-
V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.
Když už Ayrtona tak snad Sennu ne ? :D -
-
Když zima tak bundu
když lízat tak ....u *3* -
-
Algidu ? *3*
-
-
V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.
Zmrzlinu...nedělat reklamu :))
Rád bys jednu vylízanou z(m)rzku ? -
-
Vytmav jim to... ˇ
Reklama-zmrzlina to se tak hezky rymuje. *15* -
-
Nejlepší je chodit do práce o státní svátky
:)
-
-
-
-
-
-
Call of Duty Ghosts - Extinction
Tak v nových Call od Duty už se nebudou likvidovat zombíci, ale mimozemšťané. Pro mě vítáná, ač nijak drastická změna. Z obrázků mi to dost evokovalo Crysis 2 (což zatím beru jako plus)... ostatně, pokud se to osvědčí, tak by to možná nebyl zas tak špatný posun série? Dříve si mi to hodně příčilo, ale pokud není šance na návrat do druhé světové a tohle dopadne dobře... Ale to je na tuhle značku příliš nadějných "kdyby"... -
-
Kdyz bude treba byt nakonci, nejaka mise v kampani tak to zkousnu i ja. Podle me to bude dost podobne. Neinspirovaly se nahodou tvurci v samotnem SR IV. *3*
-
-
Shinji Mikami (tvůrce Resident Evil): PS4 a Xbox One jsou téměř identické.
Jo a preto uz prve hry bezia na tych konzolach rozdielne, vid Battlefield 4 900p na PS4 a 720p na XBOne. Tak isto CoD - na PS4 1080p, Xbone 720p... -
Paří tu někdo Gas Guzzlers Extreme (dost pohodová hra, kéž by takový jízdní model a hratelnost mělo další NFS) ? Zbývají mi asi 4 nebo 5 aut do konce, střídám závod za závodem a už mám asi 248 bodů a nemůžu se hnout z místa na další auto, to se opravdu musí dojet taková tuna závodů v této fázi ?
-
-
kup si nejlepsi auto v aktualni lize, mne to taky chvili trvalo, nez mi to doslo
-
-
A jo tyjo, já jezdil celou dobu s jakoby druhým nejlepším odemčeným, taková blbina, to mě teda nenapadlo, že musíš mít jakoby to aktuálně "nejlepší" ..
-
-
-
Můžete tu chybu alespoň opravit, když už jsem vás na ni upozornil? -
-
Prestan uz, on to urcite opravi (nebo taky ne) neprijde mi nikterak zajimave se strefovat do Bleskare kvuli prkotinam, zabavne uz nikoliv. *3*
-
-
The Golden Joystick?
Nějaký info o vyhlášení The Golden Joystick? -
-
http://www.godisageek.com/2013/10/golden-joystick-awards-winners-2013/ ?
-
-
WALKING DEAD
Kompletní balík za 7 babek: http://www.amazon.com/dp/B00ELJRCDO?pf_rd_p=1639172802&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=7266959011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=19G22257ZXS3TCNW3QQS -
-
Zajímavý. Sem fandou jak komiksu, tak seriálu, ale s hrama nemám zkušenosti. To jsou dvě samostatný hry, nebo nějak navazující, nebo nějaký epizody? To dělení je nějaký zmatený...
-
-
To je 5 epizod a ty tvoří serii... O druhý serii se dozvíme první info tenhle týden :)
Tech 400 days je maly dlc (hodina) a je to takovej předěl mezi první a druhou serii -
-
Hm, tak po registraci zjišťuju, že je to jen pro US zákazníky... Nějaká šance to obejít, třeba změnou státu v profilu?
-
-
Stačí si dát novou adresu, ani nemusíš mazat tu starou. Já mam pocit, že žiju někde v Alabamě nebo tak nějak.
-
Musíš si vytvořit americkou adresu. Zadej tam třeba adresu nějaké firmy/restaurace (já tam mám Apple Headquarters) a v pohodě to půjde.
-
-
-
-
-
Star Citizen - 25 Mil. USD
Já snad začínám doufat ať už jim tam nikdo nic neposílá, nebo vymyslí a pak naplní tolik stretch goalů, že to fakt nikdy nevyjde *4* -
reklama
reklama přehrávající znenadání zvuk je pěkný svinstvo. díky za probuzení dítěte, parchanti! -
-
mě asi nejvíc štve tak blbá kostka co se občas objeví....myslim, že nadávat někomu kdo používá ad block je blbost...je to každýho věc a je tu spoustu blbounů co ho nepoužívá *1* *12*
-
nj, dalsi co nezna adblock *16*
-
-
Spise dalsi co jeste chtel "podporovat" touto cestou chudaky redaktory. ( nekdo holt neresi, dilema co bude dnes jist). *4* No s vyplim Ad blockem by se nato zvykalo tezko no.
-
-
-
Já nevím jak vy, ale mě učili skloňovat na základní škole. I cizí jména. Takže tyhle chyby jsou docela trapné. -
-
Nic noveho, pisou sem negramoti. Mile deti, nehrajte hry vice, nez 2-3 hodiny denne, jinak z vas budou zakrneli loseri. A hlavne je nepovazujte za smysl zivota, coz podle me mistni pisalci propaguji. -
To je na uhlu pohledu, nekdo treba ani plno tehle jmen nezna. Takze pro nej je uplne zbytecne nejake to sklonovani. Nechtel si spise zareagovat. A netrefil ses stane se no. *3*
-
-
Daily reminder: #freejack1947 #JACKFORPRESIDENT
-
-
Nechapu co tim stale sledujes... *7*
-
-
Chápat nemusíš... musíme začít vymejšlet, jak zafinancujem tvou prezidentskou předvolební kampaň. To je teď nejdůležitější.
-
-
#volim_jacka1947
-
Já myslím, že společnými silami bychom tě tam dokázali dostat, jen to chce více šířit hashtagy, ty jsou jedním z klíčových dílů kampaně.
-
To je nulove, vidis uz jen kvuli tomu clovek jako ja byt prezidentem nemuze i kdyby chtel.
Budeme na mrtvem bode... tomu ver. *4*
-
-
-
-
-