Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.

Nemuzu si pomoct ale ty animace u Watch Dogs vypadaji v porovnani s GTA opravdu mizerne...
    A je to... doublepost :(
  • WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.

Nemuzu si pomoct ale ty animace u Watch Dogs vypadaji v porovnani s GTA opravdu mizerne...
  • Jack1947

Na EuroGamer Expo běželo Titanfall stabilně (60FPS) na PC s grafickou kartou Geforce GTX 770.

To si asi neskrtnu. *9*
    • To ja taky ne *16*
      • Jack1947
        Na pc mozna ne, ale na Xboxu jiste jo *15* .
        • Jiste, reknu mamince a konzole bude doma
          • Jack1947
            To nemyslis vazne, mimoto kdo uz chtel tak ma a kdo ne nema. (nemusi platit pro vsechny.)
  • Jack1947

Britský žebříček prodejnosti 39. týdne roku 2013: 1. FIFA 14, 2. GTA V, 3. Minecraft: Xbox 360 Edition.

Pfch, Bloody England FIFA14 na prvnim miste a GTA V. na druhem co to jsou snad vic na fotbal? pchf. *6*
  • Pilgrim66

Battlefield 4 poznatek

AMD je partnerem EA na Battlefieldu 4 a přesto to běží líp na GeForcech.

Dřív jsem se AMD furt zastával, ale příští grafická karta je 100% Nvidia.
    • nevím, na průměrné sestavě s 7850 na High přednastavení kolem 50 fps stable. Nemohu si stěžovat.
      • langustyn
        presne... 7870 nastaveni ultra: 30-45 fps s AA, bez nej 50-60 fps...
    • ringmancz
      to bývá podobně ve většině případů, kdy hra "podporuje" jednu značku
    • Wow! Už vidím ten nekontrolovatelný pád akcií AMD až se o tom dozví na burze! *3*
  • Veskoslav

BF4 další poznatky

1. Když jste v družstvu a na někoho se "portujete", tak přesně vidíte to, co vidí on. Tudíž se nemůže stát, že se portnete na "mrtvého" člena či člena, co je v těžké přestřelce.
    2. Za uposlechnutí rozkazů velitele dostáváte 2krát více bodů. Tudíž za vlajku je normálně 250, takto, když Vám ji označí velitel, tak je za 500.
    3. Když plavete, konečně se můžete potopit a můžete mít i pistoli, když neplavete.
    4. Zatím jsem dokázal projet dvěma obchody skrz na skrz tankem a docela sranda. Ale opět jsou některé zdi nezničitelné jako v Bf3 (výtahové šachty v mrakodrapu, který ale lze zničit).
    • Radioaktivni_surikata
      A ještě jeden a DOST podstatnej problém.

Lidi pořád střílejí z prostředky obrazovky. Problém je v tom, že prostředek obrazovky není tam, kde je hlaveň zbraně, ale kde je hráčův ksicht. Takže když vidíte cípek hlavy čouhat zpoza krytu, tak ten cípek hlavy vás klidně zabije. Co naplat, že má zbraň zabořenou v kusu pevný hmoty (ať už stojí za bednou, kusem zdi, nebo čímkoliv jiným), ale pořád vás může zabít, protože on to vidí jinak, než vy. Fakt kréťani ty DICE. Tohle jsem nečekal...

EDIT: Jo, a respawn je netknutej. Pořád tě to klidně spawne přímo před nepřítele, hlaveň taknu... Proč by ne. Stejnak je netknutej i spawn v družstvu. Hele, maník, nemá šanci. Bum, najednou jsou tam 3 maníci, a seš tuhej. Chjo, aspoň trochu omezit to mohli...
      • Veskoslav
        To je bohužel u všech typů FPS, co nynější trh nabízí. Neznám žádnou, kde by to bylo u odstřelovačů jinak například.
        • Radioaktivni_surikata
          Jo no, bohužel. Co už ale dělá snad jenom DICE je, že napaří slunce těsně nad obzor na každý mapě. V BF3 není snad jediná mapa, kde by bylo poledne. Prostě mi furt a všude na každý mapě bude svítit slunce do ksichtu, že neuvidim vůbec nic. Tak to bylo v BF3 a vidět to i na jediný přístupný mapě v BF4 mě značně zneklidňuje... Jů, hele, krásný paprsky. Kdo potřebuje vidět nepřítele, když se může dívat na godrays. Herdek. Tak nevim. Je to bez pochyby lepší než BF3, o dost. Ale bohužel tam některý cypoviny zůstaly. Škoda, ale asi to koupím. Už jenom proto, že v BF3 je utrpení hrát recona a tady ne.

EDIT:
          Stejně tak mě už ale vysloveně točí, že se zasekneš na každým kamínku a kousku zdi. Bez legrace, v BF musí člověk skákat i přes práh u dveří. Fakt, kus zdiva vysokej 10 cm a musim přes to skákat... Chjo
          • Jack1947
            Bud rad ze skakat muzes, vzpomen ze dneska to je ve hrach spise luxus. *3*
          • Lens flare!
    • Radioaktivni_surikata
      Já mám taky jeden poznatek. Už není dopoledne a nedá se to hrát. Laguje to naprosto prasečím způsobem, klidně půl vteřinový až vteřinový záseky. Takže asi budu muset nařídit budíka a jít pařit v 7 ráno, až tam nebude tolik lidí. Teď se to nedá hrát...
  • Terraria aktualizace

Nyní už mužete snasd stahnout nový obsah v Terrarii. Užijte si nový obsah.
    http://www.terrariaonline.com/threads/temporary-out-of-memory-error-fix.106847/ Prosím předčtete si toto, je to důležité, jestli máte problém s něčím kteří určitě mají všichni. *4*
  • Veskoslav

BF4

Přidám taky pár postřehů, protože jsme se na kolejích nedostali do GTA Online, tak zkoušíme Bf4 a tady je pár postřehů.

