-
Zahrajte si Super Mario Bros. v prohlížeči dříve, než se Nintendu podaří projekt zastavit.
Upozornil bych, že pokud sahá moje omezená paměť, Nintendu zpravidla čistě fanouškovská tvorba nevadí.
Nintendu pokud vím vadí, pokdu se na jejich práci chce někdo třetí přiživit s minimem práce, což je případ i zde FullScreenMaria. A i když koukám, že chlapec už odstranil to DONATE tlačítko, tak předtím ho tam naneštěstí měl, takže je možné, že nyní už Nintendo nebude chtít proces zákazu zastavit.
Uvidíme. -
-
Zahrajte si Super Mario Bros. v prohlížeči dříve, než se Nintendu podaří projekt zastavit.
Tak hlavně je to "na nic" konverze, jen to předělává, takže to nepracuje jako opravdový SMario. *6*
-
-
Barack hraje na Playstationu
http://www.youtube.com/watch?v=a2sESj5rF40 -
Proto taky neexistuje MPMP (multiplatformnímultiplayer), PCčkáři by nehráli s konzolistama (nulová výzva) a naopak (2hard2furious) *2*
-
-
existuje.
-
-
Nejaka fps hra? Pokud vim, tak s tim par vyvojaru uz koketovala, ale nakonec od toho vzdycky upustili.
-
-
Ono to je hlavně tím, že current-gen měl samostatný servery .. vždycky to slibovali, ale pak nic nebylo a najednou vyšlo vyjádření, že PS3 má vlastní servery, X360 taky a proto nejde cross play. Teď už to snad bude možný.
-
-
to musí být rozhodně kvalitní gaming
-
-
Některý jo, War Thunder bude mít PC x PS4
-
-
-
-
Problém s přihlášením do Warface vyřešen
Problém s přihlášením do Warface vyřešen: http://warface.cz/problem-s-nacitanim-gface-vyresen/ -
Podívejte se, jak se hraje Battlefield 3 s ovladačem DualShock 4 na PS3.
Dual stick Predator s kalkulačkou a s kuličkovou myš a přeraženou klávesnici, které preferuju, to není, ale přesto osobně Dualshock na střílečky považuju za největší problém PS. 360 gamepad je v tomhle ohledu intuivnější a tím i citlivější v gameplayi. Sony si zbytečně se svým původním designem a snahou zůstat tradicí olidšnou od konkurence sedí hlavou na prdeli. Na cokoliv jinýho je DS slušným ovladačem, ale střílečky - to se teprve ukazuje jeho slabiny. -
-
:) blbý je, jak se člověk soustředí na ten samotný pohyb, aby dobře zamířil, to mi vždycky strašně vadilo, když jsem hrál nějakou doomovku na Xboxu. S myší si člověk přesně a hned zamíří prostě kam chce, nepřemýšlí nad tím, naprosto přirozený pohyb, mám trochu lepší myš s výkonnějším senzorem a to je prostě pecka. Ale to ví každý hráč. S tím souvisí spousta dalších problémů, třeba Dead Space, když se za tebou vynoří nepřítel a potřebuješ se rychle otočit .. jesus, s tím debilním páčkovačem to je tragedie, s myší je to hned a ještě se při tom obratu o dost líp pohybuje, zaměřuje atd... Vlastně ani nevím proč tu píšu věci, které jsou každému hráči naprosto jasné. Až na pár zarputilých konzolistů, ale to jsou divní lidi (zdravím God of War).
Samozřejmě dát se hrá i na páčkovači, ale já si chci hru užít a během pohybu nebo střelby chci mít přehled o celé obrazovce a ne abych věnoval tolik času jen míření a řešil nějaké autoaimy a podobné pitomosti. -
-
Ono se na tom dá hrát a to je hlavní, na zbytek a na ostatní s*re subjekivně zdecimovaný pes. Já mám raději víru v kalkulačkovou trojici z učení supergamepado-myšo-klávesnicovství, takže já jsem u tohoto sporu osvíceně z obliga. Člověk samozřejmě procitne z jednotlivých možností rozdílů a alf a omeg jednotlivých periferií, v případě neabstinujícího opaku by byl si musel připadati přiliš gumově, ale pokud se něco chce točit, jak holub na báni, nebo to čumět a zamotávat prsty z nevypnutých zaměřování a křížů, to už záleží na h-chrámech každýho. Nechť si každý zvolí, volí a voli...
-
-
To ma byt nejakej pokus o radoby sofistikovany humor? Protoze to moc nefunguje *3*
-
-
Nevím, co by na tom mělo fungovat, gumový příteli. Nikdy jsem nebyl vážnější. Já už srandičkám dávno odzvonil, a s připravovanou návštěvou svatby si je ani nemůžu dovolit. Ještě bych urazil nevěstu a měl bych útrum.
-
-
Aha ...
-
-
-
Já četl zajímavou studii, že konzolisti jsou vlastně PC zmetci :) Tak jak při výrobě, když ta součástka nezvládá určitý level, přeřadí se níže (konzole) :D
-
-
Já začínal na kalkulačce a už jsem u ní zůstal - je pravdou, že bylo potřeba ji přizpůsobit na uživatelsky a HW přitažlivou a pořešit knipl pro psaní, volant na hraní, chlazení atd. ale nevěřím už ničemu jinýmu. Do počítačovýho a konzolovýho bahna mi tedy nic není, páč já mám rád kvalitu. Taky píšu studii, ale týká se něčeho méně komplikovanějšího a pokud ji nepošlu k Dunaji i se svými testovacími subjekty, jak je v tomto regionu přece jen zvykem, tak ji jednou taky budu prezentovat. Nebude asi tak prozaičtější, ale leckoho by mohla zajímat. Jinak, chvíli strpení, vyměním si akumulátor, než mi vypoví zařízení...
-
Link na studii prosim protoze by me fakt zajimala metoda kterou na to prisli nebo jak moc jsi tu informaci z te studie ohnul...
-
-
Vaše božstvo nereagujte na ně! Vám to za to nestojí! *16*
-
libovolný YT gameplay na páčkovači, pokud máš dostatek IQ, víc nepotřebuješ
-
Nech ho být! Predátor ti nemusí nic posílat! On je Bůh. Je to náš pán, který dovede PC scénu zpět ke své slávě!!! On je ten vyvolený skrz kterého promlouvá Velký Svrchovaný!!! Predátor máš nás! KEEP IT REAL!
-
-
-
-
Aneb manipulativní příspěvky zatvrzelého PCčkáře..."to ví každý hráč...každému hráči jasné".
-
-
On je to starý nezbeda bezpáčkovací. On nemít rád čudlíky protože mačkat celý život cecíky tátovi. On radši myš při vzpomínkách na maminku. JE TO REBEL!
-
-
Tak mys je trochu jiny level. Osobne, kdyz mam moznost volby, tak sahnu po PC verzi.
Na druhou stranu s gamepadem se hrat da celkem v pohode taky. Chce jen trochu cviku. Mys to sice neni, ale da se to. -
-
Jo, ale já si nechci zahrát celkem v pohodě, já si chci zahrát naprosto parádně.
A MP to je kapitola sama pro sebe, když jsem viděl, jak se tam ty paka staticky pohybují a zběsile poťukávají do páček, to byla hrozná komedie *1* -
-
Pořád lepší než to Tvoje "profi hraní Quake na Ivexu".
-
-
The Rise of the Glorious Master Race of PC Gaming!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nikdo o profi hraní na Invexu nemluví. Přesto i na tom blbém Invexu, kdyby jsi měl hrát před stovkama lidí, tak by ses nervozitou akorát ztrapnil a ti co se probojovali mezi nejlepších 20 by tě tam znemožnili, tak pomlč.
-
-
-
-
-
Taky patrim k tem, kterym xbox gamepad sedne vic. Do urcite miry je to samozrejme o zvyku, ale DS mi proste zdaleka tolik nesedi.
A ten novy DS bohuzel vypada, ze si porad jde tou svou cestou. *7*
-
-
Vývojáři Battlefield 4 zkoušeli do hry přidat animaci při nástupu a výstupu z vozidla, ale jelikož trvala moc dlouho, od nápadu nakonec upustili.
Jen at si ta špína nevymýšlí, ty animace jsou v Halo a nikomu to nevadí, naopak. -
-
Prej spina? Co si dokazal vytvorit ty uber spino? A chtel bych videt jak nastupujes 20s do Tanku *1* (hned by si chcipnul nulko a videt to 100x za vecer je otravne) *12*
-
-
Tu quoque? Jo já zapomněl, kritizovat smí jen ti, co hry dělají. Tyhle herní weby by měli všechny zavřít >:(
-
Pochybuju, že jejich animace trvala 20 sekund, a pokud jo, tak jsou to šílenci. Nějakej rychlej tří vteřinovej hop tam dát mohli. Pak by se lidi neteleportovali mezi sedačkama (v otevřených vozidlech je to fakt trapas), nebylo by možný krást tanky během půl vteřinky, co někdo vyskočí aby ho opravil a podobný trapárny. Nějaká animačka tam rozhodně měla bejt...
-
-
Ani omylem! Mam nahrano pres 2100h v bf3 a umirat kvuli temhle animacka na hc opravdu nechci. *16*
-
-
poprosil bych odkaz na battlelog... takového "hráče" si rád prohlédnu a poučím se
-
-
-
-
-
Podívejte se, jak se hraje Battlefield 3 s ovladačem DualShock 4 na PS3.
*1* Kristepane to trhá oči -
-
Na gamepadu se prostě nedá plynule rychle a přesně jezdit no, co už, koho to tak baví hrát, jeho problém.
-
-
Ucho
Ucho, tvé přání vyslyšeno, mrkni na aktualizovanej Horror Sale *4* -
-
co konkrétně? nevšiml jsem si ničeho.
-
-
Resident Evil díly jsi chtěl ne? Teprve to je na blogu, v obchodě to bdue později
http://blog.eu.playstation.com/2013/10/23/new-deals-creep-into-the-playstation-store-horror-sale/ -
-
aha, já študoval shop :)
no teda zrovna tento týden jsem si na PC koupil RE6, ale tak uvidím. jen se bojím, že ten komplet bundle ve slevě nebude. ale nechám se překvapit. jen doufám, že nějaký díly časem nedají PS+ uživatelům :D -
-
5 Gold už dali, takže buďto daj 6 nebo nic, starší díly her co dávali už prý davat nebudou
-
-
prčic, nedali do slevy ani ten budle 1-3... jaký má význam ta sleva jednotlivých dílů, když dohromady stojí stejně ve slevě jako bundle bez slevy... a to ani to ne, protože na RE3 není žádná sleva, jak je toto možný :D
-
ok, no zrovna 5 mě tolik nezajímá, buď 1-4 za rozumný peníz nebo komplet za rozumný peníz. teď stojí 1-3 405,- což je prakticky stejný, jako to bude jednotlivě v akci. tak doufám, že srazí cenu i toho bundlu :)
-
-
-
-
-
-
Batman Arkham Origins klíč - výměna
Kupoval jsem GTX 760 a dostal jsem k tomu klíč na Batmana: Arkham Origins (vychází tuším za 2 dny). Má se stáhnout odtud http://www.geforce.com/free-batman Problém je, že Batmana zrovna nemusím a bojovky mě nudí. Nechci bejt škrt, ale přeci jen je to nová hra a něco stojí, takže zadarmo ho tu taky nabízet nechci. Jestli má někdo zájem, tak mi nabídněte něco protihodnotou. Je mi docela jedno, jestli to bude ve stejný hodnotě jako tenhle Batman, nebo to bude něco za 10 € na Steamu, hlavně aby mě to bavilo. Střílečky, RPG, závody, advantury, cokoliv co máte přebytkem nebo jste ochotný nabídnout. -
-
Mužu nabídnout Far Cry 3 + Blood Dragon ale je k tomu i ZLO jménem uplay
-
-
Nechápu proč si někdo bere klíče ke hře o kterou nemá zájem popř. už ji má?
Pak se divíte, že ty klíče během 15min zmizeli... *7* -
-
Odsud si nikdy neberu něco co nechci, z facebooku si vezmu klidne poukázku na plínky, aspoň to pak s někym budu moct za něco vyměnit
-
-
-
Mám tu hodnotnější klíč na Hearthstone ale stačilo by mi to za toho Batmana :)
EDIT:
Případně si klidně něco vyber na gmg v tý hodnotě co chceš a já to vezmu. -
-
Díky za nabídky. Shadow Run ani Gone Home mě upřímně neláká. Far Cry 3 by mě lákalo opravdu hodně, bohužel už ho mám. Jinak je to senzační hra. Heartstone ne.
Když jsi načal ten gmg, tak tam Batman Arkham Origins stojí teď 49,99 €. Jestli to fakt myslíš s tím výběrem vážně, tak bych bral BF4, kterej tam je teď se slevou za 35,99. Jestli ti to přijde jako overkill, tak řekni, prohrábnu to dál :) Nechci vy.írat, ale když jsi to sám nabídl *3* -
-
Jsem to myslel v tý tvý hodnotě cos psal 10 USD/GPD/EUR .. tak moc zas toho Batmana nechci po zklamání z videií :D
-
-
Jo tak, tak to jsme se špatně pochopili, to sry :D BF4 si koupím tak jako tak, to bylo jen z nedorozumění.
Třeba něco jako Unreal Tournament 3 někdo nemáte? Hrával jsem starýho 2000, nebo co to bylo, a ten byl super. -
-
Já už pak jedině limitovanou edici Gran Turismo trička , vyhrál jsem ho, ale neni mi *1*
-
-
-
-
-
Já bych zájem měl. Nechceš třeba Gone Home nebo Shadow Run?
-