Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War

Assassins Creed 4: Black Flag bude na PS4 s českými titulky

Kdyby to někoho zajímalo. A jen doufám, že to tu ještě neni.
    • Lurok
      Muzes hodit odkaz odkud to mas?? Me se to moc nezda.
      • Tilwaen
        Proč se Ti to nezdá? AC III byl také s českými titulky.
        • Lurok
          Protoze jsem nekde cetl ze Watch Dogs bude na PS3 s titulkama, ale PS4 nebude. Tak nevim proc by to bylo u AC jinak. Sem proste skeptickej :D
          • God-of-War
            Je to na webu Konzolista.cz

Sorry, ze sem neuvedl zdroj;-).
          • Tilwaen
            Aha tak. To nevím, proč by dělali, ale možné je vše *1*

Teď jsem našla tohle: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=assassins-creed-4-black-flag-bude-na-ps4-s-ceskymi-titulky-176945
            http://www.eurogamer.cz/articles/2013-03-12-potvrzeno-assassins-creed-4-opt-s-eskymi-titulky
            • Tilwaen
              Není za co *4* Chvíli to trvalo najít, všude plno zpráv o tom, že česká lokalizace nebude - číst něco podobného dříve, tak jsem stejně skeptická stejně jako Ty *2*
            • Lurok
              Dekuji ted jiz verim :D
          • Jack1947
            Watch dogs, melo byt s titulky jakto bude po o nom odlozeni se to snad nezmeni, pevne doufam ze na nynejsi konzole z toho nesejde.
            • Lurok
              Ja bych rek ze na old gen je 100 % ze to bude. Jenze ja tady celou dobu resim tu next gen verzi.
              http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=watch-dogs-a-ac-4-black-flag-pravdepodobne-nebudou-v-cestine-na-next-genu-175761
      • Miserius
        Ja to cetl od par obchodu jako jistou vec na Twitteru
      • Jack1947
        http://xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=920
        http://xzone.cz/nahledps3.php3?idg=905

K tomu jsem zpravidla trochu skepticky, pravda. *7*
        • Lurok
          Ale on psal ze to ma byt na PS4 s titulky. Todle podle me nic nedokazuje.
          • Jack1947
            Ten tam neni . Jeste.
    • Jack1947
      To by mohla bejt tim padem i X360 verze, zrovna bych to po delsi dobe celkem i uvital. *4*
      Aha, PS4 ja myslel PS3... tak asi az Xone. Skoda no ze "OLD gen" bude opet bez lokalizace. *9*
      • God-of-War
        Old gen je taky lokalizovanej. Podívej se do Xzone shopu.
        • Jack1947
          Diky za info to je parada. *5*
  • Inquisitor

Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.

Bože takhle skurvit, tak dobrou sérii.
    • vždyť ta série není dobrá už hóóóódně dlouho...
      • Inquisitor
        Já vim, já taky nemyslim až teď, ale celkově.
  • Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.

Já bych to ani nekoupil z důvodů špatný hry. *7*
  • Malleth

Killzone: Shadow Fall vyjde v plánovaném termínu (29. listopadu). Po vydání se vývojáři vrhnou na co-op...

Spíš by se měli vrhnout na podporu PS Move. Považuju docela za fail že tam nebude, když Killzone 3 byla jedna z hlavních her, který Move prodávali.
  • Ronox

Batman: Arkham Origins DEMO Gameplay

Tady je nové gameplay video z Batmana - http://www.polygon.com/2013/10/21/4859662/batman-arkham-origins-demo-shows-off-the-batcave-and-more .. první co mě hned znejistilo je provedení rozhovoru s Alfredem v jeskyni, kterej působí poněkud amatérsky.
    • Inquisitor
      Koukám že to vypadá na chlup stejně jako Arkham City. Což nemusí být na škodu, protože to je skvělá hra.
      • Ronox
        Se toho právě bojím. Na to jak říkali jak bude Batman drsnej i v soubojích, tak ty komba mi připadají stejný. Jasný origin je super látka a rád si jí zahraju, ale zrovna právě origin bych chtěl na jiný úrovni a radši od prďáků z Rocksteady. Tohle je moc 1:1 kopie .. jinačí modely, pár efektů navíc a doopravdy hrozná mimika jak píše níž God-of-War. Jestli to bude aspoň stejně dobrý jako Arkham City, tak ok, ale i tak bych radši nějakou větší invenci.
      • God-of-War
        Až na tu mimiku to vypadá dost dobře.
  • jestli nekdo chcete tak tu mam beta key na dawngate
    BX7P-6GL7-QPDD-B8F4
  • GTA V

Konzolisti jsou vlastně takoví betatesteři teď, kteří mají za úkol vyladit mouchy pro následnou PC verzi, už to chápu :D
    • Jack1947
      Hlavne si nestihni naklikat plusy, at vime jakej si machr. ( Silna psychicka nevyrovnanost doprovazena cistou demenci ala KOnzole jsou veskere zlo.) *15* *3*
      • Miserius
        Nemyslim si ze to dela on, pul dne tu mel spoustu mínusů, spíš to tu objevil nějakej další odborník a má zábavu na celej večer *1*
        • God-of-War
          Někdo se holt hodně nudí. Je mi ho fakt líto, že tu tráví celý den a naklikává mínusy. Chudák malá. *9*
          • Jack1947
            Chudinka, jesteze ma hodne "Ochranare" co mu naklikaji pluska. Je mi ho tak moc lito. *15*
            • Mě zase tebe...
    • Delas akorat ostudu PC komunite, stejne tak, jako GGG dela ostudu te konzolove. Zamysli se nad sebou. *3*
      • Nechápeš srandu?
        • Kdyz, ono to moc vtipne nebylo *1*
          • Ale jo bylo, jen se zase pár podrážděnců s konzolema předvedlo, jako supi :)
            • Tilwaen
              Vtipné by to bylo, kdyby to tu nebylo po různých diskuzích napsáno už mnohokrát.
            • Kdyz myslis. *1* Me to moc vtipne neprislo a to jsem prevazne PC hrac. *3*
    • Ne asi. A jakoby toho s GTA V nebylo málo, tak vám navíc dodneška ještě stále beta-testujeme Red Dead Redemption.
      • Miserius
        Tak já beta-testuju přímo pro Predatora Metal Gear Solid 4 už pět let
    • Miserius
      Proc o tom uz potreti zakladas vlakno? To te tak stve ze si nezahrajes... V Onlinu uz neni jedinej bug... Ty jsi fakt zoufalej
      • Tak proto "Rockstar spustilo stránku, která informuje o případných problémech ve hře GTA Online." :) Já nic nezakládal, až teď, protože tu byla nuda a baví mě sledovat reakce místích poďobanců. To předtím musel být nějaký můj imitátor.
        • Miserius
          Na ty strance jsou vypsaný 4 věci kterym se dá předejít *3* nezkoušej se tu shovávat za imitátorem, už párkrát jsi si jako to tele zapomněl změnit jméno a pak to sám napsal. Na druhou stranu by mě tě asi mělo být líto, místo hraní zakládáš vlákna o lidech co hrajou
    • Tj, určitě to je jedinej důvod, proč byly konzolové verze vydané dříve než PC. Gratuluju...skvělá logika.
      • Uznej, že tohle byl slušný vtípek, když tak pořád čteme o všemožných problémech, bugách apod.
        • Ano, stejně jako jsme četli o problémech Diabla 3 a Sim City.
        • ucho
          neboj, v PC verzi budou nové chyby, které se budou muset řešit, tak už to prostě s vývojem je...
          • Miserius
            PC verze na tom bude uplně stejně, nevim co si Predátor myslí, prijde mi spiš nějakej zabržděnej... GTA 4 vyšlo po jaký době a jak bylo vyladěný co? *1* Podle jeho logiky pc hráči čtyřky dělali betatestery konzolovým hráčům... Radši tuhle nulu neřešit, chtěl bych ho vidět v reálném životě...
            • God-of-War je taky narusenej jedinec s tim svym fanatismem k Playstationu *3*
            • God-of-War
              Predátor je hodně narušený jedinec. Věk okolo 14 let, umaštěná hlava, inteligence na úrovni automatické pračky... vypnuté.
            • Miserius
              Tak jo a budu hledat starýho mládence s mastnejma vlasama a tričkem zastrčenym v jeanech, platí! Radši budu dělat "beta testera" než loosera v diskuzích... Jdu hrát *3*
            • Stále máš problém pobrat nadhled. Pokud mě chceš vidět, proč ne, až budeš projíždět Olomoucí (pokud už máš aspoň řidičák a auto), můžeme si dát znamení, v levé ruce budeš mít páčkovač Xbox a v druhé ruce páčkovač PS.
    • Lurok
      Ja si myslim, ze ty jsi clovek co nachape nic.
  • Tak se dnes prý spustilo Warface. Stojí to za to? Nebo je to prostě jenom další tuctová MP střílečka? Nemám moc rád šílený tempo, takže je to pomalejší, nebo člověk nestihne ani zamířit, a už je dole?
    • Kravicka
      Ja si dal 2x COOP hry pac nic jineho neslo po treninku. Skoda ze vsichni meli assaulta a proste hrr dopredu za checkpointem, ja tam za snipera pekne za nima ''takticky'' koukam nahoru na budovy a pekne vyhlizim enemy snipery.
      • Tak to je samozřejmě riziko random coopu. PO první misi jsem se rozhodl že pokud budu možnost tak jenom s kámošema :D
        • Jo, není problém vytvořit soukromou místnost a pozvat si do ní jen kámoše. :-)
    • Mně se například ani nenačte stránka, kde bych se mohl registrovat. Buď to ještě nejede, nebo už to nejede *1*
      • Vypadá to totálně přetížené, což se pár hodin po startu open fáze dalo čekat.
      • Kravicka
        gface.com kdyz dam tak me to taky nenajede, ale slo mi se regnout pres http://www.warface.com/ a pak z odkazu na mailu se to nacetlu i kdyz pomaleji.
        • Nejde to už ani tam, zkoušel jsem, spadly login servery asi.
    • No, tuctová určitě není, už kvůli grafice. Jinak je na tobě, jestli budeš hrát klasický MP, kde je to o postřehu podle toho, s jak moc dobrými hráči hraješ, jako vždy, nebo jestli hraješ COOP mise, tedy PvE, kde hraje až 5 hráčů spolu proti PC, tam je tempo samozřejmě jiné a je to největší novinka téhle hry.
      • Díky. A jde coop hrát jen ve dvou?
        • Teoreticky ano, prakticky jen na lehčí obtížnosti, nebo když jste sakra dobří a/nebo máte koupený oživovací mince.
  • Warriosparky

Level

Tak jsem si dnes šel koupit Level:
    Prodavačka 1 podávajíc Level prodavačce 2: „To je nějaký lehký.“
    Prodavačka 2: „No, tam neni ten ten.“ (míněno DVD) „Hlavně, že tam píšou, že je u toho hra. Podvodníci“ *1*
    • Thorar
      Doufám, že jsi hájil čest Levelu *1*
  • nekromant33

Steam Kódy

Anodyne - 73QMY-XZQ8A-QP3JI
    Greed Corp - GKMBB-6LAK0-08ZDH
    Ticket to Ride - 9N5FI-A366B-4G4VE
    DLC k Ticket to Ride !!NEPOUŽÍVAT POKUD NEMÁTE TU HRU!! - LE63A-MX6DV-YZIBI
    • Miserius
      Jakej sociál to zas štípnul?
      • spíš asociál, když sem ani nenapsal *1*
        • God-of-War
          Socky největšího kalibru.
    • Veskoslav
      Všechny už jsou vybrané. A zase ani bůůů....Ale i tak dík.
      • Miserius
        Někdo kdo se baví tvojema mínuskama děla pravej opak než chce *1* Od tý doby je mi uplně jedno kdo má kolik mínusek protože tomu nevěřim (viz Predator crew)
        • Veskoslav
          Když mohl mít GGG +62, tak se není čemu divit. Já to neřeším. Stejně dostanu tunu mínusek za cokoliv. Od napsání faktu až po poděkování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit