Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warface Open Beta

Ahoj,

za necelou hoďku startuje Open Beta online střílečky Warface: http://warface.cz/warface-open-beta-startuje/
  • Český stream

Ahoj všem,

rád bych Vás tímto pozval na svůj livestream kanál. Streamovat budu více her ať už multiplayerové nebo singleplayerové. Jelikož jsem v tomto začátečník chtěl bych Vás kteří se přijdete podívat požádat o trpělivost než to vše doladím. Rád bych časem zavedl i různé soutěže o věcné ceny. K tomu však potřebuji právě Vás publikum :) Her které budu streamovat zatím není moc ale to se časem změní a také bych rád streamoval hry které si řeknete vy samy. No to je zatím z mé strany vše a teď už je to jen na Vás zda mne podpoříte a zajdete se na můj stream podívat. Dny kdy budu streamovat jsou uvedeny v popisu streamu a vlatně vše co by jste potřebovali o mě vědět naleznete právě na mém kanále. Tudíž [url]twitch.tv/godswill1988[/url]
  • cumpi3

Ghost Games (NFS: Rivals) by si nedokázalo svět Need for Speed bez otevřeného světa ani představit.

To je pak hra ve špatných rukou *6*
    • aa

test
  • MickeyMutant

Pokračování Mirror's Edge či Battlefront by v budoucnu mohly vyjít ve zcela jiném formátu.

Mirror's Edge bude online plošinovka a Battlefront tahová karetní strategie.
    • Jack1947
      Takze R.i.p.y pred vydanim, no to jsme to teda dopracovaly. *7* Na druhou stranu muze bejt "mobilni" verze jenze to uz by bylo staveni dobreho jmena. Battlefront si muze vyjit jak chce defakto . *3* Samozrejmne, muze prekvapit, necim originalnim a ukazat ze se da i bez zdymani vytvorit neco co pujde , v dobry prospech vsem jak vyvojarum tak take i hracum.
      • Jsem jedinej, kdo nepochopil, co nam timto prispevkem vlastne chtel sdelit? *1*
      • Thorar
        Vysvětli mi co znamená "Ripy před vydáním", dík.
        • Pravděpodobně myslel, že to pohřbili ještě před vydáním. Pravděpodobně...
          • Jack1947
            Zle jsem se vyjadril, tak se vsem zucastneny omlouvam.Na mysli jsem samozrejmne mel "pohrbeni" kdybych tedy napsal R.i.p.y myslim ze bych byll lepe pochopen. *4*
      • Ty prostě ty naprostý zhovadilosti pořád musíš psát, viď? Tohle bude nějaká psychická nemoc.
        • Jack1947
          Jaky zhovadilosti ? Tak si to necti, to neni o nemoci ale o mem pohledu. Doufam jen ze se mylim.
          UZ tu nebudeme resit, blbosti ne. Dnes jsem myslim nic tak moc pohorsujiciho nepsal. Vidis, akorat takovehle kecy to zhorsi... *9*
          • Kravicka
            Nikoho nezajimaji ty tvoje srajdy co slozis do vet. (Cist to nemusim, ale scrolovat o 20m vic abych prejel tvoje posty..) Ty si myslis buh vi jake intelektualni vety tu nepises, ze se z nich kazdej posadi na prdel, jenze ty jsi tak spatnej ze ani troll nejsi. Cya *6*
    • MMO plošinovka, to tu ještě nebylo *1*
  • Pokračování Mirror's Edge či Battlefront by v budoucnu mohly vyjít ve zcela jiném formátu.

Já jsem pro pexeso *7*
  • MickeyMutant

Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují...

"Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují na tom, aby zařízení pracovalo v rozlišení 4k."

Tyhle věty jsou dost nešťastně spojené. Oni to 4K rozlišení neslibují v době zahájení prodeje, píšou, že nakonec to tak bude. Neříkají kdy. Nevolnost se jim prý v zásadě podařilo redukovat už teď díky zlepšené kvalitě obrazu a snížení času odezvy.

Navíc říkají, že Oculus by mohl fungovat i s konzolemi. Hlavní překážkou je absence licencí od Sony a Microsoftu*4*
    • GlaDOS
      Pro Sony i Microsoft bude výhodnější mít svůj trh pěkně pod zámkem. Však už Sony zveřejnila svoje řešení VR. Jsem zvědavý, o kolik to bude dražší než Oculus.
      • MickeyMutant
        To je nevýhoda uzavřené platformy. Když se objeví něco zajímavého, uživatelé musí čekat, až jim to poskytne "jejich" firma a za svých podmínek, přestože by to už technicky třeba využít šlo.
  • rancor1223

Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují...

Trochu se bojím, aby to s 4K displayem neskončilo na 10 000Kč.
    • Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují...

Tak ja by som sa nedivil, keby po zarátaní cla, daní a všetkého to bude u nás stáť minimálne toľko...

Mňa skôr zaujíma, jak náročné na na hardware budú nové hry, taký Star Citizen v 60 fps a navyše v 4K rozlíšení? Uff... Takže nový high-end komp + OR + asi nejaký Hotas, aby sa to dalo rozumne ovládať... To mám prestať jesť?
      • rancor1223
        Ale tak dev kit stojí $300. Sice se použije lepší/dražší display, ale zase to bude sériová výroba, takže to by zase cenu mělo trochu sundat. Se cly apod bych to viděl tak do $350-400 u nás (ale možná jsem jen moc velkej optimista...).

To s náročností mě ani nenapadlo. Je fakt, že málokdo má dneska PC na hraní na FullHD v rozumný kvalitě. 4K vůbec nepřichází v úvahu. Ale četl jsem, že náročnost není o nic moc vyšší než normální hraní. Mělo by to být jako hrát na FullHD monitoru (za předpokladu že OR bude mít FullHD display).
  • ucho

Fanoušci Star Citizen již na vývoj hry vybrali přes 23 milionů dolarů. Znamená to, že se titul zvládne...

to je fajn. nejdůležitější bude, aby se hra zvládla dokončit :)
    • Fanoušci Star Citizen již na vývoj hry vybrali přes 23 milionů dolarů. Znamená to, že se titul zvládne...

Umrem, kým to vydajú, umrem!
      • Tilwaen
        To si to moc neužiješ *1*
    • Tilwaen
      To jo, vypadá to na dost megalomanský projekt *4*
  • Pilgrim66

Zhlédněte předčasně uniklý launch trailer na Call of Duty: Ghosts.

Nezhlednete uz asi 2 dny. Acti to samozrejme nechal stahnout.

http://speedy.sh/PRBZv/movie940.flv - pokud o to mermomocí stojite, ale neni o co stat. Uz i ty trailery mi zacinaj pripadat totalne nudny.
    • Lukyz
      No taky bych to rád posoudil, ale všude jsou už jen podobné hlásky :
      "Call of Duty Ghos..." Toto video již není k dispozici. Activision Publishing, Inc. si nárokuje autorská práva.: *1*

A odkaz na speedy je dead - nevíte kde to ještě najít? THX
      • Lukyz
        Beru zpět - asi po 14. pokusech jsem to našel...

http://www.sector.sk/video/23327/call-of-duty-ghosts-launch-trailer-leak.htm

BTW: Eminem to jako vážně? *1*
    • ucho
      protože lidi chtějí pořád víc a víc. na některý věci jsou pak otupělý, protože jim přijdou všední. kdybys takovej trailer ukázal někomu před pěti lety, tak týden nezavře pusu, jak ji bude mít úžasem vyvalenou... já jsem s trailerem spokojenej, sice trochu rychlej, ale očividně to mají promakaný dost.
      • Pilgrim66
        Co to je za argument, tak jasne ze dneska maj trailery lepsi grafiku, ale to i kdybych nekomu ukazal trailer na Ride to Hell retribution v 90. letech tak by mel otevrenou pusu.

Graficka kvalita =/= kvalita obecne.
      • Jenze, kdyz se to prezene, pak to jiz hranici se sebeparodii.
      • Jack1947
        Hlavne se tesim na ty HW pozadavky. Pac jestli budou stejne tak obrovske jako efekty v traileru.
        Tim padem by pro mne i ten singleplayer byl zbytecny, pak jedine jedine si to budu moci "uzit" v "Low" grafice konzole.
  • Další "vtipnej" trolling?
    • Chyba, pardon *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit