Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Japonsku se během prvních čtyř dnů prodeje Monster Hunter 4 naskladnily již dva miliony kopií hry.

Kéž by do Evropy dotáhli ty 3DS černé limitky MH4..
  • Veskoslav

Lego

Kdo si chce zavzpomínat a nechce se mu vytahovat krabice s Legem. Ovládání bohužel krkolemné, ale nabídka kostek více než šílená:)

http://ldd.lego.com/en-us/download/
  • Miserius

GTA

Tak lidičky... Nejvíce mě zajímal jízdní model v GTA protoze z videi to vypadal prapodivně, až Saints Row styl... Nastesti je to pravej opak... Zaklad je porad z GTA 4 (kde ot podle me bylo supr) ale je to prizpusobeny ke kazdymu autu, takze se kazdy chova jinak a zas o neco vic realne... Přestrelky jsou jako kdyz clovek hraje Max Payna 3 (pridejte si upravovani zbrani -baterky/tlumice atd) nepratele jsou priblizne stejne "chytří" jako v MP3 a naopak "spojenci" se akorát motaj a házej radoby cool hlasky...
    Upravovani aut je konecne zpet a lepsi nez kdy jindy, uparvujete si vse od motoru po karoserii, tonovani oken,kola,barvy,ruzny vylepseni vlastnosti (brzdy,prevodovka atd)... Svet je krasne zivej, hustota aut je vetsi nez hustota chodcu (alespon me to tak prijde) a vypada to fakt živě. Nahodne eventy ala RDR (zloděj ujizdejici na motorce, zachranovani uviznutych lidi z auta a vice rict nemuzu abych nekomu nezkazil zazitek)... Chodci už konecne nejsou jen postavicky chodici sem tam po ulici ale scházejí se, povidaj si, nakupujou, foti se, machrujou s autama, reagujou na vas...
    KONECNE nejste jedini ve meste kteří maji co docineni s policii, takze jedete po meste a proti vam se říti blazni v aute, za nima par policejnich aut a nad nim helikoptera... To je tak vse co jsem stihnul za 3 hodky pochytit (samozrejme obleceni/holic atd ale na tom neni co rikat)
    Zaklad je tedy zive mesto (jeste jsem se z nej nedostal, delam mise a vykradam obchody *1* ) supr jizdni model (model poskozeni totoznej s ctverkou) prestrelky konecne nepusobi jako blba minihra a tuna ptakovin okolo

Jo a policii me prijde je mnohem tezsi utect uz tak od dvou/tří hvezdicek... Maji sice line of sight, takze muzete byt za plotem a oni byt na druhy strane a hledat vas a nakonec to vzdaj, ale jakmile vás jednou zmerči, budete muset vzit nohy na ramena/ujizdet autem nekam do podzemnich garazi atd...
    • A co ja jako hrac pc, szrilecka na xboxu pro me byla utrpeni. Da se to nejak rozumne ovladat ?
      • Miserius
        Presne tak, ma to ruzny druhy autoaimu, ten nejsilenejsi zameruje sam ze jen strilis, ja pouzivam free aim jako v kazdy strilecce a nestezuju si
        • taky ve většině hrách na konzoli vypínám tu asistenci při míření ... s ní je to vážně strašný pro mě ...
          • Jack1947
            To ja mam zase rad, kdyz mi to pomuze, ne kdyz to miri za mne ale kazdy to ma rad jinak ze *3* .
      • Ronox
        Má to ten jejich vychytanej autoaim z MP3. hard, soft a free tuším se jmenujou. Takže to jde v pohodě :)
        • tak to by mě nebavilo, ja jen zkušel jsem killzone a fakt jsem se vůbec nechytal, zkušeljsem také Dead Rising 2 a to mě už celkem šlo
    • Kterými tlačítky na PS3 se střílí?
      U RDR se dotiž střílelo R2 a L2, což mi na dualschocku 3 nebylo zrovna pohodlný.
      • Miserius
        Zase R2 + L2
        Ale v nastaveni je primo strileni - GTA Style, Normal Style, takze to urcite pujde prohodit
    • 1988
      Tak tohle mě vážně potěšilo, ale je fakt že při hraní je to určitě mnohem lepší zážitek než sledovat jen videa.. Ještě se těším na večerní recenzi a zítra snad vyrazím do obchodu pro hru *4* ...
    • Veskoslav
      No škoda, že nezapracovali na AI nepřátel i přátel. Už by to konečně mohlo být lepší. Ty ostatní změny potěšily. Dík za info.
      • Miserius
        No AI spolubojovniku je fakt tupa a bez nich by to bylo mnohem lehčí, ale zase je to víc filmový a nepusobi to tak amatersky jako prestrelky v GTA 4.
        • Veskoslav
          Ty v GTA IV byly fakt humorné, občas jsem si říkal, že bych se šel s druhou stranou domluvit, jestli to nevyřešíme beze zbraní *1*
          • Miserius
            Tady je to fakt nastesti ala Max Payne 3, Michael ma dokonce i bullet time... Nepratele se kryjou, stahujou kdyz jsou pod palbou a jsou agresivni, necekaj nekde, ale to je tak vše
            • Jack1947
              Uz jsem se bal, ze procenta pribyvaj a to jsem teprve zacal. *15*
            • Miserius
              Hlavni pribeh pry zabere 30-40 hodin
            • Jack1947
              Za velke plus, krom grafiky, ktera doznala hodne zmen a detailu, je treba i vyzdvihnout moznost prave onoho driftovani na nej minule (predminule) kladen duraz tolik nebyl, policajti v poho nezklamaly a vrtulnik se jim porad da sundat salvou kulek ze samopalu, jinak minihry (tenis a jizda na kole pobavi, navic upgraduji) jak uz jsem psal nemuzu tomu dat 10/10, pac by to nebylo vuci R* a samotnemu GTA V nanejvys spravedlive. *15* *3* (snad to bude delsi nez si myslim po 5 a neco hodinach a ctvrtka hry skoro?) .
    • Hustota aut vs chodců odpovídá LA. Když člověk mrkne na Street View, tak tam fakt skoro nejsou žádní chodci.
      • Veskoslav
        No jít po předměstí LA, no to se rovnou můžeš jít sám přihlásit na pitevnu, že tu máš pár orgánů k darování *1*
    • Keyz
      Tedy fyzika vozidel je jako u GTA IV a lehce se přetočíš/ nejde jezdit jako prase ani když máš sportovní auto?
      Divné, že to na videu tak nevypadalo to samé se týká destrukce.

Jak to tedy je když tě chytne policie? Zbraně zabaví? Jak zbraně získáváš?

Díky za odpověď.
      • Miserius
        Opravdu z videi to vypada divne, protoze kamera je mnohem vic upnuta u zadku auta nebo jak to napsat, takze t ovypada ze to co delas chces delat ale ve skutecnosti to uz neovladas a jnde uz bys mel kameru bokem... Auta kdyz pretocis tak je muzes jako rozhoupat, to je teda kravina a stve me to tam. Rychly auta jsou FAKT rychly, nebo alespon me to tak prijde, a naopak pomaly/stary auta jsou takovy koraby se kterym nez se rozjedes tak to je věčnost... Zbrane po smrti zustavaj i s nabojema, vyzkousim jak je to po zatceni. Destrukce je fakt stejna jako GTA 4 jen obcas se stane ze po srazce se jen rozbije okno, ale jindy si to auto pomalu zlomis ze uz ho ani nerozjedes

Tak po zatceni ti zustanou zbrane ale vezmou ti veskery naboje. Zbrane ziskavas normalne nakupem (kde si je i upravujes) nebo je dostanes v misích pripadne nekoho prejedes v špatný čtvrti *1*
        • Sakra, přesně tu kameru jsem nenáviděl na Mafii 2.

Patřím asi k menšině, když jsem fanda volné kamery z GTA IV, kdy jsem levou rukou řídil a pravou se rozhlížel. Ta kamera nechala krásně vyniknout pohyb auta. Zamknutá kamera působí divně...
          • Miserius
            Ta kamera jde otacet pravou packou normalne, ale kdyz s ni nic nedelas je docela dost napevno za zadkem auta a jde bokem az kdyz hodne driftujes... Nedokazu to popsat :D
            • Miserius
              Tak tak, tak jsem to myslel... Možná se mi to zdá ale prostě auto bokem vidíš až když jsi fakt bez kontroly a litas sam tam... Samozrejme nepocitam kdyz mas driftovaci auto/upravu tak tam driftujes krasne i s prizpusobenou kamerkou :)
            • Já si myslím, že vím přesně, jak to myslíš. Vystihuješ to dobře. Je to prostě ta příliš tuhá kamera za autem. To já nerad. Jsem zvyklý na volnější kamery, kdy hezky vynikne smyk z boku apod. Tady ta pevná kamera je záležitostí až posledních pár let (myslím od dob Mafie 2 apod.). Třeba to ale půjde snadno modifikovat.
        • Keyz
          Ta kamera nejde měnit?

Škoda těch zbraní, pak není potřeba se snažit neumřít když je nemusíš znova kupovat :(

Btw jak rozhoupat? :)
          • Miserius
            Kamera je OK ja to neumim popsat. Auto kdyz ho das na střechu tak muzes levou packou ho pomalzu rozhoupavat az ho proste prehoupnes na kola, pokud nejsi nekde zaseklej...
            Jo a pri bourackach konecne ztracis zivot
            Jeste detail, penize ani zbrane postavy nesdili... Takze pokud prijde nova brokovnice do obchodu, musis pekne s kazdym jit nakoupit
          • JJ, tohle je nedostatek už od GTA IV. Zatčení bylo horší, než smrt.
  • Další kritická recenze, opět se zabývající nevyváženým scénářem, nevkusem a stupidním (ne)humorem

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/10598-Grand-Theft-Auto-5-Review-People-Suck.2

Hodnocení 3,5/5
    • Keyz
      Mně příběh v GTA moc nezajímá. Raději bych info o zbraních, autech apod.
      Stejně tam většina lidí blbe.
      • Auta jezdí příšerně, a přestřelky prý mnoha změn nedoznaly (žádný MaxPayne se prý nekoná) takže zbývá už jen ten příběh...
        • Miserius
          Auta jsou supr, prestrelky temer totozny s Max Paynem a pribeh nemuzu hodnotit po 3 hodinach
          • Kéž by se náš vkus shodoval tedy!

I když kritizuju, tak pořád doufám, že to bude lepší, než se z videí zdá. Nicméně, pořád jsem četl hodně názorů těch, co už to hráli, že je jízdní model ošizený, z čehož následně vyplývalo, že je to záležitost preferencí (někdo chce NFS, někdo GTA IV).

A na videích to opravdu působí strašně. Auta jako by bez váhy, vznášedla s takřka okamžitou akcelerací a bez jakéhokoliv nahýbání se do stran (ani minimálního).
            • No, nezlobil bych se, kdyby to na mě pak při hraní PC verze působilo stejně pozitivním dojmem, jako na vás dva. Díky za info.
            • Ronox
              Naštěstí to tak není :) za včerejšek jsem stihnul hrát nějakých osm hodin a z toho tak polovina jen free roam po městě a ty auta se ovládaj na pohodu. Není to tak smikovitý jako čtyřka nebo Sleeping Dogs (pokud teda nezmáčkneš tlačítko pro ručku) jinak auta začnou plavat až po smyku. Každý auto váží jinak, má jinou akceleraci a jinou topspeed takže variabilní jízda tam je až až. Jak psal Miserius, tak "gunplay" je jak v Maxovi takže "ženiální".
  • Keyz

GAT V je dnes na STEAMu ke stažení zcela zdarma....

Snad nikdo nedostal infarkt *5*
  • cumpi3

GAT V je dnes na STEAMu ke stažení zcela zdarma - neváhejte a obohaťte si svět Saints Row IV.

GAT V....něco mi v tom nehrálo, pak jsem zjistil, že neumím číst :D
    • ringmancz
      neboj, ani někteří v CNN neumí :)

http://www.playstationlifestyle.net/2013/09/17/saints-row-promotes-gatv-on-twitter-trolls-cnn-gtav/
    • DeDy
      Tak to je nářez. Ty písmena musí každej prohodit za GTA V *1*
      • Tilwaen
        Captain Obvious *1*

Ale od SR je to chytrý tah, Johny si prostě zaslouží nějaké DLC pojmenované po sobě *2*
      • cumpi3
        tak ne asi *1* Právě dobrá taktika, DLC s takovým názvem v den kdy vychází GTA V ... to prostě poutá pozornost *4*
  • Sigerous Mod

Mozna stoji za zminku, ze dva dny je venku verejna beta verze Sigerous Modu pro Stalker CoP - http://www.nfs-world.cz/forum/topic/stalker-sigerous-mod-2-2-albor-eton-edice-cesky-preklad/ (scrollnout uplne dolu pro odkaz na stazeni).
    • Co jsou nejvýraznější přednosti toho módu?
      • tepre jdu instalovat samotnej CoP, ale zatim me nejvice pritahuje obsazeni lokaci i z predchozich dilu. Mod jako takovej me zaujal po precteni jednoho prispevku zde na games pod poslednim clankem k Survarium, tam se nejspise dozvis ty zakladni prednosti SGM modu - http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/survarium-predstavuje-chemicku-a-nove-uskupeni-prezivsich-63423/?rootId=1235149&itemId=1235149
        • Díky.
  • Miserius

PS+ hry na pristi mesic

Far Cry 3, Dragons Dogma: Dark Arisen, Street Fighter X Tekken
    • frag.ment

Byl představen boss Mighty No. 3 z Kickstarter titulu Mighty No. 9. Hra nově byla potvrzena i na platformy...

No to snad ne! Sem si koupil Dark Arisen za 700 v obchodě a čaká, až se na něj dostane řada. Že já jsem nepočkal..
    • ucho
      no to mě po*er. zrovna tento víkend jsem už už kupoval dogma: dark arisen, ale nakonec jsem si řekl, že ještě počkám... tak to už by mě snad i vytočilo :D
  • Miserius
    Tak dnes se posta predvedla... uz je to tu! *15* *14* Dam vedet odpo Veskoslave a spol. *3*
    • froztik
      tiše závidim *5*
  • GTA V dosáhlo průměrného hodnocení 98% z 37 recenzí.

Tak to je fičák...
    • ta cifra mi pripomina demokraticke volby pocas komunizmu :)
      • Heh..pobavil...ale jako fajnej výsledek....až bude na čem tak otestuji co je na tom pravdy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit