-
Takhle vypadá Battlefield 3 na třech monitorech s rozlišením 6040x1080p.
Vážená redakce, opravte si prosím chybku je to Battlefield 4 a ne 3. ;-) -
-
Jen důkaz, že to vypadá stejně a normálně to člověk nerozezná... :))
-
-
Něco na tom bude :-D
-
-
-
Valve si zaregistrovali ochrannou známku Half-Life 3
A budu hádat primárně bude na OS Steam :-) -
-
Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.
To je zase provokace. Podobně jako když jeden programátor měl na E3 nebo na nějaké výstavě triko s HL3 logem... A to už je 3 roky zpět. Tuhle firmu nemám rád. Ano, má na svědomí bezkonkurenční half-life... Ale chová se k zákanzníkům jak ku prasatům ;) -
-
radsi dojit znacku vydavanim hry kazdy rok ze? "protoze hraci si to preji"
-
-
Tak at, ja jim to preju *3* .
-
-
A proc taky ne ze? Proc se tak nechovat, kdyz oni si nechaji a radi , mit uz jen ten pocit rochnit se krasne v tom bajinku. *12* Kviik, kvíík.. *15*
-
-
To uz by byla ponekud silna kava, a zaroven dilema pro ty kdo o Steam OS nestoji. *7*
-
-
Half-Life 3 trademark
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=688589 -
Oddplanet
http://youtu.be/50jrGMGRAyw
podobnost se hrou Limbo čistě náhodná :D škoda že si nepohráli víc s tím pohybem postavy. něco tomu chybí. -
-
Tak Limbo je tam jasný, ale ten Oddworld jsem tam teda neviděl.
-
-
Limbo jsem ani nehral a ta podobnost je vazne jen ciste nahodna *15* . Moment byla rec o ODDworld?
-
-
Jo píšou to u toho videa, že se inspirovali Limbem a Oddworldem.
-
-
My bad, jsem si nevsiml a taky nak ten ODDWORLD tam zrovna nevidim, to je fakt no.
-
-
-
-
-
BF4 servery
Tak právě začly servery v BF4 regulérně padat. Už to nemohli utáhnout. Snad nejsilnější značka EA, nejvíc hype, a nejsou schopný najmout dost serverů. Na jednu stranu si nemám moc na co stěžovat, protože jsem si mohl hru ozkoušet dopředu, na druhou stranu nechápu, co tím sledujou. Vždyť je to absolutně nanic. Aspoň trochu jsem zjistil, o co jde, když jsem tam přišel hned dopoledne. Teď už je to pro normální lidskou bytost prakticky nehratelný a až se to otevře pro všechny, tak už si tuplem nikdo hru neozkouší. -
-
Účel BETA
pokud takhle přemýšlíš, tak nechápeš účel BETA testu. Je tu proto, aby si zjistily jak to bude vypadat při plném zatížení a to nemluvím o tom , že 4. října bude BETA otevřená pro všechny. Navíc GTA ONLINE taky není v provozu . Takže až výjde battlefield 4 , tak už s tímto problémy nebudou a budeš normálně moci hrát , ale u GTA Online to je FAIL. -
-
[sarcasm]A já si bláhově myslel, že beta test je kvůli zjištění a nahlášení bugů, který může Dice ještě měsíc opravovat (v případě day one patche).[/sarcasm]
Dneska ráno v 9 už to zase šlapalo jako hodinky. Včera večer bohužel ne, ať jsem šel na Německý servery, Nizozemský, Britský, Švédský, Francouzský... Dělalo mi to všude. Předpokládám, že dnes navečír to bude podobný. On pak člověk ztrácí chuť něco testovat, když mu hra začne jako naschvál lagovat v nejhorších okamžicích. A je to fakt problém serverů. Stačí aby padal mrakodrap, a všem se to začne trhat jako blázen. A to jsem stál v metru, o blok dál a na ten slavnej mrakodrap jsem ani neviděl.
-
-
Já hrál na jednom německým 64/64 v pohodě nějak od 20,00 do 01,00. Bez lagů, bez pádů.
EDIT: Feedback ostatním.
Na i7 3770k 3,5 GhZ, 16GB RAM, GTX 670 SOC je framerate u ultra furt kolem 60ti. Místama jsou propady, ale nevím jestli za to může neoptimilizace nebo menší bordel v systému. Kupodivu při nahrávání videa snímky neklesaj. Pak se to zkoušelo na lenovu ideapadu i7 quad 2,4 ghz s nějakou GT 660M a tam to jede s lockem na 30 fps na high při nativním rozlišení 1366x768. Při připojení k monitoru tak na fullhd low-med pro dosažení 30ti fps. -
-
mám vlastně stejnou sestavu, vše na high sample resulution 140 a stabilně 40+ snímků když dám to sample resolution na 200% tak mám 15fps :-D poslední whql drivery a win8.
jaké máš nastavení ty ? -
Taky jsem hrál u kolegů němců zhruba od 20:00 do 23:00 a v pořádku...Musím říct, že to má něco do sebe, ke koupi za +- 2.ooo,- Kč mě to stále nepřesvědčilo, ale uvidíme časem...Jinak mě docela překvapil fakt, že i když je to v podstatě BF 3,5, hratelně to na mě působilo dost odlišně - tady vidím krok kupředu...Zničitelnost prostředí je taky trochu víc "variabilnější"...Výtahy fungujou, spouští se alarmy, když vlezete do prodejny, dají se zavírat takový ty bezpečnosnostní mříže (rolety u obchodů...) a celkově mě potěšila spousta malých detailů...Úprava zbraní je taky lepší, snipeři jsou trošku jiní, na ty zatím moc času nebylo, u supporta (možná to mají i další...) se mi líbí "zvětšovací" optika, která se dá používat...Jednotlivá "povolání" mi přijdou celkěm věrná svojí "předloze..." Zvuková stránka mi přijde zase o něco autentičtější...Na druhou stranu jsem v takovém tom prvotním rauši, tak se může dost věcí změnit,ale třeba tohle někomu pomůže... *3*
Jinak co se PC týče: určitě doporučuji aktualizovat Nvidia (nejspíš i AMD) ovladače, vyšla verze přímo pro BF 4 - 331.40 Beta...Osobně mi tyhle ovladače hodně pomohly... *3* Jinak na i5 4670k na základní frekvenci, 16 GB RAM (1866 Mhz) a EVGA 680 SC+ na ultra se framerate celkem drží - jak píše kolega nade mnou - nicméně občas se objeví slušný propad třeba k 13 FPS + se hra někdy chová dost zvláštně, co se týče plynulosti/snímků za vteřinu...To je údajně optimalizací, těžko říct... *3* -
skoda ze si nemal kartu od AMD, kde by mala byt hra lepsie optimalizovana
-
-
Ted bych prozival asi obrovske zklamani, kdybych si to jako ty a jiny stastlivci nezaparail za , pet minut dvanact. *3*
-
-
Na americkém PS Store je v tuto chvíli zdarma dostupný Valhalla Knights.
bleskaři, dotaz. k čemu je tady na českém webu taková bleskovka? -
-
Bez väčších problémov sa dá vytvoriť americký účet. Stačí len zadať realnu US adresu. Ja to využívam. Pri prepočte rovnakej ceny v US dolaroch na euro su hry o 20% lacnejšie :)
-
-
Na americkém PS Store je v tuto chvíli zdarma dostupný Valhalla Knights.
Stastni tot uzivatele PSP a Vita. *3* V Americe. *9* -
zde sem udelal par screenz z koleji, kde hrajeme battlefield 4: http://goo.gl/zh33
-
-
Tfuj, a uz prestan si hrat na Veskoslava, vsichni vedi ze si jen jeho nepovedeny klon. *3*
-
-
Nevotravuj ty troli pako
-
-
Jak je vidět máte špatnou mušku.
-
LoooooooL děláš mi chutě hned bych to slíznul
-
-
Battlefield 4 kamera
Jak tady někdo psal, že když vidí hlavu, tak že ho ta hlava zastřelí protože míření je v hlavně apod.
Tohle jsem neviděl. Sice MP akce moc nehraji ale když jsem hrál vadila mi tam přehnaná odolnost (jak kde) a různé hovadské dovednosti.
Graficky to mají již vyřešené, že když vidím hlavu tak mě nezastřelí protože nevidím zbraň a střelil by do zdi. Protože ten kdo hraje za tu hlavu, vidí část zdi (nebo kde je skrčený).
Co si pamatuji tak vždy jsem viděl záblesk zbraně když někdo střílel. Tedy byla vidět zbraň anebo prostě nevystřelil. Takto by bych měl tedy vidět pouze hlavu záblesk někdy dole z zbraně a chcípnout. Jestli to tak je, tak to teda perla. -
-
Lol, takto je hyper realizmus vidim , necelou hlavu a jsem mrtvej = killcam Pecka to bych si teda rad zkusil *15* .
-
-
Možná to má být Battlefield 4 pacman. Tam taky hlavy zabíjeli :)
-
-
Asi jo no, jestli to tak je tak bych to ale i tak zkusil to musi bejt narez Uplne si to predstavuji - Hele, hlava pic zase hlava za zdi pic... to se musi hrat jedna basen. *15*
-
-
Ve slangu Bf BoRcŮ by to bylo nějak takto "Hlava mu dala hlavu" = Hlava postavy střelila toho druhého do hlavy a on chcípl (tomu se říká dát mu hlavu).
*15* -
-
MM, tak uz ne Headshot" ale dat hlavu, no to zni cim dal tim lip. *4*
-
-
-
-
-
-
Next Car Game
http://nextcargame.com/
no nečekal jsem, že těch 10k předobjednávek poleze tak pomalu, když pak slibují hratelnou ukázku... čím to může být? je na PC malý zájem o takovouhle hru? nebo se o ní málo mluví a lidi to neznají? -
-
Určitě by to chtělo lepší prezentaci a reklamu. O hře nevím skoro nic z webů a musím to hledat sám.
Nevím co by měli přesně zlepšit ale málo se tom mluví. Většinou je tak jeden článek někde na okraji i když myslím, že RPS bylo několik článků a videí ale tam to je vždy na hlavní stránce. -
spíš mám pocit, že lidi už nebaví dávat peníze na vývoj hry, která může nebo nemusí vůbec vyjít nebo dopadnout dobře nebo špatně, místo aby ta hra nejdřív vyšla a teprve pak si ji člověk koupil... alespoň mně to už přijde trošku otravný, jako by se každej rozhodnul už hry nevydávat rovnou, ale nejdřív si je nechat zaplatit od hráčů...
-
-
to bych bral u nějakýho méně známého studia a méně známé hry. ale tady studio nějakou minulost má a podle videí je jasně vidět, že je to klasický nástupce Flatoutu, který se o moc víc lišit nebude. tedy je malá pravděpodobnost, že půjde o špatnou hru. a navíc tady jde o hru skoro za dveřmi, když má vyjít na jaře 2014. a cena 25 dolarů, tedy 500,- taky není extra moc...
-
-
právě, známý studio, známá značka, opravdu nejsou schopný sehnat normálního vydavatele? a pokud už to mají skoro hotové, tak taky moc nechápu, proč potřebujou tolik peněz dopředu...
-
-
-
Ja myslim oboje, to ze by nekdo taak predcasne zlomil hul nad "novymi Flatouty" se mi moc nezda. *7*
-