-
Podle zdrojů Gematsu a GamePress se údajně blíží remasterovaná verze Burnout Paradise na PS4 a Xbox One.
Ale ne ! Proč zrovna tenhle mizerný openword díl , který postavil Burnout vzhůru nohama ? Já bych si rád zahrál dvojku , trojku čtyřku ... jenom ne zase proklatý Paradise :/ -
-
Jezdit tam byla chvilková slast.
-
-
Jezdit tam bylo hlavne brzo urputna nuda. Jizdni model byl prisernej i na arkadovy pomery. Porad dokola se clovek honil do omrzeni po stejnejch silnich a ani ty bouracky ve vyskedku nebyly zadna velka slava.
-
-
No vždyť říkám... První dojem skvělej. Hudba, pocit z jízdy, bouračky... Paráda. Ale trvalo to jen chvilku.
-
Paradise lost
No to mne právě dostalo v multiplayeru ... letiště a banda dětí s načítovanýma autama/motorky měli jen masochisti / se tam dokázala půl hodiny navzájem honit (smysl to nemělo , jen se navzájem mydlili ....a asi je to ohromně bavilo :/ No však Online GTA V vypadá většinou naprosto stejně ... hloupě.)
Burnout bez traffic jam miniher a pořádně brzdící dopravy jaksi postrádal správnou šťávu , a byli si toho autoři dobře vědomi , ale abych si kupoval jejich další hru založenou jen na minihře z pravých Burnoutů .... asi by mi tam potom chyběl i ten zbytek :/ .
-
-
-
Moje rec :(
-
-
Civ VI + 2 DLC za 12$
V novém Humble Monthly Bundle můžete pořídit šestou Civilizaci se dvěma DLC za krásných 12$ (~ 250 Kč). -
-
jasný lákadlo na datadisk. jinak já koupil ten lednovej a nelituju, hned jsem začal hrát Sleeping Dogs, po kterých jsem dlouho pokukoval
-
Kingdom Comme na PS4 -PRE-ORDER – IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED
https://store.playstation.com/en-cz/product/EP4062-CUSA07180_00-KCDPREORDER000EU
-
-
Název hry
Zdravím, přítelkyně kdysi hrála nějakou hru viděnou zvrchu, prý se tam ovládal nějaký modrý skákací míč. Chtěla by si ji zahrát, ale nepamatuje si jak se to jmenuje a já jsem vůbec nikde nic podobnýho nenašel. Nemáte někdo tušení? -
-
Marble Blast ?
-
-
to je super, ze Gt bude mit destivy pocasi...to je ta revolucni zavodni hra, o ktery jsem cetl spekulace jeste nekdy po roce 2007? cekani se falt vyplatilo. V prosinci jsem to koupil a druhy den vymenil za neco jinyho...malo obsahu, podprumerna grafika a koukam, ze tam chybi takovy zaklady
-
V budoucnu se dočkáme deštivého počasí v Gran Turismo Sport na většině tratích.
Na zbytku tratích bude sucho a slunečno*4* -
-
len pri pouzivani vloziek allways
-
-
V budoucnu se dočkáme deštivého počasí v Gran Turismo Sport na většině tratích.
Aha a to tam nemohlo být už od začátku aby hra byla konkurenceschopná i ve srovnání se zbytkem závodních her na PS4 ? -
OFF-TOPIC: Našemu kolegovi Lukášovi a jeho kapele dnes vyšla deska. Fandíme!
Bude příště feat s Vaškem Pecháčkem? https://youtu.be/ZpSKKTvDRb4?t=15m52s -
Chyby v cpu. https://meltdownattack.com
Tak uz se jde pomalu s pravdou ven, tyka se to vsech cpu i amd a mobilnich.
Dobra zprava pro nas hrace je, ze vliv na hry je minimalni, na urovni odchylky mereni trba 2%, takze nic... -
-
cit:
"1. Bounds Check Bypass - (Vy)řešeno aktualizacemi softwaru a operačních systémů. Výkonnostní dopad těchto řešení je zanedbatelný. [Tento bod, který lze chápat spíše jako slabinu v softwaru než jako slabinu hardwarů, mohl být využit (zneužit) na veškerém moderním hardwaru (AMD, ARM, Intel), ale byl již vyřešen a nemá citelný dopad na výkon.]
2. Branch Target Injection - Odlišnost architektury AMD znamená téměř nulové riziko zneužitelnosti tohoto postupu. Doposud se nepodařilo demonstrovat, že by varianta 2 byla využitelná (zneužitelná) na procesorech AMD. [Bod z množiny Spectre.]
3. Rogue Data Cache Load - Nulová zneužitelnost na hardwaru AMD z důvodu odlišné architektury. [Slabina Meltdown, která se týká Intelu.]" -
-
1. zaplat 2 tisice navic za K procesor
2. pretaktuj
3. zjisti ze throttluje
4. delidni, prijdi o zaruku a dej tam novou pastu
5. precti si jak Intel nedoporucuje taktovat K procesory
6. konecne ti to trochu bezi na normalnich teplotach
7. javascript na pitomym webu ti kvuli meltdownu ukradne vsechny hesla z ramky
8. ???
9. profit -
-
ad.9 - profit - Intel master race - tj otravovanie zivota ludi v diskusiach
-
-
-
-
Total War: Thrones of Britannia - první trailer
Respektive první trailer, kde už konečně vidíme záběry ze hry. https://www.youtube.com/watch?v=5MUdiBfXo04 -
28. března dojde k vypnutí online služeb pro hru Gran Turismo 6.
Sakra .... asi si ji ještě párkrát zapnu , aby se mi dotáhnul obsah co jsem doposud neměl a pomalu si budeme zvykat , že jediné živé GT už bude ten pure online sport :/