-
MGSV - možná i PC
http://www.gametrailers.com/videos/lpco6n/metal-gear-solid-v--the-phantom-pain-e3-2013--kojima-interview
povídá tam že se vyvíjí na PC a doufá že tam MGS 5 postupem času i vydá -
-
*15* No jistě že se všechny konzolové hry vyvíjí na PC ... jestli má snad někdo představu o stohlavé armádě s Photoshopem na devkitech tak je mimo . Ale na PC by se opět mohla vydat celá série ne jen 5tka ;)
-
-
PS+ Instant game Collection
Rayman Origins, XCOM:Enemy Unknown, LBP Karting a Uncharted 3 jsou teď na PS+ zadara ke stažení *14* -
-
Hotovo ... tady máte moje peníze .... (4 Vita majitelé = 4 plusy :DDDDD)
-
Doplnim ze Origins je na Vitu :)
-
-
Což určitě potěšilo všechny 4 majitele VITY :D
-
-
-
ps4 tech demo
ps4 tech demo v nezkracene verzi a vysoke kvalite https://www.youtube.com/watch?v=BqeuHGESZBA -
-
7:15 *1* *1* *1* Fantastický
-
-
EA chce, aby přestalo být nenáviděno.
Jestli jim to pomůže... Já EA mám rád ! Dali mi spoustu skvělých her jako je Medal of Honor, Battlefield, Dead Space, Crysis a nevím co všechno.... ale oni si to kazí s těmi DLC a PREMIUM účty ! Za to je zase nenávidím ! Když spustíte BF3 najdete málokterého hráče, který nemá PREMIUM ( aspoň když jsem to hrál ) -
-
Ono je vubec celkem zabavne sledovat, jak na EA vetsina nadava, pricemz ta sama vetsina alespon nejake ty hry od nich hraje.
EA vytvorilo spousty kvalitnich her, ale take spoustu zavedenych a oblibenych serii zprasili, takze ta nanavist vuci nim je z tohoto pohledu pochopitelna.
Ja mam nektere hry od nich rad, ale jejich pristup k hracum mi nekdy vadi a taky se najde par serii, u kterych nechapu co s ni provedli/provadeji.
-
-
na to je jednoduchej návod - začít dělat dobrý hry -
-
myslím, že na to bude potřeba trochu víc než jen dělat dobrý hry :) ale rozhodně by to byl dobrej začátek :D
-
-
pokud nebudou dojit furt to samý a urychlovat vydání, tak budu spokojenej
-
-
-
Přestanou se chovat arogantně začnou spolupracovat s komunitami a přestanou kecat vývojářům do her? -
Ja jsem jim ted vdecnej za DLC do Battlefieldu 3, sice to asi hrat nebudu ale dobry gesto kdyz na konzolich porad stal 405,-- -
Máte problém s připojení. Microsoft má jinou variantu. Kupte si X 360 :D
http://www.youtube.com/watch?v=jzmVcasl3ZU -
-
Ty vole, já tady chcípám smíchy. Ta hudba ve spojení s tím ksichtem... *15*
-
-
Česká republika není mezi zeměmi, kde vyjde Xbox One jako první, v listopadu.
Není trošku drzost vykašlat se na ČR v první vlně když launchová Forza 5 bude předvádět Prahu? Že Beyond asi nevyjde v Somálsku chápu, ale je to stejně trochu paradoxní, že si nezahrajem -
-
:D
-
-
O možné spolupráci na pokračování Mirror's Edge se s autorkou scénáře původní hry nikdo nebavil.
Tak asi víceméně žádná škoda. Jak zaznělo i v podcastu (říkal to tuším Martin) první Mirrors Edge z hlediska děje (resp. scénáře) bylo dost slabé. ME má skvěle vymyšlený svět, hlavní postavu a vůbec lore, ale děj, který se v tom odehrával, byl dost nezajímavý (a třeba teď si už absolutně nevzpomenu, o čem to vlastně bylo).
Takže pokud si scénář vezme do ruky někdo nápaditější, tak jen dobře.