Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Eleusis (Desura)

http://www.desura.com/games/eleusis

MEFCB-N4FOS-GGZ3A-UAEQ2-3MWON
    R0IRI-XWPXU-NUTZ5-CIKMH-Z9GU2
    • Dík vzal jsem si druhej.
  • risa2000

Na hodinovou E3 2013 prezentaci Nintenda se již za pár hodin můžete podívat zde.

Mě to tedy zatím ukazuje spíš pár dní.
  • TheMachineXYZ

Capcom na E3 2013 ukáže: DuckTales Remastered, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, Lost Planet...

chci oldskul CameraFix 'Resident Evil' titul *14*
  • Lightning Returns! To PC?

http://cdn.destructoid.com//ul/255732-gallery-here-s-the-e3-grounds-and-lobby-before-the-chaos/e3-2013-photo016-noscale.jpg
    • ringmancz
      to se vyplatí když na PC nejsou předchozí dvě části
  • Get hyped!

http://www.psmania.net/2013/06/rumor-new-info-about-destiny-of-spirits-ps4-exclusive-by-from-software/
    • Malleth
      Holy sh*t *8* zní to až moc dobře, aby to bylo pravda. Přesně v něco takovýho sem doufal když Miyazaki začal dělat na novým projektu.
  • :( Doprčic prošvihl jsem PressStart s vibrátory ...
  • MidnighT91

Co kdyby... Xbox One byla žena?!

Tak bude černá, hranatá, bude vypadat jak VHS rekordér a nepůjde postavit. K tomu, jako za trest, jí stejně budete muset jednou za den strčit svůj konektor do zadku aby vám vyprala a uvařila. Přes to všechno vám nedá oddech a bude vás neustále sledovat jestli si náhodou neužíváte s konkurencí...
  • Hlavním tématem Metal Gear Solid V je závod a pomsta.

:)

Race asi Kojima myslí jako "rasa", ne "závod".
    • Taky si myslím.
    • MishKonn
      For me, behind me...

Fail.
  • Co kdyby... Xbox One byla žena?!

Xbox one te bude nutit koukat na televizi?
    • Pilgrim66
      Ne, jenom cela konference MS se stavala z 600x opakovaneho slova television a toho jak muzes pri koukani na ni telefonovat, prepinat kanaly a ja nevim co. O hrach sotva neco rekli.

Jinak to nakonci melo bejt PS4 ne WiiU. *14*
  • Co kdyby... Xbox One byla žena?!

Hmmm , no čekal jsem větší zábavu a transku v outfitu Pamely z pobřezní hlídky ...

..Ale těsně předtím jsem shlédnul Bunnyho a jeho 5 důvodů proč není natěšen po předváděčce PS$ a musím se smát .... To ještě netušil s čím vyrukuje XboxOne ;) . Není nad čím slintat .

V obchodu na PS3 se stejně bavím u několika dobrých starých her z PSOne a Two :/ . Next uniform social refresh není tím co bych vyhledával a pokud tak bude vypadat i obsah ...tak těžký nezájem o kryptoPC s obsahem mobilních hříček . Konzole nezabily PC herní scénu , z konzolí se potichu stalo omezené PC !
    • Novej xbox me zatim teda nenadchl (to ostatne ani PS4), ale ta histerie kolem xboxu me prijde cim dal zabavnejsi. Vazne by me zajimalo, jak si ti nejhlasitejsi kritici hlidaji sve soukromi. Vubec by me neprekvapilo, kdyby vetsina z nich pouzivala android, vykecavali o sobe kazdou kravinu na FB, pouzivali google, pouzivani pluginu jako je ghostery pri surfovani jim nic nerika a takhle bych mohl pokracovat. Ale kamera u xboxu je pro ne najednou obrovsky zasah do soukromi. Nic ve zlem, ale pokud na vas ten popis vyse sedi, tak je ten vas postoj k xboxu vazne usmevny. Vicemene mi to prijde jako kdyz PS die hard fans maji moznost si zanadavat na konkurenci. A vazne se budu smat, pokud se nakonec ukaze, ze ten jejich bozky PS4 bude mit nakonec nektere ty nenavidene "funkce" (boj proti bazarum a pujcovani her,nutno byt online, online drm atd.) v nejake podobe take. To se z toho urcite zazracne stanou skvele "features". Obe nove konzole zatim na zadny zazrak nevypadaji imho.
      • rancor1223
        Jo, až na ten Android to všechno co jsi popsal jede přes net (a i ten Android bez netu používat můžeš). Takže ti moc nesedí logika, co děláš na netu si totiž můžeš pohlídat, ale Kinect ti sedí v obýváku, to už si máme dávat bacha i na to říkáme doma za zavřenými dveřmi?
        Já chápu, že je to značně paranoidní hledisko, ale pořád mi přijde logičtější než si do domu dobrovolně koupit štěnici.
        • Ano, co delas na netu si muzes pohlidat, ale kolik z tech kritiku to dela nebo dokonce vi jak na to? A pokud u telefonu nepouzivas net, tak si nemusis porizovat smartphone, protoze ti bude na dve veci.
          Smysl meho prispevku nebylo obhajovat xbox, ale poukazat na to, ze vetsina kritiku si pravdepodobne sve soukromi na netu nehlida nebo to ani neumi, ale u xboxu jim to najednou vadi.
          • Konami oznámilo digitální PC verzi Metal Gear Rising: Revengeance.

:) A co když jim vadí koncept jako takový ? Co když celá záležitost s online DRM a kinectem je jen dalším hřebíčkem do rakve nákupního košíku s XboxOne ?
            Nikdo tu ve finále ještě neexistující PS$ nebude snad přehnaně obdivovat a přítomnost podobné podpásovky jistě nepřekvapí . Však také zvítězí ta platforma na jejíž straně budou kupující ... ale je celkem jasné že % nakupujících hráčů bude víc než audiofilů s home theatry .
            Nebo to snad bude o tom , že Xbox bude umět i fritovat a ozařovat a proto si jej koupí do kuchyně každá hospodyňka ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit