-
Infinity Ward: Polovina našich vývojářů je pro, aby pes Riley v Call of Duty: Ghosts zemřel, polovina...
A kolik jich je pro, aby umřel CoD ? :D -
-
http://www.coflash.com/stuff/codshit.gif
-
-
Greased Lightning: Witcher 2 Semi-Official Combat Mod Out
http://www.rockpapershotgun.com/2013/06/20/witcher-2-combat-mod/
Podle popisu velice zajímavá modifikace.
Ideální pro znovu dohrání před 3 dílem.
Momentálně je chyba v instalaci, který způsobuje, že nebude mít nový popis skillů. Je potřeba přesunout soubor en0.w2string z
\Documents\Witcher 2\UserContent\fcr2_arena\ do witcher_installation_folder\CookedPC\
Tvůrce nahodí opravenou modifikace jakmile stránky nebudou přetížené.
Tady ještě pro první díl:
http://www.moddb.com/mods/full-combat-rebalance1 -
EA: Ani po oznámení Xbox One a PS4 neuvažujeme o znovuzavedení Online Passu.
Nejspis uz nestoji o treti lejno *1* -
-
Snažej se kluci ušatý...nikdy bych neřekl že daj Battlefield 3 k PS+...
-
-
To sem taky cumel jak Kratos z Cronosova bricha *1*
-
-
-
Reakce Cliffyho B.
Pokud zvládáte angličtinu a máte trocha rozumu, tak si přečtěte novej cliffyho post http://dudehugespeaks.tumblr.com/post/53457606850/brutal-honest-thoughts-on-this-whole-debacle -
GTA V Voice actors
Dotaz.. ví se už o nějakejch zajímavejch jménech, který budou mezi voice actors v GTA V? Počítám, že když se v předchozích dílech dosud objevili třeba Sam L. Jackson, Ray Liotta, Burt Raynolds, Kyle MacLachlan nebo Karel Roden, tak by v pětce mohl bejt taky někdo zajímavej. Nikde jsem zatim bohužel nic nenašel.. -
-
já mám nejradši Jennu Jameson...
-
-
:))))))
-
-
Ja jak Rodena nemusim tak ve ctyrce GTA byl fakt vybornej! On proste ty sileny rusaky umi :D
-
-
Microsoft: Možnost sdílení obsahu přes Xbox One mezi deseti členy "rodiny" bylo odstraněním DRM ochrany...
v MS mají v posledních dnech větší horko než my *3* -
Vyhledávač Bing očividně v našeptávači filtruje většinu negativních frází pro Xbox One.
Ani mě to nepřekvapuje..... Microsoft jde v čase zpět... -
-
tak bing snad nikdo soudnej nepouziva ne?
-
-
Pravda...
-
-
stačí vynechat to THE a je to v pohodě :)
-
-
Capcom: Tým v Osace má jasnou vizi, jakým směrem ubírat herní značku Resident Evil po prodejním neúspěchu...
Ani se nedivim. Stahnul sem demo ze storu a za pet min. uninstal. -
-
Subjektivní problém. Revelations je hodně slušný díl - z posledních Biohazard titulů díky zpracování nejnostalgičtější a zvlášť pasážemi na lodi survivalově nejzajímavější, byť pořád stepujícím na prahu akčního survivalu pro masy vs oldschool. Je to ale víc Biohazard/Resident evil s tradičním feelingem, než ORC a šestka, přestože je mám osobně taky v oblibě. Je fakt, že se svou snahou dosáhnout hratelnostního kompromisu působí dost komorně a řadě lidí, kteří od něj očekávají moc nebo věděli o Resim doposavaď ho*no, tak může připadat nemastný neslaný. Na poměry 3DS dřív rozhodně zaválel...
Každopádně, osobně bych si ještě počkal, ty prodejní čísla (údajně jen půl miliónů kopií s otázkou zda ze všech možných prodejních zdrojů, digitálem počínaje) mohou jít v průběhu dalších měsíců trochu nahoru. Dál je tento prodejní "neúspěch" prý vysledován jen z prodaných kusů pro Spojené státy, takže já bych byl osobně při těch finančních verdiktech opatrný. Navíc, Revelations HD by měl být spíše chápán jako jakási finanční berla k Biohazardu 6 a alespoň pro značku ještě něco přisypat. Bylo by od Capcomu dost naivní si myslet, že překopaný Revelations trhne několika miliónovou hranici jak se počítá u regulérních dílů...
-
-
Gamestop: V Kinect kiosku běžela prezentace PS4 titulu Killzone: Shadow Fall.
Vrchol demence v Mrkvosoftu. -
-
Tohle je demence Gamestopu... A bleskař to napsal ještě tak, že to vyznívá jako kdyby to Gamestop a informoval o tom.
-
-
Gamestop: V Kinect kiosku běžela prezentace PS4 titulu Killzone: Shadow Fall.
To už Microsoftu nestačej vlastní hry, že se musej prezentovat konkurenčníma? *1*
Ale teď vážně. Za tohle Microsoft asi nemůže, za to může ten, kdo to v tom Gamestopu pouštěl. Ale je to celkem vtipný, vzhledem k současným událostem. *15*