-
PS+ hry zdarma na červenec
Battlefield 3, Saints Row 3, Ninja Gaiden Sigma Plus (Vita) a Payday The Heist -
-
No jako asi bych si měl to PS+ konečně zaplatit, ale kdy to mám stíhat všechno hrát? Mám rozehráno Killzone, Bioshock Infinite, Red Dead Redemption, The Last of Us.. Asi Plusko nechám až na PS4.
-
Na Vitu by ještě měla být hra Unit 13. *3*
-
Sony dává zákazníkům hodnoty, pro které stojí za to platit si Plus. V tomhle Microsoftu ujíždí o parník.
-
Takže přesně, jak jsem psal v diskuzi pod nějakym článkem o placenym MP na PS4. Placenej multiplayer neobhajuju, ale narozdíl od MS bych si u Sony zaplatil plusko i kdyby byl multiplayer zadarmo, a to díky tomu, co nabízej za hry. Takže mě ve výsledku placenej MP na PS4 fakt netrápí. *3*
-
-
No prave, kazdej kdo ma Ps+ to rika porad ale stejne budou lidi (xboxari) nadavat...PS+ by si stejne vetsina zase platila dal i kdyby ten multak placenej nebyl...
-
-
-
Co kutí Valve?
Tohle možná stojí za zmíňku :)
http://www.valvetime.net/threads/updated-half-life-3-left-4-dead-3-source-2-much-more-found-on-valve-project-tracker.243580/ -
Posledním titulem, který vyjde na PS2, bude s největší pravděpodobností FIFA 14.
a PS2 ji utáhne? -
-
PS 2 přeci neni průměrnej komp:D
-
I s Ignitem! *1*
-
-
technická k PS+
Když si koupím hru zdarma v shopu, mám u ní pak pořád napsáno "Purchased". U Uncharted 3 tomu tak ale není, už jsem ho tuším "kupoval" 2x, ale pořád mi ho dává k nákupu... Zaznamenal to i někdo jiný? -
-
Vyzkouším
Tak tam mam Purchased normalne, delal jsem to pres https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/uncharted-3-drake%27s-deception-single-player/cid=EP9000-BCES01176_00-UNCHARTED3SPPLUS -
-
Last of Us dohráno!!! Bomba!! *14*
-
-
Fakt vyborna hra co? Zážitek...docela mě štvě že jsem nakonec nekoupil nějakou sběratelku (ale vyhrál jsem čepici a dostal kalendář od Xzone tak aspon neco)... Už abych měl čas a prošel to podruhý v New Game +... Docela jsem i zvedavej na to pribehovy dlc, urcite koupim :) Kdyz uz ted vim jak to je vyborna hra tak bych se nebal nekomu rict ze se vyplati psko koupit jen kuli tomu...
-
-
no teď to tam mám taky, ale určo jsem ho už "kupoval" potřetí. vždy se mi to změnilo zpět až po nějaké době. schválně jak to bude vypadat zítra.
-
-
-
Xbox One je (i bez cloudu) desetkrát výkonnější než X360.
A svišť ju potom balil do fólie :D ... no určite :D -
mimo mísu
Mám dotaz dávaj se ještě do her cheaty, nebo už ani jak jsou lechky nejsou zapotřebí? dřív skoro každá hra měla nějakej ten cheat tak by mě to zajímalo -
-
Nová doba. Teď se za cheaty dávají peníze ve formě DLC.
-
Naprosto minimálně, většinou se cheaty zadávaly přes konzoli a ta dneska u drtivé většiny her chybí. Tu a tam se najdou hry s nějakou vymačkávací kombinací a ve hrách od Valve se dají použít klasické cheaty.
-
-
Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...
Citace z webu levelu pod záložkou o nás:
"V Levelu je tím hlavním text a magazín se tomu podřizuje čistým designem bez rušivých elementů".
Tak to vypadá, že zase po letech budu pravidelně kupovat herní časopis *4* -
Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...
A ja jsem si ho opet predplatil... rovnou zlate predpplatne *5* , uz holt mi to bez te vune vytisklehop tiskarskeho papiru neslo , kdyby nestal takhle malo tak bych asi nic, teda ( kdybych i nedostal od nich dopis tak jim to sanci rad dam.) *3* -
je to level.cz ale chapu chybka se vloudila. kazdopadne je pravda ze mohli udelat aspon nejaky vlastni template kdyz uz byl pouzit obycejny wordpress. ale porad lepsi nez dratem do oka a ta cena 980kč je moc pekna. -
novy web levle.cz je postaveny na klasickem wordpressu s templatem agency-pro od frogsthemes.com :D ale porad lepsi nez ten predchozi stolet stary web. snad nova grafika levlu bude uz udelana primo pro tento casopis a ne pouzity zas nejaky recyklat