Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

http://www.joystiq.com/2013/07/26/ouya-ceo-27-percent-of-ouya-owners-have-bought-a-game/

Pouze 27% vlastníků OUYi si pro ni koupilo nějakou hru.
  • Zahájení předprodeje a promo video IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

http://www.youtube.com/watch?v=c4014tNwcao
  • ucho

GOG

víkendová akce na GOGu nese název "Soviet Strategy Strike".
    dostaly se mezi ní i hry UFO :)
    • :) No jo rusáci z Brna .... co jiného taky čekat od poláků ;)
      A jen tak mimochodem : Děkuju pěkně za Hooda ....
      • oni tam píšou "imagine the Soviet Union would still exist and all "its" countries would make great games" nebo tak něco ;) ale něco na tom bude, že v tom promu moc polskejch her není :D
  • Miserius

Srovnání tržeb EA dle platformy od fiskálního roku 2009.

PC až překvapivě zaostává...
    • neni to treba i tim ze vetsina sportovnich her uz na PC nevychazi?
    • Srovnání tržeb EA dle platformy od fiskálního roku 2009.

coz je hrozne prekvapivy u takovej sracek jako jsou hry od EA *7*
      • Miserius
        Všechno nejsou, už jste jak Bieber fans... Nezajem co se deje, proste jednou jste si neco usmysleli a nikdy nezmenite nazor?
        • Jako třeba? Já třeba zrovna hraju Mark of the Ninja a to je stokrát lepší než cokoliv, co jsem viděl od EA za poslední roky.
        • rekni opravdu DOBROU hru kterou EA zatu dobu vydalo? ja tu odnich mam 2NFSHP ktery mne bavi ale dobra hra to urcite neni....a pak BF ktery jsem jako fanda serie poridil...a taky se onem neda mluvit jako o TOP hre...takze co? to ze nemam rad tvoji oblibenou herni firmu znamena ze jsem debil?:/
          • "mne bavi ale dobra hra to urcite neni" no ty vole...
            • ale vsak to se vzajemne nevylucuje....hra mne bavi ale je nedodelana...moznost komunikace jen pres forum...friendlist ale naprosto zbytecnej....lobby naprosto nevhodna pro tenhle typ hry a tez vypada jako nedodelany....a obecne cely menu a ten autolog je hodne spatnej....

tim padem je to jako celek spatna hra....ale jizdy mne bavi,)
          • Miserius
            Me se od nich libi Battlefield 3 a je mi celkem jedno jak vydavaj dlc, nenuti me to kupovat tak je mi to ukradeny, NHL je dobry a ja mam rad i NFS
  • Activision Blizzard odkoupilo za 8,2 miliard dolarů vlastní podíl ve firmě Vivendi a stalo se tak nezávislou...

konečně svobodní!

tak šup dělat pokračování k vašim původním hrám (StarCraft 1, Diablo 1 a Warcraft 2)

:D
  • Torchlight II dosáhlo milníku dvou milionů prodaných kopií.

Super!Jen tak dál!
  • Pilgrim66

Precurcor Games se již potřetí pokouší vybrat od hráčů finance na vývoj Shadow of the Eternals.

Podruhý snad, ne?
    • ringmancz
      nejdřív to měli přes vlastní systém, potom přešli na KS a teď znova KS
      • Pilgrim66
        To ale šlo dohromady, stejně jako u SC. Nejdřív to měli na svý stránce a pak přidali Kickstarter.
  • Připravuje se instalace souborů hry Shadowrun Returns .......
    • Keyz
      Zatím souhlasím s recenzemi co mají kolem 8 z 10. Vypadá to na dobrou hru i když jsem původní nehrál.

- Navíc jsem se naštěstí podíval na jejich fórum a zjistit jak ten jejich autosave funguje a nezažil jsem tedy šílenosti jako někteří chudáci.
      • :) Já jsem zatím jen tak trochu ochutnal na patnáct minut , než jsem musel do práce .... No překvapilo mne samotné pojetí , kdy příběh i s assety nahráváš jako extra součást (další dvě workshopové kampaně které sleduji se mi zobrazují jako nedostupné ) , žádné velké intro , žádné velké animace jako v SNES (postavička vypadala jako Gájbraš Tripvůd a když padala z lednice , nebo něco popadla či shodila, tak natáhla ruku a předmět na obrazovce viditelný pak zmizel .... nebo se objevil . To co jsem viděl byly jen bubliny pro popis předmětů a interakce s okolím byla většinou formou objevivších se titulků po doběhnutí k ikoně/ popisku - vůči SNES verzi je to zatím vyhlazený pěkný , ale po hříchu málo interaktivní svět .

No do hry jsem se napoprvé neponořil . Možná je to tím , že hra na vás hned vysype rozhovory na téma geekování , fixování atd ... takže žádné za ručičku nováčku ;)
        Doufám , že se ve hře objeví i atributy jako :
        Motorky , Auta ,Vznášedla ,Motorové čluny,Lodě,Plachetnice ,Letadla ,Vrtulníky,Koleoptéry ,Vzducholodě ,Ponorky ... , pravda při tvorbě postavy jsem na nic podobného nenarazil :(
        • Je to strašnej žrout času (posadil jsem se po obědě na chvilku a už hraji skoro pět hodin ) a i kvůli tomu ukládání pozice ... takové to no tak ještě tuhle lokaci dám když jsem tak daleko ... Kdyby se dalo ukládat kdekoli , tak bych uložil a pak se zase týden ke hře nevrátil , takhle mne nutí hrát , i když bych měl už dělat něco jiného :DDD
  • Miserius

Enter The Dominatrix měl být původně DLC pro Saints Row: The Third, poté se z něho stal plnohodnotný...

Podruhý v bleskovce a už o tom byl i článek
    • braveman
      V bleskovce dosud nepadla zmínka o tom, že ETD bylo zamýšleno i jako plnohodnotné pokračování.
    • ringmancz
      asi je to hodně důležitá zpráva
  • EA musí původnímu programátorovi herní série Madden NFL zaplatit odškodné minimálně 11 milionů dolarů....

That's my boy
    • EA musí původnímu programátorovi herní série Madden NFL zaplatit odškodné minimálně 11 milionů dolarů....

inak to nebolo po prvy raz, co EA v suvislosti s touto seriou niekoho ojebabrala
      http://kotaku.com/5816920/before-elder-scrolls-bethesda-created-madden

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit