Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

Nintendo Switch je nejrychleji prodávanou konzolí všech dob v USA

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/948901835284283393

Doufám že si to ještě nějakou dobu udrží, našlápnuto mají slušně, hlavně bude zajímavé jak se k tomu postaví ostatní 3rd party vývojáři mimo malých nezávislých studií hlavně co se týče exkluzivit, minimálně Ubisoftu se to letos vyplatilo.
    • Já osobně Switch rozhodně chci, ale čekám určitě až na nějakou revizi konzole, která odstraní neduhy, které současné Switche mají.
      https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOfRqNc
      • 0011
        Crowbcat *7* přesně jsem věděl co to bude za video ještě než jsem na něj kliknul. Vadné kusy, každý výrobce hw je má, ale crowbcat vezme pár příkladů a udělá z nich senzaci a dělá to u každého launche nové konzole, ale to že třeba Switch měl procentuálně míň vadných kusů než třeba Playstation už nezmíní. Můj Switch netrpí ani jedním z těch neduhů a některé věci v tom videu ukazují spíš na to, že je problém mezi křeslem a televizí, například když ho dáš do doku uspaný tak uspaný zůstane, musíš ho probudit tlačítkem na gamepadu a to že lidi dají obráceně strapy na joycony ani nebudu komentovat. Vadné pixely taky nemám. Pokud máš obavu tak to kup někde kde ho můžeš vrátit, jediný opravdový neduh je snadno poškrabatelný display, což vyřešíš krycím sklem nebo folií akorát ze zkušenosti nedoporučuju tu, co se prodává s obalem, ta se mi poškrábala ale aspoň jsem neměl škrábance na displeji a vyměnil jsem jí za premium, která už je v pohodě. Vadný kus můžeš vždycky vyreklamovat, spíš jde o to jestli ti vyhovuje současný line up her, revize hw jen tak hnedka nebude i když dok by si to zasloužil
        • myšlenka konzole super, hry super ale zpracovaní a výkon strašná sračkkkkaaaa. WiiU bylo alespoň +- výkonné jako 360/PS3, ale tohle je mnohem slabší než x let starý Xbox One. Levné plasty, nekvalitní display tomu taky moc nepomáhají.

Kdyby to byla konzole hezky zpracovaná, s kvalitním FullHD displayem, výkonem na úrovni PS4, tak ji mám doma, ale takhle ne pánové, takhle ne.

Zeldu jsem si zahrál na WiiU a kvůli xtému Mariu si tenhle plast kupovat neubudu.
          • 0011
            Já jsem právě wii u neměl, tak jsem switch bral kvůli zeldě, mariokart a xenoblade, ale mario, přestože to pro mě není system seller mě bavil hodně a třeba králíci taky slušně překvapili. Já u switche propařil už tolik stovek hodin, že se mi zaplatil a to ho nemám ještě ani rok. Kdybych měl wii u byl bych taky naštvaný, ale takhle jsem za porty naopak rád poslední MK co jsem hrál byl 7 na 3dsku, na kterém hraju doteď, ale věci jako Fire Emblem na něm končí a produkce přechází na Switch, takže těch důvodů ke koupi pro mě bylo hodně, chápu že pro tebe jako majitele wii u je to zbytečná koupě, pokud nejsi extrémní mario fanda.
  • jamar28

Video: První gameplay trailer z AQP City, hry připomínající klon GTA a Red Dead Redemption.

No...Fakt jen připomínající. Zdálky, možná...Když se zamlží obrazovka. Vypadá to spíš jako nějaký podvod na backery.
  • MickeyMutant

Herní žebříček obchodu Amazon

Když už se řeší žebříčky, tak Amazon v pondělí zveřejnil seznam nejprodávanějších her roku 2017:
    1 - Super Mario Odyssey
    2 - Mario Kart 8 Deluxe
    3 - The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    4 - Horizon Zero Dawn
    5 - Call of Duty: WWII
    6 - Splatoon 2
    7 - Pokémon Ultra Sun
    8 - Pokémon Ultra Moon
    První tři místa si zabral Switch - po té původně mizerné nabídce her na jaře zřejmě lidi nakupovali jako diví všechno, co vyšlo. Nutno dodat, že to díkybohu aspoň nejsou typický launchový kokotiny.
    • victor

28. března dojde k vypnutí online služeb pro hru Gran Turismo 6.

No jo Switch a typických Nintendovských jen pár titulů pro celou platformu .....
  • Jack1947

Do hry Fortnite přibyla pistole s tlumičem, o víkendu si můžete zahrát časově limitovaný mód "Sneaky Silencer".

NO, ona je to celkem sranda když si to takhle člověk dá jednou za čas třeba včera jsem skončil v TOP02 v duo *3* tu pistoli jsem měl nicméně mám radši delší zbraně.
  • Mart9

Podle dánského obchodu Coolshop vyjde Red Dead Redemption II 8. června.

A podle mě 25. května. Kdo má další tip?
    • Jack1947
      Aby to nebylo až na začátku 2019 *6* *1*
    • homeles8
      31.února
      • Mart9
        To určitě ne. Únor má jen 28 dní *3*
  • homeles8
    šŤw astnej novejj rok♥3♥♥ *14* *14* *3* *3* *14*
    • Jack1947
      Vždyt tobě taky ( teda až po dvanácté ) snad budeš již střízliv

Mimochodem se začínáš lepšit zachvíly budeš psát lépe než kdybys nic nepil !
      • Lukass
        No jacku zato ty i v roce 2018 budes psat furt jak defo
    • Mart9
      Děkuji a přeji ti pohodlné poležení pod stolem.
    • Ty uz jsi zase ozralej uz pred obedem?
  • Lukass
    Tak sem tomu Shadow Warrioru jeste nejakou hodku dal, a musim trochu poupravit hodnoceni ze vcera.
    Celkem me to chytlo, a vylepsovani zbrani me i zaclo bavit, ale furt je ve hre hromada smeti k nicemu.
    Strileni je furt super jenom je ho proste malo a ta otevrena mapa tomu moc nesvedci.
    Takze pridavam bodik navrch 7/10

Jinak vsem hezkyho silvestra a v novym roce lepsi hry nez v tom letosnim.
    Ja se nejvic tesim na Metro, ale vzhledem k tomu ze z toho chcou udelat taky open world mam obavy.
    Linearni strilecky maji svoje kouzlo, uz aby ta doba open worldu skoncila. Hram to neprospiva
  • Lukass
    Tak musim napsat ze Shadow Warrior 2 me dost zklamal. Misto aby jenom vylepsili jednicku, udelali z toho radoby openworld s malo neprateli a nudnym generickym prostredim.
    Jednicku zdobilo ze kazdej level byl unikatni, mel unikatni nepratele i desing. Tohle vsechno je pryc.
    Misto rychle a naslapane akce ted clovek travi cas furt v inventaru a resi upgrady kterech je moc a je v nich zmatek. Akce se kouskuje a herni svet pusobi hrozne umele, navic ty mise sou uplne trapny.
    Uplne tu hru a ideu puvodnich SW znicili.
    Obrovsky zklamani, a budu mit problem hru dohrat. A to sem Shadow Warriora 2013 dohral 2 krat.
    • Jack1947
      Já nevím ale já jsem to oproti té jedničce která mě začala nudit navíc jsem jak již jsem psal dříve asi chytl bug dohrál, nicméně jo bylo to trochu jiné, moýná i horší.
    • Mart9
      Řekl bych, že tohle všichni víme už několik měsíců z prvních ohlasů po vydání. Opět si špatně vyhodnotil kvalitu hry.
      • Mart9
        Tak omluva, já si to spletl se Sniper Ghost Warrior *4* Na Shadow Warrior nemám názor.
  • Ach jo, nechapavec z Games, cti poradne co pisu v zavorce, kdybych mel jednicku, tak bych dvojku nehral, z tohoto pohledu zklamani. A to, ze jsem tam blbnul par hodin na jedne trati s rekordem vypovida o cem? O Vanocich jsem to zapl po 2 mesicich snad, abych zjistil, ze mi update rozdrbal ovladani a hned jsem to zas vypl.
    Typicky mistni jedinec, ktery tu bezmyslenkovite vytahne neco z kontextu a zacne utocit.

A ta smazana reakce na Mart9, v cem bych si jako pomohl? Jen par kravinek navic, ktere bych navic musel hrat nucene trhane, mazane, analogove. Na PC vychazi 10x vic her, tohle neni o kvantite, ale o kvalite.
    Nekteri to mozna vidi jinak, kazdeho vec, nekomu staci ke stesti min nebo neni tak narocny, ale z meho pohledu byl letosek vcelku bida teda a muzes si tu prskat a utocit jak chces.
    • Mart9
      Pokud si stěžuješ, že na PC ta kvalita letos nebyla, měl by si ji hledat mimo PC. To, že na PC vychází 10x víc her a všechno jsou to srágory, všichni přece víme a všichni je na steamu potkáváme.
      • Tak jinak, mit zoli, nehraju nic.
        • nebo naopak, možná bys ty hry i hrál a neměřil FPS apod. Je ti jasné, že ty si už nikdy nic pořádně neužiješ :)
  • Radkaa
    LV426 - " pCARS 2 docela zklamání (koupil jsem jen proto, že jsem jedničku nekupoval a pořádně nehrál)"

Nebyl jsi to právě ty, co tu neustále někoho vyzýval at' překoná jeho čas na dané trati ? *15*
    Piráte jeden....
    • Pirát silnic LV *1* *1*
    • Mart9
      *2* Dobrej trapas. To bude takovej ten hráč, co ve hře odehraje 100 hodin a pak řekne, že je to zklamání.
      • Hanzales
        A nejlepší je, že jsem ten jeho čas pak dal i bez asistentů *1*
        Ale pCars2 neupirátil, to má legal. Z kupónu z nějaké krabice :)
    • Takova padpasovka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit