Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

18 cheatů pro X360 verzi Grand Theft Auto V odhaleno.

Parada, takze hezky postaru vymackavanim tlacitek gamepadu *3*.
  • http://www.rockstargames.com/newswire/article/51371/the-free-gtav-ifruit-and-game-manual-companion-apps.html

GTA tuning a tamagochi do mobilu
    • "Coming soon for Android devices via Google Play and Windows Phone, as well as for !!PC/Mac!! as a desktop application" *1* *1* *1* Aplikace oznámena dřív než samotná hra
  • kdyz by nekdo mel zajem tak je tu red orchestra 41-45 a red orchestra 2 za 6 dolaru http://www.indiegala.com/
    • Miserius
      Ta hra se vsude jinde uz skoro rozdava zadarmo, v Humble za dolar, v Levelu jako steam klic....
      • dekuju
      • nevedel jsem :)
        • Miserius
          Klidne ti klic k dvojce dam, jestli chces
          • tak jo :P muzes mi ho poslat na email? janekvar@gmail.com dekuju moc
            • Miserius
              Mas ho tam
  • Thorar

Lord of Xulima shání 10k USD

A 2D isometric, turn-based Role-Playing Game with the depth and challenge of old-school classics and a modern, intuitive interface. For PC, MAC & Linux.
    http://www.indiegogo.com/projects/lords-of-xulima
    Vypadá to slušně, ne?
  • Gamespot v recenzi GTA V kritizuje sexismus ve hře

A musím se s autorem ztotožnit, POKUD je tedy pravda, že je to ve hře tolik za hranicemi vkusu, jak uvádí. Pokud to tedy je pravda, tak je to už trochu trapný a laciný (po všech dílech GTA).
    • Keyz
      Horší jsou některé jiné recenze kde vyloženě nemáš mínus, jako by hra bylo naprosto dokonalá. Rád bych kritické recenze i kdyby hra mělo získat maximální hodnocení, tak stejně je dobré když to je kritické. Takto vím co je podle autora super a nic proti.
    • s autorkou*
      • aha ... s autorkou :D

to zas bude nějaká částečná feministka ... takže mě to nechává klidným a dál čekám na poštu zítra :)
        • Jinak přílišný sexismus za hranicemi vkusu a jiné znepokojující scény kritizuje i autor (muž) recenze na Polygon.com.
        • Typický vidlácký komentář. Nejsem žádný následovník feminismu (a už vůbec ne toho militantního), ale je pravda, že v některých momentech v GTA chyběl a chybí vkus (pokud nemáme namysli vkus na úrovni Tele Tele). Nebo je snad tvoje přítelkyně taky děvka, která slouží jako pisoár?

Nemám nic proti utahování si z obou pohlaví (a z zlatokopek apod.), ale přílišná a nevkusná jednostranost jen ubližuje jinak poměrně chytrému a místy až geniálnímu působení prostředí, které GTA utváří.
        • Miserius
          No podivej se na "ní" ukázkovej babochlap
  • Ronox

GTA V

Pokud je série GTA vaše krevní skupina, tak berte recenze vážně. Navíc ten 80's-90's feeling gangsterky z toho. Těším se na online a pak na PC na módy! :)
  • Nejprodávanější hra na Steamu Call of Duty Black Ops II po slevě na krásných 30 euro, přiznejte se, kdo si ji koupil i přes ten šílený hate, jenž zde na sérii COD plane:)?

Všichni nadávají, všichni kupují a pak se diví, že to vypadá jak vypadá.
    • Kozy
      Hrál jsem to přes víkend, a musim přiznat, že je to vážně debilní hra.
    • Mě ta hra nezajímá ani zadarmo (žádný hate, prostě mě to vůbec nebaví a příběh všech COD mi přišel jak z céčkových amerických filmů).
    • ucho
      počkám, až cena klesne tak na 15-20 eur...
      • rancor1223
        To bude tak za 10 let ne? Mě málem vypadly oči z důlků když jsem viděl COD 2 za 15 éček (a to ještě ve 25% slevě).
        • Taky si myslím, že dřív zamrzne peklo, než to daj za patnáct éček. :) Ale né že bych si nanabídnul. *1*
  • Check your privilege cis scum

Výjimečně povedené video parodující hatery, kteří odsuzují hry jako Dragon's Crown jen na základě designu postav. Doporučuju zapnout titulky.

https://www.youtube.com/watch?v=cx6jhqip9F8
  • GTA V pro PC

http://www.alza.cz/grand-theft-auto-v-d367473.htm
    • Tilwaen
      Z Alzy nic ani zadarmo kvůli těm jejich na-facku-zralým reklamám. Fuj, už jen jak si na to člověk vzpomene...
      • to chápu, jen mě zarazilo-pobavilo že to tam maj pro PC, když to pro PC nebylo ohlášeno, nebo je to jinak ?
        • nebylo oznámeno a upřímně tenhle krok trochu nechápu od obchodů jak vůbec můžou nabízet něco co neni a ani nemá bejt ...

jinak samozřejmě sem ten svůj koment tak špatně nemyslel ... to já jen nechápu všechnu tuhle válku mezi konzolema a PC ... takže jakmile někdo zase začne s PC tak už sem alergickej :)

já mam oboje takže to pořídně ani nechápu :)
          • v pohodě, někdy si opravdu připadám že žiju asi v jiném světě *1*
        • Tilwaen
          Já být Tebou, tak to objednám a potom tu verzi pro PC požaduji *15*

Samozřejmě máš pravdu, oficiálně nic oznámeno nebylo, zatím jen PC hráči podepisují petici, aby se to na PC přeportovalo *4*
          • Propaganda Games před uzavřením svého studia pracovalo na Turok 2 pro PC, PS3 a X360. Podívejte se na...

a hráči na konzolích podepisují petici, aby se to nepřeportovalo*1* - je v tom docela guláš(sakra docela bych si guláš dal) *4*
            • Já měl předevčírem. Byl výbornej!
    • ty seš na týhle planetě novej viď ...
      • :-D

asi netrávim svůj volnej čas na internetu jako někdo, hledal jsem kde mají nejlevnější GTAV pro xbox360 byla by to první hra kterou bych si na xbox zahrál, jinak mam xbox jen pro děti (3 a 7 let)
  • Screenové porovnání grafiky PS3 a X360 verze GTA V.

Nevidím tam žádnej rozdíl, snad jen PS3 verze je trochu tmavší, za běhu to ale musí vypadat úplně stejně...
    • Keyz
      Na konzoli to vypadá dobře. I když tam není moc věci vidět protože to je z dálky. Ale z gameplaye šlo porovnávat více...
      Uvidíme jak to bude na PC (jestli to bude).

Tady k tomu není nic moc říci než to, že ten HW využili dobře.
      • Jack1947
        A to uz ted jsem zvedavej jak bude , nekdy v budoucnu vypadat GTA VI. pac to bude muset bejt jeste o moc , lepsi na novym enginu a celkove vxylepsene aby se to uchytilo.
    • https://www.youtube.com/watch?v=QRzac3XrTdM&feature=youtube_gdata_player
      • God-of-War
        Fakt to vypadá dobře. *5* Hlavně se musím smát těm blbům, co tu furt tvrdí, že ty gameplay záběry/ trailery nebyly z konzolí.
        • Však to pořád vypadá naprosto tuctově naprosto průměrná grafika i na konzole tak co to ??
    • JE to uplně stejné, dementní maximálně zbytečný článek.
    • God-of-War
      Jo, taky bych to tak viděl. Jinak graficky moc pěkný.
      • Screenové porovnání grafiky PS3 a X360 verze GTA V.

Je neskutečný co se jim podařilo dostat ze 7 let starýho kusu železa, kterej už v době vydání byl v PC průměru... Smekám před Rockstarem *4*
        • Já nevidim o nic lepší grafiku než byla v GTA IV tak co ty poklony ?
          • Miserius
            Tak Rockstar ale nemuze za tvojí vadu očí...
            • Tak si sundej tu helmu a probuď se z toho svýho snu a radši mi řekni v jakém aspektu grafiky je to hezčí než GTA IV.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit