-
Casey Hudson (Bioware):Mass Effect 4 je krásné, zábavné, ambiciozní a Mass Effectové.
A všechny vaše akce v průběhu hry budou mít zásadní vliv na konec.. OH WAIT! -
Casey Hudson (Bioware):Mass Effect 4 je krásné, zábavné, ambiciozní a Mass Effectové.
*8* -
tak co bude jako další bundle ?
hehe mohlo by být neco jako might and magic bundle -
-
Humble indie bundle 9
Uz je tam 9-ka. A je to dost naslapany. Vice zde - https://www.humblebundle.com/ -
-
Moc pěknej.
Mimochodem, tentokrát je tam výslovně napsáno, že přidané hry dostanou jen ti co zaplatili přes průměr, to tam bývá vždy? -
-
Už to tam taky bylo ...
-
taky jsem si toho tentokrát všiml... předtím netuším...
-
-
-
:D indie bundle 9....ale ten avarge je teda prestrelenej!! 12dolacu a neco :D fu
-
Doufám, že něco kloudného. Nějaké comedy nebo ebooky mně zrovna moc nezajímají a kdyby byl třeba Square Enix Bundle, tak budu dost rád.
-
-
tak si to prehod na weekly sale
-
-
A kdo říká, že Weekly sale budou vždy jen hry? Mimoto Comedy bundle byl fajn.
-
-
jo comedy jsem si koupil jen abych podporil...ale nejak extra to neni..de spis oto ze to zaujme uzsi skupinu lidi
-
-
-
-
-
Square Enix označilo Tomb Raider, Sleeping Dogs a Hitman: Absolution za komerční neúspěch.
nejsem si jist, jestli TR může být označen jako fail. Už jen proto, že měli s AMD smlouvu na bundle ke grafikám. Hitman neúspěchem relativně byl, ale jednalo se o pěknou hru. Sleeping Dogs jistě bylo o něco úspěšnější. Zajímalo by mne, co "neuspěch znamená"... Menší čístý zisk než 100 % ceny za vývoj a vydání a marketing? -
-
Pokud si úspěšný projekt představují stejně jako ve filmovém průmyslu, měl by zisk být minimálně 2x větší než náklady.
-
o kousek níž jsem to rozebíral. předpokládám, že se vývoj těch her zaplatil a možná i celkem slušně. problém je, že firma si představovala zisk mnohem vyšší, protože má spoustu dalších výdajů, které z toho prodeje her potřebuje pokrýt. pokud tedy firma rozjíždí nějaké další projekty, investuje, utrácí a prostě spolkne spoustu peněz, ani slušné prodeje pak nemusí znamenat, že si povede dobře, protože ty prodeje potřebovala mnohem vyšší... v tomhle případě je ale hloupost tohle hodit na hry.
-
-
Instalace X360 a PS3 verze GTA V bude potřebovat 8GB volného místa na disku.
wow, novinka z 2. července. To bude rekord! *2* -
Torchlight 2 (steam)
komu unikla nedávná akce za 3 libry, zde má možnost za 100,-
http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W3332
takovou hru jako přílohu časopisu ještě nějaký pátek neseženete :) -
Square Enix označilo Tomb Raider, Sleeping Dogs a Hitman: Absolution za komerční neúspěch.
Square Enix by se mělo učit šetřit aby nevyhazovaly prachy za lepší pohyb vlasů atd. aby jejich hry nestály stovky milinů dolarů, ale cenu který jsou reálný. -
-
xy
Ty jsi kus vtipa. Lepší pohyb vlasů financovalo AMD, v rámci jejich programu. -
-
Já ti myslel všeobecně, ty vlasy byly jenom takový co mě napadlo (nevěděl jsem o tom že to financoval někdo jinej), ale prostě že utrácí zbytečně moc peněz, že ani když se ty hry dobře budou prodávat tak se jim to nevrátí (myslím že všechny z těch her se prodávaly dobra, hlavně Lara)
-
-
xy
Ony se pořád prodávají dobře, jen si někdo myslí, že je prostor trhu nekonečný a rád by měl 150x CoD
-
-
nieje kus vtipa, je to nVidia positive
-
-
-
A přitom všechny 3 hry jsou fakt povedený... -
-
přesně tak jedny z mála her co mě v posledním roce fakt bavily -
no jo, všechny tři mám koupený :D ale tak museli si postěžovat před svými akcionáři. velký firmy to nemají jednoduchý, jsou to molochy, který spolknou pořádný peníze a potřebují i pořádný zisky z prodejů. THQ mělo taky svkělý hry a slušně se prodávaly. nejde ale všechno hodit na malé prodeje, management to prostě někde nezvládl a někudy firmě uteklo moc peněz a hry to nezachránily. a schválně, kdy zvládnou vydat ten další díl tomb raidera.
-
-
Ja dostal Sleeping Dogs a i Hitmana k PS+ a Tomb Raidera si poridil a vsechno me fakticky bavilo, Sleeping Dogs bych si asi nikdy nekoupil a nakonec se z toho vyklubala paradni detektivka se supr pribehem a atmosferou starsich vychodnich detektivek *3*
-
-
no na PS to mám taky, ale koupil jsem i na PC. každopádně s těmi zisky je to zajímavé. hry Tomb Raider se podle všeho první měsíc prodalo 3,6 miliónů, jestli se dívám dobře. a to bylo za plnou cenu kolem 50 dolarů (na konzole to stálo snad i 60 dolarů, co čtu na netu?). to je 180 miliónů dolarů. pak šla samo cena dolů, spousta slev a nepochybně další spousta prodejů. na těch 200 miliónů dolarů se mohli dostat. náklady na vývoj byly kolem 100 miliónů dolarů. takže jestli firmě nestačí zisk ze hry kolem 100 miliónů dolarů (za předpokladu, že jsem se sekl, a zisk byl třeba "jen" 50 miliónů dolarů, je to pořád hodně vysoká suma. vlastně i kdyby byl zisk blbých 10 miliónů dolarů, normální firma by to brala jako úspěch), je tady něco špatně, ne? :) a komerční neúspěch zní v tomto světle trochu divně :) (jestli má někdo přesnější čísla, klidně se podělte)
-
-
"We had to expend considerable incentive programs offered to retailers such as price protection, back-end rebates, and promotional cooperation costs, which generated a certain level of shipment quantity but with lower margins than expected. As a result, provision for sales returns increased considerably year on year, reaching ¥3,927 million, and was a major factor in the deterioration of profits. [...] As retailers become more selective about
titles to purchase, game publishers have to deal with more expenses
associated with pricing policy, such as back-end rebates, advertising, and
price protection, in order to expand the number of units shipped. As a
result, street prices are substantially declining, which leads to a situation
where profits remain sluggish even though the number of units shipped
increases."
Hlavně, že to mají pod kontrolou. *12*
-
-
-
-
-
Tisk o hracich
http://www.youtube.com/watch?v=ManhdCiDGb8 docela se divim, ze o lidech, ktery hrajou pro charitu a vyberou za vikend pres 2mil dollaru, se nepise ani na hernich strankach.... -
-
Pěkný video. Něco na tom bude
-
-
Patrick Bach (EA DICE): Netcode Battlefield 4 nemůže být nikdy perfektní z důvodu komplexnosti hry.
Čo takto GTA V to je menej komplexné ako BF4? len dristy na ospravedlnenie bugov a podobne nič viac.. -
-
Pleteš hrušky s jabkama a srovnávat gta který si nehrál a o hodně více komplexní střílečku s GTA je trošku mimo...
-