-
Heartstone beta klic
Kdyby mel nekdo zajem tak mam 1 klic do Heartstone bety, ktery bych vymenil za Steam verzi The Wolf Among Us. -
Akumulátor
Všimnul jsem si, že tu už delší dobu nevyšel nezávislý rozcestník. Koho novinky ze světa indie her zajímají, tomu můžu doporučit Akumulátor, kde každý týden shrnu vše podstatné i nepodstatné. Příště tu už s tím spamovat nebudu, tak se tam občas mrkněte. -
-
Něčím je třeba plnit papírový Level ;). V elektronické podobě pak už nemá chybu. Jen si souvyslosti musíte skládat ze dvou míst ... Skoro jako CDR.cz jen ne tak okatě.
-
Máš to povolené od Svěráka? V poslední době po tom jde jak vzteklej.
-
-
Může mi někdo vysvětlit ten vtip? *13*
-
-
Akumulátor je film co režíroval Svěrák a nedávno žaloval tuším Bobošíkovou, že použila jeho slogan v kampani.
-
-
No, politiku s tím dělat nebudu, tak snad dobrý *1*
-
+1 :DD
-
-
-
Ještě že ne Ayrtonu Senyovou ;/...
-
-
V Brazílii vyjde speciální edice Gran Turismo 6, jež nabídne zesnulého jezdce Ayrtona Senna.
Má být Ayrtona Seno. -
-
-
ACBF gameplay
Nejsem fanoušek značky, hrál jsem pouze chvíli první díl. Ale koukám, že se nezměnilo vůbec nic. Ani ten totálně debilní styl boje.
http://www.youtube.com/watch?v=jHDfm2AYZS4 -
-
Jak se to vezme debilni, jestli tedy vadi ze vetsinou vic jak 2nepratele na tebe neutoci.
Pak to je debilni. Kdyz se pomine tech malych vylepseni ja treba AC1 nepovazuju za kdovijak dobre
a postupne to bylo jak na houpacce, i s tou stereotypnosti.
-
-
Už to máš na cvičený kup si originál a když ti to nepůjde tak to prodáš. Jednou se ti to už povedlo proč ne znova?
-
Počet předobjednávek Battlefield 4 je v zahraničí nižší než u předchozího dílu.
Já osobně čekám, jestli bude Premium za rozumnou cenu. Jinak nebudu kupovat a předobjednávka mi přijde zbytečná. -
Počet předobjednávek Battlefield 4 je v zahraničí nižší než u předchozího dílu.
Hurá. -
-
*14* *14* *14*
-
Jak už řeklo DICE, beta byla úplně jiná větev kódu a většina chyb nahlášených hráči byla v tu dobu už dávno opravena, byl to spíš stress test.. jen pro info některým
-
-
Stress test... hmm to jsou mi noviny . Pred lety by si to nesmely dovolit, dneska dneska je ale mozne vsechno. *7*
-
-
Pred lety by si nesmeli dovolit co? Vydat betu zadarmo pro hrace na vyzkouseni a zaroven jako zatezovou zkousku? To myslis vazne?
-
-
No dobra, mozna to prameni z me neznalosti Bety jako takove. Pravda ale s tim COD mam pravdu ne ze ne. *4*
-
Ne, nesmeli dovolit vydat betu plnou nesvaru a bez HW optimilizace ... Stress test budiz a pokud se nepletu ani to tak pred lety nebylo. Pominul bych bBetu treba rok/pul pred vydanim ale tohle , nemohu . Nechci nikomu kazit predstavu o BF ale tady je jasne videt jak jim na hracich zalezi.
Spravy se to ano, melo to ale uz byt . ( Nechce se mi to moc rozebirat, pac jsem to nezkousel a nevim jaktoje) v tomto pripade bych se bohuzel priklonil ke COD ktere by pro mne paklize bych byl konzumni zakaznik melo vetsi vyznam az na ty HW pozadavky ty byvaji prestrelene vetsinou ale az tak ? kazdopadne to je zas na jinou diskuzi a jinde. *4* -
-
Prosimte nez zacnes psat takovy nesmysly zjisti si co vubec ta BETA je. Dekuju.
-
-
-
-
-
Me to moc neprekvapuje. Vzdyt BF4 pusobi jen jako vetsi datadisk za cenu plne hry. K tomu zase vsechny ty DLC. Kazdmu se asi nechce vyplaznout nejakych 2000 Kc za datadisk.
-
-
no fanoušci codu to dělaj už pár let ;-)
-
-
To je pravda. Je to stejne docela zajimave, ze jedne hre to prochazi uz par let, ale jinym znackam to proste nejak nejde.
Jedno se Activisionu nechat musi, vedi jak sve ovecky oblbnout. Jestli jsou v necem dobri, tak prave v propagovani sve vlajkove hry.
S minimalnimi naklady (na hru samotnou) mit takove zisky, to se musi asi umet. -
-
Nemyslim si ze by umeli activision nejak zvlast setrit, nejenom ze nacpou nekolikanasobek ceny samotneho vyvoje do marketingu, ale ono i tu blbou hru na "skoro" porad stejny technologii stejne delaji desitky, ne-li stovky lidi, coz taky leze do penez. Prodat to umi, to bez debat, ale penez je to stoji vic nez dost (na to jakou hru delaji).
-
-
Vrati se jim to diky DLC, ted jen aby zavedly F2P nebo P2W spise a budou mit nadosmrti klid. *2*
-
-
-
-
-
Zrejmne byli odradeni nevyvazenosti Bety. *7* *3*
-
-
V cem spocivala ta nevyvazenost?
-
-
Aspon na PC, nevyvazenost/nevyladenost sak se o tom napsalo v zdejsich diskuzich tuny textu a Patch ani neopravoval zdaleka vsechno a pro vsechny. (nehral jsem , jen soudim dle zdejsich poznatku.) Ta nevyvazenost mozna v poctu hracich a poctu vozidel na hrace. To je celkem fuk nesvar jako nesvar. *3*
-
-
No nevyvazenost bych cekal ze budes myslet neco jako ze cinskej tank je silnejsi nez americkej ale neco takovyho se pokud vim nekona. To ze patch neopravi zdaleka vsechno pro vsechny je vcelku normalni a to zvlast pokud se jedna o betu.
Predator je koukam taky zase slusne mimo... -
-
Tak ok, me to uplne tak normalni neprijde ze si to nezahraly s dost nadprumernejma sestavama, budiz. Predator se snad nebere uz hodne dlouho vazne, pokud se nepletu. *4*
-
-
-
-
Kde si včera byl? Si tady chyběl.
-
Hlavní důvod je prostý, je to Battlefield 3.5 Ale je mi to nějak jedno já čekám na Battlefront *14*
-
Nebo zřejmě nebyli a konečně komunita dostává rozum a bojkotuje EA a jejich recyklaci podporovanou krátkou herní dobou v singlu.
-
-
SP nemelo az do BF3 s serii nic spolecneho. Jenze to same by se dalo/da rict o COD to je panecku recyklator. *3*
-
-
-
-
Při zapnutí Killzone: Shadow Fall nemusíte čekat u žádných startovních obrazovek - objeví se rovnou...
Konečně si někdo uvědomil že to lidi se*e. Doufám že ostatní budou následovat. -
-
ani v InFamous to nebylo špatný, rovnou do hry
-
-
jj, v podstatě i v GTAV to tak je, když pominu několikaminutovej loading, ale udivuje mě že i dneska je běžný, že před úvodním menu je asi šest obrazovek a často nejdou ani přeskočit. Jako třeba teď v Arkham Origins :(
-
-
Ja mam teda v GTAV R* animaci :)
-
-
-
-
DICE má ve vývoji přes 15 her, které poběží na Frostbite enginu.
Ne DICE, ale vývojářská studia EA pracujicích na titulech za pomocí Frostbite enginu. -
Dungeon Dashers
http://dungeondashers.com/
Zajímavá hra.