-
Tak sem se poradne vrhl na Dirt Rally co sem poridil ve slevach, a uplne me to vyrazilo dech.
Skvely rally, hodne moznosti nastaveni, a pri spravnym nastaveni ffb je hra fakt peckovni.
Pocit z jizdy na limitu je fakt super, k tomu sem stahl ceske komentar a snazim se jet fakt doraz, skvele se bavim.
NA workshopu hromada nastaveni aut, a ffb atd.
Za 10 euro skvela investice, okruhu uz sem byl preci jenom prejezene, a tohle je svezi vitr v mym pc. -
-
To si trochu zaváhal, protože už před lety se to dalo koupit v early accessu a ta hra byla už tehdy famózní.
Ale souhlasim, že 10€ je hodně slušná cena. -
-
Necekal sem ze je to takova pecka, kdybych to vedel koupil bych klidne pri vydan. ale EA ne, to nepodporuju
-
-
Já to věděl, navíc tehdy byla velká díra na trhu rally her. A cena early accessu byla o dost nižší než pak plné verze, takže nebylo co řešit. Samozřejmě od té doby už cena spadla, ale to se nedá nic dělat.
V podstatě sis vyčekal slevičku v mém stylu.
-
-
-
-
Pokud jste zasponzorovali vývoj Star Citizen, můžete stáhnout a vyzkoušet alfa verzi 3.0.
jo a jediné co zustalo pořád stejné je framrate... 15fps na Ryzen 5 1600 a GTX 1060 6GB.. takže vlastně celej novej obsah je na nic když se to nedá hrát... -
-
i5 3470+GTX 1060 6 GB a 16 GB RAM a jedu kolem 35 fps.
-
Tak to máš ještě štěstí. Mě to s GTX 1070 jede 3-5 FPS *1*
Trvalo mi asi 5min než postava vylezla na začátku z tý postele *15*
Každopádně u mě bude nejspíš problém v RAM, jelikož mám jen 8GB a jakmile hra naběhne tak se pohybuje na 98 - 99 % vytížení. Krom SC vyšší RAM z mýho repertoáru vyžaduje akorát Space Engineers, takže upgrade ještě nějakou tu chvilku vydrží. -
-
nema zatim smysl upgrade... už kvuli tem cenam.
-
-
-
Otázka do pranice. No Man's Sky je ve slevě 60 % za nějakých 20 éček. Stojí to už za to?
-
-
Na PS Storu to nedávno bylo ještě levnější a nešel jsem do toho. Takže nestojí to za to. Stojí to za 5€ jako přinejlepším několikahodinový zážitek.
-
Zalezi co cekas, hra to neni.
-
-
29. března dojde k vypnutí online serverů pro hry WipEout HD, WipEout HD Fury, WipEout 2048, EyePet, EyePet Move Edition, EyePet & Friends, Killzone 2, Killzone 3, Knack’s Quest a Gravity Rush 2.
Takže Wipeout: Omega Collection bude rázem bez online serverů ? ... Ti jsou ale moc hodní . Půl roku na trhu a takto vymést se všemi platícími :/ Jo v online je fakt budoucnost ..... -
-
Asi tomu neměli dávat název Omega, když udělali Marvel Heroes Omega, do půlroku konec.
-
Řekl bych, že se bude jednat o Wipeout na PS3.
-
-
Nebo taky ...
Jenže .. Nic jiného , než kompilace dílů z PS3 to není (řekl bych že na grafice se viditelně podepsalo i PSP ač nově jedeme na PS4) , takže těžko říct , zda PS4 verze jede na stejných serverech . No chytřejší budeme koncem března :/ .
-
-
-
Tip na slevičku
Her story je na humblebundle.com za krásných 1,79 €. -
Playstation magazín
Od října je v obchodech první číslo oživeného Playstation magazínu. Tukan říkal, že během ledna ho budou stahovat, takže komu magazín unikl, má posledních pár dní...
Sám jsem ho koupil před týdnem a ještě nečetl. Ale připadá mi to jako povinnost pro všechny hrdé majitele PS. -
-
mně to přijde jako zbytečnost
-
-
Jsi hrdý majitel PS4?
-
-
Otázka je spíše, co je hrdý majitel PS4. Pořád jsi vlastníkem jenom konzole, sám jsem hráč PS, ale i když mám nahráno spoustu PSX/PS2 klasik, asi se nebudu za to nazývat hrdým, o tobě předpokládám, že jsi začal s PS až s příchodem PS4.
-
-
Tak pokud si říkáš, že si "vlastníkem jenom konzole", tak nejsi hrdý majitel.
-
-
ucho: když to dílo má pro mě samotného hluboký význam, tak kašlu na ostatní názory. Ale když to dělám pro lidi, často i pro konkrétní osoby, tak potom mi přijde dílo zbytečný, když se nikomu nelíbí. A když dělám něco přímo pro někoho, a poseru to, takmám dprese i když to ze zdvořilosti pochválí. Když se mi to líbí a jemu ne, tak mě to mrzí a nejsem na to hrdý, když jsem nedokázal udělat radost. Tady záleží na situaci, úplně podmínka to taky není. A taky záleží jakým lidem se to líbí a jakým ne.
-
homeles8: Ty by ses měl stydět za své příspěvky, které tady pravidelně píšeš v opilosti pravděpodobně těsně před tím než spadneš pod stůl. A ne psát nějaká moudra.
-
homeles8: mně přijde hloupé podmiňovat tu tvou hrdost ohledně písniček a obrazů tím, že se lidem líbí. jednak z principu není možné, aby se to líbolo všem, a druhak by sám autor měl vědět, jestli se mu něco povedlo nebo ne, tedy jestli na to může být hrdý nebo ne. podmiňovat to těmi dalšími lidmi je divné.
a samozřejmě že je to obyčejná věc, kterou si může koupit každý. i tak ale někdo může být hrdým vlastníkem čehokoli. třeba tetování motýla na zadku. -
Jo Cobain taky nebyl na to co udělal moc hrdej proto si ustřelil hlavu co *12*
Mart je takový ten typ trolla, takže moc nebrat vážně ju *3* -
To je pěkná blbost, ''hrdý majitel konzole'' to je nějaká strašná nemoc, nebo něco takovýho, však je to obyčejná věc co si může koupit každej kdo to chce. Co jste to potom za lidi proboha, úplně zdegenerovaní. Já jsem třeba hrdej na svove písničky nebo obrazy, když se lidem líbí. Ale jestli někdy budu mít dítě a řekne že je hrdým majitelem konzole, tak na něj hrdej opravdu nebudu a bude mě srát, co jsem to vychoval. To je strašný že takový lidi existujou *11*
''I'm ashamed to be human'' -Kurt Cobain
-
-
-
no jsem, ale nemám potřebu si o konzolích něco číst. to si raději přečtu nějakou normální knihu nebo něco zahraju.
to mi připomnělo, že jsem včera na PS4 rozehrál The Witness. parádní věc. mistrovský dílo. jdu pokračovat. -
-
Tak já si místo čtení knihy raději zahraju. Ale na záchodě PS nemám.
-
-
No protože tam nečteš *1*
-
v tomhle jsem asi divnej, ale já na záchodě málokdy strávím víc než minutu času, takže číst tam cokoli nepřipadá v úvahu.
-
Ale já si chci na WC číst a ne hrát *15*
-
Kup si switch, ten se dá vzít i na WC :D
-
Tam si čtu Level jediné místo kde mám klid a čas *3*
-
A proč by tam mělo být ?
ROFL ... Dělej s tím něco ... dnes se na WC už běžně streamuje do mobilu ;)
-
-
-
-
-
-
Total War Warhammer 2 (Europe Vs America) The Battle For Christmas (ENG)
https://www.youtube.com/watch?v=l1IQ7pNPNlA -
Viz reakce na Tilwaen a příspěvek o Inquisition.
Uf, tak to přeji příjemnou zábavu. Já jsem se taky na Inquisition přemáhal, ale ještě více jsem se přemáhal během hraní. No nakonec jsem skončil asi po 15h v první lokaci, která je strašně nezaživná. Do toho hrozné ovládání, které mi zkazilo i ty souboje. Doufám, že čtvrtý díl se vrátí ke kořenům, ale vzhledem k tomu i jak dopadl poslední ME, tak tomu vůbec nevěřím. -
-
Zatím jsem tedy úplně na začátku, ale jak říkáš, i já s ovládáním dost bojuju. Nutnost ovládat každého člena party u tužších soubojů je doslova za trest. Rozhovory mě zatím taky moc nenadchly, po Tyranny je dost zklamání, že je celý svět doslova prosycen hrdinským patosem ještě víc než třetí Mass Effect a já (snad zatím?) nemám možnost, jak to zajímavě pročísnout.
Dám tomu šanci, přecijen jsem toho ještě neodehrála tolik, abych mohla soudit, ale na to, že to byla hra roku 2014, zatím celkem zklamání. -
-
Na gamepadu se to hraje královsky dobře :). Ostatní členové party se chovají vcelku autonomně, stačí dobře rozdat hvězdičky a kdo komu má krýt záda. Radím hru trochu rushovat a nevyzobávat každou mapu na 100%. Ale spíše se soustředit na hlavní a vedlejší úkoly co vyžadují Power!
-
Já to mamlas koupil v den vydání a od té doby to zkoušel 3x rozehrát, ale nikdy nedohrál.
Za mě to byla prostě nuda - lokace jak na vypnutým MMO serveru, tragický ovládání, postavy krom Varrica nezajímavý a příběh? Už si ani nevzpomenu o co šlo *1*
A s tím patosem souhlasím, ale ten byl i v jedničce a nevím proč, tam jsem ho vůbec nepovažoval za mínus. Ačkoli hráč byl prostě ten poslední Grey Warden, kterej to všechno spasí nebo šlus *1*
Zatímco Origins i dvojka mě přes svoje chyby opravdu bavili a rád jsme se k nim vracel, tak Inquisition bych jedním slovem popsal jako: Meh *7* -
-
Ono to myslím i bylo původně myšleno jako MMO a potom z toho udělali klasickej single. Ale pořád se to chová jako MMO. Dohrál jsem to asi načtyřikrát a pokaždý jsem v mezidobí zapomněl lore. Pak už jsem to ani nedočítal, akorát mi bylo líto to nedojet. Proto jsem taky dohrál to příběhově poslední DLC, naštěstí to bylo na čtyři hodiny.
-
-
-
-
Fallout 4 - Čeština (Beta)
https://prekladyher.github.io/fallout4-cestina/ -
Tak ja taky...
Stastny a Vesely!