-
Chris Avellone, Ragnar Tornquist a spol. Interview
Docela zajímavé http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SoVcjd9knTk#at=868
BTW, vypadá to, že Avellone sem tam zvedne nějakou činku... -
-
Aaááááá Project Eternity
http://www.youtube.com/watch?v=3B0EZmXFzb4 (demo od 40. minuty) -
-
No ale to je prakticky to samé, co bylo v jednom dev updatu (nebo někde), ne? Každopádně dík, kouknu na to kecání :)
-
-
Jo jo, ta ukázka je stejná. Ale ta přednáška je docela zajímavá.
-
-
-
-
Playstation 4 poběží na modifikovaném operačním systému FreeBSD 9.
*15* A k čemu to , když podporu pro homebrew odstřihnou hned jak se jiom to nebude hodit do krámu ? -
Sony: Drtivá většina lidí chce nakupovat v kamenných herních obchodech, nikoliv online.
Bodejť by ne, když mají ten PlaystationStore děsně předraženej *1* -
-
Sony: Drtivá většina lidí chce nakupovat v kamenných herních obchodech, nikoliv online.
Jak na co ... 135 Kč za Front Mission 3 jsem dal .... ale stejně na emulátoru vypadá lépe než na PS3 :(
-
-
no v Česku těžko -
-
Asi to myslí tak že si radši koupim v krámu než o litr dražší v tom jejich obchodě *2*
-
-
no naše kamenný obchody mi taky přijdou předražený :D ve finále koupím stejně na netu a jen si to někam skočím vyzvednout. to bych kamenným obchodem nenazval :)
-
-
Já v kamennem obchodě nakoupím levněji než třeba na Steamu. *8*
-
-
na steamu se prodávají PS3 gamesy od kdy?
-
-
Divny, ja snad v kazdym OC najdu aspon jeden obchod s hrama, nedávno v Šestce Hráč, neuvěřitelně drahý ale klučina u pokladny se o hrách rád bavil *1*
-
Gamescape má podle netu dvě prodejny, Praha a Ostrava, tedy nepoužitelné. Gameexpres je podle netu jen sklad v Praze. Gameshop podle netu jen Ostrava... tak já nevím, ale přijde mi to o ničem...
-
Ne, vsechny jsem uz navstivil (vetsinou v obchodnich centrech) a Xzone uz ma asi 4 prodejny
-
xzone mi vypadl, ale ten v moc městech není. to ostatní jsou vážně kamenné obchody s pobočkami? nejde čirou náhodou o online obchody se skladem? (jako je například shop.games)
-
JRC je jediny kamenny? A co Xzone,Gameexpres,Gameshop,Gamescape atd..? Vzdyt jich jsou desitky
-
Rihez: co je to nezávislý obchod? tesco?
-
Ono neříkej mi že nemáš aspon 1 nezávislý k. obchod v prumerně velkých městech.
-
Rihez: pokud vím, u nás je kamenný obchod jen JRC... fakt tam nakoupíš levněji než jinde?
-
Okej, ale já to myslel obrazně - Digitalní distribuce a kamenný obchod ... Tak jinak v kamennem nakoupím levněji než na PS, Xbox Live.
Navíc jsem to mířil celkově k cenám HER, ne jen PS her. -
No něco o podpoře Sony jsem si na Steamu už četl , ale popravdě dodneška jsem neměl důvod hledat kolonku s PS3 ./
-
-
Zas se mi tam vecpal ten smajlík.
-
-
-
-
-
Armigrog Army
Zdravim! Nedávno jsem přispěl na Kickstarteru na úžasnou hru jménem Armikrog. Do konce kampaně zbývají jen dva dny a s vaší pomocí můžeme dosáhnout úspěšného zafinancování. Prosím klikněte na odkaz níže a zvažte jestli nemůžete nějak pomoci. Díky!
http://www.kickstarter.com/projects/1949537745/armikrog -
-
na 90 % to podle mě klapne... tolik bych se toho nebál.
-
:) Nainstaloval jsem si Cortex Command na deset let starý notebook s celeronem (odvozeným od PIII ) .... a normálně po chvilce čekání jsem to spustil , kochal se a .... jediné kde mi došlo , že FPS bude asi extrémně nízké bylo u pohybu protivníků , díky čemuž jsem měl podstatnou herní výhodu . No a pak také u hry Nimbus ... tam kde běžná sestava produkuje šílenou rychlost s oldtimerem získáte stále ještě ovladatelnou raketku ....
Takže spíš než o snímcích za sekundu jsou některé hry o kolísání snímkové frekvence , kdy se pak opravdu akční multiplayer stává nehratelným ....
PS : 15 snímků mi v 3D marku připadalo jako koukatelné minikum ;)
-
-
60 snímků za vteřinu patří u vývoje Battlefield 4 mezi priority.
No tak komu dnes nejedou hry alespoň na 45FPS tak je chudák, protože je to pomalu nehratelné. *12* -
-
přijde Ti snad film v kině (24fps) nebo televizi (25fps) pomalu nedívatelný?
-
-
Tak například u sportů a dalších rychlých obrázků by se více FPS hodilo. Pak to je prostě víc plynulé. Máš mnoho porovnávacích obrázků. Ale u TV se toho asi jen tak nedočkáme.
U konzole to bude možná dobré, ale zase budou muset omezit kvalitu protože HW je pořád stejný. Tedy 60 FPS v nějaké kvalitě vs 30 FPS nebo kolik se to "sekalo" v lepší kvalitě. -
Nejde porovnávát filmové snímkování s hrama. Kolikrát už tu tato debata byla? 100x? 200x? Možná i víc.. A každý normální hráč ví, že to porovnávat nejde. Hra a film jsou dvě různý věci. Demoness zapni si hru (nejlépe střílečku nebo závody) a omez to na 30fps, pak zkus tu samou pasáž s 60 a více FPS. Garantuju ti, že rozdíl poznáš hned.
-
-
tady je řeč o hratelnosti a nehratelnosti...
-
-
Je fakt, že jsou hry, kde 30fps stačí a člověk to nějak moc nepocítí (třeba plížící hry, jako např. aktuální The Last of Us) a hratelnosti to neublíží. Ale u stříleček počet FPS většinou přímo ovlivňuje hratelnost a čím více, tím lépe. Takže u některých her je 30fps opravdu nehratelné (nedovedu si představit, že bych hrál CSko s 30fps nebo i 40fps).
-
-
Tak nekterym hram to rozhodne neublizi, vetsina adventur by asi byla uplne normalne hratelna i s 30 fps. Naopak jak pises ty, u FPS uz by bylo na povazenou a ja jako dlouholety hrac Q3A si nedokazu u teto hry predstavit jine cislo nez "klasickych" 125 fps.
Demoness: tak kazdy ma svoji hranici jinde, ja bych to s tim asi hrat nedokazal -
když sem ještě hrál BF3, tak sem měl FPS pod 30 a že by to bylo nehratelné, se říct nedá. Ano, občas to škublo, ale nebylo to nic zásadního, proč bych musel říct:"Při tomto počtu snímků je to nehratelné".
-
-
30 fps je vetsinou hranice hratelnosti a casto i utrpeni, s nizsi hodnotou to muze hrat jen masochista, samozrejme, ze se asi najdou hry, kde to nevadi
-
-
-
No samozřejmě, copak nám přijdou obrázkové knížky s pěti "snímky" za minutu nekoukatelné?
-
-
-
Katsuhiro Harada: Pokud počet stažení PS3 verze Tekken Revolution bude dostatečně velký, můžete očekávat...
a já už čekal na PC -
Rochard steam key
Kdo máte chuť na Rocharda, berte...
4309Y-94ZA2-X94LB -
-
Na humble davaji zaklad a datadisk zvlast nebo to je pod jednim klicem ?
-
-
Jeden klíč je základní hra a druhej DLC.
-
-
diky *5*
-
-
-
http://steamcommunity.com/groups/gamestiscali *3*
-
děkuji pěkně!
-
-
nz :)
-
-
-
Hideo Kojima si velice pochvaluje Xbox One. Těší se na SmartGlass a chce si pohrát s možnostmi nového...
no kedysi to býval docela pohodák ... nez mu amíci totalne vydlabali gebulu... -
-
to je teď tak v módě hate na microsoft za každou cenu??? *1*
-
-
:) Dokud nebude dělat jen exkluzivitky pro Xbox , necháme ho žít ;)
-
Hideo Kojima si velice pochvaluje Xbox One. Těší se na SmartGlass a chce si pohrát s možnostmi nového...
Hai/yes
-
-
-
60 snímků za vteřinu patří u vývoje Battlefield 4 mezi priority.
A to na ukor ceho? Destrukce, fyziky nebo AI?! *11* -
-
Ne úkor čehokoli. 60FPS je pro MP hru zcela zásadní věc.
-