Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Stealth Inc na PS+

pro ty co mají PS+, nevíte proč už tam není Stealth Inc? chtěl jsem si to zahrát, ale z IGC to zmizelo, i když na ofi PS blogu nepíšou, že by to tam nemělo být
    • Miserius
      Joo, musí to člověk hned házet do košíku a "kupovat" si je...
    • :) Kdo zaváhá nehraje .... já mám za to že jsem někde četl o jeho nahrazení . Casual tituly na PS3 nevystavují moc dlouho .
  • Jakých remaků a opětovných vydání her od firmy SEGA se dočkáme? Volba leží především na hlasu fanoušků.

To Sega nemá skutečně nic víc originálnějšího než to o čem v diskuzi i článku mluví ?
    Za mne Valkyria Chronicles ..... :/
  • WRC4

Zkoušeli jste někdo? Minulý díl jsem dohrál, docela mě to bavilo jezdit, slušně udělaný, ale ta 4ka šla po chvíli z disku, ovládání divné, zvlášní prodleva a celkově žádné změny, bylo to celé divné a o ničem.
    • Jack1947
      Stara grafika , auto prikovane na silnici sice hezkej destrukcni model a demolice auta ale to je tak vsechno. Ta hra je spise ostuda Rallye skoda no. Navic ty "okruhy" dokola to je na zblazneni s kecama co-pilota - turn left,turn right... jeste budou radi v recenzi za 7/10, tady spise mene. *7* *9*
      • Můžeš se přestat vyjadřovat hloupě o věcech o kterých nic nevíš? Bez těch keců copilota co píše by jsi nedojel ani za první zatáčku. Vsadím se, že nemáš ani řidičák a ralley znáš jen z televize. Sport je to krásný, o tom se nebavím. Mluvil jsem čistě o hře, která se dle mě moc nepovedla a dle mě jsi ji ani nehrál, ale pindat a pluskomínuskovat tu budeš.
        • Jack1947
          Pluskominuskovat? ty si pekne narusenej jedinec. Ta hra je o nicem sam si to shrnul. Nezapomen si spluskovat sve prispvky a ridicak zatim nemam, jeste neco bys rad vedel. Fantoome PC sceny. *15*
          • MickeyMutant
            Já bych rád věděl, až si ho uděláš, jestli budeš tak hodný a dáš nám vždycky vědět, když budeš vyjíždět a napíšeš, kudy budeš jezdit.
            • Jack1947
              Sice nevim jak si to mam vylozit, popremyslim o tom. *3*
  • LOL

co mám dělat? bratr začal hrát lolko, bože! jak ho toho zbavit? nějaké rady od lidí co se už střetli s tímto morem?
    • Co takhle odprásknout sebe? možná že se zbavíme jednoho rozšířeného "moru blbých otázek".
      • Jack1947
        Tim by mu moc nepomohl. *3*
    • stačí ho nechat hrát ne EU East, to ho časem zničí
    • Miserius
      Co mu ukázat DOTU 2?
      • *1* Experimenty na nemrtvých povoleny !
    • Já hraju lolko už rok a není žádná vakcína.... Musíš, ač to bude těžké, ho zabít... Já se s tím naučil žít, vlastně já už jsem štasten, ale když vidím ják svého bratra máš rád, MUSÍŠ ho zachránit, MUSÍŠ ho zabít. Podřízni ho v noci, to je jediné východisko.
    • Vrook
      Musíš vzít pistoli a střelit ho s ní do hlavy. Je to jediná možnost, zachraň ho.. *9*
      • Přece musí být nějaká vakcína, co nemocným pomůže! Nemůžu tohle dopustit na vlastní krvi *16*
        • To máš jako se zombie nákazou , jakmile začne slintat , už víc hummáního pro něj udělat nemůžeš ...
  • Sháním hru

Prosím Vás chtěl bych se zeptat jestli nikdo neví jestli existuje hra na xbox 360 kde jste manažerem bordelu a pasete prostitutky?? nebo něco podobnýho?
    • Vrook
      Nevim jestli je na xbox football manager, to by snad mělo bejt něco podobnýho. *3*
      • Tilwaen
        Overkill *15* +1000
  • PS4 verze Call of Duty: Ghosts zabere na disku 49 GB, Killzone: Shadow Fall 39,7 GB.

tak nevem kde nabrali tolko na lilzoune shadow flall ale coll of duty urcite neprekvapuje pozrite sa na tu grafiku urcite vera zabaera ju tekstury urcite aj nejake tie kutsceny a v poslednom rade ksripty *5*
    • PS4 verze Call of Duty: Ghosts zabere na disku 49 GB, Killzone: Shadow Fall 39,7 GB.

Pořád to vypadá hůř než Crysis 1.
    • Jack1947
      Ta kmadarstina se ti lepsi, jen tak dal . ZACHVILY BUDES PORADNY MADAR. *4*
      • Inquisitor
        Husa zakejhala
      • vlastik.plaminek
        To sedí. Ale ne od někoho, kdo píše jak cikán z pomocné.
    • *9*Špatné. Stáhnu jednu hru a na multiplayer nezbude , protože mne náš trojjediný provider tak zafupí až mi bude Plus účet jen na okrasu ega ...
    • engine+cutsceny = 39.6GB, scripty 0.099GB, AI 0.001GB *6*
  • Miserius

Far Cry 3

Pokud někdo chce Far Cry 3 na Uplay (mam kod z toho rozdavani co uděla 100% slevu na Ubishopu) tak napište, dám to někomu kdo tu diskutuje, ne nějakýmu lojzovi co sem chodí jen brát kódy...
    • Erien
      beru :)
      • Miserius
        Máš to na mailu co máš uvedenej tady v profilu
        • Erien
          funguje dík.
  • Batman: Arkham Origins si odneslo z recenze na serveru VideoGamer.com hodnocení 8/10.

ja do 4ky nejdu - nevidim temer zadnej progres oproti trojce. radsi to vrazim do jinejch dvou her. enslaved a neco jeste vyberu... :)
    • Já bych to takhle dopředu neodsuzoval. Nejdříve si počkám, až bude 4. díl vůbec oznámenej a uvidím alespoň nějaký gameplay a pak se uvidí jestli do toho půjdu *1*
    • Miserius
      Neni tohle třetí dil?
  • Ronox

Batman: Arkham Origins

Tak kdo hrajte a jaký máte dojmy? Já jak jsem byl skeptickej vůči tomu, tak mě to mile překvapilo. Super atmosféra, menší vylepšení soubojů, kdy Batman využívá i prostředí (zeď, zábradlí). Zatím u mě dobrý.
    • Jazz
      Jo, je to boží. Bohužel je tam dost bugů, například jedna věž vpravo dole na mapě nejde "osvobodit", protože jakmile ohackuješ ten panel, tak se za tebou zavře okno a dveře, a do šachty nahoře se nedostaneš, protože Batman jen tak visí na okraji.

Taky se mi stalo, že jak jsem získal ten omračující detonátor, tak jsem letěl 2x zpátky (dvojitá animace) a pak mi Batman zmizel z povrchu zemského a nemohl jsem ho ani ovládat. Myslím, že i Glide Kicky jsou rozbité, když už letíš a chceš někoho zaměřit.
      • Ronox
        Já jsem zatím měl jen jeden bug, kdy se mi otočil když otvíral šachtu, tak to vypadalo trochu komicky.
        • Jack1947
          Typicke treba po zmlaceni, roztahly nepratele stojici na zemi,jen jeden bug no.
          Jinak je tam urcite hodne vylepseni ale pro toho kdo to zatim nehral. Nechce moc spoilovat ani v tagu spoiler. Potrebuje si to kazdy zaparit. Zatim jen jsem mel docineni s 3 bossy, i nepratele se umi lepe mlatit. Atp ... a gadgety jsou vylepsene Disruptor, hak s kotvickou , ve 15% se neda jeste moc rozepisovat pac hra je jeste dlouho predemnou. *3*
    • Já nevím, ale co jsem viděl videa z hraní, připadá mi to jen jako Arkham City v trochu lepší grafice. Mám dojem, že prostředí v soubojích bylo využívané i v AC, ale většinou jsem bojoval na otevřenějším prostranství, tak si nejsem jistý.
      • Ronox
        Gotham je předělanej .. samozřejmě, že některý budovy tam jsou "stejný" když z jeho části udělali Arkham City v AC, ale jinak je to super. Sic to vypadá stejně, ale hraje se to furt stejně dobře, souboje jsou dynamičtější, protože se nepřátelé víc zapojujou klidně 3-4 najednou, tak je lepší uskočit. Boss fighty tu jsou lepší se mi taky zdá a hlavní a to příběh je zase dobrej. Jestli tě nebavilo AA a AC, tak si tohle nepořizuj, protože žádná změna, ale jestli tě to bavilo, máš rád Batmana a Gotham, tak do toho jdi.
        • Hrál jsem obojí, AC zrovna nedávno. Bavilo mě to, i když mi to přijde trochu přeceňované. ŠPozději mě štval respawn nepřátel ve vyčištěných lokacích, trochu stereotypní souboje i čištění místností plných nepřátel a vodění za ručičku. Ale jsou to fajn hry a Origins si koupím později, až to bude zase ve slevě.
          A mimochodem, víc nepřátel najednou na mě určitě útočilo i v AC.
          • Ronox
            Tak tady se mi zdají celkově agresivnjější oproti AC právě a mám to v kontrastu, protože jsem před Origins hrál AC znova. Ten respawn jsem zatím zaznamenal po restartu nebo znovuzapnutí hry, ale vyčistil jsem uličku před GCPD a tak dobrý 2 hodiny se tam nikdo neobjevil .. mezitím jsem vlezl do stok pod GCPD a dalších lokací s loadingem a zatím se nerespawnuli. Někomu se zdají ty souboje stereotypní, ale mě stále baví jak u AA a furt mě to utvrzuje, že to je jeden z nejlepších soubojovejch systémů v takový hře. To flow soubojů je neskutečně návykový pro mě :D
            • Jo, ten soubojový systém je hezký a přitom celkem jednoduchý na ovládání. Když jsem hrál v AC hlavní dějovou linku, tak toho ani zas tolik nebylo, ale při dodatečném plnění vedlejších úkolů a hádanek jsem se vrátil do nějaké lokace a musel se zržovat likvidací nepřátel znovu. To by ani tak nevadilo, kdyby nebyli stále stejně rozmístění a nechodili po stále stejných trasách.
              No a také se mi zdálo, že používání speciálního vybavení v bojích bylo celkem zbytečné a raději jsem protivníky umlátil. Ani jsem nevypozoroval, jestli ty věci mají vliv na zdraví protivníků, nebo jenom na omráčení a tím získání trochu času pro vypořádání s ostatními.
        • Miserius
          I'm in!
      • Miserius
        Já vim ze treba zeď využival už i v Arkham City, ale jestli tady to je nějak víc, to už nevím :)
    • Jack1947
      Hlavne jsem si nebyl jisty jestli se to odehrava v minulosti/budoucnosti. Pak Joker a doslo mito.
      • Ronox
        Tak ono slovo Origin = původ, počátek .. takže už od začátku bylo jasný, že to je prequel :)
        • Vrook
          Já někde slyšel, že přestože se to jmenuje Arkham Origins, tak se to neodehrává v Arkham a nejsou to ani origins v tom smyslu počátků Batmana. Jak je to?
          • Ronox
            Na Arkham se to podle mě napojí na konci hry přímo. Teď si v Gothamu a jdou po tobě nezjnámější padouši. Zatím jsem byl v pár lokacích co se týče budov a to policejní stanice, loď Final Offer jinak si tak furt lítám a mlátím gangy okolo :D Predikce je, že v nějaký části hry se to přesune do blázince a nebo to skončí napojením na něj, ale nechci spoilovat jak sebe, tak i vás.
            • Vrook
              Dík za info.
  • Pilgrim66
    A jezis, tady si zas nekdo naklikaval pluska. Musis to delat trochu nenapadnejc Doktore!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit