tvůrci vykašlali a naportovali to bez toho. Mohli mi dát navíc teselaci (jestli nebude).
      • Jack1947
        Jen proto ze to u OLD genu nebylo technicky/hardwareove mozne, ted se to zmeni ale pc bude napred vzdy. Ja bych nerekl ze prave OLD melo mene efektu , obcas mene je vice a na pc v kazde hre pak rusi a zneprijemnuji. Nejsem proti jinak at je to podobne jak na pc ale nerusive. *4*
        • Keyz
          Jo. Jestli to půjde nastavit bude to dobrý.
          • Jack1947
            Nedovedu si docela predstavit na konzolich nastaveni, vzdyt hw je totozny. *4*
    • Ono tam potom půjde hlavně o výkon mimo cut scenu, hlavně třeba v přeplněným městě.. tam už by mohl být rozdíl větší
    • MickeyMutant
      Ale jo, podívej se na to druhé video od ca 2:50 full screen v maximální kvalitě. Rozdíl je slušnej.
    • Jedinej rozdíl byl v rozlišení textur, pokud pominu drobný detail na jednom z modelů.
      • Draken69CZ
        Myslím že na tý velký telce to bude úplně stejný
  • ucho

PS+

jde vám někomu "koupit" MotorStorm RC? jak jsem koupil ty předchozí tituly, zmizela mi tam možnost nákupního košíku... ten nákupní košík mi vlastně zmizel i u členství PS+...
    • faitheater
      Ja som si vsetky tie free hry (vratane Motorstormu) nahadzal do kosiku cez web a siel som na checkout.
      Doma som to uz na PS3 len stiahol cez Download queue bez problemov.

EDIT: Aha, ty to mas tiez cez web... sry, prehliadol som screen.
    • Malleth
      Já to stáhnul v pohodě, stejně jako Gravity Rush nebo Uncharted.
      • ucho
        http://2i.cz/2f53f2d80b

takhle to vypadá. prostě tam nemám možnost to koupit... no je to jen na PS VITA, tak bych to moc neřešil.
        • Čtu PS3/Vita FREE Trial + Unlock ... navíc jsem si to již na PS3 stáhnul a můžu říct , největší problém je (bohužel) kamera .
  • Inak neviete ako to bude so SP BF4 ? Vsetky obchody to budu mat zajtra, pozajtra, ale Origin pristup do BF4 otvori az 1 novembra. Budem si moct aspon zahrat tu kampan ? Tiez viem ze su tu nejake obchadzky ako oklamat Origin ze som z USA, ale pocul som ze je to nebezpecne a je mozno dostat za to ban.
    • BF4

VPN a US servery - není žádný problém, jel jsem tak SimCity a BAN nikde ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit