Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.

Bože jen to ne!!!!
    • Tilwaen
      Neboj, oni to zvládnou tak, že budou vydávat každý rok oboje *3*

Protože, jak kdosi z Ubisoftu poznamenal (k AC sérii): "Hráči si to přejí." *1*
      • Tak pokud se ta hra prodava, tak si to ti hraci asi opravdu preji. Nemusi se ti to libit, muzes s tim nesouhlasit, ale to je asi tak vse, co s tim udelas. *3*
        Ja taky nemam o CoD vysoke mineni, ale vzhledem k prodejnim cislum to ty lidi zrejme bavi. Mozna, ze neznaji nic lepsiho, mozna jim to vyhovuje. Kazdopadne "hraci si to preji" *3*
        • Tilwaen
          Zde si dovolím malou citaci:

"Jsou hry, které mají úspěch zajištěný už jenom tím, že jsou. Je prakticky úplně jedno, kolik peněz se vynaloží na reklamu či jaké dostanou hodnocení v herních časopisech. Prostě přijdou, lidé je hrají, sklidí úspěch a odejdou.

Do této kategorie patří i Red Alert Call of Duty."

• heartstone

pro všechny čekatele pro inv bety heartstone:heroes of warcraft mám nejspíš dobrou zprávu.zítra okolo 7 hodiny ranní našeho času by měla začít otevřená beta.píšu měla,protože blizz nic neohlásil,ale psal že v nadcházejícím patchi vyresetuje veškeré accounty,a toto je čas konce údržby a patchování serveru pro EU
    • Miserius
      Ale prd ty... O tom psal už jak dávno dopředu
  • Lukyz

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut na Wii U, PS3, Xbox 360 and PC

Ha, právě oznámili Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut na Wii U, PS3, Xbox 360 and PC + práci na novém DX pro PC a next-gen *14*

http://community.eidosmontreal.com/blogs/Future-Vision-for-Deus-Ex?theme=deusex

Všimněte si české SPZ v levém horním rohu u přiloženýho artworku *1*
    • Celá mapa světa Watch Dogs bude dostupná od začátku hry. Hlavní hrdina (Aiden Pierce) by se dal přirovnat...

Na tom concept artu je česká SPZ, povědomý nápis LEVEL… očekávám v příštím čísle časopisu nějaké masivní interview / téma. ;-)
    • Inquisitor
      Asi to dělal nějakej čech :)
    • rancor1223
      Super! Už kolem toho bylo podezřele dlouho ticho.
      Pořád se ale nevyjádřili k ceně.
    • Director's Cut je už oznámenej dlouho, ale jsem rád že už víme i datum.
  • Jack1947

Kompletní dohrání Assassin's Creed IV zabralo zkušenému testerovi 50 hodin, ostatním smrtelníkům by...

Doufam jen v to , ze to nebudu dohravat jen kvuli povinnost uctit pamatku zhasinajici serie. *4*
  • Drakens

Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.

http://www.youtube.com/watch?v=y5QsA0OsFEY
  • Miserius

Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.

Ach jo...
    • Jack1947
      Asi jen nepremysli... podle mne uz ma vymesleno jde to prece s cod ne? Proc by to proboha neslo s AC, Watch dogs , mi prece sve hrace milujeme a jsou pro nas duleziti, zalezi na jejich pohodly...
      *7*
    • Malleth
      Prostě dokonalý. Nevim jestli tenhle přístup Ubisoftu může ještě někoho překvapit. Skvěle to shrnul Jim Sterling:
      http://www.youtube.com/watch?v=SUm0UJc5S_o&list=PL8B35CA833DCDA9A4
  • Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.

A já veřil , že se nedočkám. Vsadím se , že to bude zajímavé období až to výjde. Half-Life 2 čelila v té době Far Cry a S.T.A.L.K.E.R. , které v té době byli a dodnes jsou všechny kultovní hry. A hlavně Věřím , že udělají zase nějaký Evoluční prvek.. něco na způsob Portal nebo vylepšeného Gravity Gun.
    • "Half-Life 2 čelila v té době Far Cry a S.T.A.L.K.E.R." - teda nevím jaký rozsah má u tebe ta doba, protože Half opravdu na konci 2004 nečelil S.T.A....! A spíš bych řekl, že Far cry muselo čelit HL a rozhodně né naopak.
      • Hlavni souper Hl 2 byl Doom 3 ...
        • Ano, byl.

Dodnes si vzpomínám na porovnávání Source engine vs Doom3 engine.
        • Facht jo?! ...
          • Ne, delam si srandu
  • Jack1947

Takhle vypadá Battlefield 3 na třech monitorech s rozlišením 6040x1080p.

Luxus, bejt to 3D tak si pripadam skoro jak v realu , minimalne tim krasnym rozhledem. *5*
    • Chápu, že jsi mladý a žereš kdejakou ptákovinu, ale co je na tomto luxus? Tohle navíc není žádné rozlišení 6xxx, pouze 3x "obyč"... ty černé plastové přechody mezi monitorama to je vážně luxus teda :D To je jako si rozdělit svůj monitor na 3 díly ... nikdy jsem tady ten nesmysl nechápal .. dnešní monitory jsou natolik velké (vzhledem jak blízko k tomu člověk sedí), že pokud je někdo takový magor, stačí koupit nějakou 27" a dát si to před xicht a bude na tom o dost líp, než tady s tím trojitým paskvilem ...
      • Ono je to fajn pro závodní hry jakože perifererní videní, ale nesmí se na to člověk moc soustředit *15*
        • Jack1947
          To urcite, jak rikam az budeme mit moznost "byt ve hre", skutecne jen ne na oko bude to zase o necem jinem. *4*
      • Inquisitor
        Taky jsem nikdy nechápal, že jim ty přechody nevadí. Docela to bije do očí, já bych s tím hrát asi nemohl.
      • Jack1947
        Ano , jsem ponekud mlady a jinak pro info ja mam 27" "pred ksichtem" a odvarenej z toho nejsem... jo mam jeste tv no ale ja mam radsi hry na monitoru, nechapu tebe vetsi rozhled a lepsi
        pohled na danou situaci? a co ti vadi ze jsou to bohuzel monitory a ty preklenute stredove pruhy s tim se neda nic delat no. A nezeru kdejakou ptakovinu takto prr... *3*
      • Ronox
        Taky nejsem fanouškem tohohle napojování monitorů na sebe, ale jednou jsem teda viděl hezký setup, kde měl 3x 27" s 2,5k rozlišením a ty okraje monitorů byly pár mm tenký, tak to vypadalo dobře. Každopádně furt to pro mě nemělo takový pocit vtažení jako když hraju na tomhle: https://www.dropbox.com/s/9uta4u714plh7aj/Photo%2019.09.13%2013%2007%2027.jpg
        • Bohužel na projektoru se moc nedají hrát akční hry nebo multiplayery. Člověk nestačí sledovat tak velkou plochu ale takový hopsačky jako Rayman nebo auta to je jiná káva!!
          • Jack1947
            No, a jestli tedy Ronox ma projektor ktery ma tak 720p coz se neda ani povazovat za standart tak se jeste ma, jsou zde i spoustu jinych faktoru dostatek tmy atp... nejde jen o velikost a projektory levna zalezitost rozhodne nejsou. Na filmy to je urcite pecka, kdyz clovek splni podminky , o hrach nevim nevim ... *7* *7*
            • Ronox
              1080p má .. konzole se přehazujou normálně podle toho v jakým nativním rozlišení hra jede jestli 720p nebo 1080p. Tenhle má dobrou světelnost takže můžu hrát jak přes den tak v noci a barvy nejsou tak vyblitý jako tomu dříve bylo. PC hry hraju nativně v 1080p přes big picture a nebo si dáváme nostalgický runy Contry a Super Maria z NESu.
          • Ronox
            Akční SP se daj. Dokonce jsem na tom odehrál na gamepadu pc verzi Bioshock: Infinite na hard a 1911. MP jen konzolovky klasicky.
            • Ronox
              NBA až nextgen .. posledně jsem hrál nějaký tuším od 2K na xboxu, ale už tu hru nemám ani.
            • Tak to jsi dobrý, pro mě je to už moc velký a pak tikám očima po plátně (90 palců). Ještě doporučím na projektor NBA2K, to je parádní zážitek, pokud ti basketbal něco říká *2*.
          • Inquisitor
            Nebo fotbálek a hokej na tom musí být luxus.
            • Ronox
              Hraju na tom vlastně všechny singly nebo lokální mp co jdou na ovladači. Mám k tomu připíchlej hdmi hub ve kterým jsou konzole + pc. PC mulťáky hraju normo na monitoru a coopy zas dáváme s kámošema lokálně na noťasích. Jinak zrovna o víkendu jsme hráli po dlouhý době Injustice a pak jsme zkoušeli novou fifu i nhlko.
  • Jack1947

Vyšel update pro singleplayerovou část GTA V, který opravuje např. problémy s mizením aut z garáže.

Tak o tomhle slysim poprve, kazdopadne jestli to pomohlo tak to je pro "pozkozene" plus. *4*
    • Jack1947
      Minuskovy fanda, se nak zhorsuje ... nebo se mi to jen zda? *7* a neni jich vic?
      • Tak když ty komentuješ tak často, což by nevadilo, ale co v těch komentech je... Nic co by nás zajímalo -.-
        • Jack1947
          Ozval se "Anonym" , casto jo a vetsinou mam co psat a vadi hmm ( zajmavy ze v novinkach mam nejvice ze vsech minusu) Ja se nad tim tedy bavim, jak proste nekdo nebo i vice ma tendenci klikat na minusy, nebo nekdo naklikavat uz jen ta dnaha se ceni, to jim nikdo neodpare. *4* *15*
  • ucho

Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.

to je nutný si registrovat extra kvůli té trojce? nestačí mít ochrannou známku na Half-Life? to je trochu na hlavu.
    • Ronox
      Bohužel to tak nefunguje. Podívej se na to jak se kšeftuje s doménama a nebo jak se v appstoru přiživují vývojáři na cizým jméně. Tahle registrace jim pak dává možnost se bránit pokud to někdo bude chtít využít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit