Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zhlédněte první gameplay video z PS4 verze Call of Duty: Ghosts.

A zase ten kouskovaný pohyb s páčkovačem. Mimo to vypadá to uplně stejně jako PS3 verze, akorát je to vyhlazené.. opět nextgen jak sv1ňa + hrozné ovládání jako bonus.
    • C-BEAM
      ako je to hnus velebnosti. Ale hnus je i tá mapa, žiaden dômyselný leveldizajn, iba vzali niekolko budov nasadili ich do terénu, okolie zahádzali haraburdami a cod mapa je na svete.
    • *14* Ty žiješ lásko! *14*
      • Nejjasnější Paneí!

S poníženou pokorou se nejponíženěji drze přesto ptám za všechen spravedlivý lid v této ještě spravedlivější zemi (-M-), jestli se jeho Výsost už ráčila vyjádřit ohledně té věci? Včera nám z Prahy zatrhli depeše týkající se vyznání, takže lid netuší, co se vlastně děje, a již vznikají různé fámy o jeho odmítnutí, konci a grafiko na nebesích dokonce i spiknutí. Jako, my poddaní a služebníci z Moravy bychom rádi věděli, jestli něco z vašeho spojení bude nebo ne. Robotovat na deskách a klávesnicicích už nás taky nebaví, chceme na nějakou dobu zase chléb a HRY! Nebo snad jeho Veličenstvo chce, aby to zase vedlo k páčkovací revoltě? My jsme lid otevřený, ale bez podmáznutí to nejde a kde jinde bychom se my zástpuci lidu měli dohodnout s našimi panovníky, než na veselce.

S úctou he/he - toho času robotující 15. nejdůležitější sedlák a když PRAMC dá, tak brzo rychtář.
        • On se nevyjadřuje stále *13* Vůbec nevím co mám dělat! Kámojda mi řekla, že mám prostě čekat a on se mi ozve, ale to čekání mě ubíjí *10*
          • Radioaktivni_surikata
            Uzel by ti na to předepsal masturibaci. Stále ještě legální, vyzkoušej *1*
            • Vrook
              Uzel by radil uzel.
            • Bohužel nevím jak vypadá takže nevím koho si mám u toho představovat. Jestli Billa Gatese v mládí nebo Jakea z prvních sérií Dva a půl chlapa *9*
        • Ty seš ještě větší tragéd, než ti dva, o kterých zde píšeš. A nezapomeň mi napsat, že jsem guma. Dík. *3*
          Pac a pusu, B.
          • Prosím, příteli, to by mě ani nenapadlo tady někoho mít za gumu. Ale lušti, lušti:

Ó světe neviditelný - spatřili jsme tě
            Ó světe nepostižitelný - dotkli jsme se tě
            Ó světe nepoznatelný - poznali jsme tě
            Ó nepochopitelné - pochopili jsme tě
  • čau, nevíte někdo, co to bylo za hru, co tu nedávno proběhla? bylo to tuším indie, izometrickej pohled, a na obrázcích chlapík na nějaký kosmický lodi, co se právě probral z hybernace, děsná tma, jen myslím zelený světla kolem, a žádná posádka?
    • KOTOR??? to by mi krom těch světel sedělo
    • Vrook
      Kdyby si nenapsal ten izometrickej pohled, tak bych řekl buďto Routine, firstperson hororová záležitost a nebo Swapper, což je nějaká puzzle plošinovka tušim. Obě hry by měly snad bejt indie (Routine určitě) a odehrávat se na vesmírný stanici. Jestli to začíná probuzením z hibernace netušim.
      • díky, bohužel jak říkáš, není to ono... navíc tohle ještě nevyšlo, byl tu snad jen obrázek (nebo krátký video, už nevím)... neva, až to vyjde, vzpomenu si :D právě mi to strašně připomněl trailer na Dark Matter, takže když pak skončil a kouknul jsem se na screenshoty, byl jsem děsně zklamanej, že to není ono :D
    • Xbox The Game : Vzpoura páčkovačů
  • Warface

Tak jsem to zkusil. Ohohó, tak tohle teda ne. Nechápu, co na tom ti Rusáci vidí? Generická střílečka s nijak slavnou grafikou (fakt ne, měl sem všechno na full) a vyloženě debilním browser launcherem a debilním klientem. Ve hře jde jen o to, kdo se rychleji sklouzne a rychleji běhá. Lituju toho, že sem si zbytečně zakládal účet.
    P.S.: hru odstraním tak, že jen dám pryč plugin a odstraním složku s uloženejma hrama z Dokumentů? Protože klasicky se to neinstalovalo, že?
    • Fakt jsi tak nespokojen? Těmhle hrám musíš dát trochu čas, abys objevil jejich kouzlo (co-op, odemykání zbraní a vybavení). Jestli ji chceš ale vymazat, tak asi 3GB složka je v C:ProgramData a jmenuje se GFACE. *9*
  • nekromant33

cod ghosts HW požadavky

ten paradox, kdy je to náročnější než BF...
    http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7619&game=Call%20of%20Duty:%20Ghosts
  • montatatana
    Still better than Skyrim :)
    http://candybox2.net/
    • ucho
      jaký tam jsou změny oproti jedničce? dnes na to nebude čas.
      • montatatana
        Netusim, nehral jsem. Ale tohle je bozi :)
        • Tilwaen
          Díky za tip, nějak mě to chytlo *2*
          • to mě taky.. bohužel.. už mám naspořeno 60 tisíc candies :D
        • jo jo, je to dobře promakaný - perfektní při letošním MS v hokeji, během třetiny jsem nechal nabíhat cukrátka a o přestávkách kupoval zbraně a chodil kosit :)
  • MrSanta

Reklama... grrr

Zajímalo by mě - ten "rapovací" song - to je skutečný song, nebo je to nějaká parodie za účelem reklamy?
  • WoW free to play ?

Zdravím, jako bývalý offikář jsem dnes dostal email od Blizzardu:

Deathwing has been unleashed! Players that have the original game now automatically get all of the content, races and features of World of Warcraft: Cataclysm. Battle your way to level 85, conquer the Elemental Planes and face Deathwing the world breaker.

See you in Azeroth!

Nemám nějak super angličtinu, ale co jsem z toho poznal tak mi píšou že hráči, kteří měli nějakou origo verzi hry tak můžou hrát na ofiku do lvl 85 bez omezení ???
    Předem děkuji za jakoukoliv odpověď, kdyžtak se omlouvám pokud jsem si to špatně přeložil
    • Co jsem já pochopil tak se jedná o to že když si koupíš World of Warcraft hru tak v ní už budou zakomponované datadisky až po Cataclysm takže nemusíš kupovat každý datadisk zvlášť.
      • takže myslíš že tímhle mysleli že mi k mýmu Wotlk co jsem měl naposledy koupený dali Cataclysm a řekli klidně hraj catu, ale stejně plať každý měsíc jak blb ?
        • Miserius
          Samozrejme, proste uz nemusis kupovat Cata, to je vše
        • Přesně tak! =))
  • Tisíce lidí naletělo na falešné GTA V na torrentech,což byla směs malware a jiného odpadu

http://www.polygon.com/2013/10/23/4947874/gta-5-pc-malware-drop-tricks-thousands
    Myslim že by měla vzniknout nějaká Darwinova cena pro uživatele internetu. *15* *15* *15*
    • MrSanta
      Moc rád bych viděl reakce těch uhrovitých 13letých klučíků jak celí natěšení zjišťují co si to vlastně stáhli *1*.
      Jináč pod článkem docela zajímavá debata.
      "And don’t give me that “they wont loose a sale because I wasn’t going to give them money anyway” argument. If you want a product, you pay for it (or barter or trade, or otherwise compensate the creator, should the creator request it). Taking something for free without compensating the owner when the owner requests compensation is stealing. Its that simple. It does hurt their profits."
    • Pokud si někdo myslel že už vyšlo GTA V na pc a stahnul si to tak musel total na hlavu...tohle i normální pirát nechá bejt a nestahuje to očem ví prd a u čeho nejsou komentáře že je to fake atd...takže bych to nazval spíš "b.l.b.c.e naučí a piráty zaučí".
    • Inquisitor
      To může stáhnout jedině děcko, nebo úplnej blb.
      • MrSanta
        Nebo úplně blbé děcko. Běžný a "vzdělaný" pirát jim na toto asi neskočí.
    • Vrook
      To je naučí! *15* ...nebo teda spíš ne, ale dobře jim tak.
    • Radioaktivni_surikata
      -smazáno- ... tomu se říká odměna za double click...
    • Radioaktivni_surikata
      Za video s reakcí těch blbů, když to zjistili, bych snad i zaplatil. To je bomba *1* *1* *1*
    • Dobřě jím tak, za blbost se platí. *1*
    • Miserius
      Dobře jim tak
  • Infinite crysis beta klíč

Přišel mě na mail klíč ale zájem o hru nemám..někdo by chtěl?
  • Level Win

Čo poviete na toto?

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10151719756342196&id=57802867195&set=pb.57802867195.-2207520000.1382532871.&refid=13
    • zveleblil a tuček zabili score.... od te doby uz se jen veze
    • Jo, to jsem si tak před třema měsíci koupil SCORE, abych porovnal jak to je s oběma časopisy. Přečetl jsem si tak 10-15 stránek a dal nic, protože tak pitomý články jsem dlouho neviděl . Hlavně, že tam mají Trojanovou, kterou se můžou v každým článku chlubit.
      Takže 200 kč v hají a ještě jsem toho přečtl míň, než v LEVELU.
    • Tilwaen
      Že mají ve Score potřebu být stále tak agresivní a kopat kolem sebe jako malá děcka... ale tak asi si to své čtenáře také najde. Je fajn, že LEVEL podobným praktikám neholduje.
      • Pilgrim66
        Tak vtipný to docela je, to ne že ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit