-
Někteří japonští hráči nejsou zcela pokojeni se vzhledem hlavní hrdinky v novém Mirror's Edge.
Hráči si chtějí vynutit anime oči a kozy jako vozy. Zajímavá douška k tématu Tropes vs. Women v obráceném gardu*4* -
-
Někteří japonští hráči nejsou zcela pokojeni se vzhledem hlavní hrdinky v novém Mirror's Edge.
f*ck 'em! ne kazda holka me musi pritahovat, a to ani ve filmech ani ve hrach. -
-
Seš úch*l! (according to public opinion)*3*
-
-
Japonci no.
http://www.youtube.com/watch?v=vqtUUn7M2TU -
-
Soutěž v prdění je obskurní japonská kuriozita, nenaplněné představy průměrného hráče jsou ale obecnější jev, co se neomezuje jen na Japonsko.
Producent Mirror's Edge Tom Farrer se k tomuhle už před pěti lety(!) vyjádřil:
"I remember when I first had that image sent to me. To be honest, I found it kind of sad. We've spent time in developing Faith. And the important thing for us was that she was human, that she was more real.
We really wanted to get away from the typical portrayal of women in games, that they're all just kind of tits and ass in a steel bikini. We wanted her to look athletic and fit and strong [enough] that she could do the things that she's doing.
We wanted her to be attractive, but we didn't want her to be a supermodel. We wanted her to be approachable and far more real. It was just kind of depressing that someone thinks it would be better if Faith was a 12-year-old with a boob job. That was kind of what that image looked to me."
-
-
-
Do traileru The Witcher 3 vývojáři vpasovali skrytou zprávu.
čumím do toho jak husa do flašky a nic nevidím....co tam bylo? *13* -
-
Tvl už jen 1 rok, teším se jak malý Jarda, má srdcovka. 8 knížek, zahraju první díl, zahraju druhý, a HNED na to třetí....
Trailer skvostný, v gameplay jde poznat next-gen, hudba úžasná!!! -
http://scr.hu/5nw/q6d0p
-
-
Dík
-
-
-
BF4 multiplayer
Nevypadá to zle, ale stejně to po zkušenostech s BF3 vidim že počkám až se levně objeví na Aukru. -
-
BF3 Premium key (zaklad + 5 dlc) v akcich na Key4You za 499...chces to levnejs? Neprijde ti to uz dost levny?
-
-
To oboje mam a co s tim? Píšu, že na podobnou cenu si počkám s BF4, místo abych to kupoval za plnou cenu (jako BF3).
-
-
*9* Sorry ja jsem to nejak neprecetl se zapnutym mozkem
-
-
-
-
Tak jasně už to mam, ale nikde to nevidím ve svých hrách jinak B3 vlastním...vidím i DLC k Shift 2 ale to DLC k BF3 nn
-
-
Je mozny ze to je jako nektery dlc ze to nevidis ale mas k tomu pristup, protoze stazeny uz to asi davno mas pokud hrajes...
-
-
Teprve jdu BF3 instalovat...
-
-
-
DICE při příležitosti odhalení multiplayeru Battlefield 4 a miliardě hodin strávených hráči v Battlefield...
Nevíte jak získat to DLC k BF3?? -
-
Vime, pokud jsi PC hrac v Originu dej normalne aktivovat klic nebo jak to tam je a tam napis: BF3E3 Pokud konzole, je to v obchode za 0 korum
-
-
DICE při příležitosti odhalení multiplayeru Battlefield 4 a miliardě hodin strávených hráči v Battlefield...
A to DLC mi zůstane jen na týden nebo na pořád? A jsem PCčkář...jinak když jsem chtěl to DLC chtělo to po mě platbu, nic jsem zadarmo neviděl... -
-
Zustava na porad, musis aktivovat ten kod co jsem psal...
-
-
Jaký kod? Asi jsem slepej z práce, nic nedivím
-
-
Asi jsi opravdu slepej, hned v moji prvni odpovedi
-
-
-
-
-
-
No vyborne, uz z principu jsem si zadny dlc nekupoval tak aspon muzu vyzkouset...snad se to tedy tyka vsech platform... Aha, tak je potreba si to zdarma odkoupit z PS3/Xbox obchodu, tak to udelejte, je na to tyden :) -
Good guy Dice *3* -
Witcher 3
Další videa v HD a bez sekání:
http://www.youtube.com/watch?v=TZ_G6XiHoUA
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_956308&feature=iv&src_vid=TZ_G6XiHoUA&v=2HGhm0H7d68
http://www.thewitcher.com/KillingMonsters/ -
-
Do traileru The Witcher 3 vývojáři vpasovali skrytou zprávu.
Z novych, na E3 oznamenych IP u me vede urcite Division a z tech jiz znamych prave Zaklinac, jen v podstate doufam, ze toho do vydani moc ukazovat nebudou, abych pri samotnym hrani mel co nejmin 'aha, tak to uz jsem videl' momentu a hlavne proto, ze si nemyslim, ze bych neodolal a nepodival se :) -
Pro mě bez debat nejlepší trailer, co jsem kdy viděl. Jednoduše tomu nemám co vytknout, naprosto profesionální práce. Hlavně ta atmosféra! Geralt působí jako ultimátní ničitel, jestli má nějaká herní postava "na plátně" charisma, tak je to on.
-
-
Tak chlapci, Dragon Age nám trošku zašlapalo Witchera 3 do země...
-
-
Ja mam DA rad ale jeden celkom pekny trailer po tych 2 rokoch co sa to ma robit vobec nic neriesi,nehovoriac o tom,ze o tej hre nevieme vobec nic,je fajn,ze to robia,tesim sa na slusne RPG ale Witcher nielenze vyklada karty na stol ale teda rozohrava velmi ambicioznu hru.
-
Slušný sarkasmus.
-
lol
Oni někdy vypustili ještě jinej trailer? Protože ten co jsem viděl já byl při nejlepším průměrněj. -
Ne.
-
hry po sobě nešlapou, hry se hrají. a čím víc je dobrých her, tím lépe pro hráče (ono totiž hry mohou existovat s klidem vedle sebe)...
-
-
Tak to bych asi líp nenapsal - musím říct, že W3 si zahraju na 150%. V čem ho DA zabil, je prostě ta prezentace...to je bomba.
-
-
Prezentace vskutku působivá. Ale teď je otázka, jak to bude vypadat ingame. Na druhou stranu bych byl rád i třeba jenom za to, že když flusnu fireball do cimry, tak to aspoň rozháže židle a stůl.
Na další Dragon Age se těším, datum vydání podzim 2014 dává naději, že tentokrát EA na BioWare nechvátají a snad se dočkáme hry, která bude aspoň takové příjemné zjevení jako byl svého času Dragon Age: Origins.
Zaklínač 3 si ma začíná docela zamlouvat. Ještě počkám, jak si poradí s bojem.
Zatím jsem nakloněn koupi obou her. -
-
Nevim, jestli sis všiml toho, že záběry jsou in-game...
-
-
Já to pochopil tak, že se jedná o záběry udělané v enginu hry. Ale stejně jsem měl místo ingame napsat gameplay záběry, které jsem měl na mysli.
-
-
-
-
-
Že sem si nevšim
-
-
EA potvrdilo pokračování Mirrors Edge. Do obchodů dorazí... až bude hotové.
Tak z tohoto mam opravdu radost, jen to "coming when it's ready" je dost vagni. Ale co nadelame *1* -
-
Hlavně že nakonec bude.
-