-
Šťastné a veselé!
Přeji krásné prožití svátků zdejšímu osazenstvu Games.cz. A to samozřejmě jak našim milým redaktorům, které nás, ubohé nevděčníky, krmí literárně (a v rámci YT i audiovizuálně) hodnotným obsahem, tak i všechny čtenáře, horlivé diskutéry (především ty, co se nesnaží vyvolávat hádky), i náhodné kolemjdoucí.
V duchu Vánoc a místní retro sekce přihazuji také klíč na hru Secret Agent - plošinovka z roku 1992 od 3D Realms (toho času ještě pod hlavičkou Apogee) vycházející z jejich předchozí Crystal Caves. Je to verze pro Steam, obsahuje všechny tři epizody, a dle mých zkušeností funguje bez problémů. Osobně jsem před lety u téhle hry strávil moře času, takže jsem zvědavý, zda se najdou i další pamětníci:)
Klíč: 7FMGL-42ZLL-DG2RA
A těm, kteří slaví jiné verze svátků/jedou podle juliánského kalendáře/absolutně bojkotují vše kolem Vánoc přeji alespoň hezký den:) -
-
už je pryč :-/
-
-
To je mi líto, bohužel u veřejně hozených klíčů se málokdy ozve ten, kdo ho vezme jako první. I tak šťastné a veselé:)
-
-
-
Šťastný a veselý všem.
Tak co máte v plánu pařit o svátcích? Já přemýšlím, že bych znovu zkusil zapnout Rimworld. Jen se v takovém případě bojím, že se ani nenaděju a celé svátky budou v čudu. *1* -
-
Jako každý rok dojedu Stalkera SoCH na jiný konec, co jsem už dlouho neměl. Letos to vidím na "peníze".
-
-
Tak zrovna Stalkera jsem si dával nedávno a zbývá mi už pouze Call of Pripyať, což u mě číslo dva Co hrát o vánocích.
PS: Jaképak peníze. Je to jenom iluze! *1*
-
-
Konečně snad dohraju Tyranny (super hra, ale nebyl čas) a pustím se do Divinity: Original Sin 2. Už jsem měl dvakrát v košíku Elex, ale vždycky jsem couvnul.
-
Šťastný a veselý i tobě *4* Budu pařit obě Banner ságy, od vydání jedničky se z toho stala nová vánoční tradice *1*
-
NHL 16, FIFA 17, Uncharted 1
-
Jo tobě taky a i ostatním - nejspíše klasaika COD WW2 mp, OW, zabrousím do Wildlands a zkusím po roce nebo kolik znovu Division... mohl bych dohrát i Prey tam jsem nakonci ale mě to hrozně omrzelo.
Možná si dám něco z té naduté knihovny co jsem zadarmo nasbíralk abych osvěžil trochu pamět lol :D -
Koupil sem ve slevach Shadow Warriora 2, Grim Dawn, a vcera na Steamu Dirt Rally za 10 euro tomu neslo odolat.
Takze mise splnena a hrat mam co do dubna :D -
Šťastný a veselý *4* Já právě pro správnou vánoční náladu dohrála Tyranny. Mezi svátky se konečně chystám na Dragon Age: Inquisition; nějak se pořád musím přemáhat, abych to rozehrála.
-
-
A já zase napíšu, že ač jsem si k DAI hledal cestu trochu déle(protože se hraje trochu jinak, než předchůdci), tak na něj vzpomínám nejraději z celé trilogie.
-
Možná se ani nepřemáhej. Já se přemáhal tak dlouho, až jsem to dohrál, ale žádnej extra zážitek to není a ke konci už mi bylo jedno i to, jak to vlastně celé dopadne. S jedničkou zcela nesrovnatelné.
-
-
-
Vávra o videu na IGN
Nedávno se tu řešilo video o Kingdome Come, které se objevilo na IGN a byla to docela hrůza. Na FB se k tomu vyjádřil i Vávra: "To video na IGN se fakt nepovedlo, je dělaný ze starý verze a je to v zásadě ostuda. To nový video je skutečně z hraní té samé hry o tři neděle později, kde je spousta věcí opravených." Jen tak pro zajímavost... -
Steam ... nic moc a ještě méně
Hmm. Koukám spíš už ze zvyku na Steam a zaujala mne Jagged Aliance 2 ... ale nějak nechápu jaký je reálný rozdíl mezi Gold Verzí od Strategy First a klasikou + Wildfire od I deal Games :/ .
Mám to chápat tak , že dva různí vydavatelé na Steamu nabízí totéž ??? -
-
Jsou to dvě různé verze. Rozdíly tady.
-
-
Díky ;)
-
-
-
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Před týdnem na Steamu vyšla hra Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans. Výborná věc pro fanoušky jejich filmů - http://store.steampowered.com/app/564050/Bud_Spencer__Terence_Hill__Slaps_And_Beans/
Hra je v Early Accessu, ale normálně se dá hrát. Má dokonce i češtinu. Dohrál jsem ji ale za 4 hodiny, což mě jako backera docela štve, doufal jsem ve dvojnásobek.
Mnozí možná po roce pochopí mou profilovku *3* -
Před pár měsíci nebo týdny mi tu kdosi doporučoval Ultimate General: Civil War. Tak jsem si to včera ve slevě koupil a díky, naprosto suprová strategie. *4*
-
PS Store
PS Store spustil January sale, Sony je vždy krok před konkurencí. -
-
Takže jsem ty slevy prošel a bohužel jedinou zajímavou věcí je tam bundle kompletní série Trine za pěkných 260 Kč. Jinak bída.
-
Když ty mi tady vždycky ty akce vyspoileruješ *9* Já chci přijít do storu a užít si to překvápko.
-
-
Cuphead pokořil hranici 2 milionů prodaných kopií.
zaujimali by ma progression stats, kolko ludi to realne dohra, resp. mozno kolko ludi to realne hra dlhsie ako hodinu a potom zabali. lebo je to prekrasna a vypolishovana, ale imho nie dobra hra. -
-
Dle Steamu to dohraje 12,7 %.
-
-
Slevy na Xbox Live i PSN
Na Xboxu a Playstationu teď také začaly slevy. Xbox teďka navíc má akci na Gold a Game Pass za 20 kč na první měsíc (nezapomenout pak zrušit obnovení pokud dále nechcete).
https://majornelson.com/2017/12/21/2017-xbox-countdown-sale/
https://store.playstation.com/en-cz/grid/STORE-MSF75508-JANSALE18/1
Samozřejmě kupujte jen ale to, co chcete opravdu hrát. *14* -
Nejlepsi slevy sou jednoznacne na Gogu a bez otravnych DMR, Gog proste jede.
Steam uz davno nemyva takovy slevy co driv, ted to tam funguje tak ze hru predrazi, a pak ju jako nabizi ve sleve, tyhle vanoce vitezi Gog. -
-
Ano GOG , ale ....
Jenže.... Zatím mi vychází vhodnější nakoupit Hry na Steamu , protože až tak rozdílné ceny nemají a navíc má GOG Galaxy Connect , kde se sem tam porovnají účty a GOG vám přidá vlastněné kopie her ze Steamu do vlastní knihovničky ... Což je sice super , ale ....Steam tohle nemá a knihovničku podle GOG nedorovnává ... čímž GOG paradoxně podpoří při výběru platformy na které chci nakoupit konkurenci :/ Takto jsdem u GOG získal polovinu své knihovničky , takže .... pokud není opravdu výhodná cena kupuji na Steamu :/ *13* -
Tak já ti nevím, možná má občas nějakou nabídku lepší, ale já si zatím ve slevě na Steamu koupil tři hry, z nichž 2 gog vůbec nemá a ta třetí tam stojí stejně jako na Steamu. Když mrknu třeba na Hellblade, tak na gogu je naopak o 4 € dražší, Elex na gogu opět dražší, tentokrát rovnou o 6 € atd. Takže z mého velmi letmého srovnání to teda vypadá jednoznačně pro Steam.
-
GOG je jen chudý příbuzný Steamu. Navíc jsou to podvodníci, protože mi z knihovny nepochopitelně sebrali Zaklínače 2.
-
-
A neměls koupenej kód někde z G2A a podobnejch sr.anců?
-
-
No tak tyhle podvodný a pochybný stránky vůbec k nákupům nepoužívám. GOG měl prve nějakou slevovou akci, a když si poctivě v průběhu několika dnů kliknul na nějakej banner, tak ti dali Zaklínače 2. Já jsem si ho tedy oficiálně přímo na GOGU vyklikal, Zaklínače jsem dostal, ale když jsem si ho chtěl později zahrát, tak v knihovně najednou nebyl. GOG jsou podvoníci, sprostě mi Zaklínače sebrali.
-
-
Zas bych nedělal takový dramata. Nebyla to třeba technická chyba? Co zkusit podporu?
-
-
Technická chyba asi ne, on tam neni už přes rok :) Až se mi bude chtít, tak jim napíšu.
-
-
-
-
-