1. Jede to i na slabších strojích. Na obyčejném notebooku DualCore, 4 GB RAM a HD3000 to jede na normal naprosto plynule. Na ultra (jiná sestava i5 3,2 Ghz, HD7850 2GB) to jede se vším i s vyhlazováním plynule při 45-60 fps.
    2. Graficky jde vidět posun, obzvlášť u vody. Jinak zase nic extra nečekejte. Vypadá to lépe jako Bf3, to rozhodně, ale obrovský grafický skok se nekoná.
    3. Zničení naskriptovaného baráku vypadá fakt pěkně i když jsem si myslel opak. Destrukce je větší jak v Bf3, většina zdí jde zničit či si vytvořit nové "ramby", když odstřelíte část například skleněné výplně nad Vaší hlavou. Tudíž destrukce se přiblížila téměř na BF2BC
    4. Potěší jistě ty, kteří nadávali, že Rusové mluví anglicky. Číňané mluví skutečně čínsky. Sice mi to znělo humorně, když jsem pokládal lékárnu, ale potěšilo to.
    5. Na první level už nedostanete zcela očesanou zbraň, ale konečně tvůrci pochopili, že alespoň hledí by se hodilo. Potěšilo i zlepšení tříd a jejich vybavenost. Klasický "medik" tak má již v základu jak granátomet, tak i klasickou lékarnu (Čína).
    6. Team leader je skutečně teď důležitý a jsem rád, že se ten mód vrátil. A troufám si tvrdit, že tohle bude hlavní důvod vítězství nebo prohry, nikoliv schopnosti jednotlivých hráčů.
    7. Změnil se systém oživování+oživení z mrtvých, kdy v defaultním nastavení není mezerník jako oživení, ale levé tlačítko myši a pravé Vás vrací na výběr pozice.
    Pakliže to shrnu podle toho, co jsem viděl a hrál, tak jestli i zbytek map bude tak propracovaný, tak za mě má Bf4 ano. Nekoupím si ho ale hned, ale počkám opět na Premium verzi hry, jestli ji vydají. Jsem docela mile překvapen, že to není jenom další BF3.1, ale podle mě to bude regulérní díl. Jo a sniper dostal docela slušnou sviňárnu do výbavy:)
    • Radioaktivni_surikata
      Zrovna jsem odemknul Scar-H. Má pouze iron sights, žádná kobra jako u AK. Tak bůh ví, jak to bude, ale 10 killů k odemčení cobry je pohodička.
    • O jaké sviňárně mluvíš ?
      • Veskoslav
        Nech se překvapit. Ale tímto docela pomohli bojeschopnosti odstřelovačů.
        • To si mi toho teda řekl *15*
          • Radioaktivni_surikata
            Jestli myslím to co on, tak to není až tak sviňárna, jako spíš rebalanc. V každým BF se zamíchají pomůcky. Jednou se páruje munice s LMG, podruhý zas s útočnejma puškama atd. No a reconi teď dostali C4. To zas takovej spoiler není, že se to musím bát vyzradit :)
            • Tak jestli jde o tu C4 tak to je fajn a o tom se vědělo, že se vrátí ještě by nebyl špatnej mortar *3*
    • Radioaktivni_surikata
      Čím jsi prosím tě měřil fps. Mně to Afterburner nebere, nechce mi to ukázat statistiky...
      • Veskoslav
        Kámoš to jel Frapsem, já jsem to chtěl doma vyzkoušet s Afterburnerem:-D
        • Radioaktivni_surikata
          Takže instalovat přihlouplej fraps, hm... Ale asi mi nic jinýho nezbyde, dík.
          • Veskoslav
            Není za co. Je to sice vopruz, ale co se týče počítání FPS ve hrách, tak mě tenhle zmetek nikdy ještě nezklamal.
            • Radioaktivni_surikata
              core i5 2500k @ 3,8ghz, pracuje na 100 %
              MSI 560TI HAWK, pracuje na 100 %
              pak Kingston 1600 mhz DD3, 8GB RAM
              a HDD Seagate barracuda 1TB

Jedu 50 fps pohodu s detaily v průměru na high. Třeba blur mám úplně vyplej, postproces na low, ale naopak filtrování na ultra a tak různě. A čekám ,že s ofiko ovladači se to ještě zlepší. Otázka je, co to udělá na zalesněný mapě.
            • Veskoslav
              luke: i5 3,4 Ghz, SAPPHIRE HD 7950 VAPOR-X OC BOOST 3GB, 16 GB RAM, Win 8 Pro 64 bit. Ale jak říkám, pěkně to vypadá i na normal na obyčejném notebooku.
            • Veskoslav
              No já jsem musel, protože jsem měl 25 fps maximálně a navíc se mi hra i cukala. Sice hra nevyžaduje úplně nejnovější, ale měl jsem 1.3.1 a chtělo to po mě 1.3.4 (mám 1.3.6).
            • jaké máte stroje?
            • Radioaktivni_surikata
              Hm, tak to fakt jde. Ale zatím je škoda si s tím hrát. Prakticky na jakýkoliv nastavení to vypadá skoro stejně, a to samý platí i o frameratu. Hotl je v Shanghai málo detailů, samý velký plochy. Uvidíme, jak v plný, ale hra vypadá hezky i na nižší nastavení.

Ale nad 50 fps se nedostanu, když jsem v otevřenějším prostranstvím. Asi ještě půjdu mrknout na ovladače...

EDIT: Tak poslední ovladače a okamžitě + 10 fps. A to ještě nejsou ty konečný, takže dobrý.
  • michelangelo

NU Dark Souls 2 beta gameplay

Cekujte PRVNI a DRUHY video z hrani bety. Tesim, tesim :)
  • Na EuroGamer Expo běželo Titanfall stabilně (60FPS) na PC s grafickou kartou Geforce GTX 770.

A to ma byt jako uspech?! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit