-
má tu někdo 3DS a chtěl by koupit Donkey Konga Country Returns? nový ve fólii
-
-
11th_Doctor tu rozjížděl obchody, třeba by měl zájem.
-
-
Doktor prodává předražený PS3 hry, ten je mi k ničemu
-
-
-
Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.
Zrovna u nfs mi to vubec nevadi, ze nebude na psv ... -
Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....
a pak zjistili, ze koukaj na ps4 v plny palbe (ve smrsti 30 fps), kdezto pc verze jela na low *5* -
superhotgame
čus lidi,
ve Score jsem se dneska dočetl o týhle suprový browserový hře:
superhotgame.com
je to děsná prča, zkuste (zatím teda jen trial) -
-
Ten clanek tu uz byl pravda, jinak by to mohlo bejt urcite super Tahova fps tady jeste nebyla.
-
Někde jsem viděl stížnosti, že lidi musí kvůli článkům o jistý hře čekat, než vyjde Level, aby se to pak mohlo hodit na games.. Evidentně to funguje ve světě i tak, že místo aby si někdo něco přečetl na games, čeká až vyjde Score.
-
-
fakt to tu už bylo? já jsem asi vážně slepej, a to sem chodím denně... tak pardon, jestli jste už všeci vyzkoušeli a nelíbilo, beru své hloupé upozornění zpět (ach jo, jak mně tady vždycky chyběj fóra třeba na GOGu, kde když někdo něco poznamená, nikdo ho nevymínuskuje ani se mu nevysměje, akorát něžně upozorní, že už bylo řečeno jinde a ještě mu for convenience připojí link :)
-
-
myslím, že tady o té hře byl nějaký článek s trailerem.
-
-
i v Levelu to zmiňovali, myslím že v 234
-
-
Jů, to zní jako diskuzní ráj, skoro jsem se rozbrečel
-
-
věř mi, taky jsem cynik až na půdu... ale i tak člověku zlepší náladu, když zjistí, že to někde jde i líp :)
ale když sem napíšu o něčem, co mě zaujalo, mám pocit, že by to mohlo zaujmout i ostatní, a dostanu za to vynadáno, to už je trošku extrém :D -
-
Miserius: bylo to tu když se přihlásili na greenlight a jen mě zaujalo to score, nebyl to žádnej osobní útok na Kubase, promiňte že jsem nenapsal tři smajlíky nebo #sarkasmus za post
-
pokud to tak je !! *16*
jinak dik za typ ja si to skusil a dobre *5* -
No, ono to tu podle mě nebylo a čeká se na zveřejnění aby to bylo "první" v Levelu, tak to chápu já...
-
to mi právě přišlo divný - člověk by čekal třeba reakci ve stylu "známe, už to tu bylo, je to dobrý!" nebo "známe, už to tu bylo, je to trapný!", ale ne "strč si to někam, tady nikoho hry nezajímaj" ;)
ale hra je to fakt zábavná, zkuste to :) -
Tady je to trošku naopak, čim víc mínusů máš, tím víc jsi šlápnul nějakýmu trollovi na kuří oko *1* Já jsem si samozřejmě taky dělal srandu *3*
-
-
-
-
-
-
Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....
nerad to rikam, ale koho jeste zajima nfs, natoz nejaky rozdily? *6* -
-
Mě vždycky zajímá další díl, ale jen do chvíle, než vidím první video nebo si o tom něco přečtu.
-
-
Reklama
Tak jo chlapci a děvčata. Dlouho jsem nedával addblock, abyste z toho mýho počtení aspoň nějakej ten drobák měli. Ale ten přiteplenej rádoby rapper co na mě teď vyskočil a začal mi trapčit do repráků na plný pecky mě fakt už dodělal. Do hajzlu vždyť je to horší než na leckterý p#rn# stránce, takhle agresivní reklamu jsem snad ještě neviděl. A když to není ten trapák, tak zas nějaká točící se krychle. Fakt, zlatý péčko. -
-
Také mě to donutilo stáhnout si ad-block. Aby je husa kopla.
-
v práci se to ani nespustí :D slava za explorer starej
-
-
Hideo Kojima: Metal Gear Solid V nebude lehkou hrou.
Tak ak to bude nejaká zberateľská edícia so steelbookom, tak by to veru mohlo vážiť aj dobré kilečko-dve *1* -
No hlavně ta hra vypadá jako 3 roky staré Hot Pursuit a o hratelnosti a dalších věcech se nemusíme bavit, že ... další hřebíček do rakve NFS přichází již brzy. -
Hideo Kojima: Metal Gear Solid V nebude lehkou hrou.
Bleskaři, piš už konečně ta asijská jména česky. Není žádná katastrofa, když ti to jednou nebo dvakrát ujede, hloupé je, když tě lidi upozorní, ale ty při nejbližší příležitosti znovu nasadíš anglickou transkripci. Pravidelně jako sluníčko. -
-
Mě zas přijde hloupé počešťovat něco, co už je zažité v "angličtině". Například jako jména zaměstnanců nadnárodních firem. Přijde mi to stejně hloupé, jako překládání názvů her / filmů. Nebo třeba firem. Už se opravdu těším, až někdo začne psát Bajovér nebo Namko Bandaj.
Všude se píše anglický přepis, snad s výjimkou jmen Japonců žijících v ČR. Tedy všude, dokud se nenajde někdo s tím skvělým nápadem, že Čeština je skvělý jazyk a měla by se cpát všude (používajíce při tom slova "transkripce" místo "přepis"). -
Opravdu se tu řeší i takovéhle píčoviny?
-
-
Opravdu. Často dokonce i větší.
-
-
Šuhej je logicky lepší přepsanej, ale Kojima je podle mě v angličtině zažitej dost
-
-
Nejde o to, co je zažité v angličtině, důležité je, co je správně česky. Má to svou logiku - správný přepis nevyžaduje znalost angličtiny. Kodžima dokáže přečíst i tvoje babička, ale u Kojimy bude polovina lidí dumat, jestli mají číst "Kodžima", nebo třeba "Kožima".
Tolik k dobrým důvodům pro českou transkripci*4* -
-
mal by si zacat u svojho nickyu "MikyMutant"... -
-
Klaatu barada nikto!
-
-
předpokládám, že většina čtenářů zvládne přečíst Hojima a babičky sem stejně nechodí. to by se potom muselo přepisovat i z angličtiny a ostatních jazyků. proč se třeba nepřepisuje Chan?
-
-
Ale přepisuje, je to Čen. Jak by se ti líbilo třeba podobné "Chiang Kai-shek", místo českého přepisu "Čankajšek", pokud víš, o koho se jedná? Jestli mluvíš o Jackie Chanovi, tak to je hollywoodské jméno, které ještě posiluje svou "americkost" tím jménem Jackie. A u angličtiny a jazyků, používající latinku jako čeština, se zachovává původní zápis.
U ruštiny, japonštiny, hebrejštiny, arabštiny a jazyků s jiným písmem se samozřejmě provádí česká transkripce. Není důvod to až na výjimky přejímat z angličtiny. A když už jsme u Jackie Chana - spousta lidí u nás jeho jméno právě dík anglické transkripci komolí a vyslovuje Čan místo Čen.
-
-
-
-
-
Hraje vůbec kromě mě někdo jinej betu Grim Dawn? Mě se vcelku úspěšně podařilo zapomenout, že jsem ten projekt vůbec backnul. Docela příjemný překvapení.
-
-
info sleduju a čekám na vydání (:
-