-
Disney si zaregistrovalo 24 domén pro neoznámený produkt s názvem Star Wars Attack Squadron.
Co já bych dal za klasický KOTOR 3 -
-
Jo toho už se bohužel nikdy nedočkáme. *13*
-
-
Ubisoft zjišťuje v online dotazníku, kdo by měl hrát Aidena Pearce ve filmové verzi Watch Dogs.
Tak ja urcite Liam Neeson, ikdyž vubec nevypadá jako ve hře, ale toho jsem si v těhle rolích oblíbil *1* -
-
Neeson je borec, ale působí, že má jinak problém poslat smsku.
-
-
..ale aj ked nevie poslat smssku, tak si ta najde a zabije ta (hoci ta nepozna)
*1*
-
-
-
Ubisoft zjišťuje v online dotazníku, kdo by měl hrát Aidena Pearce ve filmové verzi Watch Dogs.
nechápu jak může vést dřevák Tom Cruise -
-
Me se ted libil v Jack Reacher, tak by mohl hrát zrovna tuhle roli...
-
-
No, kdo jinej než Keanu Reeves.. -
-
Keanovo *1* kamenej xicht by se do tý role náramně hodil :) Skvělej herec. *5* *4*
-
Viděl jsi, jak teď vypadá?;) Toho by jsi rozhodně nechtěl za hlavního hrdinu. Tedy pokud to není mírně obezní hlavní hrdina, kdy se většina tuku přesunula do ksichtu *1*
-
-
Přiznám se, že neviděl. Pamatuju si ho z Matrixu a dalších sci-fi (naposled z Den, kdy se zastavila Země, což bylo nedávno v TV) a tam mi vždycky sedl, protože to žádnej velkej herec není, ale měl na to takovej ten xicht.. No třeba by se dal zase do formy (pár profrkaných týdnů kokainem a kila sou dole :-D ).
-
-
-
similar dota games
Zdravim, mužete mi prosim poradit nějakou podobnou hru jak je dota a nebo LoL ale offline? -
-
Jak uz tady parkrat padlo, Dota1 ma mapu s botama (nevim ale, jaka je jejich kvalita), Dota2 jde hrat s pomerne pekne udelanyma botama. Dal me treba napada Demigods.
-
Dota jde hrát v offline režimu s boty;) LoL nejde vůbec offline, HoN také ne. Napadá mě Awesomenauts, ale to není klasická Dota:)
-
Demigod. DotA se snad taky dá přece hrát offline... a ještě tu jsou Heroes of Newerth, o těch nic nevim.
-
-
Giana Sisters
Nevíte někdo jestli maj kódy z minulýho Levelu region lock? Rád bych udělal giveaway na Steamgifts, ale doufám že to není třeba jen pro ČR. -
-
Tak si najdi ceskou/slovenskou skupinu a udelej giveaway pro ne a nebudes mit problem
-
ano, mají region lock na cz,sk
-
-
FEZ 2 zrušen
Phil Fish psychicky neunesl, že všichni nejsou hotoví z jeho hry a tak ji zrušil. Čas to obrečet.
http://www.joystiq.com/2013/07/27/fez-2-canceled/ -
-
Mno jen ať brečí blbeček :) Já mu to přeju. *5*
-
-
Citadels
Tož naši bratia to solidně schytali. *1*
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F6b7xXKgvsY#at=875 -
-
Katapult bez osádky 13 let po Sudden Strike ... děkuji už to mi stačí a ani nemusím vidět jak marně nahání pajdulata .....
-
-
PSV může sloužit jako přídavný ovladač pro PS4, záleží však na jednotlivých vývojářích, zda tuto funkci...
*1* Ano povolit mohou , vyžadovat však nesmí ..... jako každý nadstandardní HW pro konzole by jim jen rapidně snižoval počty chtivých zákazníků . -
4.5 GB pro hry na PS4?
Že by jen 4.5GB pro hry na PS4???? Xbox ONE 5GB, ale je to málo, Xbox ONE je s***a........ PS4 má 4.5 GB pro hry, to bude naprosto dostatečný.....HAHAHAHAHAHA(zdroj třeba IGN). -
-
I těch 4.5 je víc, než co máš v kompu, takže v klidu. 4.5 GB budou mít jen do začátku.
-
-
Není. Jelikož je to i pro GPU.
-
-
Ty jsi expert *1* 4.5 giga bude mit PS4 na hry (celkem ma 8 a AŽ 3.5 si bere OS), kolik si vezme v Xboxu už vis? A vis ze soucasny PS3 ma na hry 256 MB a jak treba Last of Us vypada? Tak radši zalez zpatky odkudkoliv jsi vylezl
-
-
Tak ta paměť je i pro GPU ne? Pak RAM nebude tak velká, jestliže tam budou HD textury atd.
-
Pokud teda vím, tak PS4 bude mít 7GB pro hry, 1GB systém a Xbone bude mít 5GB pro hry, 3 pro svůj dementní systém. Nebo se to zas změnilo?
Edit: Aha, tak změnilo. Tak to dopadá, když je někdo hydiot a nedává odkazy na původní zprávu.
Nicméně, stejně to pro hráče není zrovna relevantní informace. Relevantní je akorát "Ano, máme několikanásobně víc RAM, než dříve." -
-
Vzdyt jo, 4.5 bude stale na hry s tim ze bude 1 giga litat sem tam *2* Je to uplne jedno, hlavni je vysledek a kdyz to porovname se soucasnyma, tak je jisty ze "nejakej" posun tam bude, časem *3*
-
-
Stejně se ale vsadim, že posun bude leda ve "fidelitě", sledování aktivit hráče a nabízení dalších produktů/služeb (což samozřejmě zvýší náklady do ještě absurdnějších hodnot). Ne že by mi to teda nějak extra vadilo, ale za rok 2012 jsem si koupil asi 4 AAA hry :D .
Na druhou stranu to vypadá, že open world (nebo dokonce sandbox a nebo dokonce emergent gameplay) se dostávají silně do módy. To bych si nechal líbit. -
A já bych se toho vůbec nebál . Teď když se konzole výkonově opět dotáhnou na PC. Posun v grafice bude od začátku a gamedesign - no, nikdo zásadně nebude měnit jen kvůli tomu že teď už může dělat pořádný sandbox .
-
-
ta zpráva je od eurogameru a co jsem si četl diskuze, tak už dřív neměli přesný informace
-
S novou generací se mi zdá, že každý chce dělat sandbox, když už na to ty konzole mají výkon... *1*
-
-
-
-
-