-
GTA 5 IGN
hodnocení 10/10 a poznámka masterpiece...jo rad bych si to zahral ale na pc -
-
Upřímně, čekal snad někdo od těhle velkejch webů jiný hodnocení než 10/10 nebo 9/10?
-
-
Ja spis nechapu vsechny, kteri jim to basti a prohlasuji tady "hra desetielti" apod. Nikdo asi nepochybuje, ze to bude pecka, ale tyhle prvotni "recenze" se brat vazne opravdu nedaji a hra samostna hrou desetileti asi jen tak nebude, alespon pokud se da ridit poslednim dilem teto serie.
-
-
Koukni na Metacritic, nejedna se o par velkych webu ale o vsechny
-
-
teda, ale co sem to tak četl tak víc než půlka hodnocení GTA 4 od uživatelů je kvůli tomu, že jim hra prostě moc dobře nechodí..nejde tak ani pak o to co je ve hře ale o technický problémy...ja můžu říct že sem si GTA IV koupil až teď ve slevě za 300,- a na mém "slabém notebooku" AMD apu A4 + AMD 6480g + 6470 (asimetrický crosfire) ten stejně nefunguje :D tak mi hra běhá na medium uplně v pohodě je pravda, že asi dost optimalizovali, ale stejně. Kdyby tu recenzi psali ty lidi dneska tak hodnocení zvednou.
-
-
A pak jsou lidi kteří si myslí, že GTA IV byl nejlepší díl série.
-
-
Ano, já. První GTA co jsem dohrál (všechny epizody) a stále hraju. Všechna ostatní GTA mě po prvotním ohromném nadšení omrzela, než jsem je stačil dohrát. Já jsem prostě na fyziku...
-
-
viděl jsi gameplay videa? prostě hra desetiletí :D
-
-
-
-
GTA 5 prvních 5 recenzí 100... Takže úplatky,podvody atd?
http://www.gametrailers.com/reviews/p5jvw4/grand-theft-auto-v-review -
-
nečekaně - já si počkám klidně rok na PC verzi kvůli mod scéně
-
A on snad někdo čekal něco jinýho? GTA je vždycky masterpiece. IGN – 10/10, Polygon – 9.5/10, Mirror – 10/10, OXM – 10/10, OPM -10/10, Edge – 10/10, GameInformer – 9.75/10, CVG – 10/10, Gamespot – 9/10, Destructoid – 9/10, GiantBomb – 10/10, Gamereactor – 10/10, GodisaGeek – 10/10, Videogamer – 10/10, Joystiq – 9/10, Thesixthaxis – 10/10 nebo Pocket-lint – 10/10
-
-
ok, pokud pomineme nektere irelevantni, tak Polygon, CVG, Destructoid, GiantBomb, Edge a Joystiq neni nahoda.
-
-
To si nemyslím, spíš to fakt bude největší pecka moderního hraní. Teda aspoň v to doufám, dneska jdu spát v 8, abych to čekání zaspal *1*
-
spíš nejlepší hra desetiletí :D už aby to bylo doma.
-
A už nám to začíná *15* ať započne... cokoli *7*
-
-
Vývojáří hry Yakuza Ishin se pokusí z PS3 dostat maximum a co možná nejvíce využít potenciálu PS4.
Nevim no ty Yakuza hry vypadaj většinou dost nedopečeně. Postavy maj pěkný s hodně detailníma obličejema, ale prostředí vypadá jak z průměrný PS2 hry. Plný krabicoidních baráků a neviditelných stěn.
Bylo by ale fajn, kdyby tenhle díl vymakali -
Dragon Con 2013, kdo pojede příští rok?:)
http://www.youtube.com/watch?v=tr6BxjrFBoE -
-
Jel bych, ale je to trochu z ruky *1*. Uvažuju ale nad Londýnskym ComicConem příští rok.
-
-
Konfigurační soubor X360 verze GTA V obsahuje náznaky plánu vydat hru i na PC a PS4.
Jestli to nekecá, tak to beru i na PS 4. *5* BTW... Už zítra!! *1* -
Newell na konferenci
http://events.linuxfoundation.org/events/linuxcon-north-america/program/live-video-stream -
Konfigurační soubor X360 verze GTA V obsahuje náznaky plánu vydat hru i na PC a PS4.
aby ne kdyz se i konzolove hry programuji na pc.. tenhle udaj nic nerika.. -
-
Call of Duty: Ghosts se mělo původně nazývat Call of Duty: Modern Warfare 4.
No a jak bys vysvětlil operační systém PS4???
-
-
Call of Duty: Ghosts se mělo původně nazývat Call of Duty: Modern Warfare 4.
Oh, tak to je ta inovace ! *1* -
-
Nextgen... *2*
-
-
Někde se ty výrazný revoluční změny musely projevit *7*
-
-
-
A zrovna ten můj to musí dodržovat sakra... *1*
-
Obchod Amazon porušil nařízené datum vydání GTA V, jak k tomu došlo Rockstar vyšetřuje.
Já nevím, je to tak těžký zadat poště kdy má expedovat balíky do domů ? Zásilky ať pošlou klidně týden dopředu, pak ať leží pár dní na poště a až v den vydání se začnou roznášet... -
-
Jenze Amazonu zacali lide stornovat objednavky, protoze proste nechteli cekat kdyz to jinde uz prodavali/bylo an torrentech tak nez aby prisel Amazon o tretinu objednavek, radsi dostane nejakou mensi pokutu
-
-
Tak myslím, že tohle je ptákovina. Těžko by jim tolik lidí odřeklo objednávku kvůli tomu, že hra je o pár dní dřív na torrentech.
-
-
No, ocividne by ses divil... Pokud teda to vse neni kec co si nekdo vymyslel, ale pochybuju, spousta lidi by zrusila objednavku kdyz by to mohli mit o 3 dny driv (ja bych to udelal taky)
-
-
Pokud už má někdo chiplou konzoli, tak si bude těžko předobjednávat hru na den vydání... To si rovnou počká až se objeví na netu a stáhne si ji. Nebo si snad myslíš, že by si ji kupovali ?
-
-
Rockstar pravděpodobně připravil pro GTA V doprovodnou mobilní aplikaci iFruit.
Na to jsem se ptal radši už týdny dopředu jak to mají s expedicí aby to náhodou nedorazilo pozdě :D -
Presne tak *2* Ja jeste ten muj dnes otravoval, aby nezapomneli odesilat dnes *1*
-
A zrovna ten můj to musí dodržovat sakra *1*
-
Jasne, tam jde spis o to ze mensi obchudky to, ne zrovna tajne, prodavali uz pred vikendem
-
-
-
-
-